ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pfff te elvakult egy ember vagy bazdki 😄DDDDD
pont alek nem tud beszélni? D OMFG XD -.-"
óriási vagy<#nevetes1>

Anikó haldoklik megint..je😛
SirAlo
nem lessz mert Eva kiviszi Jerzyt , Alekosz meg Lacit 😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

jaja tök új 😄
oké párbajkor smink meg minden szar ,de h a bentieket is ellátják az gáz 😄
az lett volna a szép ha rövid hajjal bemegy aztán 30cm-s hajjal kijönnek xD
Ne már ez is Alkeszosz legyen, hát õ se tud beszélni... Anikó meg talán Gigi azok, akik tudnak valamennyire.
aztakurta!! de ciki!! beszédóra..<#taps>

wardogzombie
na a kis polák beszélni tanul?ehe ehe törni picit magyar?

Dzsidzsinek egyenes hajjal, full sminkben egyébként egészen kompatibilis kinézete van <#hehe>

szar a szituáció 😄 bazdmeg egyszer ugyis lesz pl. laci-jerzy párharc is 😄d
Persze, szoktak bemenni, most is a párbaj elott voltak 😊

ez neked még új?😊
havonta 1x + párbaj napján fodrász,körmös,smink izé
ezekhez járnak fodrászok??? metr jerzy haja kisebb lett , azt meg ne mondjátok,hogy borotvagéppel vagy hanyiróval csinálták meg 😄
jaja, már kurta idegesítõ volt<#hehe>

hálistennek utolsó adás a piszi poszak nyali fali suttogó sírásról😊
Alek Béci, hehe 😊

<#shakehead>

beszéld meg a provokátor haveroddal.. barom.

én mostanában nem szoktam , csak tudod nosztalgiáztam a régi tapasztalataimról...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

álljatok már le a cigányozással, vagy megint megy a topik a levesbe, barmok...
bocs, de senki ne merje bemesélni, hogy a C-vitamonosok ártalmatlanok...van rá bõven élõ példa, hogy nem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jazzy
Attól, hogy kis smilekat teszel nem leszel kevésbé gyökér.
Srácok! Ugye nem akarjátok, hogy megint bezárják a topikot?! Na ugye. Mindjárt összefoglaló, maradjunk inkább annál 😉

nahát haladunk, haladunk...nem adok 10 évet és õk lesznek többségben népességileg!!!

[HUN]Crassus
http://atv.hu/hircentrum/091008_uj__rasszizmussal_gyanusitja_a_rendorseg_magyarvero_ciganyokat___video.html

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ennyire látványosan nem szép dolog ellenkezni és valótlan dolgokat állítani...

én sem vallom magam megrögzött Alekosz fannak és mégis õ a szimpatikus, na erre varrjá gombot...

[HUN]Crassus
haver!😊

hogyne késelnének ok nélkül...

még amikor Csepelen laktam kis 10 éves cigány gyerek próbált fenyegetni a HÉV-en h leszúr, ha nem adom át neki a karórám, aztán szerencsére csak a szája volt nagyobb elhúzott a HÉV-rõl miután látta, hogy tömeg veszi körül és fényes nappal próbálkozott...ok nélkül. Ok nélkül fehér embertõl ilyet nem láttam még...

jól tette, a médiában úgyis mindenki megjátssza magát, mint állat és senki nem mer szóvá tenni semmit, legalább az Olivér bevállalt ilyet, igaz, hogy nem a megfelelõ stílusban, de õ ilyen...

Brolly
Fõleg a cigányok nem késelnek ok nélkül, sõt, csak és kizárólag akkor késelnek mikor már tényleg veszélyben érzik az életüket, amihez jól tudjuk elég egy oltás is, mint amilyet most Olivér csinált, bár ez lehet már túl durva volt..

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

inkább nem válaszolok semmit...😊

jaj hagyjál már, ki a faszt érdekel az olivér meg a valóvilág.. egyszerûen az undorító beszólásodra reagáltam, látszik, hogy sosem volt még dolgod velük vagy pedig te is csak egy ork vagy..

Estet

Tegnap este, meg a parbaj elott potyogtem egy szosszenetet ide, amit elkuldeni mar nem tudtam a lezaras miatt, pedig aktualis lett volna 😞

Nahat kerem...... megtortent, a csatorna dontott.
Ilyen, vagy olyan modon, modszerrel, de dontott
A legfobb ok Beci mellett az lehetett, hogy Szandi 100%-ban megbizhatatlan, nem lehet ra musort alapozni. Ha nyert volna, es vissza is megy, nem lett volna garancia arra, hogy ott is marad. A csatorna ezt nem kockaztathatta meg. 2 ember elvesztese a musor ezen feleben mar bukas lett volna. Ennyi.
A nezettsegnek, a csatornanak mar jobb lett volna ha Beci esik ki, de egyszeruen nem mertek bevalalni.

Alek elszallasarol meg mar irtam az elozoekben.
Tegnap esti Belevaloban remelem vettetek Szandi mondandojat.
" Alek fog nyerni, minden online szavazast O nyer, nagyon eros es ezt tudjuk ott bent. "
Ezert irtam mar, nem lessz jo vege ennek, hogy minden szavazasra rafekszetek, es mindent Alekkal nyerettek meg. Eleinte poen, de visszajara fog fordulni.

Azt meg szomoruan olvasom, hogy van aki meg mindig "ertekeket" keres eme musorban, es a benne szereplo emberekben. Nahh de kerem...... milyen erteket?
Ez nem egy "Ki mit tud", "Csillag szuletik", vagy akarmilyen ertekeket, tudast kereso musor. Ez egy "szenny" szorakoztato show, ami a hatalmas koltsegvetese ellenere is, az olcsobb musorok koze tartozik. Sot, olyan musor, ami meg hoz is a konyhara.
Raadasul a benne szereplo embereket mar az minositi, hogy benne vannak.
Ennyi
mer úgy tom ennek a topicnak a neve az hogy valóvilág4, nem pedig alek és oli fan 😄

és miért lenne nagy a pofám? mer utálom olivért???

hahahha én erre azt mondom, hogy ok nélkül senkit sem késelnek ^^ és én nem fogok soha megengedni olyan viselkedést, mint amit olivér csinál😊

gyõzi 1 csicska lofi*g, de akkor is olivér ha iszik akkor megengedheti magának ezt, ugye mer õ most a faktor, akinek mindent szabad😊 legközelebb agyonver valakit, de nembaj, õ oli, neki megbocsájtunk😊

remélem egyszer beléd is döfnek egyet, kíváncsi lennék utána is ilyen nagy lenne-e a pofád.. szánalmas hülyegyerek..<#mf1>

nem vetted észre a hangján hogy totál részeg volt?
a Gyõzike meg egy tapló fasz állandóan belevág más szavába
meg is érdemelte

olifán XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szeretem, amikor ilyen békesség van
igen, ez irdatlan suttyóság volt Olifánttól
te iq fighter😊

jazzy
te is buta vagy
oké értelek, de mondjuk te neked hogy esne, ha élõ adásban igy beoltanak? hiszen gyõzi fülére bizti rászoltak hogy kész vége, azért is mondta... elképesztõ miket engednek meg egyesek...

[HUN]Crassus
pénzt

Olivér ilyen volt a villában is. Emiatt se volt mindenkinek szimpatikus, bevallom olykor nekem se...aztán rá kellett döbbenni, hogy õ nagy életet lehelt a villába.

egyébként jól teszi, ha a Gyõzikét oltja, aki igazából nem is értem mit keres a média világában!!!

hehe oli látszik úszik a sikerben, elvan szálva😊 oltja a ci**kat, a rohadt rasszista, lehet mert zs**dó a származása😊 remélem egyszer ráakad vkire, aki azt a hegyes tárgyat ismét belé állitja😊

Jaja, Tordas a kultúrBARBÁR 😄

wesker24
Hát a párbaj utáni piilanatokra mindenki kiváncsi ! xD