ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem õt viselték meg legjobban az általa szeretett játékosok kiesése. Ráadásul képes volt megbocsájtani többször is, köztük a fogkefés esetet, ami nálam a széria egyik legaljasabb húzása volt. Ragaszkodása idõs édesapja felé, valamint a normális, teljes család iránti vágyódása is szimpatikus.
jó érzés?

legkétszínûbb játékos volt...önzõsége határtalan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Istenem! Ha ez a ZSófi megnyeri,akkor lesz.pom magamat.Ennyi erõvel Simon is nyerhetett volna,csak neki nincs 2 melle,meg pi..ája.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LOL Viki rokona beszólt Attilának Zsófika facebook oldalán!

https://www.facebook.com/vvzsofika

nem irom le a nevét. P.L.L a monogramja

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rash87
Mind egy kit vitt volna,kint marad.
Krisz-el 1 hét alatt elbaszták az egész játékukat,ez tény. Pedig esélyek lettek volna.

Glory, Glory Man. United!

VV Attila hivatalos oldala
31 perce ·
GYERTEK ÁT ZSÓFI OLDALÁRA IS.
Nekem már két napja van egy megérzésem, hogy Zsófi, és Aurelio, õk ketten fognak a végén ott állni. Én azt gondolom a VV6 nyertese már most is Aurélió, hiszen nagyon szórakoztató alak, és tõle lett híres a VV6. De a fõnyeremény mégis Zsófinak adnám. Több okból, de azokat majd a Zsófi oldalán kifejtem most délután.
ITT: https://www.facebook.com/vvzsofika

Elég hamar kiderült, hogy ez lesz az utóbbi szériák közül a leggyengébb. Ráadásul a számomra érdekes játékosok (Simon, Gyúrós Józsi) idõ elõtti búcsúja is tovább rontotta a helyzetet.
Több kevésbé szimpatikus karakter közül Iza volt a legérdekesebb. Nõi Darth Vader-ként több súlyos hibát vétett a játék során. A legtöbb emberben a köpködõs jelenet maradt meg, ám a legnagyobb csalódás vele kapcsolatban a Charlott-párbaj végi viselkedés volt, amivel a sportszerûség legrégebbi nemes hagyományát tiporta a porba. Ezzel végül nem is legyõzött ellenfelét, hanem saját magát alázta meg. Ennek ellenére - mint a galaxis sötét lovagjában is - maradt még benne jó, amit többször megmutatott a villában is. Kívánom neki, hogy az átélt élmények pozitívan hassanak személyiségének fejlõdésére.
A döntõben maradt játékosok közül Viki bármekkora taktikus, többször átlépte a sportszerûség határát, egyszer-kétszer elég gusztustalanul.
Zsófika cukisága és rendkívül szórakoztató beköpései mellett megmutatta elkényeztetett és akaratos oldalát is. Aurélióba minden pávasága és magamutogatása ellenére is a legtöbb jóérzés szorult, ráadásul ebben a szériában õ volt a showman, ezért is adnám neki legjobb szívvel a fõdíjat.
A legnagyobb mércéje a szériának Attila beköltözése volt, aki néhány perc alatt szedte ízekre, majd kedve szerint rakosgatta össze a mostani játékosokat.
így van

applikációs szavazással is egyetértek, aki nagyon megosztó annak annyi...

viszont nem feltétlenül értek egyet, hogy a 90%-a hülye az idõs embereknek...bár tény, hogy nem nagyon látják át hogyan is mûködik egy valóságshow illetve az értékítéletük, világszemléletük teljesen elvont és ódivatú

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A mairól meg az a véleményem, hogy Zsófi akár meg is nyerheti. Az interneten nem igazán látom Viki szavazóbázisát. Nagyon remélem, hogy õ lesz a 3. Szerintem így is lesz, és a végén Aurélió és Zsófi fogják várni az eredményhirdetést a villából. Aurélió a favorit, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy Zsófi fog nyerni, mert amikor már csak ketten maradnak, a nézõk nagy része csakazértis Zsófira fogja tenni a pipát. Aki addig Vikire szavazott, az is át fogja tenni Zsófira szerintem, így Aurélió elbukik. Ezt érzem. Mindenesetre ha másért nem, legalább azért érdemes lesz megnézni, hogy lássuk Viki fejét amint harmadikként kipottyan 😄
Ha Izánál nincs a köpködõs-anyázós jelenet akkor visszament volna. SMS szavazásnál is visszament volna, mert több rajongója van, pláne Krisszel együtt. Az nagy rajongótábor. Ez az applikációs szavazás a megosztó karakterek halála, már tegnap leírtam. Azért mert nem kerül pénzbe, így az ellenszenves karaktereket ki lehet szavazni. Nem az dönt, hogy kinek hány rajongója van, hanem, hogy kit utálnak a legtöbben. Attilát hiába utálhatták sokan, mert a rajongói húszasával küldték az SMS-t, és azok voltak több tízezren, ez meg is látszott a végén a százalékokon. Itt mindenkinek csak 1 szavazata van. Az egyetlen pozitívuma az ennek az applikációnak, hogy legalább az idõsen nagy része ki van zárva a szavazásból, ez is egy pozitívum, mert a 90 %-uk sík hülye.
3 gyenge jellem közül nehéz megmondani ki nyeri meg

Wesker :

Miért vetted le a bannert ? Megint felháborodtál, hogy Zsófi ment tegnap vissza ? 😊

Miért nem teszel ki egy utolsó szavazást, hogy az itteni vélemények alapján ki nyerje meg ?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

gduck
Ma lesz a döntõ? És még mindig nem esett ki aki miatt nem nézem (mert ugye ezt az irányított szart is lehetne nézni, még akkor is ha nincs valódi online közvetítés; ha volna benne értelmes, szórakoztató figura, mint anno a VV5-ben ) és aki meg fogja nyerni, mert ugye az RTL így akarja és különben is Lilu ismerõse vagy mifene ...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Aurelio néha bunkó volt az igaz, de ha az egész VV6-ot nézzük akkor a dumáival õ vitte ezt a szériát. De akár Zsófi is megnyerheti, viszont Viki semmiképpen!!!
és persze Viki pont jókor beszélte tele a fejét, de, ha egy picit több esze van...ááá komolyan nem értem, hogy nem tûnt fel neki, hogy Zsófika még arra is buta, hogy elárulja õt😄

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/iza-maganak-koszonheti-hogy-kiesett-2251949

Hát igen.Ez van! Sajnálom amúgy,de tényleg magának köszönheti a kiesést!

benne volt a pakliban, hogy beveti a legelemibb nõi praktikát idekint...bár a részleteket nem tudjuk, csak, amit Simon a facen megosztott infók...

odabent amikor kiejtette saját magát Sim, akkor Charlotte számára egyértelmû volt, hogy el kell játszania a hûséges szerelmest, aki üzeneteket is küldözgetett és senkire nem mozdult rá onnantól...mondjuk elõtte se miután Simonnal összejöttek...

ezt jól hozta, de ez túl fura, hogy 2 hét után szakítanak is...rá lehet fogni, hogy a bulvár okozta nyomást, a szülõk manipulációit nem bírták, de akkor nem is volt erõs ez a "szerelem"

Igazából lényegében egy nagy probléma lehet, állhat a háttérben méghozzá a pénz😊 merthogy Simon földönfutó legalább is nem hiszem h egy leendõ DJ-nek ínyére van h egy exfõsulis, fagyiárus a barátja...bár ezek csak feltételezések a részemrõl a nõkbõl bármit kinézek

Ja,akkor jöttem rá,mikor 1 hét múlva dobta Simont,odáig tényleg elhittem hogy szerelmes belé

Charlotte se volt õszinte õ is taktikus volt és talán tényleg a legnagyobb színésznõ volt, bár sokat normalizálódott Teóval együtt

nem tudta mit csinál

nem volt egy taktikus játékos teljesen érzelembõl játszott, ahogy sokan mások...

Krisz azért volt mikor mártírt csinált magából és sajnáltatta magát direktbe, de nagyrészt õk ketten tolták igazán szívbõl ezt a játékot...így kijelenthetjük, hogy az õ bent töltött idejük, amit kettesben töltöttek õszinte reakciók sokasága volt még akkor is, ha belül tudták, hogy a szerelmük" és a civakodásaik sokáig képernyõ kompatibilisek maradnak...

Aurelio, Zsolt, Viki meg a többiek abszolút taktika játékot folytattak...

Zsófi, Iza, Krisztián ez a hármas teljesen érzelembõl tolták mindvégig

Sajnos a játékosok máshogy látják a benti eseményeket mint mi.Ami nekünk felnagyított tragédia,lehet õnekik csak egy vicces poén,ezért nem értjük sose hogy miért nem úgy rakják egymásra a jelet ahogy mi akarjuk.

Jaja! Irtam is hogy nagyon elqrta Iza a végére.Aztán majd kimagyarázza hogy szándékosan hivta ki Zsófit,mert ugysem lett volna esélye
Ahogy néztem a párbajt,eléggé megbánó feje volt neki,de utólag már késõ.

viszont ebbõl a szempontból Viki marhára megúszta, ha belegondolok...de túl nehéz dolga nem volt...odabent bárkit könnyû volt madzagon lógatnia...egyedül Dávidot, Teót, Charlotte-t és Lacit nem sikerült

Dávid és Laci túl korán estek ki Simonról már ne is beszéljünk, aki részben magának is köszönheti a kiesést ugyebár az indulat miatt, de részben Viki is agresszívan uszított rá mindenkit, öngyilkosságra buzdította, és folyamatos lelki terrort nyomatott neki primitív hangvételben...

dehogy a többiek amilyen ostobák, hogy nem láttak át rajta és mindent bekajáltak, amiket mondott nekik komolyan...fõleg Izán lepõdtem itt meg a végén...látszik, hogy õ is kislány még, aki nem képes hideg fejjel gondolkodni...lehetõ legrosszabb választás volt Zsófika

58 százalékkal!

Fecónak végre bejött a londoni élet,újra kiment,pont tegnap olvastam valahol.Már jól megy nekik,végre nem kuporgat!

Ez már elõre jól ki lett találva! Okostelefonos agyhalott tinipi.ák nyomkodják a gombokat a készüléken,nyálas cuki Zsófikára,és lomposfarkú Ájrélóra.
Amúgy tudtam volna én is szavazni a táblagépen,de le se töltöttem az appot,mert nem érdekel.

Krisz feljutott a párbajra😊

VV5 az való igaz pokoli érdekes is volt, amíg mindenki bent volt😊 ugyanis nagyon különbözõ személyiségek voltak:d kezdve Annamaritól, Attilától, Eszteren át a gagya Cristofelig a jófiú Csabáig, az idegbeteg Kingán, Verán át betettek egy romát Fecót és még egy szûz gyereket is az elején😄DD

az alap elképzelés nagyon jó volt az 5-nél, de mikor kevesen voltak ott kezdett el laposodni a mûsor igazán...fõleg Péter kiesésétõl kezdve

Beszavazó show az mindig is egy humbukk volt én nem bántam, hogy nem volt...elõre el volt döntve ki megy be

Látom Zsófika nyert így létrejött az egyik legszánalmasabb döntõ bár Izával se lett volna túl jó, bár õ még mindig jobban megérdemelte volna, mert központi karakter volt...igazából ez a párbaj, ennek nem így kellett volna lenni, ugyanis egy Iza-Viki párbaj ütõsebb lett volna és Viki ki is eshetett volna akár...bár ki tudja

Innentõl kezdve szívem szerint egyiknek se adnám a nyereményt, ha választani kéne akkor sorrendben 1. Zsófi rendben nyerjen, legyen Viki a 2., mert õ is központi figura volt õ volt a VV6 Jockey Newingja, 3. Aurélió ne nyerjen semmiképp pokoli, hogy mennyire nem érdemli meg csak, mert pucérkodott, idétlenkedett és folyamatosan kétszínû volt a sírásairól ne is beszéljünk...

Dency
Mennyivel nyert zsófi nem néztem.
Na 2 lány 1 fiú felállás, vajon megnyeretik egy lánnyal a vv6-ot? Lehet hogy igen.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Darthmushroom
szerintem a vv6 bár voltak jó pillanatai alapból el volt b*szva. Kezdve ott h nem volt beszavazó show. ami szerintem azért történt mert az app. nem volt kész de ha igen nem értem miért nem vártak +1-2hetet. de így teljesen más irányba terelték a játékot mint az 5nél, mivel ide szinte csak fiatalok küldtek be akikrõl tudták h imádnak bulizni plusz tele vannak indulatokkal egy adott helyzetbe. Még az 4nél meg 5nél meg voltak az adott csoportok amibõl be kellet szavazni az embereket, így sokkal különlegesebb volt a játék mivel voltak akik taktikáztak voltak akik "Móka meseterek" voltak furcsák stb.stb..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nekem Aurelionak egyedül a nyálas szövege nem tetszik.Annyira látszik hogy még gyerek,semmi felnõtt komolyság nincs benne.Viki is lealacsonyodott hozzá,talán érzi hogy csak igy férkõzhet a fõnyereményhez.Lehet ma meglesz az évszázad dugása is? D

wesker24
Hát jah sajnos nem az eszére hallgatott és lett a veszte azért itt több dolog is közre játszott egy részt ugye volt a köztük az a durva incidens másrészt meg csakis a korábbi VV gyöztesnek Attilának köszönhetõ hogy Zsófi visszament !

Mindegy vissza a Gamerek világába ha már egyszer ennek ilyen pocsék vége lett !
Az is lehet hogy már nem akarta az egészet,csak menni Krisz után.Gondolta esélye sincs a fõnyereményre Aurelio mellett

wesker24
Ahogy mondod innentõl kezdve már egy kalap szart nem ér az egész innentõl kezdve már magasan leszarom mi lesz !

Jól indult csak el lett cseszve a végére nem kicsit nagyon !

Mindegy reméljük majd a VV7 jobb lesz ha lesz valamikor a közeljövöben és nem ilyen költség hatékony szar lesz mint a VV6 volt !

Azért az felháboritó hogy Attila megnyerette Zsófinak a párbajt de innentõl kezdve már oly mindegy !
Iza elqrta rendesen a döntést az igaz! Sajnos még közrejátszott a múltkori trágár beszéde Krisztiánnal,a nézõk nem felejtettek,én már ezt irtam korábban is.

ForzaInter
Ez csak egy játék, ennyire ne vedd komolyan, mert nem ér kb az egész idei széria semmit.😄

Yo, Bitch!

wesker24
Ezt már akkor lehetett tudni ki nyeri meg amikor Attila a Facebook-on kiirta hogy Zsófinak szurkol a fináléban !

Na már akkor el volt döntve hogy ki megy vissza még párbaj sem kellett volna hozzá ! Várható volt hogy Attila rajnogó tábora Zsófira fog szavazni csak azért is !

Most már ugyis mindegy holnap ugyis vége lesz ennek a szarnak Jó volt szép volt csak a finálé lett el kurva nem kicsit nagyon !

Még egy ilyen pocsék finálét össze hozni azért az nem semmi innentõl kb leszarom ki nyeri meg mert annyira nem érdekel az egész !

Tudtam hogy ennyire sik hülyék az emberek de hogy ennyire vazee !

Mégis csak az eszére kellett volna hallgatni Izának és Röfit kivinni párbajra akkor simán vissza ment volna !

Röfi elérte amit akart kiejtette mindkét embert Izát is meg Kriszt is!

Nem is vagyok kiváncsi a holnapi fináléra mert ezek még képesek arra hogy Röfivel nyeressék meg az egészet szánalmas !

Semmi kedvem kidobni a gépem az balakon mert ha tényleg ez a malacképû nyeri meg akkor az biztos hogy valamit összezúzok vagy össze török !

Nehezen indult be a VV6 és egész jó volt de a végére óriási bukta lett belöle !
Krisztiam
remélem

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Darthmushroom
Ezt Zsófi fogja megnyerni..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ForzaInter
#146404 ment😄

Na nyomok egy ujabb szavazatot Zsófikára.😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hosszutavra egyiket se, egy menetre meg mindegy.😄

Yo, Bitch!

Krisztiam
én is rátettem Zsófikára 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
holnap meglátjuk

De örülnék ha nem Aurélió nyerne, rá is tettem Zsófikára.

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

Tyler1
Nemmer Viki! <#ejnye1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ToCsEk
igen 😄
azt ne mond elõtted van 2 csaj egyik primitív bunkó másik gecibuta hogy a gecibutát választod 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Krisztiam
én azt mondom a 3 közül Zsófika nyerje meg, de úgyis ez az egoista magamutogató Aurélia nyeri meg.

ForzaInter
Mert a primitiv, bunko iza jobb lett volna, mi?😄

Yo, Bitch!

Na ennyi volt a VV6! Csao mindenkinek!