153993
ValóVilág 12

• PiszkosFred
    Rosszul közelíted meg a dolgot. Ez a dal egyszerűen zseniális. Hallgatni nem lehet csak tartós sérülés kockáztatása mellett, de Brazíliában a foci VB alatt a helyi rendőrök örömmel fogják bevetni a zavargások ellen. Úgy tudom, már megkeresték ez ügyben a két művésznőt...
  • Darthmushroom
    én meg tegnap előtt voltam debrecenbe :D
  • wesker24
    Hát jah azt hittem ennél rosszabb már nem lehet de ugy látszik tévedtem ! :D
  • wesker24
    Igy van én is örülök neki hogy jól elvannak a villában már megismerték és kitapasztalták egymás sötét oldalát ök veszekedtek a legtöbbet a villában igy kint a való életben ennél már csak jobb lehet !

Amugy most irigyellek hogy Debrecen környékén laksz :D mert tegnap Iza és Krisztián Debrecenbe voltak várost nézni és este a Melange kávéházban vacsoráztak egy jót ! :D
  • Darthmushroom
    én örülök neki h elvannak, amit a villába már leműveltek attól már csak jobb lehet. am meg debrecen környékén lakok én is 100000szer szebb meg jobb mint Pest.
  • Krisztiam #146695
    te jó ég :DDD hát ez a borzalmasnál is rosszabb
  • xido
    a táska azzal a tipikus buzis/csajos kéztartással az kell :)
  • Coolfire
    Ki is raktam a reggelim..
  • Ironman2
    Itt voltam én is vagy háromszor
  • IXEMGabeo
    kemény:D tényleg elvannak
  • wesker24
    Izának tetszik az élet Hajdunánáson !

Szóval az egész hétvégét ott töltik és hétvégén Krisztián leviszi Debrecenbe hogy megmutassa neki a várost !

Iza első találkozása egy kiscsibével !

Egy kis egészségügyi séta Hajdúnánáson !

• Tyler1
    Kinézet másodlagos, a karakter a fontos. Naomi Campbell azért lett szupermodell, mert olyan szép? Vagy Kate Moss? A hétköznapi arcuk annyira semleges, hogy az utcán is elsétálna mellette az ember.
    Izából is a fotókon jön ki a karakterisztika, mert amúgy ő sem egy klasszikus szépségideál.
  • wesker24
    A többit meg ugyis megoldják nem aggódom ! :D Majd az idö eldönti hogy miként alakul a sorsuk ! :D
  • ForzaInter
    Nem a távolság lesz ott a probléma..:D
  • ForzaInter
    Iza meg a modell karrier? LOL
    Max lesz 2-3 fotozasa aztan semmi, nem hiaba nem lett belőle sikeres modell.. Én el se hiszem, hogy az lehetett, mert kinézetre minden eszembe jutna róla, csak az nem hogy modell.:D
  • wesker24
    Hát az is meg lehet de késöbb lehet hogy Krisz fel költözik majd Pestre és probléma megoldva nem kell egyiküknek sem utaznia a másikhoz ! :D
  • wesker24
    Hát jah az meg lehet de azt majd az idö eldönti hogy mi lesz késöbb !

Meg ha Izának be is indul a modell karrierje az se mostanába lesz mert vissza kell nyernie a régi alakját !
  • Tyler1
    Arról nem beszélve, hogy ezeknek a heti 7 napból 6 be van lőve, tehát nagyon nem utazgat majd 500 km-t pár órára, Krisztián meg Pestre is alig tudott feljutni a párbajra :)
  • Tyler1
    Krisztián már a villában is féltékeny volt még a kutyára is talán. Ha beindul Izának a kis modellkarrierje, fotózások, utazások, stb., ott lesz vége ennek a történetnek. Totálisan más út a két ember, akik azért jöttek össze, mert a játék révén össze voltak zárva egyetlen helyre.
  • wesker24
    Már miért vesznének össze nincs ami kettejük közé állna ! Csak a távolság !

Szerintem nem mostanába fognak ezek összeveszni az is biztos !
  • Ironman2
    Mi lesz akkor ha ezek ittkinnt összevesznek? hajaj!
  • ForzaInter
    még 1 hete ha kint vannak, sokáig nem lesznek együtt ők se. max 1 hónapot adok nekik.
  • wesker24
    Jaja mindenki azt mondta hogy pont Iza és Krisz szerelme nem fog kint működni és tessék mégis milyen jól megvannak együtt még mindig legyen is igy a közeljövőben még jó sokáig ! Ugye már vége a VV6-nak és már Viki sem avatkozhat bele a kapcsolatukba ! :D

Az igaz hogy az ö szerelmük volt a leghevesebb legviharosabb de a szerelmük mindent túlélt Viki is hiába próbálkozott sehogy sem jött össze neki !

Gondolom még mindig Hajdúnánáson vannak és Iza és Krisz még mindig élvezi a vidéki életet !

Elöbb ment tönkre Charlotte-Simon és Dorka-Zsolt kapcsolata mint Krisz és Izáé ! Kiváncsi leszek meddig maradnak együtt mert szinte kettőjük között már nincsen akadály hogy szeressék egymást egyedül csak az hogy Krisz az isten háta mögött lakik mig Iza Pesten !

• IXEMGabeo
    nekem is ő volt a kedvencem bár néhol érződik, hogy "nem mondhatott többet" ez a forgatókönyves kérdés nem volt meggyőző
  • IXEMGabeo
    sejthető volt, hogy a lóvé és az elképzelések miatt mentek szét Simonnal...ami odabent működött, az itt Magyarországon nem...ahogy fogalmazott mindent a pénz ural...ha ezek ketten egy lakatlan szigeten élnének életük végéig boldogok lehettek volna...

majd meglátjuk Izáékat...
  • franklille
    Köszi, hogy beraktad!
    A villában Charlie volt a kedvenc női játékosom, ez az interjú tovább javította az összképet a lányról. Kedves, cserfes, nőies és normális, bár utóbbi inkább hátrány a vv-ben.
  • Coolfire
    Álompár..
  • IXEMGabeo
    a napokban sok hülyeséget csinált vagyis önreklámot gerjesztett, de ezt tuti oda PS-ta valaki merő rosszindulatból...látszik az írásán, hogy nem ő:D meg eleve ez az oldal is, amin ez az hírmorzsa rajta van nem túl bizalomgerjesztő
  • Austin Bailey
    Alekosz
  • IXEMGabeo

Charlotte...lessétek meg
  • Krisztiam #146670
    ÁRTURÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
  • IXEMGabeo
    Zsolt és Charlotte nyilatkozata
  • Coolfire
    Ja,mert be is jut hozzá.:)
    Elitta az agyát,vagy ez egy kis önreklám/futtatás.
  • Micsu
    40 évesen többszézezres nyugdíjjal azt csinál amit akar, de nagy lol
  • PiszkosFred
    Ne csodálkozz! A sok bolond elhitette az egy bolonddal, hogy nem bolond, és most még inkább bolond :)
  • Tyler1
    Ez hova tudja alázni még magát? Szánalom az ember.
  • Ironman2
    Alekosz elmegy Zuckerberghez!!!!

Hoppá!!! Tovább lép Alkeszosz!

"Tisztelt Zuckerberg! 2014. Május hó 7.-én 10.46 perckor írtam Önnek egy Levelet, amelyben egy kéréssel fordultam Önhöz. Levelemre ez idáig válasz Öntől nem érkezett.Úgy döntöttem, hogy 2014. Május hó 31.-éig adok Önnek időt arra, hogy a Levelemre, valamint a Levelemben megfogalmazott problémámra válaszolni Szíveskedjék. Amennyiben az általam meghatározott időpontig a kapcsolat fölvétel közöttünk Sikertelen lesz, abban az esetben úgy döntöttem,, hogy elmegyek Önhöz! Elmegyek, hogy személyesen mondhassam el Önnek mind azt, amit a Levelemben megfogalmaztam. Köszönettel és Tisztelettel: Nagy Alekosz Érdről"

• Ironman2
    ...egészen a mai napig!
  • IXEMGabeo
    Kriszék kellemes és nyugodt családi házban laknak..egész szép környéken
  • Ironman2
    Nem lesz gond csak páran meglincselik Izát.DDD Ezeknek még adok kb 1 hetet,ne felejtsétek el!