153993
ValóVilág 12
-
#146740 Nem lakik valaki közületek a Budapesten a XVI kerület környéke felé ?
Nem akar egy jót bulizni ? Persze csak ha van kedve és rá is ér ?
A belépőjét is a piáját is én fizetem !
Ha már én nem tudok elmenni mert ugye 200 km-re vagyok Pesttől akkor helyettem elmehetne valaki más rá ha van kedve !
Italakció: 3db tequila shot 990 HUF Vodka narancs: 690 HUF Whiskycola: 690 HUF
Na ezekből választhat és a vendégem egy körre !
Persze ha nem szereti az alkoholt kérhet mást is azt is én állom ! -
#146739 Szerintem még sokáig együtt lesznek hiszen látszik rajtuk hogy mennyire jól érzik magukat és senki és semmi nem állhat kettőjük közé még Viki sem ! xD -
#146738 Jah és mondták is a Facebook-on hogy mindenki nézze a Fókuszt mert hamarosan benne lesznek az hogy jövö héten vagy ezen a héten majd kiderül ! :D -
IXEMGabeo #146737 igen kicsit ezen vagyok meglepődve, hisz Dorkával spanolt a villában eleinte;) -
Ironman2 #146736 Még 1 hét kb -
#146735 Hát ez már csak igy van ilyen a szerelmes párok élete :D csak egymással foglalkoznak jól is teszik ugy látszik Zsófi és Iza a villán kivül is jó barátságban lesznek ! -
#146734 Miután Iza hazament Hajdúnánásról hét elején Krisztián rá két nappal később felment Pestre hogy ismét együtt tölthessen egy kis idöt Izával és ugye Zsófikával is taliztak hármasban ! -
IXEMGabeo #146733 az milyen érdekes, hogy Iza a képekből ítélve szarik a többiekre még Dorkával se nagyon lehetett látni, azt a villában húúú, de nagy barátnők voltak:D ehhez képest Zsófival taliztak hármasban:D -
#146732 Iza és Krisztián vendégségben (Egyik rajongojuknál vannak épp)
Egy kis séta kocsikázás
Iza és Krisztián a Kacsafutamon
Kukucs na ki van itt ? (Zsófika)
-
Ironman2 #146731 -
IXEMGabeo #146730 jaj, de jó, hogy én azt a műsort nem fogom nézni:D majd remélem, hogy nem lesz mit enniük és Száccsiókának a helikopteres faszát fogják megpirítani:D mekkora show lenne -
Ironman2 #146729 Na ne röhögtess!! -
Ironman2 #146728 Aurelio is mehet a dzsungelbe:
http://www.hir24.hu/bulvar/2014/05/20/vastag-csaba-es-aurelio-is-a-dzsungelbe-koltozhet/ -
#146727 Bárcsak ugy lett volna de az egy kicsit messze van ! :D
Mert én a Balaton környékén lakom Veszprém megyében ! -
#146726 Itt vagyok csak mostanában sok volt a dolgom !
Van akinek dolgoznia is kell nem csak a gép elött kockulni ! :D -
#146725 Itt ül két napja nánáson a körforgalom mellett és várja Izát :) -
IXEMGabeo #146724 és ott voltál köztük ne hazudj:D wesker is gyanúsan eltűnt:DDD -
Ironman2 #146723 Már behivták az első embereket a VV7 castingra. -
franklille #146722 Az komoly volt...Emlékszem azt ecsetelte Zsoltnak, hogy neki is csak az kell, mint minden normális nőnek: kockás has és nagy farok. Milyen büszkén nézhette minden magyar családanya. -
#146721 Nah vajon hol szerinted egyet találhatsz ! xD
A lenti kép az a 2 napi Online adásból volt még január 14-én akkor még volt Online adás és nem volt még KHF ! :D -
IXEMGabeo #146720 hol találod te ezeket az Izás, Kriszes képeket?:) -
#146719 Itt egy kép Január 14-én a második napi Online adásból ! :D
-
#146718 Jaja már az 1 napi Online adásban azt ecsetelte Zsoltnak hogy neki milyen pasik jönnek be ! Második nap amikor Alexa szülinapja volt az nagyon komoly volt mert ugye Aurelio akkor helikopterezett először xD és amikor Zsolt táncolt nekik na ott meghallottuk Iza Darth Vader halálhörgést azt hittem valami komolyabb baja van hogy fulladása van vagy megakadt valamia torkán hogy ilyen csúnyán veszi a levegőt XD aztán kiderült hogy csak igy nevet ! xD -
IXEMGabeo #146717 és hogy mennyire fennhordta az orrát, hogy csak az a pasi, akinek kocka hasa van mi...már 1. nap lerítt róla, hogy magas lóról beszél...
ami tulajdonképp annyira nem változott, bár lehet mondani, hogy a vágyak és a szerelem elvitte az eszét, ennek ellenére valamicskét javult a jelleme a köpős kiborulás ellenére is... -
#146716 Az már a VV5-ben volt azóta már több mint 2 év 3 hónap is eltelt most már új kedvenc van ! :D
Azt nem mondanám hogy beleszerettem csak hogy már új kedvencem van mint anno a VV5-ben Dya volt ! :D
Most néztem vissza nosztalgiából az 1-2 napot OMG te jó ég ég is föld a kettő közti különbség akkor még milyen jól néztek már ki !
Iza az 1-2 napban még nagyon vissza húzódó volt alig beszélt valakivel akkor is csak Zsolttal beszélt az első komolyabb konfliktus az Simonnal volt neki a fürdőszobás incidens miatt ! -
Ironman2 #146715 Kis buzit majd lecsapják valahol.DD -
Ironman2 #146714 Nem tudom mit szól majd hozzá Dius -
IXEMGabeo #146713 te belezúgtál Izába:) -
IXEMGabeo #146712 Íme a győztes:) -
IXEMGabeo #146711 azt hittem te vagy lent Nánáson:DDDDDD -
#146710 Bárcsak ugy lenne most én is szivesen ott lennék az hót ziher ! xd -
#146709 wesker úgy írja mintha ő is ott lett volna -
Ironman2 #146708 Kezdte a villában megismerni őket! -
#146707 Cicukák! Nagyon jól érzem magam Hajdúnánáson!:) Találkoztam malackával, csibivel és még láttam utcán legelő kecskét is!
Na Iza lassan már az egész állatállományt megismeri még az is lehet hogy a vidéki életet is meg tudná szokni ! -
#146706 De szép is a vidéki élet !
Látom jól érzik magukat vidéken ! :D
Izabella jó finomakat eszik Krisztiánéknál szerintem tuti biztos valami pörkölt lehet :D a cicájukkal is megismerkedett meg úgyis is jó idö van itt az ideje egy kis bicikli túrának ! :D -
xido #146705 amig khf?
éjjel nappal ezt fogjuk nézni,azt se fogjuk tudni,mi az a vv7 :) -
Ironman2 #146704 Tényleg egy 24 órás kukkolás kéne a honlapra,és máris veri a VV-t.Vagy amig khf lesz,addig nézzük a BB-t.D -
Ironman2 #146703 Remélem nem ezt az idióta zenét fogják megint beadni.Amúgy a BB3 már rég tervbe volt,mivel három adásra szerződtek le annak idején -
#146702 Egy kis retro :
-
#146701 1:1 az állás? Ha Online adás lesz a BB3-ban, akkor 1000:1 a TV2 javára! :D