ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindeggy.Remélem a top 3 Gosling, Bálint,Merci lessz!!
Én tudom miket mondott a moh én is láttam 1-2 bv.Engem az nem is érdekel,hogy miket beszél.Nem erről szólt a hozzászolásom. Én nem is erről irtam neked.
Belevalóba mondta ezeket.
De lehet kevesen nézik.
Mert ugye Moht hasonlithatta volna akár egy Brad Pit-hez is😊)"akár".Nem neki pont Gosling jutott "eszébe"!!!!!
Mostmár értelek.A 153179 es vélemény nem az enyém.Én bemásoltam a saját véleményét!! és a 153180-assal válaszoltam rá.
Ezt most nem értem moh mikor mondott ilyet? Én eggyetlen adásban sem halottam!
Darthmushroom
Moh azt látszott h full poénból mondta akkor. nem is volt sok barátnője, mert volt egy több éves kapcsolata elmondása szerint.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ForzaInter
Nektek mi bajotok egymassal?😄

Yo, Bitch!

Igazi jó ujj kis saját gondolatod'véleményed lett,mióta ezen az oldalon jártál.És ez a gondolat most jutott eszedbe amit megosztottál az emberekkel!!!Idézlek ---- SZERINTED---"Moh Ryan Goslingnak képzeli magát de szerinted maximum csak Robi aki tényleg hasonlit rá!!! 😊)))))))))))))))))
Micsoda jò ujj ònàllo vèlemenyedet osztottad meg az emberekkel egy màsik forum oldalon miutàn itt jàrtàl. 😊) // Idèzlek! // Nem erre gondoltam.

" Hanem, ahogy nőkről beszél Moh. Mint a kutyáról. Tényleg idéznem kell és csak nekem tűnik fel ilyesmi? Vagy csak én nézek BV-t?
"Könnyesre szo*tom". "Alázom a nőt azzal h kiny*tom magam". stb

Ego meg ugye az egekbe. "Sok csaj örülne, hogy mellette feküdnék". stb
Egy 4/10-es hátulgombolós Ryan Goslingnak képzeli magát, mert max hízékony, barlangba élő, 18 éves csitrik között sikere van.

Aki viszont tényleg hasonlít az max a szakács Rob. 😛" " 😊😊))))
Utoljára szerkesztette: beby44, 2021.01.18. 19:44:29
Remélem Robi,Bálint,Merci top 3 lessz!!
Zs0lt1
Igen, de az csak részeredmény volt :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Most azon röhögök, hogy illemtan óra következik és a szekrényverő Renátó és Gina most hiányzik.
Be kell érnünk Danival.
#153141 😊
Látom kiesett a gyökér gyerek bár sokat nem láttam az evadbol

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Moha történelmi győzelmet aratott.
Csak köze nem sok volt hozzá...
A tuját is oda lehetett volna rakni.
Zs0lt1
Nah végre, kiesett ez a bunkó paraszt.

Zs0lt1
Semmi gond :-)

Igen tudom véletlen félreirtam nagy idegességemben.
Zs0lt1
Alekosz a vv4-et nyerte, a vv5-öt Attila nyerte meg :-)

Attila az utóbbi években jól eltűnt, régebben még irogatott a fb oldalára, már azt sem csinálja.

Majd legközelebb írjam le minden héten?

Hunor meg csak ürítésre használta nőket, nappal meg kutyába vette őket! Ez a normális? Aham!
Lehet, hogy csak a BV-be adták le azt meg alig nézték.

Moh-ra emlékeztet. Az ezt nem csinálja és medált akar érte, hogy milyen jófej!
Milyen sivár unalmas életed lehet?Alekosz!Megyerte a vv-5 De jó!Végig mulatta jól érezte magàt nyert!Tavaly neked Hunor egy tuja volt!A leg normálisabb játékos a vv-9 be!!Neked a proli roli volt a favorit.Ezzel nincs is semmi gond .De félidő utàn ide kommentezel,hogy ki hol talàlja Alekoszt?Nekem ne irj légyszives!!Rosszul vagyok tőled!!És a szánalmas üres irigy életedtől is!!
Végül is mindegy renáto már szinte leköpött,le..silt,ku..ázott mindenkit büntetlenül!!És csak ugy kiesik a párbajon mint a többi villalakó!Csak ismételni tudom magam!Szerencsés,hogy magyarországon él!!!!
A régi villalakó vv Zsolt "yu tu"csatornàjàn olvastam az rtl nyilatkozatát.Hogy ők valójàban miért is mutatjàk be a renàto féle viselkedést az orszàgnak mert,hogy ilyen valójàban létezik az életbe és ezt tudni kell mindenkinek.Ez a mosom kezem egy vicc kategoria!!Nem dràga rtl a renátót nem igy kellett volna bemutatni hanem ugy,hogy màr rég ki kellett volna zárni a játékból!!nem kell ahoz a fizikai bántalmazást megvárni!!az lett volna a normális reakció,hogy azzonal kizárják.a jövőben màs villalakó is tanult volna abból ,hogyan kell viselkedni!Rekord szavazattal esik ki az biztos!!De azt sem érdemli meg,hogy párbajra menjen az ilyen ember.
Marha jó hatással van Bálintra a danival való haverkodása!!Sajnos ez egyre durvàbban látszódik Bálinton!!
Ez van sajna.Hasonló stilusa volt már nem egyszer nem kétszer,még lessz is.Nem hiába Gosling a kedvencem a legelejétől és nem Bálint!!!!
ForzaInter
Balint-tol mi volt ez a legalja stilus tegnap? Meg ha igaza is volt ez eleg visszataszito volt tole, bar gondolom ittas vokt o is..

Yo, Bitch!

Olvasd már el mit irtam.Az iróniát te érted??"sugàrzik a szeméből az értelem"mert olyan értelmesen tud nézni.magyarul sötét,mint az éjszaka!!
Mohnak sugárzik az értelem a szeméből? Max VV szinten!

"Ha a nap felrobban, akkor leesnénk!" VV Moh
BAlekoszt Érden meg lehet találni!
Elején is rühelltem a fikakevő Danit!
Ahogy Proli Úrral indított, az szívlapát!
Utoljára szerkesztette: kozi001, 2021.01.15. 13:36:21
Mohcsing vagy Daniella a Dunáig repüljön majd a végjátékban!
Utána nyerhet Bálint vagy Robi!
Utoljára szerkesztette: kozi001, 2021.01.15. 13:36:45
Zs0lt1
Igen, de ha Renátó és Moh között kéne választani, akkor egyértelmű Moh-t választanám. Rá is szavaztam, Renátó egy gusztustalan paraszt, remélem kiesik a fenébe szombaton 😄

Viszlàt való vilàg 10 remélem vagy Gosling vagy Bàlint megnyeri.Én 10 fillért nem adok az rtl -nek avval,hogy tovàbb nézem!!!
Milyen furi pont nekik van bent kapcsolatuk.Egyedül sem viszik semmire a "nagy szerelmük"meg még csak egy plussz ami erre ràsegìt!Nesze nekünk!"jubileum"!!
Én sose birtam danit nàlam renàto dani moh mindig is egy szinten volt.moh-nak az értelem sugàrzik a szeméből minden eggyes pillanatba.renàtonak meg daninak ugyan ugy csak a szàjukon keresztül mikor kinyitjàk a szàjukat és megszólalnak.A hàrom "tesó"!
Pl egy Vitkó a (köbön!!!!!)karakter legyen az fiu vagy làny mindeggy!!!Na az lenne egy igazi jubileumi évad!!!Végülis félidő alatt megismertünk mindenkit a màsik félidő alatt nyugodtan mehetne be valaki.Istenem miért nem enyém ez a műsor.Ezek a szerkesztők semmi fantàzia.Dög unalom az egész.Csinàlnék én jubileumot ha lehetne!!!
Nevetnék ha Vivi feladnà és beküldenének helyette valakit valamilyen külölnleges karaktert szórakoztatot valami nagy fazont mint anno Vitko volt és megnyerné a vv10- et.Na akkor legalàbb lenne izgalom ebben az évadban.De màr a félidő elmult nincs rà esély, ha valaki feladja nem küldenek be màr senkit.Mekkora lenne pedig!!Igaz szegények màr több mint félideje benn vannak.De ha az enyém lenne a műsor és nézettséget akarnék biztos megtenném!!!
Zs0lt1
Igen, pedig én birtam az elején, most nem csinál mást csak kúrja a Virágot meg kötözködik.

ForzaInter
Borzaszto egy nagy gyoker ez a Dani is. Semmibol csinal folyamatosan ugyet..

Yo, Bitch!

Igen utána már én is láttam, vissza néztem, de köszönöm hogy meg írtad.
ForzaInter
Ennel unalmasabb programot nem is talalhattak volna ki.. egy egesz musor errol szol meg majd meg jo par h szeretgetik a kutyakat. Kurva erdekes, ennel a szivatomata is sokkal jobb volt, bar mar amugy is eleg unalmas volt mostanaba, ahogy fogynak es kevesebb ember van a brigadbol, es kevesebb a konfliktus mar annyira nem erdekes. Alekosz v Oliver fele szorakoztato karakter meg nincsen a musorba.

Yo, Bitch!

Darthmushroom
ja csak úgy ültek a mondásai 😄 élesen láthatja majd az utca ajtót 😄

ForzaInter
Azt mondja ez a bohoc magarol hogy mindig is egy eleslatasu csavo volt😄😄 Az, lathattuk eddig..😄

Yo, Bitch!

mutattak tegnap este, 92.X% - 7.X%

egyébként teljesen mindegy, hogy kit visz ki, az rekorddal fog visszamenni és a többiek majd azt hiszik, hogy az adott versenyző ilyen erős... 😄 Szóval ha pl Vivit választja, akkor Vivi tuti elmegy a döntőig úgy, hogy kb semmit nem csinált eddig. 😄
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2021.01.11. 13:27:28
Most először egyből rá nyomtam a fantom képre,tök mindegy ki lesz az ellenfél. ezelőtt Ginánál is gondolkodtam rajta de ott meg vártam kit hív ki. Többen írtátok a 92%. Mutattak jelenlegi állást?
Már több mint egy hete mondtam, hogyha ez a gyökér egyszer kimegy párbajozni, akkor VV százalékrekorddal fog kiesni. Meg is érdemli, senkiházi, jellemtelen, aljas gyökér, azt kapja ami jár Neki, azaz az utca ajtót.
Darthmushroom
zseniális lenne ha még a kiválasztás előtt elmondanák a bennlévőknek az állást, ez a hülye elhinné h már 92% van úgy h ki se hívott még senkit 😄 még nagyobb lenne a pofáraesés 😄
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2021.01.10. 22:28:53

ForzaInter
Egyertelmu. Rekord lesz olyan keves szazalekkal fog kiesni.

Yo, Bitch!

Darthmushroom
92%!!! na vajon az Renátó? 😄 😄 😄