153993
ValóVilág 12
-
kozi001 #153350 "Ez a palid itt bent Merci?"
:DDD Visszamenőleg ment egy szavazat VV6 Vikire! :P -
kozi001 #153349 Nekem a legjobb széria a VV5 volt, minden idők legjobb VV játékosával Attilával! -
Fantasico #153348 Robi-ka eddig a pár hónap alatt meg se mukkant szép csendben üldögélt a hátsó sorból nézte végig az eseményeket és nyugtázta, hogy Bálint és a többiek egyesével küldik haza az embereket majd most a végére hírtelen amikor kézzel fogható lett a nyeremény akkor felébredt a téli álmából. Bálint nem azért kelt ki így magából akkor amikor kiosztotta Robit mert magáénak érezte a nyereményt, hanem azért mert kiderült számára hogy az az ember akit hónapokon keresztül megismert Robi személyében, az valójában egy teljesen másik ember mint azt Ő gondolta, ezért is mondta, hogy nagyobb csalódás számára mint Gábor volt, ami szintén ilyen szituáció volt, hogy egyik pillanatról a másikra pálfordulás következett be. Azt aláírom, hogy a stílus az nem volt a legszebb Bàlint részéről de a tartalom az 100 százalékig igaz volt, nehogy már azt gondolja Robi, hogy hónapokig szó nélkül üldögél, főzőcskézik, az égvilágon semmit nem csinál azonkívül, hogy hangoztatja mekkora küzdő, aztán meg kisurranna hátsóajtón 8 millával, na azért áljon már meg a fákjás menet. Énis úgy gondolom ennek a párbajnak a győztese lehet a végső győztes, és valóbban rontott az esélyein Bálint a nyers és durva kirohanásaival, de mindig az igazat mondta, és végig magát adta, soha nem csinált segget a szájából, és végig jelen volt a játékban az első sorban, nem a leghátsóba mint Robi, szóval összességében sokkal de sokkal jobban megérdemelné a győzelmet mint Robi. -
#153347 Szerintem még a vv5 Attilával még jó volt, de utána lejtmenet.
Állitólag még pénteken lesz egy párbaj, kiváncsi lennék egy Merci vs Vivi párbajra mondjuk :D -
peteimii #153346 Üdv ez a komment olyan mintha én írtam volna! Úgyan úgy vagyok a vv vel mint Te, hogy az Alekosz széria óta nincs igazi vv. Csak meg rendezett és színpadias, egymás alázása, amiket írtál, nagyon jól meg fogalmaztad. Ebben a szériában Bálint nálam szimpatikus volt egészen mostanáig,de ezzel amit most csinált a Robi ellen, nekem is ez jött le, hogy aki a kicsit nem becsüli...most meg mutatta Robi ki az aki két lábon a földön áll, aki nem felejti el honnan jött. Aki tudja milyen a nélkülözés és a nehéz körülmények, nullára el jutni, az teljesen másképp látja és értékeli a dolgokat. A mai párbajon ha ki esik a Robi,azt fogja bizonyítani hogy az embereknek a celeb világ, a nyereség vágy az önzőség, és a minél több semmi sem elég elv az uralkodó. Robi a vv történetének legnagyobb kijelentését tette, elég lenne annyi hogy ne legyen adósságunk :( ez több mint szomorú, de ez a szomorú valóság. Ez nem gyávaság, ez igazi alázat. Kíváncsi vagyok hogy döntenek ma az emberek. Mert ha mindenki magába néz akkor rá jön hogy a Robi féle értékrend és ki jelentés az abszolút normális. Ha nem Robi nyeri, akkor mindegy ki, csak ne a Bálint, látni akarom az arcát amikor nem lesz az övé az amit már régóta a magáénak hisz. Minden rosszindulat nélkül. Igazából Bálintot meg lehetett ismerni, ő neki addig barát valaki amíg úgy gondolkodik ahogy ő. Ha nem akkor ellenség akit meg kell alázni és rossz színben fel tüntetni... -
ZZ88 #153345 Üdv mindenkinek, az első széria óta követem a Való Világokat, kicsit szégyellem is magam miatta, de a mesterségesen, egy térbe zárt emberek viselkedésére kiváncsi vagyok ,mert mindig lehet tanulni valami újat. A VV4, az Alekoszos széria óta elég silányak voltak az újabb próbálkozások, amióta meg az RTL előre kiválasztott karaktereket küld be, még sablonosabb lett ez az egész. Szomorú, hogy néhány feladat a játék során nagyon primitívre sikerült és a játékosokat rákényszerítik az egyik alkotmányos alapjog, az emberi méltóságról való lemondásra, de ezt sokan fel sem fogják és úgy alázzák magukat szénné ország világ előtt.
At idei szériára rátérve: Bálint személyében egy értelmes, határozott, nagyon erős és jól játszó karaktert küldött be az RTL, neki hazai pálya volt ez a műsor, egészen ezen a hétig. Bár senkinek se szurkoltam különösebben, de 90% esélyt adtam rá, hogy Bálint megnyeri ezt a játékot, figyelembe véve az RTL-es hátszelét, a szavazói bázisát és a játéksítlusát. Az elején Digó kiejtésével egyértelműen jelezte, hogy az alfa szerepét ő fogja betölteni a villában. Ahogy a gyenge és ellenszenves karakterek morzsolódtak le, úgy egyre inkább előjött Bálintból is a rejtett énje, ami ezen a héten teljesen kibukott belőle. Azzal, hogy beleállít Robiba a 8 milla miatt és túltolta a támadást, gyakorlatilag óriásit rontott a poziícióján. Én maximálisan megértem Robi döntését, mert megtanultam, hogy milyen a nélkülözés, milyen bizonytalanná tud válni az ember élete, egyik napról a másikra. Robit nemes cél vezérelte, hiszen az édesanyja lakáshitelének kiváltására látott egy esélyt, és megpróbált élni vele, mert ezt a kis esélyt is jobbnak látta, mint a hazai pályán játszó Bálint elleni végső győzelmet. Bálint nagyon túlreagálta a helyzetet, és ahogy Robi mondta, már magáénak érezte a győzelmet és Robi kihozta belőle a rosszabik énjét. Robi helyesen tette, hogy kihívta, így esélye nyílt a végső győzelemre is, hiszen Bálint kirohanása kiegyenlítette az esélyeit. Persze Robi csak akkor nyerhet, ha az RTL nem tolja meg Bálint hátszelét nagyon. Egészen ezen a hétig Bálintnak adtam volna a végső győzelmi esélyt, de gí szerintem 50/50 lesz, mert nagyon unszimpatikus volt a kirohanása Robi ellen. Azt még meg szeretném jegyezni, hogy a VV-k történetében Renátónál negatívabb, ellenszenvesebb karaktert nem láttam, borzalmas, hogy ilyen primitív, agresszív embereket játékba engedtek. A MOH, Merci, Vivi 3-as gyakorlatilag esélytelenek a végső győzelemre, aki visszamegy a Robi-Bálint párharcról, azé lesz a végső is. -
beby44 #153344 Nem vèletlen esik rosszul neki ,hogy mondta Robi,hogy magáènak èrzi a pènzt.Ha nem igy lenne evvel nem is foglalkozott volna ,hogy ezt mondja neki valaki. -
beby44 #153343 Anikónak mondja Bálint avval lehet megnyerni ,hogy el kell nyerni a nèzők tetszèsèt.Hát tudjuk Bálint.A Robi ilyen ember tènyleg te meg vègig arra mentèl ,hogy bármi amit csinálsz bejöjjön a nèzőknek.Hiába engem nem tudsz átvágni a kamu barátságaiddal Dani felè aztán Moh felè mert nagy százalèkkal ment vissza.Oscart nem adok Bálintnak mert simán átlehetett látni az alakitásán!!Te őszinte ember vagy persze.Azt se hiszem el amit kèrdez. -
kozi001 #153342 Ehh. Fene! Moh megint megúszik egy párbajt. -
Fantasico #153341 De volt már legalább 3 párbaja, és meghatározó játékos az eleje óta, Robi semmit nem csinált szépen meghúzta magát csöndben üldögélt, fözőcskézett, semmit nem csinált amíg kényelmes volt neki mindig Bálint oldalára állt és elevickélt, senkivel nem konfrontálódott, igazi tuja volt, teljesen átlagos fazon. Nagyon remélem Bálint visszamegy, még mindig a legnormálisabb ember a bentlévők közül. -
#153340 Nehéz lesz, bár ha megnézzük Bálintnak három viszonylag könnyű párbaja volt. -
beby44 #153339 Köszönöm.Istenem add,hogy a Robi menjen vissza. -
#153338 Bálintot -
#153337 Végre egy normális ex játékost küldtek be. Soma jófej volt, birtam őt a saját évadában is. Nem akarta felkavarni az állóvizet, mint Krisztián meg a gonosz picsa Viki :D
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2021.02.24. 23:15:14 -
beby44 #153336 Kit hivott ki?????Nem tudom nèzni csak ha felrakják a mostra. -
#153335 szerintem az elég árulkodó h a 'kinek van igaza" szavazáson Robi 57%, Bálint 43% -
beby44 #153334 Kamu kiálok Dani melett mert mekkora barát vagyok látjátok emberek.Azt hiszik az emberek ,hogy Bálintot èrdekelni fogja a Dani kint?Ezt az embert senki nemèrdekli mindenkit lenèz ès átgázolna mindenkin annyira remeg a pènzèrt!!Ő mondta Robira ,hogy szürke.Ő a szürke Robièk hülyèskedtek egymással folyamatosan.Nem vèletlen kapta meg az öreg jelzőt.30 èvesen egy öreg befásult ember. -
beby44 #153333 Az egèsz játèka szinèszkedès.Kifele játszik a kamerának egèsz idő alatt.Most arra játszik,hogy Robi tünjön fel rossz szinbe.De ő a mindenhato neki mindent lehet. -
#153332 Ezt most baromira tultolja Balint. Az egesz arra megy ki hogy rossz szinbe tuntesse fel Robit, es eleg jol csinalja, de sztem ezt most forditva is elsulhet.. -
#153331 Bálint kirohanása Robi ellen eléggé teátrális volt. Remélem Robi kihivja őt és ki is esik. Elég volt Bálintból, úgy viselkedik, mintha azt gondolná, hogy már eldőlt, ő lesz a győztes. Konkrétan úgy vagyok vele, hogy bárki, de ne Bálint. -
beby44 #153330 Szoljatok ha Bálint odasz..a nappaliba èlőbe!!Az èn Goslingom lehet mèg ennèl jobban szeretni valakit?? -
beby44 #153329 A Robi helyébe 36 millàt irtam volna és utàna néztem volna meg Bàlint fejét.Éhes a pénzre olyan szinten ,hogy szinte bàrmit megtesz mert tudja jól,hogy megnyeri!!!! -
beby44 #153328 "Bàlint mindig tudja jól kit milyen szinbe kell feltüntetni hogy a màsik legyen a rossz".Teljesen jól làtja mit csinàl Bàlint.Véleményem szerint a Bàlint letolhatja a nadràgjàt és oda nagyklotyozhat a nappaliba élő adàsba a "rajongoi"miatt ugy is megnyerné!És ez mind igaz amit a Robi mond.Istenem de szeretem ezt az embert!! -
beby44 #153327 Na ezért szeretem a Robit.Az egyedüli aki àtlàtja,hogy valószinüleg Bàlint nyer.A többiek csak àlmodoznak.De neki màr csak azért is a moht kéne kivinni és a legvégén Bàlintal!Làtom mi van a fejébe ugy van vele ha most nem győzi le a végén se fogja tudja jól.Màr csak azért is a moht vinném előbb mert az is ell van szàllva,hogy megnyerheti!! -
#153326 Undorito egy no, nagyon ruhelltem anno. Mero rosszindulat az egesz ember.. Hogy lett ez 3 anno, erthetetlen. -
Fantasico #153325 Ezt a Vikit miért küldték be, ennél nagyobb gyökér kevés volt a VV-s csajok között, egy igazi kretén volt és az is maradt, botrány a nő. -
#153324 Megnéztem a Fru+Renátó jöttem láttam buktam résztét.. "Rencsike" alkotott megint, fuhh de gáz volt :D igazából kár h Anikó leállította csak jobban lejáratta volna magát az a gyökér, bár az is kiderült h élő videóinak is csak annyi haszna volt :D -
#153323 oks, nm. -
beby44 #153322 Igen àtjött.Köszi. -
#153321 Küldtem üzenetet a linkkel megkaptad? :-) -
beby44 #153320 Végül is most gondolok csak bele.Vigye ki Bàlintot.Mindegy mikor esik ki ellene.A 4.legordenàrébb szàju és néha viselkedésü vilallakó a Bàlint a vv10-be.Kivel ,hogy beszél màr ez az ember is de tényleg.Huzzàl ki takarodjàl stb.De neki mindent lehet mindig igaza van igyis ugyis megnyeri.Nem viseli el egyszerüen,hogy mennyi mindenbe legyőzte màr a Robi.Még Daninak is mondta "ha ebbe is jobb lessz nàlam Robi nem tudom mit csinàlok.. Szinte màr nem tud fogàst talàlni Robin ,hogy hogy hozza ki belőle az "àllatot"Mindegy ha megnyeri a Bàlint nem érdekel.A Robinak olyan emberi értékei vannak ami Bàlintnak sose lessz. -
beby44 #153319 Most megint müködik a filmon de a Viràgos rész nincs fenn.Nem tudodvéletlen hol van fenn a teljes Viràgos rész?? -
beby44 #153318 Viki Vv-6 nem 5 :)) -
beby44 #153317 Végig kell gondolnia a 3 honapot.Bàlint àlt hozzà közelebb a legelejétől.Plusz igazi vetéjtàrsak is egyben ami jó!Ez a sunyi tetü moh meg folyamatosan sunyul mögötte.Bàlint mögött is. nem làtjuk a 24 oràt.Csak 45 percet.Neki nem ez az összeveszés szerint kéne dönteni.És én még menni akartam inni egy koktèlt oda ahol melozik.Ha kihivja Bàlintot biztos nem megyek!!! -
#153316 Na a vv5-ből Viki is bemegy a villába. Nála aztán rosszabb, gusztustalanabb és a legmesszebbmenőkig gonoszabb játékost még nem látott a VV villa. A Krisztiánra se voltam kiváncsi, rá aztán meg pláne. -
#153315 Kiváncsi leszek kit fog kihivni, ha jót akar Moh-t hivja és gond nélkül vissza is megy. Ha Bálintot hivja ki, az elég meredek lesz, de Bálint simán visszamegy. -
beby44 #153314 Most néztem csak vissza az összefoglalot.Eddig csak a hozzàszolàsokból sejtettem mi lehetett.Remélem kiesik Robi.Ezt,hogy beküldik amit üzentem a kommenthéten,hogy vigyàzzon mohval ne bizzon benne és a riportba azt mondja,hogy érzi,hogy valaki kintről tàmogatja és utàna les..amit olvas.Ezt mondja a Krisztiànnak,hogy mohba bizik.Miutàn moh hàtbatàmadta és Bàlint elmondta neki!!Ez egy vicc.Ha most kihivja Bàlintot essen ki.Ez az ember teljesen meghülyült!! -
Fantasico #153313 Robi valami hülyeséget csinálhatott, vagy valami felelőtlen mondat hagyhatta el a száját, mert a kiválasztás alatt is végig elképesztő vörös volt a feje, és nagyon ideges volt, márpedig ha így volt és Ő hibázott egy nagyot a finisben, azt nagyon bánhatja, mert amúgyis piszok nehéz dolga lett volna egy esetleges Bálint elleni párbajon, de annak fényében hogy Ő mondott vagy csinált valamit Bálinttal szemben, márpedig Nekem úgy tűnt, mert Bálint azon kívül, hogy látszott rajta valami nagyon felhúzta, egyébként nyugodt volt, gondolom úgy volt vele az Ő lelkiismerete tiszta. Szóval ez alapján Bálintot igencsak esélyesnek látom a győzelemre ezen a párbajon is, és remélem így is lesz ha őt viszi Robi. Moh meg egy vicc, nem tudom azt hogy matekozta ki, hogy visszajönne a Bálint ellen amikor a Dani ellen nyomott egy 51-49-et, és hát Bálint azért finoman szólva is más kávéház mint Dani 15-20 százalékkal szerintem verte volna Moh-t de lehet többel is, de azért az vicc kategória, hogy Moh besétálhat a fináléba, nagyon remélem azt viszont akkor Bálinttal kell majd lemeccselnie. -
#153312 Legalább jót nevetünk rajta amikor koppan egy nagyot az álla :D -
beby44 #153311 Ez a moh nem csinàlt màst 3 hónap alatt csak szétnyalta a Bàlint és a Robi seggét.Mikor Danival ment pàrbajozni a Daniét.Robi végig kiàlt melette ez meg felajànlotta Daninak,hogy őt vigye helyette.Az udvaron azon nevetett ahogy Dani meg Robi veszekszik.(mikor ez az ő pàrbaja lett volna).Most nevetve fogja végignézni ahogy Robi és Bàlint kinyirja egymàst.És ez azt hiszi magàról,hogy a finàléba legyőzheti Bàlintot.Na ez nagyon komoly!!