153993
ValóVilág 12
-
#147967 Szerintetek kit fog kihívni Reni? -
#147966 Ez a Dóri jól kikerekedett:D -
Coolfire #147965 Nem tudom,mit nézek,de én még humort és érdekességet nem láttam.Max a rengeteg okos,tudálékos beszóláson,vagy kiskedvencem érdekes mondatain röhögcsézek.:)
Denisz nagyképűsége,maci kamualvajárása,sunyisága egyáltalán nem vicces.
De ez csak az ÉN véleményem.:)
szerk.:Zsu kisett a kosárból,Ádiná a fav.;-)
Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2014.12.15. 21:29:37 -
#147964 Amugy az is erdekes hogy Fanni nem kapott egy jelet se, o is ugyanugy viselkedett, vagy meg roszabbul mint Reni amikor Zsu visszajott a parbajrol -
Alekfognyerni #147963 Én most nem is bánom, hogy nincs egy igazi húzó karakter. Így legalább 100 %-ig Edinának tudok drukkolni. Szerintem nagy esélye is van nyerni, pont azért mert nincs egy Attila vagy Alekosz. Akik meg viszik eddig a szériát (Fanni, Dennis, esetleg Zsu), azok nem fognak nyerni remélem. Szerintem Edina és Dani a 2 favorit ebben a társaságban. Robin és Ádám meg nagy tuják, ők azért nem nyernek. Edina karaktere kicsit Zsófira emlékeztet az előzőből, de szerintem Edina sokkal szerethetőbb és okosabb mint Zsófika. Pedig Zsófi is majdnem megnyerte az előzőt a hülyegyerek ellen. Ráadásul Erdélyből is lehet szavazni az applikáción. -
#147962 Nem mind1 kit hív ki? Simán kiesik, már írtam 1% vs 99% arányban :D :D -
#147961 én is Röné ellen szavaztam :DD
akárki is lesz a kihívott :D -
#147960 Amugy ez a szeria eddig sokkal jobb mint az elozo, csak egy Alek/Oli/Attila féle arc hiányzik a brigádból. Valahogy nincs húzónév, én senkinek nem tudok drukkolni, ahogy már az előzőben sem, mondjuk a vegen azt mar nem is neztem. -
#147959 vicces lesz h már a kihívás előtt 30-70 lesz a kihívottnak :D -
#147958 Én is egyből szavaztam a kihívottra:D -
#147957 A poén az, hogy a színésznő Reni nem sokat színészkedik, hanem szinte azonnal belemegy minden konfliktusba.
Lehet pont amiatt, hogy ne tartsák a nézők és a bentiek se szakmabelinek, de lehet tényleg ilyen idegbajos.
Viszont ezzel a vérmérséklettel és stílussal valószínű kiesik szinte bárki ellen.
Én részben sajnálom, mert jobban látnék kint egy unalmasabb Ádámot vagy Robint. -
#147956 Maci és Dennis húzzon a picsbe?
Wazze, ők ketten több humort és érdekességet visznek a műsorba, mint az többiek együttvéve...!
Ilyenek karakterek miatt érdemes nézni a VV-t!
Sunyi fejük van?
Az lehet, de ők ha taktikáznak, trükköznek (vagy poénkodnak), akkor vagy a riportszobában elmondják a nézőnek vagy valamelyik havernak bent a villában.
Nem úgy mint például Zsu, aki mindig egy álszent szerepet próbál eljátszani a hadonászós kézjátékával, robotszerű arcmimikával, stbvel és jó ha kb 5%-át látjuk az igazi énjének.
Reni ugye színésznő kint, valószínű azért is vágta egyből ezt Zsunál és ezért is kap idegbajt tőle.
Meg ugye meglepő módon pont Maci + Laci, tehát a villában lévő értelmesebbek rühellik legjobban a nagy KamuZsut.
Más:
Fanni anyja berágott. - Nem lesz ott a lánya párbaján.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.15. 11:13:22 -
#147955 Szerintem meg Reni simán kiesik, kint rühellik :D Meghát le idiótázta a nézőket, aki zsura szavaztak, a néző nem felejt, még nem is tudjuk kit hiv ki, de én már a kihivottra tettem a jelem, hogy menjen vissza, Renike meg szépen haza a vőlegényéhez :D -
#147954 Szerintem reni danit hívja ki, de akkor ki is esik.. -
#147953 Te valami más vv-t nézel, mert kegyetlen rosszul látod (át) az egészet! -
#147952 Ez más, mert Reni-t mindenki utálja. Az összes szimpatia szavazason az utolso helyen van, és ő rá nem szálltak rá bent mint Zsu-ra, ami miatt megsajnaljak a nezok. Siman kiesik.. -
mermalior #147951 "Nah végre erre vártam már régóta ! Dani jól lehordta mindennek ezt a Ribit! ...A nagy szövetség kezd felbomlani és ehhez még a másik csapat sem kellett !"
Ne reménykedj wesker, már megbeszélték :-D
Amúgy Zsu egy érdekes madár. Nem könnyű reálisan megítélni, mert folyton csak egy kimért maszkot kapunk belőle. Annak ellenére hogy eddig a legtöbb reakciójával egyetértek - az általa felvett attitűddel komoly problémáim vannak. Az a gond, hogy még ha egyes dolgokban igazat is adok neki, közben van benne (és a viselkedésében) valami kényelmetlen.
Itt az "attitűd" a kulcsszó, mert az igazi személyiségét nem ismerhettük meg, csak azt az álarcot ahogy reagál dolgokra. A párbaj előtti Edinás találkozón kívül nem sok őszinte kifakadását láthattuk, ami persze nem feltétlenül jelenti azt hogy nem őszinte, csak azt hogy egyszerűen képtelen megnyílni, és így nem is tudjuk megismerni, vagy ami még nagyobb baj: igazán megszeretni.
A kitartása és az önuralma imponáló, nem tartom butának, de az a mesterkélt hangnem és gesztikulálás amit felvesz sokszor ellensúlyozza ezt.
Kapitális faszságokat mondanak róla sokan. Aki kedveli a karakterét, az szerintem nem azért teszi mert sajnálja őt a sok szopásért, vagy mert okosnak / erősnek tartja, hanem mert eddig akárhogy is nézzük Ő az egyetlen aki letett valamit az asztalra játék terén.
Mókás látni, hogy Fanni mennyire túlképzeli őt, a fehér csapat minden tagjának a cselekedetében Zsu-t látja értelmi szerzőként. "Biztos pszichológus"... :-D A többiek is megosztottak vele kapcsolatban (attól függetlenül hogy mellette állnak vagy ellene vannak), sokkal erősebbnek látják mint amilyen, még Maci is (aki nem hülye) fél tőle. Szerintem a villalakók többet foglalkoznak vele mint kéne, talán a Dennis az egyedüli aki amellett hogy nem kedveli, leszarja.
A Danival való konfliktusban abszolút neki volt igaza, ha valamiben hibázott az talán az hogy ezelőtt nem tisztázta ezt még ennél is világosabban a fiúval. Pont ő mondta a riportszobában, hogy "tudja ő milyen egy férfi, amíg él reménykedik". Így szerintem azt is érezhette, hogy csóringer Dániel is szeretett volna már a villában hömpölygő tesztoszteron lavina alól életjelet adni. Akármennyire is Maci a totális lúzer, Daninak sincs könnyebb dolga (főleg részegen, mikor az agya energiatakarékos üzemmódba kapcsol). Elhiszem, hogy a kigyúrt férfitestektől nedvesedő pinák között csak egy szánalmas játékpincsinek érzi magát.
Ettől függetlenül (és attól hogy végig kitartott a meghurcolt csaj mellett) semmi joga nem volt A NŐT kérni Zsutól cserébe. Márpedig hallhattuk, hogy Zsu azért nem feküdt mellé, mert Dani előzőleg részegen megjegyzéseket tett, és próbálkozott nála.
Hallgattam egyes emberek véleményét, hogy mekkora kurva, mert jött a rossz dumával, hogy aztán a kigyúrt hímek közé feküdhessen.
Reni mellett eddig szerintem Zsu az igazi antinő. PONT EZ A BAJ VELE. Mióta Dávid kiesett, semmilyen szexuális megnyilvánulása nem volt. Már tucatszor elmondta (és szerintem nagyjából láttuk is) hogy a többi hím neki nem jön be (többek közt a ma esti streamben is mikor Edinával fürdött).
De végső soron szart se számít. A női "antifanoknak" :-) ezen az alapon ajánlom szolidaritásból Maci túrós batyujának a nyalogatását, a férfiaknak meg Vikcsu bepállott zsírszalonna seggét. Ha szexuális vonzalomról beszélünk, akkor se a villaszabályok, se a játékstratégia nem számít, baszhatod a hatalmas lelked, mert nem arra fogsz gerjedni, hogy valaki milyen gerinces, vagy hogy egy hétig támogatott a párbaj előtt. Ez genetika, és farkad / muffod magasról szarik rá, ha arról van szó hogy hálából midet rakd oda a másiknak...
Mellesleg szerintem Robin előbb fogja odatolni a seggét Lacinak mint Zsu (ők hárman feküdtek lent). Édes kis sírós Robinunkról szerintem már legendák keringenek a Villában. A vörös rúzs amit a polcán találtak, a manikür készlet amit ma Edinának kölcsönadott, és az összes többi "érdekes" fejlemény még meglepetést is tartogathat...
:-D -
Coolfire #147950 Macit kéne kihívnia,mert nagyon rühellem azt a sunyi,dagadék fejét.Nagy tetű mindkettő,együtt is kimehetnek.
De izomból rühellem deniszt is,úh. ő is húzhat a picsbe.A többiek maradhatnak.:) -
xido #147949 azért..danit se bánnám,ha kiesne..
nem szeretem az ilyen "igénytelen koleszos felemás nemi mozgású álmosfejű hülyénbeszélő"fazonokat,akik addig megértő haverok,míg pofára nem esnek a másokbeli csalódásaiktól :) -
Alekfognyerni #147948 Szerintem mindenképpen kiesik. Ádám ellen lenne csak esélye. A tegnapi stream alapján állítólag Danit tartja a leggyengébbnek, a jelét is rárakta. Csúnyán rá fog fázni. Dani és Edina ellen egy 85:15-ös arányt sem tartok elképzelhetetlennek. -
#147947 Szerintem Reninek van annyi esze hogy nem Edinát fogja kihívni mert ö is sejti tudja hogy Edina erős karakter !
Szerintem mást fog kihivni ! Meg aztán nem mindegy kit hiv ki mert az RTL-nek az a célja hogy mindig legyen konfliktus ezerrel
és akkor igy Reninek kell vissza menni !
Elkövették ugyanazt a hibát mind az előző csapat hogyha megpakolnak valakit jellel az sose vezetett jó célra !
Majd a többiek arcára leszek kiváncsi amikor Reni megy vissza ! :D De ehhez tudni kéne kit hiv ki ha nem Edinát hivja ki akkor van esélye
ha mégis akkor nincs esélye ! -
Coolfire #147946 Mindenki(köztük én is) a villán kívül szeretné látni rönét.:) -
#147945 Én is szavaztam, kb 1-99 lesz az arány :D -
Alekfognyerni #147944 Igen, én is imádom. Nagyon aranyos, és még csak ostobának sem mondanám. -
Alekfognyerni #147943 Azt írják sok helyen, hogy valószínűleg Edina odaadta neki a szuperképességét, ami 2 perc telefonos beszélgetés egy hozzátartozóval. Kíváncsi leszek holnap. Remélem Edina nem mond le csak úgy egy ilyen kiváltságról, még akár 4 hónapig is bent lehet, lehetnek hullámvölgyei neki is. -
#147942 nem láttam csak az összefoglalót, de úgy látom mindenki betartotta a szavát Lacinak így a renike megy párbajozni. nagyon remélem h kint is marad ha kimegy.
Lacit miért hívják majd telefonon? :O Neki is történt valami a családjában? -
Coolfire #147941 Nem hittem volna,hogy lesz kedvencem,de ez az Ádiná csúcs.Olyan kis cukker,és naiv.:)
Már most Röné "láthatalan" ellenfelére szavaztam.:)Ha ki is viszi Edinát,arra-szerintem rábaszik.Nincs tisztában a "kinti" erőviszonyokkal.
-
#147940 Bassza meg. Ma kivalasztas vor? En meg azt hittem szokas szerint 10-kor osszefoglalo -
Alekfognyerni #147939 Nagyon berágott az Edinára, benne van a pakliban, hogy őt viszi. Látszott a fején, hogy indulatból beszélt azzal a személlyel kapcsolatban akit kivisz. Remélem is, hogy Edinát viszi ki, aztán utána remélhetőleg többet nem párbajozik Edina mert a bentiek beszarnak majd tőle. -
#147938 pápá Reni :DD -
Alekfognyerni #147937 Nézzétek meg a tegnapi Belevalót ha egy jót akartok röhögni! Ez már mindennek az alja. Havi 8 kilós fizuért bohóckodik ez a majom. -
#147936 De majd ha lesz a téli szünet akkor persze majd ugyanúgy rakom fel öket ! -
#147935 A gond az hogy azért nem rakok fel semmit se már régóta mert ugye tanfolyamra járok és reggel hajnali 5-kor kell kelni és este 16 fele jövök haza ! Igy nem sok idöm van arra hogy az éjjeli adásokat megszerkesszem és fel is töltsem öket !
DE nyugodtan kirakhatod még 1x linkben aki lemaradt volna róla az vissza tudja nézni ! Persze amint lehet majd még én is rakok fel amint lesz rá időm ! Amugy nem téged akartalak törölni hanem mást csak nem vettem észre hogy ez a te kommented ! -
#147934 szerinted miért vannak egyre kevesebben ebben a topicban?
Sokan únjuk már wesker-t...
lehet törölni ezt is!! -
f3lhasznaloinev #147933 wesker24 megmondanád,hogy mi a bajod?? Miért törölgetsz! Naponta feljövök szoktam nézni amiket feltöltesz videókat de sajnos már napok óta nem töltesz fel semmit. Beraktam egy linket mert találtam hátha mást is érdekelne erre letörlöd. Köszi az eddigi munkáidat! Ha valaki belemászott a lelkivilágodba elnézést. Nagyon gusztustalan ez a törölgetés ! -
karajjj #147932 elemez? :D jó vicc...
elemeznének, ha lenne mivel -
#147931 Ahogy mondod Öröm és Bodottá lenne ezerrel !
Nem kell ide a másik csapat össze vesznek ezek maguktól is ! :D A másik csapat csak nyugodtan hátradől és figyel elemez :D
-
#147930 Én ezt tudom, kollega nem értette.... :) -
Coolfire #147929 Szerintem el is ájulnál az örömtől,ha Dani használná a szuper erejét,és levenné Zsuról a védettség kendőt..
Csak zárójelben;nekem sem volt egy cseppet sem szimpi a "tegnapi" Zsu..
HAJRÁ ÁDINÁÁÁ!!! -
Alekfognyerni #147928 Edinának Danival kéne összeállnia, és senki mást nem szabadna beengedniük a körbe. Ketten együtt nagyon sokáig jutnának.