153993
ValóVilág 12
-
vv7 #147594 Remélem nem csalja el az RTL, mindenhol minden szavazáson Zsu-t látom egyértelmű győztesnek. -
nyusznyusz #147593 Sziasztok! Szerintem Vikcsu úgy kiesik vasárnap mint a huzat! Köszönheti saját magának, de nagyobbrészt a társainak! Én Zsuzsának drukkolok, egyértelmű, hogy Vikcsu a sáros nyomába sem léphet. A villatársak azért szeretnék őt bent tartani, mert egyikük se tekint rá vetélytársként, csak Vikcsu ezt nem veszi észre, mert el van telve magával. Semmi olyant nem láttam még az adások során, hogy valaki is szeretettel fordult volna feléje, inkább kinevették eddig. Meg is érdemli a sorsát, essen ki!!!!!!! -
Speedy Greg #147592 Sziasztok prolik. -
Alekfognyerni #147591 Ez Dennis miért hiszi azt magáról, hogy annyira erős? Mindig jön a nagy pofájával, hogy "majd én felkészítelek" meg majd én mondom a kortesbeszédet". Ma meg nyomta a riportszobában, hogy helyreteszi a Danit. Gusztustalan görény. Attila sincs oda érte, kb 2 hete volt egy posztja face-en, hogy mekkora gyökér. -
Ferrari23 #147590 Atec jó volt :D -
Coolfire #147589 Nyomtam is egy szavazatot Zsura.:) -
Coolfire #147588 Nekem bejön Zsu.:)És Ádina is,csak szegénykém még meg van zavarodva.:) -
#147587 nekem mindegy, de ezt az Évát meghágnám elég jól néz ki :DD -
#147586 Ez nagyon sima zsu gyozelem lesz. Ha nem akkor tuti megbundazta a rtl de nekik is inkabb az az erdekuk hogy zsu menjen vissza, mert a jatek szempontjabol sokkal erdekesebb karakter. De ahogy nezem a facen minden ilyen szavazast nagyon magas folennyel zsu vezeti -
#147585 annyira nincs mit összeollózni, h a beölevalóban is ugyanazokat a snitteket vágják be? -
#147584 Én mindkettőt de Zsu-t jobban rühellem ! :D -
Coolfire #147583 Ez jó hátszél lesz Zsu-nak.Amúgy sem szimpi,az az agyontetovált piercinges tehén.Az ilyen "nőket" izomból rühellem.:) -
#147582 várható volt :D -
#147581 Lol attila hogy beszopatta oket:D:D -
Alekfognyerni #147580 Még nagyon az elején járunk, de jelenleg Danin és Edinán kívül nem tudok elképzelni mást végső győztesnek. Tele van antipatikus emberekkel a villa. Jelen állás szerint ha más nyer, azt szomorúnak találnám. Egy Dórit, Denniszt, Lacit vagy Fannit ki tud elképzelni Való Világ győztesként? Esetleg Macit? Talán még Robinból vagy Ádámból lehetne valaki. -
karajjj #147579 ha már idéztél, engedd meg, hogy én is idézzem magam:
"szívem szerint arra szavaznék, hogy mind a kettő essen ki"
nem kell hangoztatni, hogy bezzeg a másik, mert leszarom a többit is, de könyörgöm, hol van abban emberi kvalitás, amit idéztél tőlem? -
#147578 Majd megpróbálom felrakni őket csak ugye most az a helyzet hogy nem sok idöm lesz már ! Mert ugye tanfolyamra járok Veszprémbe és már reggel 8-ra ott kell lenni ! És ahhoz hogy reggel 8-ra ott legyek fel kel kelnem már hajnali 5-kor hogy elérjem a fél 6-os buszt ami felvisz Veszprémbe ! Igy általában hajnali 5-kor indulok fél 8-ra odaérek a tanfolyamra fél 2-kor délután végzek és jövök haza a negyed 3-asal ami kb 15:40-kor van itthon ahol lakom ! Aztán ebéd és csak utána gépezés hogy mi is volt! -
mermalior #147577 "a halott bohócnak maszkírozott is, akit nem is értem mi a fészkes fenéket keres benn, azonkivűl h öriföellenséget talált magának az éccsanya személyében, jellegtelen, jellemtelen, hurka, nulla...."
Erről a bebábozódott molylepkéről írtam, hogy félig még az anyaméhben van, mert ugyan kifelé habos epét hány, de ha bottal megpiszkálják, akkor sírógörcsben tör ki és próbálja magát visszakaparni magzati pózba... -
Alekfognyerni #147576 Főnök, fel lesz téve az éjszakai adás? Kíváncsi lennék az Edina-Dani duó beszélgetésére. 2 értelmes ember akiknek vannak normális gondolataik és nemcsak a fröcsögés meg gyűlölködés jön belőlük. -
#147575 Nem értem mi a gecit minősít az, h kinek milyen szexuális élete van.... ez egy show, itt úgy kell nyitni odaszarsz a konyhapadlóra, majd valahogy ezt a szintet tartani, h képernyőn maradj.... a vv ilyen, h valamilyen párkapcsolatba kell bonyolódnod, mert ezt kajálják....lásd az első két hét plasztikról meg basszájbáról szólt, majd miután ez zsákutcába torkollot, nyílt a másik vezeték, amiről tegnap a fele műsor szólt.
alapból a celebvilágba alulról egy trágyadombon átvergődő, az emberi faj legrohadtabb fajtája vállal ezért trash realityt
nem kell itt értékeket keresni, mert nincs
maximum szimpatizálhatsz valakivel, de attól a másik nem lesz rosszabb, éppolyan agyhalottak ezek mind
én a milfet várom vissza, és szerkesztői koncepcióból is ő neki kell visszamenni, mert gerjedés-forrás, ha az indokolatlan tetoválthalmaz rémunalmas ordenáré affektáló teliszart búvárruha menne vissza, akkor peaceörömésbódottá lenne, ami szponzorszempontból temető lenne
nem mintha a zsu orákulum lenne, mert ott is van bőven baj, nyilván 24/7ben egylégtérben lehet benne valami, amitől zsigerből szétrugnád a fejét, de mi ezt nem érzékeljük, ráadásul aljas módon próbál az egyedülélő anyukák szent társaságának hiszékeny agyalapi mirigyére hatni, és támogatását élvezni a lé megnyeréséig, akképp, h ő nem mehet innen haza üres kézzel... bár ezt az elején elkúrta, mert egy anya nem hagyja egyedül gyermekét, ügye egyesek még 30 éves nagyfiúkat is egészséges módon nap mint nap pátyolgatják...nadeezmármástészta
a joghallgatónak meg szemlátomást nagyobb áldozatot kell hozni az életben a hetes testűek befogadásáért, mint a nemtudommianevelegelsőnekkiesőnek, h zsu köldökének emlékkönyvébe írhasson, nyilván e téren már rutinja van, h kell bedobni a barátságjólelkűséget hosszú hónapokon át egy félperces magömlés kedvéért....no ezt nem tanítják a jogon
idekivánkozik még a halott bohócnak maszkírozott is, akit nem is értem mi a fészkes fenéket keres benn, azonkivűl h öriföellenséget talált magának az éccsanya személyében, jellegtelen, jellemtelen, hurka, nulla.... ráadásul valami rettentő körülményes nagy hisztigép lehet, aki fél év udvarlás után csak a hegyét kapja be, azt is erős fogazások mellett...szinésznői mivoltja még csak csírájában sem mutatkozott meg, és ráadásul a meningitisz is súlyos nyomokat hagyott rajta.... az olyan megnyilvánulásoktól, h "nekem kellett volna ez a párbaj, h megerősödjek", felnőtt ember lévén meg "anyuci látványától meg epilepsziás sirógörcsöt kapnék" mondatoktól a hideg ráz
ábszolúte nem kamerakompatibilis, legszívesebben kiküldeném a disznajával egyetembe, kettőt egy csapásra alapon
6 széria után is még képesek önfeledten besétálni a gázkamrába, h nekem van elég oxigénem, ezáltal megkockáztatni a kiesést a játékból?
az ilyen emberi példányok látván is megerősödik bennem a közmondás, h nemi minden ejakulációnak kell vezeték- és keresztnevet adni... -
mermalior #147574 "kisgyerekes anyukaként első este pettingel egy vadidegennel ország-világ előtt, plusz minden második szava ki sem jön, csak az öööö"
Zsigerből utálod mi? :-D Az hogy Affektát kétrét b*szták nem nem viszonyítási alap, és a szattyánkurvázás meg a folyamatos ribancozás jobban hangzik a cafkafront tagjaitól mint az "öööö"...
Ízlések és pofonok. Hehe... -
Alekfognyerni #147573 Jesszusom, ez a Dóri-Fanni-Reni-Vikcsu csapat mit művel. Katasztrófa! Szegény Edina meg kezdhet rettegni, Fanni ki akarja csinálni. Isten óvja Fanni haragjától!:D Szánalmasak. De lennék most Zsu helyében, szerintem villán belül is érezném, hogy csak én mehetek vissza. Egyszerűen olyan antipatikusan fúrja őt a másik oldal, hogy nem történhet másként. Ezek tényleg nem nézték az előző szériákat, vagy legalábbis agyilag semmit nem fogtak fel belőle. -
karajjj #147572 azt kihagytad, hogy kisgyerekes anyukaként első este pettingel egy vadidegennel ország-világ előtt, plusz minden második szava ki sem jön, csak az öööö, meg hmmm... :D szívem szerint arra szavaznék, hogy mind a kettő essen ki -
Alekfognyerni #147571 Nem különösebben szívlelem Zsu-t, de egyértelműen neki kell visszamennie. Vikcsu a legantipatikusabb az összes villalakó közül. Nem is volt még jó pillanata. Vagy nem mutatják, vagy akkor amikor visszataszítóan viselkedik. Szerintem semmi szerethető nincs benne, és a játékhoz sem tesz hozzá semmit. Már a szimpátiaszavazásnál is neki kellett volna repülnie. Zsu majd kiesik a játék közepén. -
Alekfognyerni #147570 Most nézem az összefoglalót. Szánalmas, hogy a Dennis-Fanni páros lett ennek a szériának a főszereplője. Én speciál egyikre sem vagyok vevő. Remélem a szavazásoknál nem fog látszódni az, hogy őket nyomatják. Fanni már lejáratta magát, de én Dennis-t is rühellem. -
mermalior #147569 Pl. hogy nem minden második szavával ótvar ribancozik valakit (ala Reni), nem vonul affektálva és a seggét rázva (Fanny), nem ölelgetteti magát és markolászik mindent hímet aki közel kerül hozzá (Vikcsu). Nem azt mondom hogy Zsu nagy szám lenne (egy szerencsétlen, okoskodó de szürke egér), de amit a villában csinálnak vele az undorító. Csodálom, hogy ilyen higgadtan viseli.
Nyilván van aki CSAK a ribancok és varrott bicepszek miatt nézi a VV-t, nincs ezzel semmi gond. Akinek a való életben komoly kapcsolata is csak a jpg / avi fájlokkal van, annak szíve-joga rárántani vagy pengetni egyet, ha a zombikurvák vagy a farokpörgetők zuhanyoznak, de azért az nem ugyanaz.
Legalábbis szerintem.
-
karajjj #147568 "emberi kvalitásokat"
mit? -
karajjj #147566 nem vágom, hogy miért nem lehet arra szavazni, hogy mindkettő essen ki... :D
Zsuzsa egy értelmes mondatot nem tud kimondani egyszerre, mert annyira lassú a gondolkodása, hogy csak ööö meg hümmögés jön belőle a szavak között... -
#147565 Nálam meg pont fordítva annyira átlátszó amit művel még a vak is látja hogy egy igazi szar keverő manipulátor ! :D Csak épp szarul csinálja ! :D -
#147564 nem értem miért van mindenki Zsu ellen? én neki szurkolok.. Vikcsu unszimpatikus -
#147563 Hát jah ez igy van sajnos ! A nézők igyis ugyis emellett a ribanc manipulátor mellett állnak ! -
vv7 #147562 az RTL-től csúnya manipuláció lenne ha röfi menne vissza
mindenki zsu-val van szinte
Utoljára szerkesztette: vv7, 2014.12.04. 23:30:30 -
#147561 Ez az aurelio be van allva?:D:D -
#147560 Sima Zsu lesz ha az emberek nem vakok. -
Ferrari23 #147559 Én ugyanígy vagyok, csak fordítva .... -
#147558 Én nem Vikcsu mellett vagyok hanem Zsu ellen ! :D -
Ferrari23 #147557 Hát én nem tudom, hogy lehet ennek a Vikcsunak drukkolni.... -
#147556 Csak azért állok Vikcsu mellé mert Zsu ellen vagyok egyenesen rühellem az a csajt ! :D -
#147555 Ezt gondolt át még 1x ! :D A legnagyobb manipulator a játékban ! Persze ilyen is kell a játékba ! :D -
Ferrari23 #147554 Bejön a koca mi? :D