153993
ValóVilág 12

• ForzaInter
    Sebestyen bence:D:D
  • Ferrari23
    Baszki ezt a Vikcsut nem bírom hallgatni....
  • ascii
    végre sebestyén bence beszólt, h nem azt kell kivinni akivel a legnagyobb problémád van, hanem ez taktikai játék
  • Ferrari23
    Mekkorát fogni **** ez a Vikcsu :D De a legjobban azt várom lássam a többi fejét :D
  • ascii
    ezt a szöveget a szájukba adták..
  • Alekfognyerni
    Ez a 70:30-as arány az abszolút papírforma amit az emberek nagy része várt. Én is kb ennyire tippeltem. Nekem 73:27 volt az előzetes tippem, még összejöhet :D
  • Ferrari23
    Ahhoz kellene egy min 10-es IQ :D
  • ascii
    ezek még mindig nem tudják felfogni a molyfingnyi agyukkal, h azért viszi ki disznaját, mert úgy érzi ellene kinn marad, ezáltal egy lépéssel közelebb kerül a fönyereményhez :facepalm:
  • Krisztiam #147627
    azért mert Vikcsu egy szellem :D
  • wesker24
    70 -30 % durva ! Tuti Zsunak van 70 %-a sajnos !
  • mermalior
    Ez a beszéd, ez csak egy hülye játék, ne húzd fel magad rajta :-D
  • wesker24
    Az lesz ne aggódj ! :D
  • mermalior
    wesker24 kicsit túlpörögtél ezen a Zsu kérdésen.

Elhiszem hogy a szobád falán lógnak a vörös festékkel összemázolt és dartsszal teledobált Zsu képek, de felesleges percenként leírnod hogy mennyire rühelled zsigerből, mert elsőre is vágtuk és szerintem senkinek a véleményén nem változtatsz vele.

Kitartás haver, ma este igyál meleg tejet és próbálj meg aludni!
  • wesker24
    Söt párbajt se kell megnéznem mert ugyis nyilvánvaló ki megy vissza :D
  • wesker24
    Vikcsu nem ellenfél Zsunak röhejesen könnyű dolga lesz ugy vissza megy mint a huzat mert ez kell a népnek sajnos !
  • wesker24
    Még hogy nem manipulál az RTL egy francokat nem ehhez Video sem kellett volna igyis ugyis Zsu ment volna vissza ! :D

Habár kíváncsi leszek mennyi lesz ma este a köztük lévő százalék habár gondolom az RTL kicsit felhozta mert 51-49 % volt tegnap este !
  • ascii
    Nem tudja, h kell kezelni a zuhanyzót, vagy elzárták a fürdést?
  • gduck
    Pedig kár, nagyon a játék elején vagyunk és Zsu amúgy se megy végig, viszont sokkal jobban "szükség" van rá mint Vikcsura. Bár én személy szerint Renit láttam volna szívesen a párbalyon, mert őt is kirakhatnák már a villából :D
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.07. 17:19:46
  • Master91
    nyami :D
  • Ferrari23
    Jól van az RTL is Zsu-t akarja :d Hogy hogy nem pont a párbaj előtt pár órával tesznek ki videt, ahol mindent megmutat :D
  • ascii
    ez a gyereésszeress erőltetése nagyon idegesítő...de legalább a szerkesztőknek most volt annyi kreativitásuk, h ezekkel a rangsorolásokkal meg semlegeskendőzéssel el kezdjék bomlasztani a disznaja csordáját hátulról...egyértelmű lejáratás ezek a riportszobás agysebész diskurzusok.

ilyenkor kéne bevágni vikácsunak a dennis féle mondást, h akkor én "inkább kiveretem vikcsuval", egyből mehetne át az éccsanyához.
  • wesker24
    Ok majd beszélek velük !
  • Master91
    Van egy szavazós topik itt az sg-n, velük beszélhetnél hogy ők hogy oldották meg a szavazást, vagy vannak oldalak, ahol te tudsz indítani szavazást, linket bedobod ide, és mi szavazunk.
  • wesker24
    Jah eme remek új fórum motor miatt valamiért összeakad a szavazás a fórum motorral ! De majd azért megnézem mit lehetne csinálni !
  • Coolfire
    Majd te is át fogsz.

Ui.:Nem fogunk itt házon belül szavazni ebben a szériában?Vagy kivitelezhetetlen eme remek fórum motor miatt?:)
  • Coolfire
    Röhej volt ez a tegnapi öf.Nagyon szánalmas vikácsu és bandája.Néha némítottam majdnem a tévét,mert ennyi káromkodást,gecizést,kurvázást ilyen kis idő alatt,még nem hallottam.
    Ádinának viszont nagy szíve van,és ez egy hatalmas pirospont.De az is meglehet,hogy ő a legnagyobb taktikus(geci).:)
    Maci meg egy undormány....
    Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2014.12.07. 04:44:14
  • Alekfognyerni
    Dani-Edina-Robin. Ezt a hármast látom magam előtt mint esetleges győztest. Szerintem Maci és Dennis egyáltalán nem buták a jűtékhoz, ők azok akik tényleg játszani akarnának, csak kisit eltájolták magukat. Nem vették észre, hogy a rossz oldalon vannak. Előbb-utóbb észrefogják, amint lemegy egy-két párbaj lesz pár villalakó aki le fog szűrni ezt-azt. Lesznek még itt átrendezések. Az nyerheti meg a végén aki mindvégig következesen játszik, és nem váltogatja az arcait. Ez egyelőre Dani és Edina, valamint Robin kérdés lehet. Ádámot egyelőre amolyan csapódó típusnak látom, maga se tudja mikor hol áll. Többször elő fog fordulni, hogy a sötét oldalra fog állni. A többieknél meg a csordaszellem effektus létezik, ezért ők elkaszálják magukat.
  • ForzaInter
    Eddigiek alapján és az előző szériákból kiindulva tuti Dani nyeri meg a jatekot. Nem rossz indilatu, ertelmes, tud beszelni, es taktikazni is tud. Akinek meg eselye lehet az Edina esetleg Adam-Robin kettos, mert az ilyen tuja fele jo fiukat sokan szeretik. A tobbiek teljesen eselytelenek.. Egyszeruen tul butak ehhez a jatekhoz, nincs egy ertelmes mondatuk, igazi birkak, akik mindig mennek valaki utan.. Ja kihagytan Maci-t, talan neki is van egy kis eselye..
  • Alekfognyerni
    A többiek meg mennek a csorda után. Szánalmas az egész brigád. De lesznek még itt átrendeződések a hónapok alatt.
  • Alekfognyerni
    Én azóta mondom, hogy Edina a legszimpibb, amióta beköltözött. Szerintem ő az a fajta karakter aki nem fog változni negatív irányban. Ő ilyen, így nevelték, és ehhez hű marad végig, és tisztában van a saját értékeivel és józan gondolkodásával. Szerintem a nézők szeretik az ilyen karaktereket, eddig bárhol olvasgatok a neten, mindenkinél elöl van a szimpátialistán.

Fiúk közül én idevenném a Danit. Lehet, hogy talpnyaló, viszont számomra üdítően hatnak a bölcs meglátásai és az intelligens stílusa. Szerintem mindenkinél kevesebbet káromkodik például, és egyelőre nem látom, hogy fúrná az embereket. Ez a 2 ember emelkedik ki eddig felfelé.
  • wesker24
    Hamár választani kéne közölük akkor Edina !

Zsu meg a pincsi kutyája Dani remélem minél előbb kiesik a picsába !

DE erre úgyse kerül sor mert kell egy talpnyaló meg egy manipulator is a játékba ! :D

Tükön ülve várom azt a napot amikor ez a ribanc manipulator kiesik lehet hogy sokáig bent lesz de előbb utóbb ö is kiesik ! :D

• wesker24
    Nah Edina is átállt a sötét oldalra ! Áruló ! :D
  • ForzaInter
    "Fasz" "bazmeg" "kurva" kb ennyi jön le ennek a 2 embernek a "beszélgetéséből". Szánalmas.
  • ForzaInter
    Csak így tovább Dennis és vikcsu. Hamar kihullatok.:D
  • wesker24
    Tegnap éjjeli Online stream !

VV7 19 nap
  • wesker24
    Hát jah elég baj hogy végig bent marad mert kell a konfliktus ezerrel mindegy én már azt várom mikor esik ki a francba ! :D

De ez ugyse mostanában lesz sajnos !
  • ascii
    Éppúgy mint Baukó, vagy Viki, végig benn voltak, kell a kontraszt, maradnak végig
  • apion
    Nyerni nem nyerhet,de annak idején Vera is szinte végig bent maradt, pedig ő is elég irritáló nőszemély volt.
  • nyusznyusz
    Ha a többi lány nem manipulál, hanem sajátmagát adja, az egyenesen tragédia! Tisztelet a kivételnek, mert Edina más kategória.
  • wesker24
    Nem fogja igyis úgyis Zsu megy vissza Vikcsu nem méltó ellenfél számára ! Lehet hogy kiejti Vikcsut de akkor se marad bent sokáig mert egy ilyen álszent manipulatív nőszemély úgy sem nyerhet !