ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindent Alek nyer... Vicces.. Aniko meg kapott 3%-ot a beszed tanitasra.. Konyorgom, a csaj amator szinesz, es erezni, hogy jart hangkepzesre, beszedorakra.. Arrol nem is beszelve, hogy a musorvezetos feladatokat csont nelkul lehozza.. Looooooooooojetek le.......

Magyar Foci topikban is láttam már számtalanszor...nem baj Hadzsime mester mindenhez ért tudjuk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

iszom a szavaid 😄DDD
valóban vég savazni próbálja aleket de tök eredménytelenül,igazságtalanul 😄
wesker24
Az mekkora lenne már ! xD
ne légy hülye!

alek mondta,hogy évával szemben lehet nem jönne vissza
béci-t max 2.helyre várja
akkor hogy várhatná saját magát az elsõ helyre???? és alek nem volt nagyképü h kijelenste azt,hogy bizony õ nyeri meg a vv4-et .D

hol jár az eszed? XD
ezaz mikor az ember nézi a mûsort de nem látja,hallja 😄
ugyanazt a mûsort néztük...egy rossz szót nem mondtam ma a Bécire az egész ÖF alatt, te vagy az, aki állandóan Alekban keresed a hibát.

nem baj, így szeretlek Hadzsime

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ugyanazt az adást néztük? Mert én nem hallottam ilyet. Egy szóval sem mondta, hogy õ fogja megnyerni, csak annyit mondott, hogy nem a Béla fogja.

be kell tenni nekik flipper gépeket...ahány pontot elérnek,annyi forintot RTL utal átfelé a srácoknak...
Amúgy én Anikót szívesebben néztem volna, ahogy nyelvtanárkodik és Erzsinek tanítja a roma affektálást! <#eplus2><#nyes>

Csak vicceltem, bírom Anikót! <#vigyor>

nem arról beszélt hogy kinyeri meg....hanem arról hogy a béci miért nem... nagy külömbség..de tudom te mindent mindenkinél jóbban tudsz,de ha ilyen okos vagy mit keresel itt ,nem értem...XD
így van ,ergo saját magát kb max 3.helyre rakta 😊
és akkor ki a nagyképü? 😄D
takezonak se esett ez le ,hogy éva.1 béci.2
Jézusom, gyerekek, komolyan ilyen hülyék vagytok, vagy csak tettetitek?😄 Igen, Alek pontosan ugyanazt mondta, amit Béci egyszer (még ezer éve), hogy õ fogja megnyerni a játékot.
ezaz 😄DDD
a nagy bécinek eddig ér az agya 😄DDDDDDDdddd
SirAlo
most a japanoknak gyujtenek v kinek ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

mibõl szûrted le?

ma a Béla azt mondta, hogy mindenki ellen visszajönne talán Alekosszal lenne szoros párbaj...ez túlzott önbizalom, de tõle nem meglepõ. Alekosz legalább odatette lojalitásból is, hogy Éva ellen nem jönne vissza legalább ennyit odatett...most viszont az Alekosz annyit mondott h a Béci, maximum 2. lehet😄 azt nem tette hozzá, hogy õ nyeri meg...

Gorii
lol
kerdes: mit tudnank adni?
Beci: semmit :Ö

"Jótékonysági hét, egész héteni gyûjteni fogtok"

SMS-ben! <#eplus2>

wesker24
Az tuti jó lesz ! XD
mivel? hem?
wesker24
Nah jótékonysági hét lesz egész héten !
Ja, hogy implikálni azt lehet...
LordVenom
Béci.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Na, ma esti belevalóban Szandisznó és Oli lesz

szerintem egy szóval nem mondta, hogy õ lenne az a bizonyos 1.

Nem gyûjtöttem õket ki sajnos külön fájlba, de sokszor ide bemásoltam, amint meghallottam. A mostani beszédében is volt egyébként egy teljesen szükségtelen halmozás, ahol például az "eszme" szó sehogy se illett bele a sorba: )
szerintem most nagy igazságokat mondott Jerzyrõl..

alek tart bszédórát 😄DD LOL
Miért mondott olyat hogy õ nyeri meg?

Alek, hehe, ennyi 😊

wesker24
Arra várhatsz ha ö is lesz a kiválasztott ugyis Éva fog visszamenni !
azt nem mondta egy szóval se, hogy õ a legjobb...ez az a dolog, amit nem szabad kinyilatkoztatni...szoptad kismalac

REALista
Alek jól mondja Béci persze nagyképû...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Victor1103
Szerintem Alekosz is kurvára elvan szállva magától:/ Remélem az Anikó nyeri meg

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szánalmas ez az Éva. Remélem õ lesz a következõ, aki eltakarodik a villából!

Most ki a nagyképû? Ki az elbizakodott?
wesker24
Milyen jól mondja Alekosz ! XD
Stabil 2. LOL 😄

😄Dddddd
takezo figyelj!
mindenki olvassa a papirt , alek fejbõl nyomja és nem dadog..
de alek nem tud egy épkézláb mondatot kinyögni ugye? -.-
áááh
Victor1103
jaj jerzy nem is te lettél volna ha megértetted volna amit az Éva mondott-.-

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Alekosz jól beszél, csak lassan, köntörfalazva...

anyám erzsi, de buta vagy<#falbav>

nagyon nincs önkritikája a Jerzynek

Naná <#vigyor2><#eplus2>

Brolly
Attól még, hogy hülyeség, lehet nyelvtanilag helyes.
Szerintem õ beszél a legjobban a villában, bár Anikó más kategória. Alekosz inkább ilyen konzervatív tanár-szerûség, Anikó meg fiatalos, erõteljes, ehhez hasonló mûsornak a vezetésére alkalmas módon tud beszélni.
De amúgy minden támadástól mentesen kíváncsi vagyok a példákra, mert nem láttam egyet se :/

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Anikó ez szép volt és jogos

tviktor91
Laci mar beleverne az anikoba...

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

"házasak" 😄 Ez a jerzy tényleg egy retardált légpisztoly <#nyes>

looool Ildi reinkarnálódott változata xDDD

Jerzy ez nem a Laci bácsi konyhája c mûsor ill a Paprka TV😄