153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Ezen én is csodálkoztam hogy ott van ennyi nő közt,és nem nagyon tapadnak rá,még neki kellett könyörögni,meg kérődzködni.(már ha nem színjáték volt az egész) Valami titok van,de ezt csak ők tudják egymás közt.Simon kefélt,Krisz kefélt,Zsolt kefélt,és ő meg nem
  • IXEMGabeo
    de visszatérve ő rá...nem is csoda, hogy olyan nagy sikere egyiküknél se volt...Egyikkel se dúgott, Teó szánalomból néha kicsapta neki, Zsófika is játszadozott vele, néha smároltak és slussz passz...
  • IXEMGabeo
    ehhez képest napokig tűrte, amikor Krisztián megbántotta szó nélkül...nem félt kiállni magáért, de mivel láthatóan ténylegesen belezúgott odabent, ezért azt is elviselte, ha ízig-vérig bántotta Krisztián...fogalmazzunk úgy, hogy ő sem bánta, ha összevesztek Krisszel, mintha igénye lett volna rá...vannak emberek, akiket ez mozgat

nekem ezek a megfigyeléseim...ha nem is a megalázás szó, ami a helytálló lenne jelen esetben, de sok esetben hagyta, hogy Krisz a lelkébe taposson és a végén ennek okán borult ki annyira, hogy kígyót békát rákiabált...
  • Austin Bailey
    Iza neked hol imádja, ha megalázzák. Őt azt imádja, ha ő alázhat meg mindenkit, meg mindenkin uralkodhat.
  • Ironman2
    Akkor az olyan nő meg is érdemli!
  • Ironman2
    Én kb 3 hónapot nem néztem belőle,de nem is bánom,a hireket olvastam csak,de tudtam hogy Aurelio nem az eszével fog győzni
  • IXEMGabeo
    tévedsz...nagyon sok nő imádja, ha megalázzák...lásd Iza példának;)
  • Austin Bailey
    ennek az egész vv-nek az a nagy buktatója, hogy felnőttek játszanak, de gyerekek szavaznak. Ezzel az okostelefonos húzással az idősebb korosztály eleve ki is volt zárva.
  • Austin Bailey
    azokat sem. A nők utálják az ilyen embereket, akik ennyire durván bánnak velük, és úgy egyébként ennyire közönségesek. Ez az Aurelio maximum valami nagyon falusi libáknál lehet jó.
  • IXEMGabeo
    nem ezért nyert nehogy azt hidd...sok kis tininek bejött az állandó sírása, a kétszínűsködése meg a stílus ahogyan a csajokkal beszélt...úgy látszik ez a menő, ahogyan ő mozog manapság
  • Ironman2
    Ez igaz amúgy.Sőt még szenzációt is csináltak belőle mikor a nappaliban megtekerte a szerszámát.Kutyát nem érdekelte,csak a lányokat.D
  • Austin Bailey
    egyébként az rtl hibája, hogy ennek sikerült nyernie, mert a minősíthetetlen viselkedését állandóan úgy állították be, mintha az valami érték lenne, egyszer sem utasították rendre, hogy ne üvöltözzön, amikor más beszél stb. Egészen konkrétan Istenes Bence tolta, aki egy ugyanakkora proli. Nem tud olvasni, nem tud beszélni, ugyanolyan undorító majom mint Aurelio. Azért a Sebestyén Balázs ennél komolyabb műsorvezető volt.
  • IXEMGabeo
    Viki próbált Attila lenni bőszen...és a többiek is az 5-ös szériát próbálták követni, hisz az volt számukra a frissebb élmény, csak sokuk túl ostoba volt, hogy taktikázzon:)

lelki terror és a konfliktusok mindenesetre megvoltak
  • Ironman2
    Javaslom a köv szériában már számítson a farokméret is a castingon.15 centi felett ne válogassanak be embereket!
    Hátha levernek valamit.D
  • Austin Bailey
    ő a legnagyobb proli, és biztos ezt tekinti teljesítménynek.
  • Austin Bailey
    hihetetlen, hogy ez a ronda bunkó nyerte a játékot
  • xido
    szerintem nem..5re is azt hittük,majd Alekosz majmolása lesz a menő..és nem..itt meg totál senki nem volt az előzőek klónja
  • Ironman2
    eh,kiváncsi leszek a VV7-ben majd sorfalat állnak bennt az ifjak,és mindegyik pörgeti a szerszámát (az már majomkodásnak számít,ami bejött egyszer az nem biztos hogy mégegyszer be fog jönni).
  • xido
    pörgette a faszát és a saját szintjén szórakoztatóbb volt,mint az összes többi tohonya lótojás odabent :D
  • Ironman2
    Nekem ennyi elég is volt belőle.Ez a műörjöngés már ki is készített.Lehet ezt gyakorolta ottbennt.DDDD

-MEGCSINÁÁÁLTAM!!! -MEGCSINÁÁÁLTAAAM!

mi a faszt csinált meg ezért? valaki meg tudja mondani?
  • Ironman2
    Kiváncsi rád a szakállas nő az Eurovizióból!
  • IXEMGabeo
    úristen írni se bírok:D szóval kíváncsi vagy a magaslatokra mi vasember?:DDD
  • Ironman2
    hüle!
  • IXEMGabeo
    ez célzás volt?

szóval kíváncsi vagyok a faszomra mi cikufiú?
  • Ironman2
    Mi a faszt örjöng ez? Lakást úgysem kap,az autót ez is összetöri majd,havi egymilkát meg lenyúlják a rokonok,haverok. (de geci voltam)
  • Ironman2
    Miért nem jelentkezel a VV7-be? Te is helikopterezhetsz (nem mintha engem érdekelne)
  • Ironman2
    Ami késik nem múlik
  • Ironman2
    Mondjuk nem illik egy vesztes mellett így őrjöngeni,szegény Zsófiban még a vér is meghűlt.D
  • IXEMGabeo
    azon csodálkozom, hogy nem tolta le a nadrágot és azzal együtt egy helikoptert...

nevéhez méltó befejezése lett volna ennek a szériának:DDD

(exhibicionist idiot)
  • Ironman2
    Ez hülye vazze! Felrúgta még a széket is.DDDD
  • Ironman2
    Ez igaz! De Aureliot is mondtam
  • Ironman2
    Jó szoros lett az eredmény akkor!
  • IXEMGabeo
    te Simont mondtad ugyanúgy:DDD
  • Ironman2
    Ehehehh,már az elején megmondtam én!
  • Ironman2
    Ki nyert?
  • IXEMGabeo
    Jönni fog hamar:)

Azért lényegesen kevesebben írtak ide, mint az előző 2 szériánál...nagyrészt te vitted a hátán a topikot, olykor itt voltam, amíg tudtam nézni teljesben és beszálltam a különböző okfejtésekbe, elemzésekbe...Sajnos az éjjeli adás méginkább csapnivaló volt, az RTL2-es műsorsávval is jelentősebb nézősereg maradt ki az egész 6-os szériából főleg a DIGI Tv-nek köszönhetően.

Azért tartom magam ahhoz, hogy egy jó hosszú szünetet ideje lenne tartani, amíg a társadalom kicsit átalakul, a fogyasztói igények és a szerkesztőség és azt az igény bevevő munkakörök átszervezése...hátha a megfelelő emberek kerülnek a megfelelő pozíciókba, de erre vajnyi kevés esély van:DDD

Végezetül a VV-k történetének egyik legszánalmasabb győztese Aurélió...Nem feltétlen érdemelte meg, nevezzük őt egyfajta apró szardarabnak a moslékban. Egy műember, aki azt hiszi van egyénisége, aki ezek után, hogy megnyerte a fődíjat méginkább el fogja hinni, hogy mindent megkaphat bármikor...:) Nem volt más, aki megnyerje bár, ha választani kellett volna inkább Zsófika, hamár úgysem volt női győztesünk...
  • wesker24
    Nah szép jó estét hát elérkezett ez az idö is a VV6-nak is vége elég hamar elment ez a 4 hónap !

De sebaj mert bejelentették a VV7-et is szóval talán jövö télen vagy tavasszal folyt köv !

Összesen 42162 hsz született az egész VV6 ideje alatt azért ez nem semmi teljesítmény tudom hogy böven elmarad a VV4 és a VV5 teljesítményétől de azért nem volt ez olyan rossz !

Emlékszem amikor a VV4 kezdődött akkor több mint 50 ezer hsz született átléptük az 50 ezres álomhatárt nem sokkal késöbb jött a VV5 és ujabb 50 ezres hsz született átléptük a 100 ezres álom határt és most 2 évvel késöbb jött a VV6 és most 42 ezer hsz született !

Ami a VV6 fináléját illeti most néztem vissza hát nagyon boldog voltam amikor megtudtam hogy Viki esett ki 3-diknak az érzés felbecsülhetetlen volt és onnantól kezdve nekem már mindegy volt ki nyeri meg !

És eljött az idö amikor eredményt hirdettek és kiderült hogy ki nyeri a VV6-ot és Aurelio nyerte habár gondoltam tudtam hogy ö fogja megnyerni mert ö vitte a hátán az egész showt ! Habár azért Zsófit sajnáltam egy picit ö is megérdemelte volna neki nagyobb szüksége lett volna rá !

Habár nem minden ugy alakult ahogy szerettem volna mert egy Aurelio-Krisz-Iza finálénak jobban örültem volna de igy sem volt olyan rossz !

A VV6 elég nehezen indult be az elején de aztán szép lassan amikor már mindenki bennt volt akkor voltak nagyon jó pillanatok és tematikus hetek amit élvezet volt nézni nap mint nap a VV6-os karaktereket is ugyanugy megszerettük ahogy a VV4-és VV5-ös karaktereket is.

Szóval mivel lesz majd a közel jövöben VV7 a topik továbbra is nyitva lesz hogy megtudjuk mi lett a mostani VV6-osok sorsa késöbb !

• who am I 7
    Ki a f@szom az apja amúgy?Akiért mindig rinyált, de kb le se sz@rta a gyerekét?PLusz adósságok akkor...biztos nagyon támogatja, de akkor miért rinyált mindig utána?Anyja persze ott volt.... :D Mindenesetre, jó kis debilt nevelt belőle, vagyis, leszarta.De legalább nem rosszindulatú.
  • PiszkosFred
    Amikor üvöltött a bejelentés után, a vége fele, akkor kicsúszott a száján a "nincs több tartozás" és "van életem" :) A pénz egy része már most nincs meg, ha geci akar lenni az ember, és összekombinálja a két dolgot...

Egyébként meg hja, 12 misi nem fog semmit sem megváltoztatni, annyira nem nagy pénz. Segíteni segít, mert azért nem is kicsi, de ettől még gyökeres fordulat nem lesz az ember életében. Még akkor sem, ha a tévénézők valószínűleg minimálbéresek vagy közmunkások, és nekik nagyon jól jönne a hitelekhez meg egyéb kiadások enyhítésére, ezért is fogja mindenki a fejét, hogy ennyi buta és semmirekellő ember, és egy belőle a végén nyert :)
  • IXEMGabeo
    2 hét után? Mindenki Simonra tett volna:)

maradjunk annyiban a játék elején tudni lehetett és ez felerősödött akkor mikor visszament Ádám ellen...

ellenben Krisznek sikerült megszorongatnia leginkább