153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Indulás Hajdúnánásra ! :D

Iza az egyik interjúban elmondta hogy már tervezi azt hogy az egyik nap lemegy Krisztiánnal Hajdúnánásra hogy megismerje Krisztián családját és személyesen is bocsánatot kérjen tőlük nagyon be van parázva szegény de ez érthető is de amilyen jó fejek Krisztián családja szerintem nem lesz gond, meg legalább Iza is meg ismeri hogy milyen környéken lakik Krisztián !
  • Ironman2
    lecsúszott szegény nagyon
  • IXEMGabeo
    ő nem nyert semmit:D 1. kieső volt
  • Ironman2
    vagy Segal,mi?
  • Ironman2
    Nekem mindegy
  • IXEMGabeo
    mi ezen a lol? normális munkára lelt és még ő rá mondják, hogy nem valósította meg önmagát...jobban áll, mint az alkohol elvonókúrát megjárt és depressziós BB Éva, aki el is herdálta a nyereményét...vagy éppen Vitkó Laci, aki szintén elherdált mindent és még balesetet is okozott...
  • Rash87
    Lol?

Nem tudom,miért furcsa,de akkor lehullajtom a lepelt:
    aki VV-zet,ugyan olyan ember,mint Te v. én,vagy bárki, aztaaaa :D
  • Ironman2
    LOL:

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ismet-nagy-kuzdelemre-keszul-a-vv-nyertes-2252577
  • Austin Bailey
    nekem inkább úgy tűnt a lakásuk, mintha ott idős sznobok laknának.
  • Austin Bailey
    mert az egy kis öntelt kurva. Én nem sokat láttam ebből a szériűból, de az a nő borzalmasan ellenszenves volt.
  • xido
    ha a tv2 folytatja a nézőbarát politikát és kiküldi netre 7/24,akkor a vv7nek nagyot kaszálnak..remélem megteszik.. :)
  • Rash87
    Ez olyan mint Viki-Lilu rokonok,meg volt az első hónapba a győztes :)
    Közbe meg....

Bulvár... jó ha 5%-a igaz,vagy van benne minimális igazság.
  • Ironman2
    Végén még kiderül hogy nem is a nőket szereti!
  • ForzaInter
    erre az aurelio-ra azt mondták milliomos, ha jól tudom még ő is dicsekedett milyen sok pénzük van. erre tele van adóssággal, meg ő maga mondta a végén, hogy kocsija sincs.. a faterjának van egy ezer éves régi autoja, de az soha nem adta oda neki.:D most mutatták nem rég az rtl-en a hazaérkezését, és hát a házuk is tök átlagos..
  • IXEMGabeo
    pont ez lenne a lényeg, hogy kerítsenek érdekes embereket, akiknek semmiféle média múltjuk nincs...ebben a 6-os szériában se mindenki szerepelt a médiában korábban...
  • Rash87
    Akkor ott meg is halt a műsor.
    2 idióta
  • wesker24
    Hát ez majd kiderül ha megint fiatalokból álló karakterek lesznek beszavazó show nélkül akkor lehet de ha már a VV7-ben lesznek kategóriák is beszavazó show is akkor esélye nincs a BB3-nak ! :D
  • wesker24
    Nálunk meg már az első naptól kezdve van Super TV2 amikor behozták az új csatornákat csak kellett neki egy Software Update !

Persze az RTL II még mindig hogy rohadna meg a Digi mert eszük ágában sincs megegyezni az RTL II-vel de ha öszig továbbra se hajlandók berakni akkor átmegyünk a T-Home-hoz ott mind kettő van ! Super TC2 meg RTL II is :D
  • Ironman2
    Ha olyan lesz mint a VV6,akkor kötve hinném
  • wesker24
    Ha minden igaz a VV7 már nem az RTL II-ön lesz hanem a főcsatornán az RTL Klubon ha ez igaz akkor a BB3-bnak már most löttek mert az RTL Klub leveri nézettségben azt is de ha mégis az RTL II-ön lenne akkor is szerintem többen fogják nézni a VV7-et attól függ hogy most milyen karaktereket válogatnak be !
  • Ironman2
    Nálunk nincs Super tv2 az alapban,ahhoz egy ezressel többet kéne perkálni
  • wesker24
    Dehogynem még szép ha gondolod simán !

Habár ha a Super TV2-ön lesz a Big Brother 3 akkor az már eleve bukta mert azt még annyian se nézik mint az RTL II-öt habár a Super Tv2 már mindenhol elérhető mig pl az RTL II még mindig nem !

Nah a BB3-ba ha állítólag értelmes átlagos emberek jutnak be már ott bukta lesz az egész mert az ilyen valóság show-kba olyan emberek kellenek akinek van multjuk szerepeltek már ilyen olyan módon a médiában !

• Tyler1
    Pedig Tilla biztos lesz szerintem, nincs más központi arca a TV2-nek.
  • Ironman2
    Csak ne a Liptai,meg a Tilla legyen megint a müsorvezető,mert azoktól már hülyét kapok.Vannak ott jobb arcok műsorvezetőnek!
  • Tyler1
    Remélem hozzák valamelyik mostani formalincenszet hozzá, messze érdekesebb, mint a VV.
  • Dency
    "A BB3-ban, aminek a szereplőválogatását hamarosan elkezdik, értelmes emberek fognak szerepelni. "

Na itt bukta az egész :D:D

• Ironman2
    Hehe! Jön a Big Brother 3 ősszel! Annyi lesz a VV-nek ha megint ilyen szerencsétlen adás lesz! Igaz átkerül az is a Super TV2-re!

Ősszel jön a Big Brother 3,és a VV7!

Nem akarod átvenni a topikját annak is Wesker?

http://sg.hu/listazas.php3?id=1043336582
  • Ironman2
    Hehe! Jön a Big Brother 3 ősszel! Annyi lesz a VV-nek ha megint ilyen szerencsétlen adás lesz! Igaz átkerül az is a Super TV2-re!

Ősszel jön a Big Brother 3,és a VV7!
  • PiszkosFred
    *ő -a :)
  • PiszkosFred
    Könnyebb lesz "lebontani a feje felöl", ha esetleg debil átmegy a "konkurenciánál" (bár az lenne, szegény tévékettő) a most induló Big Brother 3-ba :)
  • xido
    csak jelent valamit az újak hátrányára,hogy megint 4es videókat nézek vissza az elejéről :)
  • Rash87
    Azért el lehetne fogadni :)
    S az tuti,h több ideig meg lesz ez a lakás,mint Alekoszé ,aki jó ha 1 hétig az övé volt :D
  • Orionk
    Nem kapott olyan színvonalas lakást, mint pl. Alekosz.
  • Gatti
    http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/250159
  • Ironman2
    Közös müsort tervez a 2 fő csatorna!
  • Ironman2
    http://comment.blog.hu/2014/05/13/media_hungary_a_tv2_az_rtl_klubbal_kozos_musort_szeretne?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2014_05_13&utm_campaign=index
  • Ironman2
    igy van!
  • Sir Quno Jedi
    Női ellenfelek ellen legjobb módszer. Amíg felszálló ágban vagy, le se nem szarod őket. Aztán időben üríteni kell újra.
  • Ironman2
    Én is csak az elejét,meg a végét néztem az egésznek,annyi elég is volt nékem
  • Coolfire
    "A szövegemmel és a testemmel hódítok"
    Na ezért hagytam abba január végén az egészet.
    A "párokról" csak annyit,hogy hulladék az egész.Nem akarok rosszindulatú lenni,de inkább a faktorosok és egyebek legyenek "celebek",mint a vévések.
    Tőlük hányok egyszerűen.Egyébként Attila istenítését sem értem.No,mindegy.:)