ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na Proli Úr! Itt az idő...
Ez ki maradt nekem, köszi 😊
Zs0lt1
55.3 - 44.7 az álás, a tegnap esti összefoglalóban mondták.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2021.02.17. 06:29:57

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Vivi és Dani nem tényezők simán kiesnek, Danit kiveri Moh, Vivit meg Merci, ez teljesen egyértelmű, hogy Nekik itt nem osztottak lapot. Szerintem ezek után Merci fog távozni mert a sipákolásán és azon kívül, hogy egy olyan ember után próbál kétségbeesve kapaszkodni, miközben teljesen hülyét csinál magából, és rommá alázza magát, mivel Moh többször teljesen érthetően leszögezte sem itt, sem kint semmit nem akar Mercitől, de ez a szerencsétlen hülye nem ért a szóból, szóval ezen kívül az égvilágon semmit nem tett,és többször igen érdekes döntéseket hozott, amikor pl Gina, és Fru mögé állt, szóval szerintem Ő is simán kiesik az addigra bent maradt játékosok bármelyike ellen, mert eddig elképesztő gyenge párbajellenfelei voltak, de akkor az már a legjobb 4 ben más kávéház lesz. A Bálint, Moh, Robi hármasból nem igazán tudnám megsaccolni hogy alakulnának az erőviszonyok, de azért azt remélem látják, és konstatálják az emberek, hogy Bálint a legeleje óta nagyon stabil, pillanatnyi megingása sem volt, mindig kiállt az általa képviselt dolgok mellett, és mindig kimondta a véleményét, akkor is ha ez másoknak nem tetszett és végig teljesen korrekt volt mindenkivel és reálisan látta a dolgokat. Emberileg is messze a legnormálisabb szóval ennek függvényében szerintem Moh ellen is képes lenne nyerni, akár nagyobb különbséggel is, de majd meglátjuk, mindenesetre Bálint minimum egy döntőbe jutást megérdemelne, de szeribtem nála lenne a legjobb és legmegérdemeltebb helyen a végső győzelem.
Bármelyik nyer, az lesz a kövi kieső!
Zs0lt1
Mostanában nem szimpi nekem Bálint sem. Ahogy lenézően beszél néha az emberekkel, az durva.

Már letőm magam előtt moht mikor szombaton visszamegy.Lesz ott beste leben meg megint ugrál majd a tükör előtt magának, meg feszitget a tükör előtt,hogy menyi követője van!!😊))
De èn már kèt párbajjal előrèbb vagyok.Ott Robi bele ne nyuljon Bálintba.Vigye a moht.Kiakasztanak Bálintèk nem látják ezt a sunyi moht milyen egy sunyi!
Tudom.Papirforma megint unalom a köbön.Csak mivel a tegnapi bv be támadták,hogy ő mèg nem kapott jelet gondoltam rárakják.Következő az lessz,hogy ő mèg nem volt párbajozni!!Egy hèt unalom megint!!😊)))
DAnit sztem bárki kint hagyja.
Ha Merci is lesz, akkor őt viszi.
Zs0lt1
Szerintem Robi, Moh és Merci Danira fog szavazni, de meglátjuk ma este.Dani meg szerintem Moh-t fogja kivinni de bárkit visz ki ki fog esni. Mehet a Virág után 😄

Remèlem este kap elég jelet Robi,hogy ő legyen a kiválasztott és kivigye Danit!!
ha már ekkora figyelmet kapott, hogy Renátó csúnyán beszélt a párjával szeretném, ha az RTL az ellen is felemelné a hangját, hogy Moh elmondása szerint Merci többszörös felszólítás ellenére fogdosta a nemi szervét, illetve hónapok óta a srác tisztázta, hogy hagyja békén. vagy a férfiak zaklatása az oké?
Gratulálok Robinak.Barátkozzon csak tovább mohval!!Tán figyelni kelett volna Robika a kommentre amit kaptál!!!!
Majdha moh dani ès egy Merci Vivi párbaj után maradnak nègyen Robi,Bálint,moh Merci ahogy irta Fantasico is. Na akkor leszek kiváncsi milyen párbaj lesz.Ki megy ki kivel!!
Bálint mondja,hogy moh visszament 85% az "kivègzès"dehogy az egy renátot hagyott kint.Bálintra vagyok kiváncsi a hèten,hogy milyen lesz most megint danival "haver".Ő már tudja nagyon jól,hogy dani ki fog esni.
Nem èrtem Bálintèkat pedig 2 eszesz ember.Hogy mit vannak ugy kiakadva moh nagy százalèkán.Azt hiszik,hogy erős.Mèg a buta Virág is megmondta,hogy nem a % számít hanem,hogy kint hagyott ki az ember.Robi nagyon hergeli magára danit de ugyse őt fogja vinni hanem moht.ès moh visszamegy megint nagy %-al.
remélem azt tudjátok,hogy Virág kurva a lelkem
Darthmushroom
az tényleg komoly h 19 évesen nem tudja számon tartani

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Kizártnak tartom, hogy megnyerné Merci, borzasztó irritáló, és idegesítő, csakhát nem mindegy kivel megy ki párbajozni, Virág borzasztó jellegtelen, harmatgyenge nulla volt így jött ki ez a szavazatkülönbség. Szerintem pl ha Merci Bálinttal ment volna párbajra ugyanilyen arányú lett volna a különbség csak Bálint javára. Merci itt már csak Vivit tudja legyőzni, ha menne a többiek ellen kiesne. Moh is simán ki fogja verni Danit, aztán már érdekes lesz, amikor csak Bálint, Robi, Moh, Merci marad akkor mi lesz, szerintem abból a négyesből Merci a leggyengébb.
Zs0lt1
Nyilván Mercinek is megvannak a hibái, de virág a játék elejétől is egy lotyó volt és még finoman fogalmaztam. Az egész játéka az volt, hogy elvonultak Danival és dugtak. A párbajon pedig egyértelműen Merci volt jobb, folyamatosan oltotta Virágot, aki nem tudott mást csak magyarázkodni. Jött itt a párkapcsolat dologgal, de komolyan milyen nő az aki 19 éves korára nem tudja hány fickóval volt már?

Oké de azért akkor is... Mercy ennyire erős amúgy? Nekem nincs insta, én azt gondoltam a követők alapvetően kedvelők. Mercy kibaszottul idegesít, és amikor ekkora különbség van akkor attól tartok, hogy még a játékot is el viszi, de remélem nem...
Zs0lt1
Sokan bekövették virágot az utálok közül is. Néztem kommenteket virágnál és kb 90% negativ volt.

Hogyan lehetett itt ekkora % különbség? Hú mekkora kamu... Érezni lehetett már a stúdióban hogy mennyi Mercy fan van... De akkor az insta követő számok stb... És mégis ekkora különbség... Érdekes...
ForzaInter
Mirol beszelsz?

Yo, Bitch!

Lehet,hogy most letiltanak.igyál dro..nyerd meg a vv10-et!!!!!Gratulálokvv10 Bálint!!
Bálintnak egy detox azèrt kellett volna a játèk előtt!!
moh "dobogora mindig jó felállni,perszre boldog voltam kaptam én is érmet"
Zs0lt1
Na ahogy vártuk Merci kihivta Virágot. Lehetne, hogy mindketten kiessenek 😄

Zs0lt1
Igen, van rá sansz, de közben fb-on megtaláltam fru adását és az alapján nem az jött le.

ForzaInter
Ez nekem kb ilyen ejjelnappal bp fele megjatszott vminek tunik, meg ha van is valosagalapja..

Yo, Bitch!

Zs0lt1
Nem tudtok véletlen másik helyet ahol lehetne nézni a jöttem láttam buktamot? Ez a filmontv.online úgy tűnik behalt. Láttam két előzetest a Fru verzióból az egyikben jól lecseszi Frut az anyukája, hogy hogy tudott kikezdeni a renátóval, a másikban meg Anikó oltja le renátóta beszédstilusáért.

Legjobb rész volt, amikor a sportember Robi evezésben befogta a hokist!
Daniék kb már csak fapofával nézik a többieket arra az időre ha levél vagy feladat van.
Utána gyorsan vissza a hálóba dögleni/izélni.
Azt viszont teljesen jól látjaRobi,hogy Bálint tudatosan "haverkodik"Danival.A Bálint nem szereti Danit őszintén.Meglehet nézni minden pillanatban Bálintot,hogy hogy nézi Danit mikor ránéz!!
Ez a Robi tiszta hülye.Mitől félne Bálint.Már három párbaja volt!!!
Remélem megérti Robi amit üzentem!A bejátszásból gondolkodott rajta.Nem lessz semmi féle moh a top 3-ba Robi és Bálint mellett ha rajtam múlik!!!
Darthmushroom
de igazából úgymond ebbe Mohnak igaza van ennyi idő után ilyen viszonynál se alakult ki semmi nála akkor valszeg később se fog. és persze ez a túlzott barátság miatt is alakult ki Merciben érzelem. aki többször elmondta h nincs hozzászokva h elutasítják, am azért nem csoda ha így is tud viselkedni egy kapcsolatban (reggeli stb...)

ForzaInter
Miert hosszabb mindig az osszefoglalo mikor parbaj, vagy kivalasztas van? Normal esetbe reklammal egyutt 22:50re vege az osszefoglalonak, ilyenkor meg 9kor kezdenek es negyed 10re van vege..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Balint neha kicsit tultolja.. O sose beszelt igy Vivi-vel? Majd akkor nezze vissza az adasokag mert egyszer o meg ennel is csunyabban beszelt vele.. Ez a Moh meg de egy irritalo nagykepu hulyegyerek.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hat ez az h o mar 20 eves.. Egy ferfinel is ciki ha igy fut egy no utan, forditva meg aztan plane..

Yo, Bitch!

Darthmushroom
20 éves vagy mennyi.. gyakorlatilag középiskolás szerelmesként viselkedik, de korba annak a közelébe is van. 10+ éve voltam középiskolás de ugyanilyen lányok akkor is voltak, egyik percbe fut másikba meg utál.

ForzaInter
Ez a Merci a nok szegyene. Hogy lehet valaki ilyen szinten ertetlen, fogyatekos, es ostoba? Moh ezerszer elmondta mar neki h semmit se akar tole azon kivul h neha megdugja.. Raadasul olyan mint vmi skizo azzal hogy egyszer ilyen idegesitoen kislanyosan nyavogva beszel, maskor meg normalisan..

Yo, Bitch!

És neki még "egoja" van.Ez elis hiszi magáról,hogy bejön a csajoknak.Nem,hogy nem áll ki magáért véleménye sincs se tartása!!pont mint a foton Bocsi bocsi...Ez,hogy csak 22-éves erre fogni "gyerek"?dani a legnagyobb suttyò a villában de ha én szavaznék biztos moh ellen tenném.Mehet mind a kettő de előbb ezt kéne felvilágositani,hogy miért kapott annyi szavazatot renátóval szemben.
Most ezzel "na csak bescore-olom Mercit éjszaka, engem itt senki nem mondhat gyorstüzelőnek" sztorival, most rendesen elásta magát.
Eddig sima MOh győzelmet mondtam Dani ellen. De most már két esélyes.
Zs0lt1
A csávó nem tud kiállni saját magáért bakker, pedig ha majd Danival megy párbajozni elég rendesen fel kell kötnie a gatyáját 😄

Gosling❤Bálint❤!!!!