153993
ValóVilág 12
-
beby44 #153390 Mellesleg nem szakállas.Bálint a neve!! -
kozi001 #153389 Ennyit ért Moh meg Dani.
Még Fru is többet hozott Vivin! :P -
beby44 #153388 Alávert olyan köröket,hogy már megèrte ezèrt nèzni a vv10-et!! -
IXEMGabeo #153387 Nem neztem de cikkből láttam kiesett a szakállas Bálint. Hogyhogy kimerte hívni Robi? Ha jól olvastam szoros párbaj volt -
beby44 #153386 Èn soha nem adnám a Merci kezèbe ezt a pènzt gumicsöcsöket akar magának meg eljutni mickey egèrhez párizsba Vivi kb ugyan ez a szint.Robinak adnám,hogy adjon 8 millát Bálintnak.Ha lehetne elfeleznèm a 36 köztük.De sajna nem lehet!!! -
beby44 #153385 Ès most majd megnyeri az akit a Bálint meg a Robi felnyomott .Mert a visitozásán kivül semmit nem csinált.Akárhogy is alakul ez az èvad kèt finalista van számomra.Robi ès Bálint!! -
beby44 #153384 Hogy,lett volna már szorosabb ezt az embert bárki kint hagyta volna ilyen százalèkkal.Anno dani nem szándèkosan mert a Bálintèknak akarta megmutatni az rtl,hogy nem erős kint moh.De a Bálintèk nem figyeltek.Bálint is leállt köpködni Robit.Nem Bálintèknak ezekre a dolgokra figyelni kelett volna!!!! -
#153383 Uhh elég durván elverte Vivi Moh-t, azt hittem szorosabb lesz. -
beby44 #153382 Igen moh nem fogsz állni a dobogo semelyik fokán se.Nem èrtem,hogy mit nem láttak a Bálintèk ki volt irva a szemük elè a kèpernyőre.Robi mèg fel is olvasta hangosan.A szivem szakad bele nem ilyen finálèt vártam.Ott a Bálintnak lenne helye.Akárhogy is megijedtem a Bálint viselkedèsètől az utolsó 3 adásba!Csak Robi ès Bálint miatt nèztem ezt az èvadot. -
Fantasico #153381 Merciről nem tudnám elképzelni a győzelmet, szerintem harmadik lesz. Viszont Vivi mai győzelme fantasztikus volt, mondjuk nyilván kellett hozzá, hogy Bálint és Robi tábora is rá szavazzon, de a kulcs a tegnapi tökös ès bevállalós választása volt. Ebből a hármasból most egyértelműen Vivi a legszimpatikusabb de így hogy Moh hála az égnek kiesett, nagy valószínűséggel Robi nyer, de hajrá Vivi. -
#153380 szerintem esélyes h idén is lány nyer, mindkét lányból kinézem h megnyerheti. Vivi nagyon szerethető lett a végére, Merci meg végig hozta ezt a butuska de aranyos lányt. -
zsotesz #153379 lol, mi a francnak mondanak beszédet, ha utána 1perccel lezárják a szavazást, így sok értelme van xD -
#153378 Sztem Vivi vezet. Moht mindenhol savazzak a facen kommektekbe, es ilyen lajkold ki menjen vissza kommentek alapjan is kb ilyen aranyba vezet Vivi mint ahogy all most a szavazas.. -
kozi001 #153377 Este nagy fenekelés lesz! :) Hajrá Vivi! -
beby44 #153376 Na a Vivcso remèlem most bosszut áll.Nem a sunyi mohnak kellene most bentlennie a villába!De sajnos kozinak igaza lett.A vègère sajna elgurult az a bizonyos gyógyszer Bálintnál. -
#153375 Na igen, meg azt, hogy sajnálja :D -
#153374 En ebben nem vagyok biztos, sztem Vivi-t is sokan szeretik, bar Moh-nak a tini rajongotabora biztos nagy.. Jo lenne Vivi nyerne, tenyleg pozitiv iranyba valtozott, es egy aranyos, kis bolond, jo indulatu csaj, en birom. Balint meg sajat magat ejtette ki, meg ha volt is igaza nagyon tultolta az egeszet, es a stilus ahogy osztotta Robi-t a szemebe, es a hata mogott is az nem volt szimpatikus a nezoknek, forditva sult el az egesz. A villa “jofiuja” ellen ez nem volt jo otlet.. Meg is banta, latszott rajta. Kar erte, kivalo ugynok volt.:D -
beby44 #153373 Holnap moh pârbaj.Hányszor fogja kimondani azt a szót,hogy "igazából":)))) -
#153372 Bálint feje amikor meglátta a 49.99 - 50.01-et érdekes volt. Akkor már megbánta, hogy beszélt Robival. Robi megérdemelten ment vissza. -
#153371 Vivi milyen tökös volt már, hogy magára vette a zöld kendőt. Moh ellen szerintem szoros lesz, de találn tud győzni. -
kozi001 #153370 Na már szavaztam is Vivire! Exterminálás indul Mohára! :P -
Fantasico #153369 Egyébként Vivi a kezdetekhez képest hatalmasat változott pozitív irányba, végre van saját véleménye, és még egy igazán tökös húzása is lett a végére, le a kalappal a kiscsaj előtt, hogy kihívta Moht, az egyetlen baj csak az hogy öngyilkos húzás volt, így halálra, pobtosabban kiesésre ítélte magát, de legalább tökös volt. -
Fantasico #153368 Mindenki megnyugodhat, sajnos Moh fog nyerni. -
beby44 #153367 Köszönöm istenem!! -
peteimii #153366 Áh háromszor ordítottam, hogy Robi mikor ki jött az eredmény, győzött az igazság :) -
kozi001 #153365 Na akkor most már takarítsa ki Moht Robi! -
ZZ88 #153364 Bálinton látszott a párbajon, hogy nagyon fruszrtált, szinte érezte a vesztét. -
ZZ88 #153363 Innen már végigviszi Robi, nincs bajom Mohval, de vicc lenne, ha ő nyerné esetleg. -
Fantasico #153362 Mondtam, annyira átlátszó, most Robit a mennyekbe repítik, majd a küszöbön mielőtt átlépne majd orraesik, és a nevető harmadik Moh mindent visz. -
ZZ88 #153361 Szerintem Robi megy vissza, Bálint meg kap valami zsíros állást a kiesése után. -
ZZ88 #153360 Érdekes lesz, 50-50 ahogy vártam. -
beby44 #153359 Èn a világ összes pènzèt felteszem (nem 36 nem 8 millát) hogy a Bálint megy vissza.Hajrá Robi. -
Fantasico #153358 Nem fog sajnos visszamenni. Minden olyan mértékadó oldalon amiknél az előző szériáknál 99,9 százalékos pontossággal bejött az előrejelzés, még anno a nagyon szoros Dávid-Vivi párbajnál is ahol 1-2 százalék döntött a párbajon még ott is bejött az előrejelzés, és most ezen több mint 10 százalék inkább 15 el vezet Robi. Ez a hajó sajnos elment Bálintnak. -
beby44 #153357 Majd ha ma a Bálint visszamegy mert szerintem visszafog.Ès megnyeri a vv10.Jusson eszèbe,hogy mit kivánt másnak "költsd gyógyszerre a pènzt"!Ma fogjuk látni ,hogy van olyan ,hogy az ember bármit megengedhet magának.Aki meg 3 hónapig nèzi a műsort mindegy kire szavasz!!! -
Fantasico #153356 Meg az ilyen hullagyenge évadoknál mit elemezzen vagy szakértsen, nem véletlen hogy az eddig beküldött volt villalakók is akik bementek az idei szériába, azok a tipikus hulladék kategória. Ezek az évadok már nem érdemelnek meg egy Ati szintű játékost, hogy bemenjen. Egyébként Én is úgy tudom hogy anno valami számítástechnikai cége volt, de a VV után inkább a grafikai vonalra ment rá, az Exatlon Hungary első, és második szériájához Ati csinálta a játékosok arcképével ellátott grafikai dizájn cuccokat, meg a műsorhoz kapcsolódó grafikai dolgokat, szép minőségi munkái voltak, azt nem tudom, hogy most a harmadik évadnak is Ő e a külsős grafikusa de lehetséges mert eddig jó munkát végzett. -
kozi001 #153355 Attila sztem nem akart az RTL holdudvarában maradni bohócnak.
Mielőtt bement informatikai vállalkozása volt. -
beby44 #153354 A Bálint a saját szájával megmondta,hogy elitta eldro..zta elnőzte a pènzèt azèrt tart it 30 èvesen ahol tart.Berakta őt az rtl "ilyen emberek"közè,hogy megnyerje a műsort.Ezt tudja nagyon jól.Vègig ugy viselkedett,hogy ő mindent megtehet bármit megengedhet magának bárkivel ugyis megnyeri.Èn ismert embert alappból be se tennèk ilyen műsorba. -
Fantasico #153353 Egyébként egyre rosszabb megérzésem van a VV 10 végjátékával kapcsolatban is és sajnos a megérzéseim be szoktak jönni. Szerintem ma sajnos ha kicsivel is de Robi megy vissza mivel Ő most szentnek lett beállítva, és Bálint lett a csúnya gonosz bácsi mivel ugyanazt csinálta mint eddig azaz kimondta a véleményét, nem megjátszva magát, mert ha kettejük közül valaki szinészkedik akkor az Robika méghozzá nagyszerűen. Mindegy szóval szerintem ma Robi visszamegy és azt hiszi munka elvégezve legnagyobb ellenfél letudva hátradőlhet és zsebben a 36 misi. Igen ám csak utána Merci kiveri Vivit, majd a Top 3 ban Merci kiesik elsőnek, és a végső nagydöntőt Robi fogja lemeccselni Moh-val, és azt a meccset Bálint be tudta volna húzni, de Robi meg a győzelem kapujában fog orra esni mivel Bálint szavazóinak jó nagy része át fog szavazni Moh ra és az már rohadt sok lesz, mert alapból is elég sokan szavaztak erre a szerencsétlen hülyére, de ha még a Bálint drukkerek is megdobják a szavazatokat Robinak sansztalan lesz, és így ezzel a gyönyörűszép, gyonorforgató, forgatókönyvvel, ez a szerencsétlen balfasz aki 3-4 hónap alatt annyit tudott tenni hogy néhanapján "kényszerből" leszopatta, meg levarta Mercit, akit igazából a háta közepére nem kíván, meg a legnagyobb erejű hozzászólása és véleménye a "jólvan" volt, szóval egy ilyen gyerek végül be tudja húzni a 36 misit hát az több mint szánalmas... -
#153352 kár h most nem megy be. de talán a 6.ba volt bent így a végén azóta meg gyakorlatilag el is tűnt a média elől -
Fantasico #153351 A 4-dik volt a legnagyobb toronymagasan, de tény hogy az 5-ös sem volt rossz, de ott igazából csak Ati vitte a hátán az egészet, de Énis nagyon szerettem Őt, hatalmas taktikus volt, jól játszotta a játékot és teljesen megérdemelten nyert. De szerintem ezt a műsort és játékot ha igazából valakihez társítani kéne és azt mondanám igen ezt neki találták ki akkor egyértelműen Alekosz és Vitkó Laci lenne, ők mindketten lubickoltak ebben a játékban, teljesen egyenesen tiszta szívből magukat adva játszottak és taroltak a fináléban is ők ketten kiemelkednek és ott van még Ati aki nagyon jó játékos volt, azóta sajnos csak bohócok, és szellemi fogyatékosok nyertek VV-t és a győzelmük egy kalap szart nem ért.