ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 Hatalmas volt! Gyõzõ csak pislogott.
Másrészrõl meg elgondolkodtató, hogy Olivérnek milyen mûsort lehetne adni. Lehet semmilyet...18-as karika ide vagy oda. Zúzdába(vagy melyikben volt) elment.
Másrészrõl meg elgondolkodtató, hogy Olivérnek milyen mûsort lehetne adni. Lehet semmilyet...18-as karika ide vagy oda. Zúzdába(vagy melyikben volt) elment.
Kussoljá' Gyõzike! <#nyes>#nyes>
A tegnapi belevaló, amiben Olivér beszólt Gyõzinek 😊
A tegnapi belevaló, amiben Olivér beszólt Gyõzinek 😊
tudván hogy nézett ki,ellent mondok
ha nem tudnám hogy nézett ki,melletted állnék,még a rajzolt szemöldökét csinálnám normálisra a szája mellett meg azt a hülye mûhajat..és plasztiknak el is menne..
ha nem tudnám hogy nézett ki,melletted állnék,még a rajzolt szemöldökét csinálnám normálisra a szája mellett meg azt a hülye mûhajat..és plasztiknak el is menne..
Más az ízlésünk, én egy lányon még a sminket se szeretem, legfeljebb minimálisat. 😊
Epic fail!
Emlékszem egyébként, kb Olivér kieséséig mindenki 100 % igazát adta arra hogy a mûsor bunda, azóta (amennyit olvasom a fórumot) mindenki aztmondja hogy a szavazás igenis ér valamit. Persze lehet csak tévedek, nem járok már ide sûrûn.
Emlékszem egyébként, kb Olivér kieséséig mindenki 100 % igazát adta arra hogy a mûsor bunda, azóta (amennyit olvasom a fórumot) mindenki aztmondja hogy a szavazás igenis ér valamit. Persze lehet csak tévedek, nem járok már ide sûrûn.
az lehet, de mind a kettõ tök nyomi volt 😊
Kiki
ennyi...nyilván elõjött a pénz a ganxta pasijától,meg az "igények",hogy babám dobd fel magad,ne legyél átlagos..csóri csaj meg belesétált,azt lett belõle egy monszta..
ennyi...nyilván elõjött a pénz a ganxta pasijától,meg az "igények",hogy babám dobd fel magad,ne legyél átlagos..csóri csaj meg belesétált,azt lett belõle egy monszta..
Olvasgatva az eddigi hozzászólásokat, valamint a tegnap estét az Alekosz topikban töltvén azon gondolkodom, hogy igazából Éva jött vissza egyedül mindkét párbajából úgy, hogy ellenfelei, mint Leo mint Tordas 100%-ig bent akart maradni a játékban...
szerintem jobban néz ki plsztikázva. Kicsit kisebbre csinálnám a száját, de plasztikázva dívásabb
Ja, tök aranyos kis csaj volt, miért baszta el magát ennyire? <#conf>#conf>
#57052-#57053: feljegyezve!
#57052-#57053: feljegyezve!
Olyan aranyos, cuki lány volt, még jártam is volna vele. Nem tudok leszakadni errõl a képrõl.😊
szintén Wesker
+1, csatlakozom a wesker támogatókhoz.
Igen az elsõ lehet csak egy próbálkozás, de a második tényleg érdekes. Persze azóta átírták már de hihetetlen is lenne, hogy egy ilyen profi csapat ekkora baklövést kövessen el.
Mindenesetre az továbbra is érdekes, hogy órákon át semmit nem változtak az arányok 60-40% maradt. Holott ha emlékszik itt valaki rá az elõzõ szériákban szinte percrõl percre változott és izgalmas volt végig a legtöbb esetben. Sõt simán meg is tudta valaki fordítani az állást, most meg amit elõször mutatnak az marad a végéig szinte minden alkalommal. Érdekes.
Mindenesetre az továbbra is érdekes, hogy órákon át semmit nem változtak az arányok 60-40% maradt. Holott ha emlékszik itt valaki rá az elõzõ szériákban szinte percrõl percre változott és izgalmas volt végig a legtöbb esetben. Sõt simán meg is tudta valaki fordítani az állást, most meg amit elõször mutatnak az marad a végéig szinte minden alkalommal. Érdekes.
Szavazat feljegyezve!
#57031: ez a szavazat is! 😊
#57031: ez a szavazat is! 😊
szerintem éva botrányhõs lesz 😊
Saját maga írja, hogy lányokat futtatott. Nézz utána a neten, könnyû megtalálni. Ja kihagytam még a Young G ( mint gengszter) nevet is, ami ugyancsak találó. Mintha még büszke is lenne rá..Hát gratulálok neki.
nekem nem mondassz újat....csak a sok bírkának akik a kezdetektõl hiszik ,hogy a "NÉZÕ DÖNT":S😞
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"C-vitamin" - igen, roma
"gyerekbûnözõ volt" - már beszéltük párszor, nem volt az, egyszer elkötötte apja kocsiját, húúúúhaaaa
"lányokat futtatott" - na, ezt a baromságot hol hallottad?
"outlaw tetoválás van a kezén" - tényleg szánalmas, elismerem
"pisztolya van" - azért, mert van egy szánalmas kép róla, amin pisztoly van a kezében? ebbõl tuti, hogy az övé? halkan jegyzem meg, nem tegnap készült az a kép, és MINDENKI változhat, ahogyan látható a vieslkedésébõl, hogy változott is: )
"gyerekbûnözõ volt" - már beszéltük párszor, nem volt az, egyszer elkötötte apja kocsiját, húúúúhaaaa
"lányokat futtatott" - na, ezt a baromságot hol hallottad?
"outlaw tetoválás van a kezén" - tényleg szánalmas, elismerem
"pisztolya van" - azért, mert van egy szánalmas kép róla, amin pisztoly van a kezében? ebbõl tuti, hogy az övé? halkan jegyzem meg, nem tegnap készült az a kép, és MINDENKI változhat, ahogyan látható a vieslkedésébõl, hogy változott is: )
Mikor még nem tudtam, hogy C-vitamin, gyerekbûnözõ volt, lányokat futtatott, nem láttam, hogy outlow tetoválás van a kezén, hogy pisztolya van.
Errõl beszélek.
Errõl beszélek.
Az elsõ olyan dolog, hogy beírja oda, és vagy bejön másnap és akkor szenzáció, vagy nem.
A 2. dolog (a honlapos dátum) az már tényleg érdekes, de most március 12 szerepel ott.
A 2. dolog (a honlapos dátum) az már tényleg érdekes, de most március 12 szerepel ott.
"10 sec után megmondtam róla, mikor még semmit nem tudtam."
És igazad lett, tényleg agyonverte a feleségét? Te mi a faszról beszélsz, ember???
És igazad lett, tényleg agyonverte a feleségét? Te mi a faszról beszélsz, ember???
😊 Tök csini volt.
Tényleg az van szerintem, hogy nem tudott magával mit kezdeni. Lehet valakivel beszéltek arról, hogy be kéne menni a villába, azt azt mondta rá, hogy õ bemegy. Ennyi. Valljuk be, Laci nem egy lángész.
Egyébkent ebben igazad van. Aki a villába bekerült, az kisebb-nagyobb mértékben már nyertes, és ha valaki tehetséges és okosan is csinálja a dolgokat, akkor sokkal többet elérhet és összeszedhet, mint a fõnyeremény. Igaz, így dolgozni kell érte, és nem azonnal esik az ölébe, de hosszú távon akkor sem rossz.
Aleknek nem lesz gondja, akkor sem, ha nem nyeri meg. És nagyon remélem, hogy Anikót is felkapják, mert nem csak szép, hanem tehetséges is. Béci is be fog futni a zene/tánc karrierjével. Laci az üzleti életben tudja majd hasznosítani a hírnevét, és véleményem szerint ennyi. A többi villalakó lemorzsolódik majd.
Aleknek nem lesz gondja, akkor sem, ha nem nyeri meg. És nagyon remélem, hogy Anikót is felkapják, mert nem csak szép, hanem tehetséges is. Béci is be fog futni a zene/tánc karrierjével. Laci az üzleti életben tudja majd hasznosítani a hírnevét, és véleményem szerint ennyi. A többi villalakó lemorzsolódik majd.
VV Szandika így nézett ki régen
De komolyan, mondja mar meg valaki, mit akart ezzel elerni? Ha csak a fele igaz abbol, amit eddig elert/megelt, akkor mit keres ott? Tobb penze van mint a 15 embernek osszesen, tobb helyen jart mint a teljes szerkesztoseg osszesen, a vilagon mindene megvan amit akart, fogalmam sincs mit akar odabenn. Mert ha tenyleg az, akinek mondja magat, ez csak visszalepes neki, hirnev es megiteles szempontjabol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A tegnapi eredmény tudatában talán érdekes lehet ez a 2 bejegyzés.
Levél a csalásról
vagy pedig ez
Egy újabb titokzatos dolog
Levél a csalásról
vagy pedig ez
Egy újabb titokzatos dolog
nekem sincs semmi bajom weskerrel, nem is ertem minek kelett szavazas
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
béci nem dudás
Amúgy akkor én is weskerre szavazok, pedig elkaptak a zombik <#lookaround>#lookaround>
Amúgy akkor én is weskerre szavazok, pedig elkaptak a zombik <#lookaround>#lookaround>
Biztos lehetnének jó haverok, de én most nem a viszonyukról beszéltem.
Egyszerûen ez egy olyan embertípus, aki az adott pillanatban félholtra veri a feleségét. Nem kell ezt ragozni, 10 sec után megmondtam róla, mikor még semmit nem tudtam.
Az ilyeneket én meg nemhogy nem támogatom, de egyenesen felháborítónak találom, hogy televízió képernyõre kerülnek.
Egyszerûen ez egy olyan embertípus, aki az adott pillanatban félholtra veri a feleségét. Nem kell ezt ragozni, 10 sec után megmondtam róla, mikor még semmit nem tudtam.
Az ilyeneket én meg nemhogy nem támogatom, de egyenesen felháborítónak találom, hogy televízió képernyõre kerülnek.
Én is weskert támogatom mint leendõ házigazda, korábban már egyszer leirtam, de leirom mégesgyszer a biztonság kedvéért.
Laci szerintem unatkozott és úgy gondolta kellene már egy kicsit dirigálni, meg rendszabályozni. Nem jött be neki... 😄
Közhely, de neked rossz volt az elsõ benyomásod róla. Aláírom, és elfogadom, hogy elfõrdulhat, hogy neked akkor sem lett volna szimpatikus, ha nem ez az elsõ benyomásod.
Azért nézd meg például a múltkori (dátumot sajnos most nem tudok) felvételt, mikor Alek és Béci a zenérõl beszélgettek, vagy a tegnapi felvételt, mikor Alek és Béci együtt pálinkáztak (Alek nyereménycsomagjából ugye).
Az a helyzet, hogy szerintem ha nem lenne a bezártság és a hatalmas tét, akkor akár még tök jó haverok is lehetnének, mert vannak közös témáik. Csak bent nagy a feszültség és nagy a tét, 2 dudás pedig mint tudjuk nem fér meg egy csárdában.
Azért nézd meg például a múltkori (dátumot sajnos most nem tudok) felvételt, mikor Alek és Béci a zenérõl beszélgettek, vagy a tegnapi felvételt, mikor Alek és Béci együtt pálinkáztak (Alek nyereménycsomagjából ugye).
Az a helyzet, hogy szerintem ha nem lenne a bezártság és a hatalmas tét, akkor akár még tök jó haverok is lehetnének, mert vannak közös témáik. Csak bent nagy a feszültség és nagy a tét, 2 dudás pedig mint tudjuk nem fér meg egy csárdában.
Nem tokmind1 ki nyeri? Mi lett az eddig nyertesekbol? Egyik szanatoriumban van kb 10 eve, a masik Londonban mosogat, a harmadik felelte a penzt es visszatert a korabbi eletehez. Talan csak egy embernek sikerult okosan befektetni a millioit.
Akik viszont kiestek, dontoben vagy hamarabb? Ha pici tehetseguk es eszuk volt, meglovagoltak a hirnevet, es fennmaradtak. Jo, szaros kis bulvarkurvak lettek, de nem keves penzt kaptak erte. Volt aki a media robbant be, van aki a korabbi uzletet viragoztatta fel, van aki maradt az adott tevenel, stb.
Akinek van esze es tudja mit akar, siman elerheti a nyeremeny lakas, kocsi es 50misi nelkul is. Aniko pl 2 even belul ugy fog musort vezetni a retekklubon, hogy egy percig sem fogja sajnalni az 50millios fodijat. A fotozasokrol nem is beszelve. Ha tetszik ha nem, a fel orszag szerelmes bele, es ezt ki lehet hasznalni kemenyen. Es mivel a legtobb esze neki van benn - ne tevesszen meg senkit sem hogy erzelmileg 14 eves szinten van - nagyon jol tudja mihez fog kezdeni. Ahogy Alekosz is ossze fog szedni annyi penzt maganak a VV utan, hogy boldogan fogja elni az eletet. Eva meg majd megy egy masik valosagshowba, neki ez az elete 😊 Lacit fingom sincs mit keres ott, talan az anyjatol akart picit kulon elni, vagy uldozi valaki es ott a kamerak elott talan biztonsagban van? Tobb penze es vagyona van, mint a fodij, nonszensz. Es lehetne folytatni.
Akik viszont kiestek, dontoben vagy hamarabb? Ha pici tehetseguk es eszuk volt, meglovagoltak a hirnevet, es fennmaradtak. Jo, szaros kis bulvarkurvak lettek, de nem keves penzt kaptak erte. Volt aki a media robbant be, van aki a korabbi uzletet viragoztatta fel, van aki maradt az adott tevenel, stb.
Akinek van esze es tudja mit akar, siman elerheti a nyeremeny lakas, kocsi es 50misi nelkul is. Aniko pl 2 even belul ugy fog musort vezetni a retekklubon, hogy egy percig sem fogja sajnalni az 50millios fodijat. A fotozasokrol nem is beszelve. Ha tetszik ha nem, a fel orszag szerelmes bele, es ezt ki lehet hasznalni kemenyen. Es mivel a legtobb esze neki van benn - ne tevesszen meg senkit sem hogy erzelmileg 14 eves szinten van - nagyon jol tudja mihez fog kezdeni. Ahogy Alekosz is ossze fog szedni annyi penzt maganak a VV utan, hogy boldogan fogja elni az eletet. Eva meg majd megy egy masik valosagshowba, neki ez az elete 😊 Lacit fingom sincs mit keres ott, talan az anyjatol akart picit kulon elni, vagy uldozi valaki es ott a kamerak elott talan biztonsagban van? Tobb penze es vagyona van, mint a fodij, nonszensz. Es lehetne folytatni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ez csak részben van így. Ha elég hosszú az idõ, akkor Béci és Laci mindenkit sorra vesz és szétbasztatja. Tehát senki nem tud velük együtt élni
Már meg is tetted 😊
Eddig wesker kapta a legtöbb szavazatot, de félõ, hogy nem lesz egyetértés az ügyben, illetve nem fogják elfogadni.
Nyugodtan jelentkezzen, aki tudná vállalni, a többiek majd véleményezik.
Nyugodtan jelentkezzen, aki tudná vállalni, a többiek majd véleményezik.
Na látom már megint elszabadultak az indulatok...
Lássuk be, itt senki nem fog tudni egy embert sem meggyõzni a saját igazáról. Vagy ha mégis, akkor a másik már csak azért sem fogja beismerni.
Elõkerülnek az értékrendekkel, holott a VV4 egy szórakoztató mûsor akarna lenni, és nem becsületkódex. Meg felhozzátok egy-egy karakternél, hogy vannak jó tulajdonságai meg ez a jó benne, meg az. Nade mi számít egyes embereknél jó vagy rossz tulajdonságnak és mi csak negatívumnak vagy pozitívumnak. Lehet, hogy ami az egyik ember szemében talán negatívum (direkt nem rosszat írtam), az a másiknak pozitívum, vagy egyenesen jó tulajdonság. De ha van egy jó tulajdonsága, meg 45 rossz/negatívum mellé, az, akárhogy számolom a rossz oldalra billenti a mérleget. De akinek így még így is a jó lesz túlsúlyban, azt az Atyaúristen sem veszi rá a szemléletváltásra.
Ezért nem is írogatok nagyon már be ide.
Tudjátok a vaknál is vakabb az aki nem lát a saját szemétõl. De aki ilyen az ezt sem fogja magán észrevenni.
Lássuk be, itt senki nem fog tudni egy embert sem meggyõzni a saját igazáról. Vagy ha mégis, akkor a másik már csak azért sem fogja beismerni.
Elõkerülnek az értékrendekkel, holott a VV4 egy szórakoztató mûsor akarna lenni, és nem becsületkódex. Meg felhozzátok egy-egy karakternél, hogy vannak jó tulajdonságai meg ez a jó benne, meg az. Nade mi számít egyes embereknél jó vagy rossz tulajdonságnak és mi csak negatívumnak vagy pozitívumnak. Lehet, hogy ami az egyik ember szemében talán negatívum (direkt nem rosszat írtam), az a másiknak pozitívum, vagy egyenesen jó tulajdonság. De ha van egy jó tulajdonsága, meg 45 rossz/negatívum mellé, az, akárhogy számolom a rossz oldalra billenti a mérleget. De akinek így még így is a jó lesz túlsúlyban, azt az Atyaúristen sem veszi rá a szemléletváltásra.
Ezért nem is írogatok nagyon már be ide.
Tudjátok a vaknál is vakabb az aki nem lát a saját szemétõl. De aki ilyen az ezt sem fogja magán észrevenni.
\"Mindég, minden körülmények között.\" (by Alekosz, Olivér módra)
szerintem van benne nagyképûség, de a stílusa szórakoztató és ez sok mindent megment.
Igen, de más pedig az Évával, más az Alekkel, más éppen a Lacival nem lenne képes együttélni.. Ezt értsétek meg, hogy nem csak egy oldal van. Én sem szívesen élnék együtt velük, és rohadtul bírom Aleket, de lehet, hogyha 0-24-ben kellene együtt laknom vele, néha már nekem is sok lenne. És azt se feledjük, hogy a VV azért egy játék, aminek nagy a tétje.
Van mar jelentkezo hazigazdara? Van olyan itt aki vallalna? Nem lenne jo ha ujbol bezarnak a topicot
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Alek néha túl sokat dirigál. De ezt nem nagyképûségnek hívják. Alekosz sokminden, de nem nagyképû.
igen, alek is kezd elfáradni.
arról meg hogy alek nagyképû mostanában,háát van benne valami ,néha már sok...de még mindig kutyafasza a bécihez képest...XD
No de Bélával nem az a baj. 😄 Akkor kezdtem el nézni a VV-t, amikor mondott valami versikét. Gusztustalan alpári stílusa volt, mint amilyen magának Bélának. Valami ilyesmi volt benne, hogy "kúrtam, meg basztam, meg ittam.." Hát gratulálok, ezekért becsületrend jár Nobel-díjjal együtt. Akkor néztem már, hogy ez a lepukkadt suhanc bûnözõ mit keres itt.
Valószínû azért kellett betenni egy ilyen tv-be nem való karaktert, mert a retek tudja, hogy sok ilyen ember van és azoknak a pénze se jön rosszul. Mit mondjak? Kurva egy Világban élünk.
Valószínû azért kellett betenni egy ilyen tv-be nem való karaktert, mert a retek tudja, hogy sok ilyen ember van és azoknak a pénze se jön rosszul. Mit mondjak? Kurva egy Világban élünk.
ja és még annyit, hogy az ilyen embereket mindig egyként próbálta a hülye salak elgáncsolni, mert irritálta õket, hogy jobban veszik az akadályokat.