ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez okozhatta a vesztét, bár Aurélió a sok nyavalygással, kétszínûséggel kiegyenlítette bõven ezért is lehetett szoros az egész...
Szerintem most végérvényesen tisztában volt azzal, hogy kintmarad Aurélió hajszállal így is nagy falat volt...
Elmúlt hónapok inkább Kriszrõl szóltak így tulajdonképpen a mûsor szempontjából is többet ért volna a csatornának, mint Au, de mivel a végén vagyunk ezt mit számít már...
mini döntõ volt...de Aurélió is úgy volt vele 19-re húz egy lapot és megpróbálja kiejteni a 2x párbajgyõztest...bevált neki egyébként egy ostoba ámde, szerencsés lépés volt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A VV6 ezzel elzárult a legrosszabul ahogy gondoltam !
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csak idéztem egy másik fórumról, de szerintem is kb úgy szórja majd el a havi 1 millát 2 nap alatt mint a huzat 😄 Azt ordibál majd közbe arturóóóó 😄.D😄
És a VV -k eddigi történetében lévõ legszánalmasabb gyöztese lesz az pedig nem más mint Aurelio !
Valahogy én se tudom elképzelni hogy Aureliot egy csaj gyözze le !
Gyakorlatilag Aurelio ezzel megnyerte a VV6-ot !
Csak azok szavaztak rá,meg a hotdogok 😄
Glory, Glory Man. United!
Most már csak egy esély van az hogy Iza nyerné a födijat de ennek kb 1 a milliárdhoz az esélye !
Azért most kiváncsi leszek Izára mi lesz vele Krisz nélkül most derül ki hogy igazán szerette-e ?
Az lenne a leges legjobb bosszú részérõl ha Aureliot vagy Röfit kiejetené de ez már csak álom marad sajnos !
Magyarország ismét bizonyitott hogy egy beképzelt bögö masinát küldött vissza !
A kiválasztást még megvárom hogy ki lesz az és ha beigazolodik az amitõl tartottam az eddigi legrosszabb finálé az engem már nem fog érdekelni !
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem tudom elképzelni, hogy Viki népszerûbb nála...
Tudom reménytelen, de hátha Zsófika nyeri meg a családja miatt fõleg, akik szimpatikusak voltak
hûû, de nagy ellenfelek, de egymást nem merték volna kihívni😄
Egyedül Izának lenne hozzá bátorsága kihivni de sajnos nem fogja !
Az mekkora enne már ha Iza Aureliot hivná ki és Aurelio kiesne Iza ellen és akkor lenne egy csajos finálé !
Ezzel megbosszulva azt hogy kiejtette Kriszt !
Azért egy Röfi Iza döntöt megnéznék de ott nem lenne kérdés ki menne vissza !
Ha 3 csaj lenne a fináléban nem is tudom ki nyerné meg !
Nekem mindegy lenne csak ne Röfi legyen az !
De nagyon ugy látszik hogy Aurelio Röfi Zsófi párbaj lesz !
Egy Krisztián, Aurelió és Zsófi döntõ kellett volna a végére.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ez igaz, de ezen a szavazáson ez nem látszott. 54 %-ot se kapott Aurélió.
Elöre tudtam hogy a nézök 80 %-a agyhalott zombi ugy látszik ez kell az embereknek egy egoista beképzelt idióta hülye gyerek !
Most már mindegy az eddigi legrosszabb finálé elé nézünk egy már a finálé se fog érdekelni ! Mert az kb ez lesz Aurelio Röfi Zsófi én erre meg már nem vagyok kiváncsi !
Sokkal élvezetesebb, mint egy kõparaszt, érzés nélküli álszerény gyereket nézni 😄
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A sírást,kiabálást meg a kétszínûséget? Ez lenne a show?
Glory, Glory Man. United!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
54 46
mondtam au fog nyerni 😞
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit
Így azt is nézi a csatorna és lényegében a nézõknek is azt kell nézniük, hogy a késõbbiekben kit lesz majd érdemes nézni, kinek kellene adni a fõdíjat. Ugyanis a gyõztes majd késõbb is középpontban lesz egy ideig, vagy akár tovább, amikor még mindig meg lesz a szerzõdése az RTLel.
Tehát a nézõknek is ez alapján kellene dönteni, hogy ki tud majd késõbbiekben nagyobb "mûsort" csinálni. Nem azt kell nézni, hogy egyes vélemények szerint ki érdemelné meg, mert egyikük sem érdemelné meg, aki bent van, mert õk buta, tanulatlan emberek az átlaghoz képest, erkõlcstelenebbek is, stb...
Szóval ki tudna nagyobb mûsort csinálni ?, Szerintem Aurelió, így ezért õ fogja megnyerni a játékot.