153993
ValóVilág 12
-
#146620 Hát az látszik hogy ha már nem tudta egyik csajt se becserkészni akkor könnyít magán ennyi ! xD
Persze Teo-val volt egy kis kufirc de az se tartott sokáig ! -
Ironman2 #146619 Naponta hatszor elégítette ki magát Aurelio
ez beteg! -
#146618 Habár ott is az álompár amint vége lett az Éden Hotelnek egyből szakitottak ! Ugye Máté és Edina nyerte meg az Éden Hotel 2 évadát ! :D -
#146617 az tényleg jobb volt -
#146616 Na Az Éden Hotel tényleg az volt várom is már a 3 évadot ami ugyanugy a Viasat 3-on lesz a közeljövőben ! -
#146615 Már vége a Valóvilág 6-nak és megkapta a méltó büntetését 3-diként esett ki a fináléban habár jóval hamarabb is kieshetett volna a lényeg az hogy nem ö nyerte meg de még csak második sem lett ! Ez nekem épp bőven elég volt már minek haragudjak rá amikor már szinte mindenki ki esett és vége a 6-os szériának ! :D
Ami Krisztián és Iza kapcsolatát illeti még ha csak pár hónapig is tart bár adná isten hogy ne igy legyen akkor is elmondható hogy az ö szerelmük tartott a legtovább a villán kivül is !
Ugye Charlotte és Simon már az 5 nap után szakítottak most meg ugye Dorka és Zsolt is szét mentek most már csak Krisz és Iza maradt hogy a szerelmük kiállja vajon-e majd az idö próbáját az majd kiderül !
-
#146614 Az Éden Hotel volt az igazi valóság show :)
Semmi nézői beavatkozás.
-
#146613 Nekem már az se tetszett,mikor Krisz kiesett,és elköszönt Izától.
Szerelem ide vagy oda,bezártság is kihozta,ami a villába volt.
Aztán mikor Iza anyja mondta,hogy Krisz alig bírja,meg hogy ne hogy hülyeséget csináljon,az már rég gáz.
Ne így legyen, inkább éljenek együtt boldogan életük végéig, de szerintem max pár hónapig fog ez tartani.
Amúgy miért Vikized Viki-t most már? :D -
#146612 1 hét és hasonló lesz a vv ringyó-vv paraszt kapcsolatából is .. -
#146611 VV7-re már lehet jelentkezni, akkor ez ősztől indul valszeg ugyanebben a felállásban. -
IXEMGabeo #146610 köztünk lévő korkülönbség:DDD
hiszen egyidősek...
nem komplett ez a csaj az fix...remélem mihamarabb eltűnnek a süllyesztőben:) -
Ironman2 #146609 Dorka és Zsolt is szakítottak!
http://www.hir24.hu/bulvar/2014/05/12/vv6-dorka-es-zsolt-szakitott/ -
Ironman2 #146608 Szerintem a VV7-et tegyék a Nóta Tv-re! DDDD -
Ironman2 #146607 Wesker irhatnál egy VV könyvet! -
McCartman #146606 -
Austin Bailey #146605 jaj, de ne írjatok már ennyit, mert kifolyik a szemem, mire végigolvasom -
Austin Bailey #146604 egyébként az éden hotel sokkal érdekesbb, mint a való világ -
#146603 Hát jah ez várható volt de egy ilyen elcseszett fináléban nem volt más lehetőség !
Ha Iza és Krisznél nincs a köpködős anyázós Incidens akkor most mindketten finalisták lettek volna és biztos hogy Krisz nyerte volna meg a fődijat nála jó helyen lett volna minden a pénz a kocsi és a lakás is ! -
#146602 fókuszba de nagyképű Aurélia pff szánalom -
#146601 SZUBJEKTÍV:
Megnéztem 4-5 összefoglalót + az első 2 és utolsó 2 adást, csak hogy tudjam miről beszélek (utoljára a VV1-be néztem bele itt-ott). Sajnos ez e műsor még mindig a nemzet legbutább közönségének szól. Ez egy dolog, ez is kell. Szerencsére áttették az RTL2-re, amit tized annyian sem néznek mint a fő csatornát.
A MŰSOR
Más. Sajnos ez a műsor még mindig a pénzről szól és nem a szórakoztatásról. Alapvetően a közönségnek nem kellene, hogy beleszólhasson a műsorba, mert addig nem beszélhetünk taktikázásról.
Nézzetek meg egy amerikai big brother évadot. Na az a valóságshow. A játékosok egymást ejtik ki, maguk döntenek mindenről, a játékok győztesei kapnak védettséget, lesznek a ház urai, akik döntenek a többiek sorsa felett hétről hétre. Na ott lehet taktikázni, ott kezdődik a játék és a szórakoztatás.
Ez a brit Big Brother séma mindig totál értelmetlen és unalmas volt. Az pedig hogy eddig a nézők szavazhatták be a játékosokat azt a VV tette hozzá a BB alaphoz. Így legalább a hülye néző (akinek inge) azt nézte unalomig akit kiválasztott. Így viszont, hogy a csatorna pakol bele butábbnál butább, unalmasabbnál unalmasabb, olyan kategóriájú embereket, akiket alapvetően kitaszít a civilizált társadalom, az már a legalja. Hogy ez a csatornát vagy a nézőközönséget minősíti inkább, arra nem tudok mit mondani, mert szimbiózisban van a kettő egymással, de az biztos, hogy nem egészséges.
NÉZETTSÉG:
Olvastam itt olyanokat, hogy a fél Magyarország nézi a műsort. Azaz 5 millió ember. Ez nettó baromság. Utánanéztem és a VV6 legmagasabb nézettsége 317 ezer volt (18-49) az első héten. Utána 100 ezer alá esett.
Az interneten 30-40 ezren nézték/nézték vissza a műsorokat, míg a streamet alig 2000-en nézték. -
#146600 Hát ahogy elmondta az első éjszakát is együtt töltötték kamerák nélkül !
Most nézd annyi mindenen keresztül mentek a 4 hónap alatt amíg a villában voltak Viki mindent megpróbált amit csak emberileg lehetséges de nem tudta őket sehogy se szétválasztani őket minden terve befuccsolt mert olyan erős vonzalom volt köztük akárhányszor összevesztek egy kis idő múlva már kibékültek na ez lehet a bezártságnak is köszönhető és csak a végén sikerült Vikinek elszakítania őket egymástól !
Iza a játék végére hulla szerelmes lett Krisztiánba és Krisztián is Izába na szóval az ö kapcsolatuk már egy brazil szappan operába illő volt majd csak itt kint derül ki hogy mennyire erős köztük is a szerelem !
Habár Krisz sokkal messzebb lakik Izától míg Iza Pesten van majd kiderül mi lesz belőle. Krisztián úgyis tervezte hogy majd felköltözik Pestre na majd az idö múltával kiderül hogy mi lesz ebből !
Amugy a VV6-ban eddig 3 villa szerelem szövődött !
Charlotte-Simon FAILED
A villában lehet hogy tényleg szerelmesek voltak egymásba de idekint a szerelmük max 2 hetet élt meg mert Charlotte a DJ karrierjét akarta egyengetni míg Simon-nak munkája se volt és fagyit árult ahol lakott.
Ebből is látszott hogy Charlotte volt a villa fekete özvegye mert idekint kiderült hogy mégse voltak annyira őszinte az érzelmei Simon iránt !
Dorka-Zsolt IN PROGRESS
Habár Zsolt a villába úgy költözött be hogy volt már barátnője de ugye beköltözött Dorka és egy csapásra minden megváltozott Zsolt elkezdett flörtölni Dorkával és az idő múltával egyre többet kezdeni érezni Dorka iránt elcsattant köztük az első csók is és ekkor üzent neki az akkori barátnője hogy akkor mindennek vége és Zsolt előtt szabad volt az út hogy tovább mélyítse a kapcsolatát Dorkával. És idővel Zsolt is fülig szerelmes lett Dorkába meg is viselte nagyon amikor ki esett Dorka.
De amikor mindketten már kint voltak a villában nem siették el a dolgokat nem költöztek össze egyből mindjárt hanem mindenki éli a maga életét és majd ha Zsoltnak is lesz olyan munkája amivel megteremtheti az anyagi viszonyokat akkor majd össze költöznek. eddig még nem mentek szét.
Krisztián-Iza LOVE SEQUENCE INITIATED
Na az ö szerelmük volt a legviharosabb legérzelmesebb és legkitartóbb kapcsolat a villában ami mindent túlélt történhetett velük bármi még Viki sem tudta őket ketté szakítani ! Ugye Iza elsők között költözött be 4 hónappal ezelőtt akkor még Iza egy nagyképű arrogáns nagy szájú beképzelt csaj volt aki nagyon fent hordta az orrát egyből rá is hajtott Zsoltra ekkor még Krisz nem volt bent ö csak Alexa kiesése után jött be elkezdett flörtölni Zsolt-tal de nem ért célt nála mert Zsolt inkább Dorkát választotta és ekkor esett ki ugye Alexa és költözött be Krisz ! Ugye Krisznek tetszett Iza és elkezdett Izának udvarolni de ekkor Iza még nem vette komolyan majd eljött Krisztián első párbaja és megígérte ha visszajut meghódítsa Izát és igy is lett szép lassan ahogy telt az idő Krisz egyre jobban kezdett udvarolni Izának és már Iza is kezdett vonzódni Krisztiánhoz de ez még nem volt szerelem az elején Iza csak kihasználta Kriszt de aztán jóval később, Iza is elkezdett komolyabb kapcsolatot táplálni Krisz iránt és ugye ekkor jött a képbe Viki mert ö is fülig szerelmes volt Kriszbe és mindent megtett azért hogy szét szakítsa őket és lettek is ebből csúnya veszekedések és ekkor csattant el az első csók kettejük között vagyis Krisz elérte amit akart meghódította a királylányt és onnantól kezdve már nem voltak közömbösek egymás iránt már mindketten többet éreztek szimpla vonzalomnál ez persze Vikinek nem tetszett hogy állandóan Izával Log Krisz és még aljasabb terveket eszelt ki hogy elválassza őket ami úgy volt hogy be is válik mert hála neki még a legapróbb dolgokon is össze tudtak veszni de az idő múltával és persze a pöttyös csíkos hétnek köszönhetően újra kibékültek na és ekkor kezdte Iza azt érezni hogy már képes lenne akár beleszeretni Krisztiánba és ugye egyre jobban elmélyítették a kapcsolatukat. Iza akkor kezdett pozitív irányba változni amikor a legjobb barátnője Dorka kiesett ö is ugyanúgy összeomlott mint Zsolt és ezután már olyan szintre jutott a kapcsolatuk Krisszel hogy már mindketten szerelmesek voltak egymásba Iza is totál bele zúgott Kriszbe sőt még a kapcsolatukat is felvállalta Krisz-el hogy együtt vannak.
Egy ideig úgy tűnt hogy szent a béke köztük egészen addig amíg Krisz újra kiválasztott nem lett és kihívta Zsoltot, és erről is győztesen tért vissza és ekkor Krisz kissé elment negatív irányba megváltozott mióta Zsolt ellen vissza jött egyre többet kezdte szekálni és piszkálni Izát és amikor részeg volt akkor előjött a bunkó és agresszív énje és még durvábban bánt Izával aki egy ideig tűrte a sértéseket és megaláztatásokat de aztán ugye jött az X-Factor hét ekkor épp fasírtban voltak és a bátorság próba volt a csúcspont ugye ők ketten egy párt alkottak és Iza nem mert szembe nézni a félelmeivel és feladta a játékot és később kiderült hogy a lila kendő volt a jutalom és Krisz ugy érezte hogy már nem képes Izával együtt fel lépni igen ám de ez csak olaj volt a tűzre mert ekkor következett be az egyik legdurvább balhéjuk Krisztián is Iza olyannyira összevesztek hogy úgy kellett őket szétválasztani Iza önkívületi állapotba került és az idegei felmondták a szolgálatot és robbant a bomba sok felgyülemlett feszültség kitört belőle és ott bántotta ahol a legjobban fáj neki és ugye Krisz-nek se sokon múlott az hogy kizárják de hatalmas önuralomról tett tanú bizonyságot és ekkor úgy volt hogy örökre vége kettejük közt mindennek ! Iza persze azonnal már megbánta a dolgot és azon volt hogy nem képes elengedni Krisztiánt és mindent megtett azért hogy ha már nem is lesznek együtt többet legalább megbocsásson neki igy minden nap azon volt hogy Krisz megbocsásson neki nem adta fel a reményt hogy valaha is meg tud neki majd bocsátani ha nem a villában akkor majd odakint de 1,5 héttel később megtört a jég és Iza elérte amit akart és végre sikerült megbeszélni a dolgokat kettejük között és végre kibékültek újra és ekkor jött rá Iza hogy mennyire szerelmes Krisztiánba ezt az egyre hevesebben verő szívverésük is bizonyította ami elég durván elkezdett dobogni mind kettőjüknél ! És többet már soha nem volt vitájuk nem veszekedtek már többet de ekkor Krisz úgy érezte törlesztenie kell és szerelmére Izára tette a jelet ezt Izát nagyon szíven ütötte de Zsófinak köszönhetően Aurelio ment párbajozni és össze is kaptak egy picit de amint eljött a kihívás ideje Iza minden haragja elszállt mert ugye Aurelio Kriszt hívta ki párbajra és Iza azon volt hogy nem akarja elveszíteni Krisztiánt mindent megtett azért hogy a szerelmét visszaküldjék de sajnos nem így lett Aurelio ment vissza és Iza lelkileg összetört de összeszedte magát és csak Krisz miatt is nem adta fel és tovább harcolt és ugye eljött az utolsó kiválasztás is és ahogy várható volt Iza lett a kiválasztott és ugye itt követte el az egyik legnagyobb hibát mert nem az eszére hallgatott hanem a szívére és Zsófit vitte ki az utolsó párbajra ahol szerelme Krisztián mindent elkövetett hogy Iza menjen vissza de Attila rajongó tábora ellen esélye sem volt ugyanis az utolsó 2 napban az ex villalakók mentek be a villába és persze Attila is meg Csaba is hiába mondta neki hogy VIkit vigye párbajra nem hallgatott rájuk és ez lett a veszte mert Attila rajongó tábora miatt és a két héttel ezelötti Incidens miatt Zsófi jutott be a fináléba !
Igy a szerelmes pár mind két tagja kiesett az hogy a kettejük szerelme mennyire erős azt majd az idő eldönti !
Hát bízzunk benne hogy egy ilyen sokat megélt szerelem ami képes volt minden akadályt legyőzni kettejük között sokáig együtt lesznek mert az ő kettejük szerelem volt az ami miatt nézett lett a VV6 a másik persze Viki szarkavarásai miatt voltak ! -
#146599 Vagy a szereleme teszi :D
Kíváncsi leszek h meddig leszek együtt,hány napig. -
#146598 Én is megnéztem szerintem ez nem volt olyan vészes habár lehet azért vidéki vagyok és nem járok a nagy városba bulizni de szerintem lehet hogy egy picit többet ivott a keleténél de gondolom ez ugyis csak 1x alakalom volt buliztak egy nagyot azt ennyi majd kijózanodik :D -
#146597 Te se nagyon mozoghatsz emberek közelében :D -
#146596 Szerintem tudja hol a határ volt már javitó intézetben fiatal korában szerintem tuti hogy többet ivott a kelleténél !
-
#146595 Hát jah lehet kicsit túlzásba vitte a bulizást lehet kicsit sok volt az alkohol vagy csak még nem sikerült feldolgoznia azt hogy a finálé elött kiesett valahogy csak le kellett vezetni a feszültséget !
Mindenesetre másnap kijózanodik majd és nem követ el még 1x ilyen hibát ! -
IXEMGabeo #146594 alig várta, hogy drogozhasson:D súlyos gondjai lesznek így... -
#146593 Miért VV Éva is nagyon sokáig alkohol problémával depresszióval és pánikbetegséggel küzdött nagyon agyon sokáig sokszor volt mélyponton volt már elvonó kurán is amit sikeresen végigcsinált és mostanra már teljesen kiegyensúlyozott életet él már nincs többé az a VV Éva aki a VV4-ben volt !
Szerintem Iza is sokszor lesz mélyponton de szerintem tanult a hibáiból és még sokra fogja majd vinni az életben ! -
Ironman2 #146592 Ez igaz,egyetértek!
Iza már ma reggel be volt lőve,nem nagy jövőt jósolok neki,vagy oda jut majd ahova VV Éva:
http://www.hir24.hu/bulvar/2014/05/12/vv-iza-durvan-benyomva-allt-a-kamerak-ele/ -
IXEMGabeo #146591 na látod megmondtam:DDD
nem volt nehéz kitalálni hol a játékom, nyereményem?:DXDDDDDD -
#146590 Annak is örülni fogunk ha most ősszel jön a VV7 akkor addigra már biztos hogy lemondom a Digi TV előfizetést hacsak addig a DIGI meg nem gondolja magát és előfizetek egy másik szolgáltatóra ahol már van RTL II és szép kényelmesen tudom majd nézni TV-n keresztül ! -
#146589 Adná isten hogy igy legyen ! :D
Jah azéért látszik hogy a VV6 nagyon költség hatékony lett !
Eleve nem volt beszavazó show hanem csak kiválasztottak 12 fiatal karaktert akit beküldtek a villába hogy köztük döljön el ki nyerje meg a VV6-ot !
Nem volt benne az Arena ami a VV5 újdonsága volt azért azt megnéztem volna hogy a VV6-osok hogy szerepelnek az Arena-ban na ott tuti hogy Viki hamar kiesett volna mert az Arena nem neki való lett volna az a fiuknak kedvezett volna a lányok közül meg Izának kedvezett volna szerintem a lányok közül Iza sorra nyerte volna meg az Arenában a feladatokat mert kitartásban eröben és akaratban ö vitte a primet.
Eleve sokkal kevesebb ideig tartott mint a VV5 a VV5 163 napig tartott mig a VV6 csak 120 napig !
Sokkal kevesebb tematikus hét volt ugye a VV4-ben volt Dzsungel (Survivor) hét Katona hét a VV5-ben volt Szombat esti Láz hét Sztár Box hét és Rendőr hét !
Azért ha lett volna egy Katona hét megnéztem volna a VV6-osoakt hogy produkálnak de szerintem ott is Iza teljesített volna a legjobban ami a kitartást és az akaratot illeti de ott lett volna még BOX hét na megnéztem volna hogyan boxolnak egymással a VV6-sok a védettségért !
Meg ugye már nem volt SMS szavazás hanem bejött az ingyenes applikációs rendszer ezzel gyakorlatilag az idösebb korosztályt ki is zárták a játékból és csak a fiatalabb korosztály szavazott és ez meg is látszott a mostani fináléban hogy ki is nyerte meg végül a VV6-ot !
Az applikációs szavazás a megosztó és ellenszenves karakterek veszte lett sajnos de viszont ha SMS szavazás lett volna akkor nagyon másképp alakultak volna a dolgok kezdjük ott hogy rögtön az első párbajon SMS szavazással biztos hogy nem Krisz ment volna vissza hanem Laci és ha Krisz már az első párbajon kiesik akkor soha nem jött volna létre a szerelem Krisz és Iza között és az biztos hogy Iza sem esett volna ki Zsófi ellen a fináléba jutásért ! És a végső finálét se biztos hogy Aurelio nyerte volna !
Ugye a VV5-ben minden éjjel az Online adásban küldték a VV5 lakoinak az SMS-eket hogy ki kinek drukkol na ez ebben a VV6-ban nem volt. Igaz lehetett küldeni üzeneteket a VV6-sokonak de konkrétan ebből szinte semmit se látunk az Online adásokban !
De az elöbb olvastam a neten adná isten hogy igy legyen !
" Egyébként máris meghirdették a VV7-et amire a jelentkezést is megnyitották. Ősszel indul is az új széria, amit már nagy valószínűséggel a főcsatornán közvetítenek majd ".
Ha ez igaz hogy a Valóvilág visszatér a Föcsatornára és minden vissza áll a normális kerék vágásba akkor az biztos hogy megint nézettségi rekordokat fog dönteni és újult erövel indulhat majd a VV7 késöbb !
Ugy voltak vele hogy akkor indult az RTL II és gondolták valamivel fel kéne futtatni a testvér csatornájukat és ugy gondolták hogy akkor már az RTL II-ön inditsák útnak a VV6-ot ami igaz egy kicsit költség hatékony lett nem volt akkora nézettsége mint a VV4-5-nek de azért az RTL II-ön is a legnézettebb müsor lett mig a főcsatornán a VV4-VV5-öt 1,8 millioan nézték addig a VV6-ot az RTL II-ön 400-700 ezer néző nézte és az RTL Klubnak ez volt a lényeg !
Habár az RTL Klubon most a Celeb vagyok ments ki innen lesz meg az X Factor ne tudom melyik öszi idöszakban indulna a VV7 az RTl Klubon !
A VV4 után is túl kevés idö telt el és alig 4 hónap múlva már itt is volt az 5-dik széria ami szerintem sokkal jobb lett mint a VV4 !
Ugye a VV5 után hosszú idöszak következett közel majdnem 2 év szünet után jött a VV6 az RTL II-ön !
Ha idén összel indulna a VV7 az RTL Klubon az is max 4-5 hónap pont annyi idö mint a VV4 után volt mert a VV4 Finálé 2010 május 28-án volt és rá 4 hónappal később már kezdődött is a VV5 ami pontosan 2011.09.17-dikén kezdődött és a VV5 finálé 2012.02.27-én volt !
Lehet hogy pont ez kell egy újabb nézettségi rekordhoz hogy a VV7 ismét taroljon ezúttal most a föcsatornán !
De most hogy vége lett a VV6-ak szerintem nem ártana minimum egy újabb 1-1,5 év szünet ! De nekem az se baj ha már most összel vagy télen indulna a VV7 csak ne ilyen költség hatékony legyen ne legyen applikációs szavazás és ne csak fiatalokból álló karaktereket küldjenek be ! -
#146588 RTL II-n, ősszel (szept/okt), napi egy órában ugyanúgy mint most. -
#146587 Ez volt a legrosszabb széria szerintem,pont azért,mert ilyen semmit mondó fiatalokkal volt tele.
Ez a végjáték is, nem tudom,de számomra annyira össze volt csapva, gyorsan toljuk le,és legyen vége feelingje volt.
-
#146586 Ebben egyetértek az igazán jó finálé az Aurelio Krisz/Iza Zsófi lett volna.
Jah érdekes volt a VV6 ebben a szériában volt a legtöbb konfliktus veszekedések kizárások feladások kibékülések stb...
Amugy szerintem ebben az évben már szerintem biztos nem lesz már VV7 kell egy kis idö a pihenésre hogy lecsillapodjanak a körülmények a VV5 fináléja is 2012.02.27-dikén volt és közel rá majdnem 2 évvel késöbb jött ugye a VV6, most is az lenne jó ha eltelne egy kis idö hogy a VV7 újult erövel térjen vissza.
Mert ugye az RTL Klubon most összel indul a Celeb vagyok ments ki innen újabb évadja aztán meg jön az X-Factor is szóval ebben az évben az RTL Klubon tuti hogy nem lesz.
De az nem kizárt hogy az RTL II-ön már ebben az évben lehet VV7 de akkor is kb minimum az lenne jó most hogy vége lett a VV6-nak ha év végén december környékén vagy jövö év elején januárban indulna a VV7 !
-
#146585 Hát amíg nem kérdezték meg tőle én se tudtam :D Én azt hittem valami barátja vagy rokona lehet :D. De egy focistáért így ordítani....
A végén nagyon sajnáltam Zsófit szörnyű lehetett egy 1% al lecsúszni a nyereményről és ez látszott is rajta. Aurélió meg csak magával foglalkozott egy ölelésen kívül. No mind1.
Várható volt hogy ez lesz az eredmény, akkor lett volna izgalmasabb ha a fináléba krisz,zsófi és au ül.
Remélem azért a következő széria jobb lesz , ez nekem elég érdekes szezonnak tűnt, sok volt a feladás, kirugás, helycsere.... Én mindenesetre visszahoznám a beszavazást is , legalább tudjunk válogatni. Remélem a következő széria izgalmasabb lesz :) Elvileg ősszel indul , kíváncsi leszek! -
#146584 Már erre is fény derült Aurelio elmondta a fináléban hogy Arturo az nem más mint Arturo Vidal a Juve játékosa ! -
#146583 ki a faszom az az Arturóó? -
Austin Bailey #146581 mert mindenki egy állatnak tartja. -
Ironman2 #146580 Józsinak is lett volna lehetősége,de ő a barátnője mellett kitartott