153993
ValóVilág 12
-
beby44 #153310 És moh bent van a top 3-ba.De előtte sunnyogva nevetve végignézi,hogy Bàlint meg Robi kinyirja egymàst!!!!!Ezt mondom hetek óta.Kezdődik!!Bàlintnak minden feladatban mindenben egy méltó ellenfele volt és az Robi.Robinak ugyan ugy Bàlint!!! -
Fantasico #153309 Ez a szerencsétlen Moh tényleg azt hiszi mindenki ellen visszamenne?! Mi van veled jóidő? Nem árt az egészséges önbizalom az ilyen tipusú játékokhoz, de ez finoman szólva sem egészséges... -
kozi001 #153308 Na végre...
Remélem minél hamarabb otthagyja ezt az abúziv suttyót! -
beby44 #153307 Csodàlod?Ha danival marad eggyütt tudjuk mi lessz a sorsa.Lehet 6-os ut lessz a vége nem rosszlànyok. -
#153306 Na a Virágnak nem örültek a szülei :D
https://rtl.hu/rtl2/valovilag/jottem-lattam-buktam/vv-viragnak-szembesulnie-kellett-szulei-duhevel -
beby44 #153305 "Kàrszeg"mit keres a villàba miért nem Somàt küldik az legalàbb hasonlit mohra!Kinött kàrszeg haja? -
beby44 #153304 Ha Gosling ma este nem mohra teszi a jelét én befejeztem ezt az évadot nem nézem tovàbb!!! -
kozi001 #153303 Na. Jó reggelt! Suttyótlanítás első része megvolt. Még maradt az utolsó rész! -
kozi001 #153302 Sztem Dani kirakása bármelyik másiknak örömfoci lett volna.
Inkább Moht nem szeretik annyira... -
kozi001 #153301 Nálam mehet mindkettő.
Tőlem Moh mehet legközelebb. -
#153300 Ha renátó mellé odatettek volna egy üres sörösüveget, az is nyert volna :D Moh ellen szerintem talán Vivi nem nyerne, de az is szoros lenne.
Kiváncsi leszek ki lesz a következő kiválasztott -
tamasatya #153299 ki szavaz erre a Moh gyerekre? tinilányok? a másik is egy gyökér, de csak többet tett a műsorhoz mint Moh aki nézi a falat és néha megdugja Mercit akivel NEM akar kapcsolatot. -
beby44 #153298 Na bàstya leesett a tàblàról.Még nézhetem tovàbb ezt az öntelt senkihàzi sunyi gyàva tetüt.Kavarjàl csak Bàlinték közt tovàbb te senkihàzi.Na mindjàrt ugràl a tükör előtt magànak é feszit,hogy ő valaki.Lessz még neki bad leben!!!!Haho Bàlint rtl megmutatta nektek.nincs para a nagy% -tól tovàbb remélem!!! -
Fantasico #153297 Moh hogy be volt szarva és feszülve azután amikor bejött a stúdióba és megmutatták mennyire szoros az állás. Azt hitte ezt is simán hatalmas fölénnyel megnyeri, de meg kell érteni a Renátós párbaj nem volt mérvadó, ellene bárki annyival ment volna vissza. Szerintem Bálint 15-20 százalékkal simán meg tudja verni Moh-t, de lehet többel is, nagyon remélem meg is fogja mert ez a Moh is egy üres lufi. -
#153296 Ez is igaz, de ha a 2 embert nezem akkor nalam Dani lenne a nyero. -
#153295 Én egyiket sem kedvelem túlzottan, de amit Dani művel ezzel a féltékeny faszságával az már túl sok, ideje hazamenni a kurvájához. Ráadásul a játéka 90%-ban annyi volt, hogy elvonultak Virággal. -
#153294 Valoszinu Moh vezet sajnos. Bar titkon remelem, hogy Dani megy vissza, de tul megoszto karakter. En sokkal jobban birom mint a nagykepu, jo fiut jatszo Moh-t aki sose mondja ki a velemenyet, nem vallalja semmiert a felelloseget semmiert, es mindig magyarazkodik.. Dani sokszor tulreagalja a dolgokat, meg eleg nyers, es bunko a stilusa, de sztem egy oszinte, jo gyerek aki mindig megmondja a masik szemebe a velemenyet, nem sunyiskodik mint Moh.. -
#153293 47:31 - 52:69! Jó szoros lesz. -
beby44 #153292 Na melyik esik le a sakktàblàról a futó vagy a bàstya? -
kozi001 #153291 Dani: képzelet vs valóság -
kozi001 #153290 Na Proli Úr! Itt az idő... -
peteimii #153289 Ez ki maradt nekem, köszi :) -
#153288 55.3 - 44.7 az álás, a tegnap esti összefoglalóban mondták.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2021.02.17. 06:29:57 -
Fantasico #153287 Vivi és Dani nem tényezők simán kiesnek, Danit kiveri Moh, Vivit meg Merci, ez teljesen egyértelmű, hogy Nekik itt nem osztottak lapot. Szerintem ezek után Merci fog távozni mert a sipákolásán és azon kívül, hogy egy olyan ember után próbál kétségbeesve kapaszkodni, miközben teljesen hülyét csinál magából, és rommá alázza magát, mivel Moh többször teljesen érthetően leszögezte sem itt, sem kint semmit nem akar Mercitől, de ez a szerencsétlen hülye nem ért a szóból, szóval ezen kívül az égvilágon semmit nem tett,és többször igen érdekes döntéseket hozott, amikor pl Gina, és Fru mögé állt, szóval szerintem Ő is simán kiesik az addigra bent maradt játékosok bármelyike ellen, mert eddig elképesztő gyenge párbajellenfelei voltak, de akkor az már a legjobb 4 ben más kávéház lesz. A Bálint, Moh, Robi hármasból nem igazán tudnám megsaccolni hogy alakulnának az erőviszonyok, de azért azt remélem látják, és konstatálják az emberek, hogy Bálint a legeleje óta nagyon stabil, pillanatnyi megingása sem volt, mindig kiállt az általa képviselt dolgok mellett, és mindig kimondta a véleményét, akkor is ha ez másoknak nem tetszett és végig teljesen korrekt volt mindenkivel és reálisan látta a dolgokat. Emberileg is messze a legnormálisabb szóval ennek függvényében szerintem Moh ellen is képes lenne nyerni, akár nagyobb különbséggel is, de majd meglátjuk, mindenesetre Bálint minimum egy döntőbe jutást megérdemelne, de szeribtem nála lenne a legjobb és legmegérdemeltebb helyen a végső győzelem. -
kozi001 #153286 Bármelyik nyer, az lesz a kövi kieső! -
#153285 Mostanában nem szimpi nekem Bálint sem. Ahogy lenézően beszél néha az emberekkel, az durva. -
beby44 #153284 Már letőm magam előtt moht mikor szombaton visszamegy.Lesz ott beste leben meg megint ugrál majd a tükör előtt magának, meg feszitget a tükör előtt,hogy menyi követője van!!:))) -
beby44 #153283 De èn már kèt párbajjal előrèbb vagyok.Ott Robi bele ne nyuljon Bálintba.Vigye a moht.Kiakasztanak Bálintèk nem látják ezt a sunyi moht milyen egy sunyi! -
beby44 #153282 Tudom.Papirforma megint unalom a köbön.Csak mivel a tegnapi bv be támadták,hogy ő mèg nem kapott jelet gondoltam rárakják.Következő az lessz,hogy ő mèg nem volt párbajozni!!Egy hèt unalom megint!!:)))) -
kozi001 #153281 DAnit sztem bárki kint hagyja.
Ha Merci is lesz, akkor őt viszi. -
#153280 Szerintem Robi, Moh és Merci Danira fog szavazni, de meglátjuk ma este.Dani meg szerintem Moh-t fogja kivinni de bárkit visz ki ki fog esni. Mehet a Virág után :D -
beby44 #153279 Remèlem este kap elég jelet Robi,hogy ő legyen a kiválasztott és kivigye Danit!! -
tamasatya #153278 ha már ekkora figyelmet kapott, hogy Renátó csúnyán beszélt a párjával szeretném, ha az RTL az ellen is felemelné a hangját, hogy Moh elmondása szerint Merci többszörös felszólítás ellenére fogdosta a nemi szervét, illetve hónapok óta a srác tisztázta, hogy hagyja békén. vagy a férfiak zaklatása az oké? -
beby44 #153277 Gratulálok Robinak.Barátkozzon csak tovább mohval!!Tán figyelni kelett volna Robika a kommentre amit kaptál!!!! -
beby44 #153276 Majdha moh dani ès egy Merci Vivi párbaj után maradnak nègyen Robi,Bálint,moh Merci ahogy irta Fantasico is. Na akkor leszek kiváncsi milyen párbaj lesz.Ki megy ki kivel!! -
beby44 #153275 Bálint mondja,hogy moh visszament 85% az "kivègzès"dehogy az egy renátot hagyott kint.Bálintra vagyok kiváncsi a hèten,hogy milyen lesz most megint danival "haver".Ő már tudja nagyon jól,hogy dani ki fog esni. -
beby44 #153274 Nem èrtem Bálintèkat pedig 2 eszesz ember.Hogy mit vannak ugy kiakadva moh nagy százalèkán.Azt hiszik,hogy erős.Mèg a buta Virág is megmondta,hogy nem a % számít hanem,hogy kint hagyott ki az ember.Robi nagyon hergeli magára danit de ugyse őt fogja vinni hanem moht.ès moh visszamegy megint nagy %-al. -
nordan #153273 remélem azt tudjátok,hogy Virág kurva a lelkem -
#153272 az tényleg komoly h 19 évesen nem tudja számon tartani -
Fantasico #153271 Kizártnak tartom, hogy megnyerné Merci, borzasztó irritáló, és idegesítő, csakhát nem mindegy kivel megy ki párbajozni, Virág borzasztó jellegtelen, harmatgyenge nulla volt így jött ki ez a szavazatkülönbség. Szerintem pl ha Merci Bálinttal ment volna párbajra ugyanilyen arányú lett volna a különbség csak Bálint javára. Merci itt már csak Vivit tudja legyőzni, ha menne a többiek ellen kiesne. Moh is simán ki fogja verni Danit, aztán már érdekes lesz, amikor csak Bálint, Robi, Moh, Merci marad akkor mi lesz, szerintem abból a négyesből Merci a leggyengébb.