ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont alek nem tud beszélni? D OMFG XD -.-"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
oké párbajkor smink meg minden szar ,de h a bentieket is ellátják az gáz 😄
az lett volna a szép ha rövid hajjal bemegy aztán 30cm-s hajjal kijönnek xD
havonta 1x + párbaj napján fodrász,körmös,smink izé
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
én sem vallom magam megrögzött Alekosz fannak és mégis õ a szimpatikus, na erre varrjá gombot...
még amikor Csepelen laktam kis 10 éves cigány gyerek próbált fenyegetni a HÉV-en h leszúr, ha nem adom át neki a karórám, aztán szerencsére csak a szája volt nagyobb elhúzott a HÉV-rõl miután látta, hogy tömeg veszi körül és fényes nappal próbálkozott...ok nélkül. Ok nélkül fehér embertõl ilyet nem láttam még...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Tegnap este, meg a parbaj elott potyogtem egy szosszenetet ide, amit elkuldeni mar nem tudtam a lezaras miatt, pedig aktualis lett volna 😞
Nahat kerem...... megtortent, a csatorna dontott.
Ilyen, vagy olyan modon, modszerrel, de dontott
A legfobb ok Beci mellett az lehetett, hogy Szandi 100%-ban megbizhatatlan, nem lehet ra musort alapozni. Ha nyert volna, es vissza is megy, nem lett volna garancia arra, hogy ott is marad. A csatorna ezt nem kockaztathatta meg. 2 ember elvesztese a musor ezen feleben mar bukas lett volna. Ennyi.
A nezettsegnek, a csatornanak mar jobb lett volna ha Beci esik ki, de egyszeruen nem mertek bevalalni.
Alek elszallasarol meg mar irtam az elozoekben.
Tegnap esti Belevaloban remelem vettetek Szandi mondandojat.
" Alek fog nyerni, minden online szavazast O nyer, nagyon eros es ezt tudjuk ott bent. "
Ezert irtam mar, nem lessz jo vege ennek, hogy minden szavazasra rafekszetek, es mindent Alekkal nyerettek meg. Eleinte poen, de visszajara fog fordulni.
Azt meg szomoruan olvasom, hogy van aki meg mindig "ertekeket" keres eme musorban, es a benne szereplo emberekben. Nahh de kerem...... milyen erteket?
Ez nem egy "Ki mit tud", "Csillag szuletik", vagy akarmilyen ertekeket, tudast kereso musor. Ez egy "szenny" szorakoztato show, ami a hatalmas koltsegvetese ellenere is, az olcsobb musorok koze tartozik. Sot, olyan musor, ami meg hoz is a konyhara.
Raadasul a benne szereplo embereket mar az minositi, hogy benne vannak.
Ennyi
a Gyõzike meg egy tapló fasz állandóan belevág más szavába
meg is érdemelte
egyébként jól teszi, ha a Gyõzikét oltja, aki igazából nem is értem mit keres a média világában!!!