153993
ValóVilág 12
-
#146378 Ugyan olyan ember, mint Te vagy én, annyi különbséggel hogy ismert.
Szóval miért baj,ha valaki kampányol? Főleg olyan játékba,amihez azért volt köze.Bárki kampányolhat :) Te is vagy bárki normál ember kampányolhatnál,de értelme 0 :D -
Orionk #146377 Én nem vagyok Zsófi rajongó. Sőt egyiknek sem szurkolok, de nem értem a kérdésed....
Miért ne kampányolhatna ? Akár te is kampányolhatsz Zsófiért, vagy akárkiért. Sőt lehet, hogy még jobb kampányt is csinálhatnál, mint bárki más, csak jó reklám kell. -
Ironman2 #146376 Ez se normális! Pont ez pofázik akinek büdös a munka,csak gombnyomkodásból,és magamutogatásból él? -
#146375 Mindenbe benne van,ők irányítják az egész világot (de ez legyen titok kérlek) -
#146374 most már kinézem h ebbe az rtl keze is benne van ha már ketten is kiírták...meg kampányolnak. ki esett Krisz akit szerintem rendesen toltak előre az összefoglalókkal és ezért azt akarják h viszonylag "normális" nyerje meg. -
#146373 VV Seherezádé hivatalos oldala
about an hour ago
Pusziii Angolabol!!!Hallottam h nagyon kozeli az allas a ket csajszi kozott,es kiakadtam...Most komolyan az Au es a Viki kozott fog eldolni h kinyeri ???Megkedveltem őket de most komolyan a magamutogato primitiv hulye gyerek vagy a szarkavaro rosszindulatu Viki???Hat hatalmas ...Bar ha abbol indulok ki h a sok kis buta kislany Aureliora szavaz mert platoi szerelemben vannak egy ilyen IQ bajnokkal tuti ő nyer !Hajra Zsofika az egyetlen tiszta és fair jatekos ebben a szeriaban:-)
-
#146372 anno az 5nél is kampányoltak valamilyen szinten a 4sek pl. a plázás marhaság stb. -
#146371 Csak azt nem értem hogy az RTL ezt miért hagyja hogy csak ugy a korábbi VV nyertes közbeavatkozzon a mostani VV6-sok játékába ?
Mert az egy dolog hogy Krisztián kampányol Izáért mert Krisz egy VV6 játékos de ne hogy már a korábbi VV nyertes meg Zsófinak kampányoljon semmi köze hozzá már rég nem az ö dolga mert ugye köztudott hogy Attila rajongó tábora elég nagy ! -
#146370 Jah szokás szerint megint sok értelme volt még azt se mutatták vagy mondták meg kihez került akkor láttuk utoljára amikor Iza simogatta a kutyust hogy szerinte ő bánt vele a legrosszabbul !
Azóta semmi hir nincs felőle még azt se mutatták ki lett az Új gazdi meg hogyan búcsúztak el tőle ! -
#146369 Asszem Attilának elment az a maradék józan esze is vagy csak igy kampányol Zsófikának ! Szerintem gusztustalan ahogy közbeavatkozik a mostani VV6-sok játékába ! Minek ide a ma esti párbaj amikor már ugyis tudjuk ki fog visszamenni !
"Attila úgy tűnik teljesen belehabarodott a rózsaszín hercegnőbe, akinek teljes erővel kampányol. Ráadásul most írta ki a Facebook oldalán, hogy, ha Zsófi megnyeri a játékot térden állva egy gyűrűt szeretne az ujjára húzni. Azt hozzá kell tennünk, hogy elég sok rajongója fintorog a történések miatt és azzal vádolják, hogy a propagandájával méltánytalanul beleavatkozik a játékba Zsófi javára." -
#146368 De ez annyira gáz... oké nem mutatnak semmi,de akkor pár mondatot beböföghetnének,hogy hova került ,ki lett a gazdi,vagy bármit...
Ennek aztán sok értelme volt megint. -
#146367 Az jó kérdés szerintem már rég gazdira talált csak nem mutatták az ÖF-ben !
Gondolom lejátszottak egy pár videot a többieknek ök kiválasztották hogy ki legyen a gazdija azt kész ennyi csak hogy ezt valamiért nem rakták be az ÖF-be !
Akkor láttuk utoljára a kis kutyust amikor értékelték a többiek hogy ki hogyan vigyázott a kis kutyára !
Azóta egyszer sem mutatták gondolom akkor voltak a video bejátszások hogy kié is legyen a kutyus ! -
#146366 A kutyával mi lett? -
Alekfognyerni #146365 A dalnak ő írta a szövegét, ezt fogja este énekelni: http://www.youtube.com/watch?v=FYa0mzUW_Fs
Érdekes, nekem annyira ez nem jött át, az X faktoros produkciói jobban tetszettek. -
Alekfognyerni #146364 Szerintem Izának sokkal több rajongója van mint Zsófinak. A széria egyik legmeghatározóbb szereplője volt, míg Zsófi nem. SMS rendszernél kb 60:40 arányban visszament volna, mert aki utálja az nem fog arra sok pénzt áldozni, hogy egy olyan lakóra költsön (Zsófi) aki teljesen hidegen hagyja. Az applikációs szavazás viszont teljesen más. Ez nem kerül pénzbe, és Izát többen nem kedvelik, mint akik igen. Zsófika nem irritálja a nézőket, és semmibe nem kerül rátenni egy pipát. Ezért a papírforma szerintem az, hogy olyan 55:45 arányban Zsófi fog visszamenni. Ezzel az applikációs szavazással Attila úgy kintmaradt volna egy párbajon Csabával szemben mint a pinty. Krisztián sem nyert volna Laci ellen az első párbajon mert addig semmit nem láttunk belőle, nem voltak még rajongói, viszont Lacinak több utálója volt és mivel ingyenes a szavazás ezért visszaküldték. Ez az applikáció az igazi magyar embereknek való, akik szeretnek gyűlölködni meg pálcát törni valakinek a feje felett, itt kiélhetik magukat mert nem kerül pénzbe. A megosztó VV játékosok halála ez a rendszer, a semleges játékosok, akik nem váltanak ki semmilyen érzelmeket az emberekből, nos ők jóval nagyobb eséllyel indulnak. Ha ezt nem törlik el akkor megint Miló szintű győzteseink lesznek a jövőben, meg tujaCsaba félék. -
Orionk #146363 Mikor csinálták a villalakók ezt a szavazást ? Azt a videót kihagyták ? -
Ironman2 #146362 De még holnap lesz egy öszefoglaló -
Ironman2 #146361 Remélem holnap Iza jól berúg ha visszamegy,vagy még ma este -
Ironman2 #146360 Iza azért az eleje óta ott van már,pont a vége elött bukna ki,eléggé gáz lenne.Én tuti szétdönteném az egész villát mérgemben.Nem fair ez igy,egy nappal a vége elött kiesni -
#146359 Jah láttam elég szoros párbaj lesz és ha azt nézzük hogy Attila milyen népszerű és azok még szavaznak is Zsófira akkor eleve esélytelen hogy Iza menjen vissza ! De remélem nem lesz igy ! -
#146358 Ez nem semmi azért remélem a fináléban nem Zsófika lesz habár Attila mindent elkövet hogy Zsófi bent legyen a fináléban !
Ha ez igaz akkor elég pocsék egy finálénak nézünk elébe ! :D -
Ironman2 #146357 Attila létrehozta amúgy Zsófi facebook oldalát is:
https://www.facebook.com/vvzsofika -
Orionk #146356 Hüha, most meglepődtem.
Most néztem meg először a szavazást itt fent és többen szavaznak arra, hogy Iza menjen vissza.
Senkinek sem szurkolok különösebben...Nekem ez mindegy..., de a papírforma szerintem az lett volna, hogy Zsófi a megnyerőbb.
Egyébként miért nem fogják fel azt a villalakók, hogy még ha van is papírforma, még akkor is :
Ők bent vannak a Villában, azaz a kezükben van a lehetőség, hogy meggyőzzék a nézőket. Tehát csinálhatnak egy olyan bazi nagy extrém dolgot, amivel elcsábíthatják a nézőket.
Nem tudom, hogy mi lenne egy ilyen dolog, de akkor is kitalálhatnának valamit.
Ehelyett csak megcsinálhatják a feladatokat és folynak az áradattal bízva abban, hogy talán szimpatikusak a nézőknek. -
Ironman2 #146355 Hoppá!
VV Attila hivatalos oldala:
"Ma még nem tudom neki elmondani. De vasárnap éjjel a finálé után egy gyűrűvel készülök Zsófinak. Azt tervezem letérdelek elé, és egy olyan gyűrűt húzok az újjára ami a győzteseket köti össze."
https://www.facebook.com/vvattila -
#146354 Mivel már nem lesz Több ÖF igy nincs értelme a KHF-nek mert már aznap este Finálé ! -
#146353 Na ma lesz hivatalosan is az utolsó Online adás éjjel ugy illene hogy ne csak KHF lenne hanem adás is, egy időre megint búcsút mondhatunk az annyira megkedvelt KHF-nek xD
A VV5-ben az utolsó nap simán volt Online adás hacsak 1 órára is itt is minimum 1 órára vagy kb 30-45 percre is lehetne Online adás ! -
Coolfire #146352 Nem tud már mivel a középpontba kerülni.Viszont,ha ezt tényleg komolyan gondolja,akkor ott komoly bajok vannak.Ilyenkor sajnálom,hogy nincs már OPNI.De egy kényszergyógykezelést ki lehetne neki írni.:) -
Ironman2 #146351 De amúgy ma lesz az Euroviziós Dalfesztivál döntője is! Kállay-Saundersért szurkolhattok,elég jól megy neki! -
Ironman2 #146350 Na.Alekosz meg fogja fenyegetni Zuckerberget:
http://www.hir24.hu/bulvar/2014/05/10/alekosz-hetfoig-adott-hataridot-mark-zuckerbergnek/
szegény Zuckerberg összefossa magát ijedtében -
Ironman2 #146349 Danics Dóra fellép ma az élő showban a párbajon.Bemutatja saját szerzeményét.
http://www.hir24.hu/bulvar/2014/05/10/vv6-ez-nagyot-fog-szolni-a-szombati-parbajon/ -
#146348 De nem ám hamar lezavarják az egészet emlékszem a VV5-ban 3 nap volt még a finálé elött de itt már max 1 nap lesz aki vissza megy ma este a párbajról már vasárnap este Finálé ! -
Ironman2 #146347 tessék:
zuhanyzós videó! -
IXEMGabeo #146346 hoppá hoppá;) -
IXEMGabeo #146345 2 nap alatt lezavarják az egészet?:O nem is hagynak a döntősöknek 3 napot? -
hyperionmester #146344 sziasztok hol lehet megnézni zuhanyzós videókat?Kerestem már 1000 helyen,
főleg viki érdekelne -
Ironman2 #146343 Nekem még aznap van -
#146342 Ma lesz a párbaj ! :D
Ma este pontosan 21-kor ÖF és Párbaj egyben !
És holnap este 20-kor finálé ! :D -
Ironman2 #146341 Mikor kezdődik a párbaj holnap? -
IXEMGabeo #146340 ha akarnék se tudnék;))) -
Ironman2 #146339 Addig töltsd le!