ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kell lene 😄dd
Jaja 😊

wesker24
Nem muzsáj férfiként tekintenie rá elég ha beszélgetõ partnerek lesznek csak !
ez lesz fasza, ha Alek és Béci összefogna...nagy tumultus lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Béci kegyetlenül elbízta magát... Remélem hazamegy minél elõbb
wesker24
Nah Aniko bekeményit ! Nagyon helyes ! XD
húzott hozzá, csak beszélgettek jókat ennyi volt...viszont sztem attól fél, ha közel engedi magát, akkor Alek nyomulna rá😄 és ezt tudja nagyon jól...nem vonzódik különösképpen hozzá xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Adná isten ! xD
wesker24
ha Anikó lenne vigye ki Gigi-t Jerzy-t és kint is hagyja mindkettõt !
És akkor Béci is kiesik 😄 A fekete özvegy mindenkit kiejt <#eplus2><#mf1>

wesker24
Anikó mikor fog Alekhoz huzni ? Hány embernek kell még kiesnie ? xD
szerintem Anikó lesz a következõ kiválasztott...ez csak egy tipp-> vélemény?

wesker24
Hu de mekkora lenne ha Laci is kiesne ! Akkor Anikó kihez fog huzni ? Bécihez ? XD
jaj most a Bréla jófejnek akar tûnni, de szánalmas ahogy utánozza Szundisznót

"Anikó most tuti Lacihoz fog húzni😄"

Az jó, mert akkor Laci a következõ kiesõ 😄

wesker24
Hát jah nagy kár és ez lesz a veszte !
az az Éva-Tordas párbaj volt

jaja

leadják a jelenetet, amit felvettem😊

Anikó most tuti Lacihoz fog húzni😄

62-38 volt, nem?

olivérrel szemben 61%al nyert a bréla?
megvan mindene, csak mi a francot keres itt bent, azt nem vágom...ja persze mamá említettük az a fránya ismertség kell neki

Anikó rucija <#eljen><#finom>

Brolly
Ezt most miért nekem? :o

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

mégis doktor és becsülni kell mert sokmindent elért az életben <#idiota>
lol Jerzyt égetik, mint állat...nagy genyóság, aki izgul, az persze h elszúrja õt nem erre teremtették, hogy szónokoljon...csak most minek adják le megint?

amúgy Szandika, ahogy leült és Alek, ahogy megfogta a vállát és mondta neki, hogy merre jársz? szállsz az égben? az egy jóféle jelenet volt

Jerzy a szavak mestere <#taps>

dede a korábbi szériákban is bömböltek meg akkor mindenki végig ölelt sorba mindenkit😄 persze volt, aki ugyanúgy mondta, hogy nem szeret búcsuszkodni

De nem bírom Lacit.
Mindenre azt mondja, hogy hit és becsület. Kiváló példa arra, hogy nem tud fogalmazni: minden második-harmadik mondata végén ott van az, hogy "történet".

a többiek miért tüntek el??? 😄

egyébként csak én nem csípem ezt a szar bucsuzgatós jeleneteket??????
ezelõtt ilyen nemvolt -.-
Mert nincs házigazda, nem tudja senki kicserélni a képet.

Anikóból már annyi darab elment,hogy nincs is Anikó😊
Victor1103
a fenti képen miért van még rajta a gombár úr és a szandisznó?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ezt látva bazdmeg gigi miatt is megérdemlné a bréci h kiessen XDddd
béci megnevettette a jerzy-t 😄D ja nagy humorherold XD
Mondhatta volna úgy is, hogy "Közönségtalálkozóra" megy. 😊

A "fellépés" az tényleg egy oldalú kicsit, de egyébként értem én, hogy Õ hogy értette.

na, most kik keverik a szart? Béci úgy értette, hogy nem lesz küzdelem...
Nem igazán, tudja Õ már, hogy mi a helyzet...

gigi faszán megmondja -.-
miért nem lehet komolyra venni? :S
Mit vagy ezen meglepõdve? Hát hány példát hoztam már az utóbbi idõben a hülyeségeire, heszusz😄
SirAlo
Alek meg mindig gyengenek gondolja magat?😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

El vagy te tévedve Erzsikém 😊

<#wow3><#wow3><#wow3>
***se lenne rossz*/****

Most miért bántod szegény lányt? <#nevetes1>

Alekosz lenne se rossz, csak sztem Jerzynek elsõre az túl bonyolult és kacifántos lenne <#eplus2><#nevetes1><#eplus2>

PiszkosFred
Nem bezarni kellene, hanem torolni, nincs ertelme itt barmit is irni, akkora a sotetseg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gigi hadar, mint az állat és néha beüt nála egy idegesítõ affektálás. Mondjuk Anikónál is, de, ha beszédrõl van szó, õ nagyon összekapja magát és eltûnteti😄😄..

Mi az, hogy pont õ ne tudna beszélni? Hát szerencsétlen egy épkézláb összetett mondatot nem tud összetenni.
Jerzynek beszédórákat Évának esetleg Anikónak kéne tartania...õk nagyon jól tisztán tudnak beszélni😄😄😄 legalább is a kortesbeszédeknél is

Nem véletlenül zárták be a topikot tegnap este <#eplus2>

wapolok