ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nézem az összefoglalót, és behányok a bécitõl
Kitárgyaltuk 😊 Innen olvass! #57102

április 1<#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TomSolberg

nem volt rossz ötlet

szerintem az iskolahét volt a legjobb azonbelül is, amikor Alek csapta a szelet a tanárnõknek ill. Olivér amikor beletette Laci tolltartójába a tojást, Éva meg a füzete miatt örjöngött😄😄😄 hatalmas volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tatyla

BUNDA!!!!!!!!!!!!11111111

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"kussoljál gyõzi" Szerintem olivért ki fogják baszni az rtl-tõl
Ahaa, szerintem ez a szülõ-gyerek téma volt az egyik legjobb az egész VV alatt, kurva jól csinálták 😊

wesker24
Naná még szép ! XD
wesker24
Jah az Alek Anikó páros az nagyon beszt volt !
nosztalgiázunk?<#idiota>

Anikó itt milyen édes volt <#love11>

pedig nem volt nagyképû egyáltalán, de a sok csökkent agyú, majd felhoz megint valami indokot ellene...

ugye milyen kis geci...26 éves (vagy több) létére

IGAZ A LEGIZGIBB AZ VOLT,MÉG UGYIS HOGY OLIVÉR ELBSZTA AZ EGÉSZ HETÉT ÉS A PÁRBAJT... KÁR HOGY FELADTA...teszem hozzá ott a Béci gyererk kimondottan aljas kis ge..i volt,mert tudta hogy amiket oda vág olinak azzal nem ötbántja közvretlenül hnem Enikõt és Anit.. és a vigyor az arcán.. látszott hogy élvezi is ,nem csak azért tette mint amit mondott: hogy párbajon muszály!,muszály egy faszt....nem kell szemétnek lenni a bárbajon,teszem hozzá hogy a szemét kedéssel azt érte el hogy az Oli fejött ,mert kezdeteknél 69:31 volt a végére 61:39 lett .....
loofy
képzeld akkor milyen lett volna ha az a pöcsfej olivér még komolyan is vette volna...bécinek is csak azóta van csipája így kinyílva mióta oli kintmaradt...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Igaz, nem feltétlenül kell, de azért az Oli-Béci párbajnál izgalmasabb párbaj még sose volt, és ugye az volt a legkeményebb.
Gorii

ez kva nagy😊

Estet

Hat emberek

Ez nem semmi

Alekosz elemzese a Becirol fenomenalis es 100%-ban helytallo. Kicsit fellengzosnek, nagykepunek tunik igy kiragadva a bentlevo hangulat es legkorbol, de ismetlem, fenomenalis.

Ilyen realisan, racionalisan atlatni bellulrol a helyzetet,....... hat sokunknak ez kintrol sem megy.

MInden pontban igaza van. Az a kis plussz, azt hianyolom en is Becibol. Es igaza van abban is, hogy ha megprobalja hozzatenni, azt mar levagja mindenki, ezekutan az Alekosz elemzes utan meg plane.

Lehet, hogy ez az ember nem iskolazott, de ha ezt elore megfontolt szandekbol tette igy /meggyozodesem, hogy igen / akkor zsenialis. Hihetetlenul atlatja, hogyan kell hatni a benti es a kinti emberekre.
Azzal, hogy kijelentette, hogy Becinek kell meg az a plussz, es ha hozza, akkor azzal tobbet veszit mint nyer, nos azzal a kijelentessel el is vette ezt a lehetoseget tole. Mondom, zsenialis.
Ezzel Alek nem lett szimpatikus sokaknal, sot, sokan megjobban ellene lesznek, de tobbet artott ezzel Becinek, mint amit maganak.
de ez is csak a lacikáék agymenése, hogy a "párbajon" köcsögösködni kell a másikkal..

loofy
szerintem meg úgy értette hogy szandika abszolút esélytelen volt vele szemben...maradjunk annyiban hogy én így látom,te úgy látod...

Dehogy vagyok irigy. Hát nekem esélyt se adott az RTL Klub, mert az én nevem nem szerepelt a szavazásban😄 Még csak nem is az bosszant, hogy erre a feladatra ezerszer alkalmasabb ember helyett Alekoszt választották a nézõk, hanem az, hogy még azt is mondják, hogy Alekosz jobban megfelel a beszédtechnika-oktatásra, mint Anikó például.
oh ,köszönöm a megértést... 😊
Félreértesz. Teljesen egyetértek veled ezzel kapcsolatban, semmit nem számít az, hogy a párbajon hogy teljesítenek. Csak ez most irreleváns, mert arról volt szó, hogy vajon a "fellépés" dolgot tahóságból mondta-e Béci. Nem, csupán arra utalt, hogy az Olivérrel szembeni párbajtól eltérõen most békés, nem igazán küzdelem (értsd: párbaj) jellegû lesz a dolog: )
Egyébként pedig sokszor én is félreütök dolgokat, ezzel sehol nincs baj: )
Sose mondtam, hogy baj, ha valaki idegenszavakat használ. Ha viszont helytelenül használja azokat, akkor ezzel legalábbis nehezen érthetõvé teszi a mondandóját. Ha nem vagyok biztos egy szó jelentésében, inkább nem használom, máskülönben úgy tûnik, hogy okosnak akarok tûnni, csak éppen hülye vagyok; )
Figyelj már Takezó, eddig viszonylag intelligensebb embernek tartottalak, de most már vegyél vissza szerintem, mert nem jó oldaladat mutatod. Úgy érzem féltékeny vagy Alekre, hogy mindent õ nyer meg. Nyugi, nem feltétlenül az nyeri a versenyt, aki minden szavazást megnyer, mert ez csak egy felmérés. Az egyértelmû, hogy Alekosz messze a legnépszerûbb, de ez nem jelenti azt, hogy meg is nyeri a végén. Higgadj már le!
Csak segítettem a - minden bizonnyal ifjú - kollégának; )
loofy
jaj hagyjuk már ezt a küzdést a párbajon dumát...a párbaj egy órája amit kint töltenek nem befolyásolt tegnap sem egy rohadt százalékot sem...ha kint összevernék egymást már akkor sem változna az eredmény semmit...ez csak lázár,meg a hozzád hasonló korlátoltak vesszõparipája,hogy "megyünk a harcba"...

egyébként azis érdekes hogy arról beszélsz hogy az alek feleslegesen használ nagy szavakat amiket gyakran nem is ért,és ezzel nagyképûsködik...kérdem én az elõzõ megfogalmazásodban mi szükség volt a lingvicista szóra? attól hogy te nem gépelsz soha félre vagy nem követsz el hibát és hangzatós idegen szavakkal dobálozól,attól amit írsz még mindig ugyanakkora baromság marad...XD és bocs a jóbban ért ,majd legközelebb jóóóóbbbban odafigyelek...sorrrryyyy XD
Alek nem nagyképû, ellenben humoros, és a szokásos monológ is befigyelt😄 Teljesen rendben van az ilyen. Egyrészt feladat volt, hogy õszinte véleményt kell mondania, másrészt ez a játék errõl szól. Imádom az õszinte, pikírt humorját😄 Az lesz még nagy ahogy Jerzy-t tanítja a maga szokásos, precíz odaadásával😄DD
szerintem is...nem egyszer mondtam már, hogy baromság a helyesírást ide keverni.

A nézõi szavazások már rég (soha) nem nem arról szólnak, amirõl kellene. Pusztán a szimpátia dönt. Sajnos..

Egyébként én is úgy gondolom, hogy Anikó nagyon tehetséges, érdekes lett volna, ha Õ nyeri, már csak a változatosság kedvéért is.

#57253 ra volt ez a válasz.

Most ezt nem a VV-vel kapcsolatban mondtam, mert nem hiszem, hogy Béla jobban fogalmazna, vagy jobban ismerné a magyar helyesírás szabályait, mint Alek.
nem mondtam h leszóltál bárkit is😉

Csak tudod õ egészen másfelõl közeliti meg a dolgokat mint Béci. Õ nem veri két ököllel a mellét, hogy ezt a játékot csak én nyerhetemem meg meg ilyesmik hanem burkoltam célozgat rá, hogy bizony van nála (Bécinél) erõsebb játékos is a villában, aztán hadd döntse el mindenki ki is az a személy.

loofy
az a legszarabb az egészben,hogy ha visszavenne az arcából tényleg esélyes lehetne a végén is...alek helyében ezt mondtam volna...lehet direkt nem akart tippeket adni,mert még megfogadja...😊

am béci azt mondta,hogy õ azt akarta elérni h a tánctudását megismerjék

a junior bejött és a hangját is megismerték , ezt akarta elérni!

BZ-vel elérte hiszen videoklipben szerepelt 😄 aki figyeli az ilyeneket már rég leszerzõdtették volna több szerepre is ..
Mint már mondtam, illetve mint ahogyan arra az értelmesebbje magától is rájött, Béla úgy értette, hogy nem fog küzdeni, ezért nem lesz igazi párbaj.
<#eljen> Ezt mondom én is, és itt semmi Alek-ellenességrõl nincs szó. Ha azt kérdeznék a nézõktõl, ki tud jobban verekedni a villalakók közül, még azt is Alek nyerné...
Nem azt mondta Alek, hogy Õ nyeri meg. Itt egyedül te értetted félre. Nézd vissza és értelmezd!

ne keverd ide a lingvicizmust okoskám, mert senki nem hozta fel most, hogy a Béla cigány...

Most a Magyar foci topikban mikor szóltam le bárkit is?😊
Azt udvariaskodásból mondta, de õ maga is tudja, hogy mi a helyzet. És ezt nem csak én vettem itt észre, meg a sok online alapján ugye õk is tudják.
loofy
na bréla megnyílvánult megint:..."én úgy veszem mint egy fellépést"...öcsém ez mit hisz magáról

én is Anikót választottam volna erre a feladatra...Alek ennyire népszerû...mondjuk fura, mert én még mindig azt hiszem ez az online szavazás is végtelenül manipulálva van

Nem, nem nagy különség, ha a kontextusból tudható, hogy mire gondol. És nem tudok mindenkinél mindent jobban, és még csak lingvicista se vagyok, csak jelzem, hogyan is kellene írnod, ha azt szeretnéd, hogy az emberek úgy gondolják, képes vagy a mûvelt köznyelv szabályainak megfelelõen írni.
egyébként azzal nincs is gond, ha valaki azt mondha önbizalom dúsan, hogy igen én fogok nyerni, nem mind1 a hangsúly, a stílus ahogyan teszi illetve az, hogy mennyire is nézi le az ellenfelet. Engem a legutóbb bosszant leginkább és a Bécinél már többször tapasztalható volt, hogy õ az atyaúristen és mindenki más szar és gyenge, lenézendõ senki...