153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Nah végre erre vártam már régóta ! Dani jól lehordta mindennek ezt a Ribit ! xD Még csak most esett le neki hogy Dani többet érez nála ?

Igencsak durva fázis késésben van ez a csaj ! A nagy szövetség kezd felbomlani és ehhez még a másik csapat sem kellett !

Nah meg Reni tud ö ha akar hogy lerendezte már a dolgokat a főnökkel :D Az ironikus az volt hogy az ös ellensége is egyetértett vele ! :D

Persze Dani-nak ez sem volt elég vazee rohadt kapzsi kis dög ! xD

Alig várom már a holnapot amikor ezek 2-en összevesznek XD
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2014.12.13. 23:02:58
  • Darthmushroom
    azt kell mondjam hha Edina ilyen marad reális esélye lesz megnyerni a játékot, főleg h nemes célra szánná a pénzt. láthatóan a szerkesztők is rájöttek h egy szerethető karakter és egyre többet "foglalkoznak" vele.
  • Alekfognyerni
    Jesszusom! Nézétek meg a tegnapi Belevalót! MInden idők legkriminálisabb belevalója volt.
  • rain70 #147924
    Direkt a "viták" miatt lett ez is kitalálva. Ha mindenki degeszre keresné magát, minden happy lenne, te meg kint unatkoznál a tv előtt! :)
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.13. 10:17:29
  • rain70 #147923
    Nem kurva ő, azt máshogy hívják.
    Csak tombolnak benne a hormonok! :) Egyébként a többiek egy idióták, ennél jobb alkalom nem is lehetne nekik, hogy ráhajtsanak Fannira. Egyrészt a csaj sokáig nem bírná a nem szavakat dobálni (ha egyáltalán dobálná), valaki biztosan révbe érne nála, mert nem kell sok neki, hogy benedvesedjen. másrészt Dennis biztosan hülyét kapna, akár még a fejét is elvesztené. és páff, máris mehet a levesbe. Dennis kint, plusz Fanni bent (egyedül). :)

147917-re ment sorry...
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.13. 10:19:14
  • xido
    nah..munkahét végi buli..és megint ilyen ganajócska dalokat óbégatnak :D
  • LoSA
    Mint az életben.... Valaki megfeszül, valaki meg lószart nem csinál!
  • wesker24
    Nézd meg a Belevalót eddigi legjobb rész XD se Skypeos se Betelefonáló ! xD Aurelio volt erre beküldik a fönököt neki ! xD

És ugye az Öf-böl kimaradt hogy az öreg rányomult durván Fannikára ! xD

• Krisztiam #147919
    Dennis jól megdugta megint Fannikát :D
  • Ferrari23
    Vicc ez a munkahét.... Szappanosoknak lófaszt se kell csinálni, röhögve kavargatják a löttyöt azt 9000 krajcár, többiek meg beleszakadnak melóba azt kapnak 300-400 :D Már rég nem csinálnám a faxba....
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2014.12.12. 22:56:14
  • ForzaInter
    Azert ekkora ribancot mint ezt a fannit..:D
  • Ironman2
  • xido
    nem..csak közel 40 éves és nekem a pocsíkolás volt a kufircolás kamaszkorom óta,ezért nem értem,mostanság miért "herdálják el" :)
  • karajjj
    tavaly Teo volt a boltos, napi fix fizuja volt, semmi köze nem volt a bevételhez
  • karajjj
    debreceni vagy? csak ott szokás ezt használni, a pocsékolás mindenhol máshol az elherdálást jelenti :D
  • xido
    az öreg használta azt a szót,hogy nyereség neki,tehát szerintem a következő van
    20.000el lehet bolttulaj,de az szerintem le is vásárolhatja egyben..ezen felül napi fizetés..
    szerintem a kassza így a végén nem az övé lesz

vissza kéne keresni,tavaly hogy volt a boltos szerepe
  • xido
    semmi..csak leírt egy szót,amit mindig hibásan írnak az indexen,főleg mostanában dennis-fanni akcióknál :)
  • karajjj
    én is ezt néztem, hogy ez most wtf? minek kell betennie a kasszába, ha úgyis az övé a bevétel, nem telejesen gondolhatták ezt át, meg minek meg kinek fizetne bérletidíjat, ha úgyis minden pénz az övé? a főnök se veszi le belőle a sápot, meg az árukészletért sem kell fizetni

az meg kb hihetetlen, hogy azt sem tudják mi az a csigatészta :D
  • karajjj
    mibajod?
  • xido
    imádlak..végre valaki jól használja ezt a kurva szót...minden médiafirkász pocsékolást ír,pedig így a helyes szerintem :)
  • Coolfire
    Én is seggre estem,utána elkapcsoltam.:)
  • Coolfire
    Akkor szerintem pöcöknek is meló lett volna,mert ha nem tévedek,akkor a seprűsök,és a tésztások egy műszakban vannak.Ahhoz képest,hogy pöcök azt mondta,hogy nem fog pocsíkolni..:)
  • exitstrategy
    én is hallottam hogy feltámasszák majd
  • ascii
    áhhh kössz, nem jutott eszembe a neve ... benne a van az-5-legcikibb-valo-vilag-szereplo-a-kezdetektol cikkben ... mit sem változott
  • wesker24
    Tordasss vazeee na neeee ! Ezt honnan kukázták ! xD
  • Darthmushroom
    annyira zavaró h nem magyarázták el egyszer se normálisan a boltost... végén kirakják h a napi fizetéseket, és ott van h laci 13e meg h többieknek mennyi, de nyugiba megbeszélik h lehet Zsunak majd segítenie kell a boltba anyagilag, így meg az jön le h már csak annyi pénze van a 20eből (napi bérleti díjak meg a költekezés után) és nem az h neki annyi volt a napi keresete.
  • wesker24
    Nagyon jól teszi ! xD Igy kell ezt csinálni ! xD
  • Alekfognyerni
    Ez mekkora már! Munkaidő alatt Denis bemegy kúrni a nyugiba, közben Daniék dolgoznak :D :D :D
  • wesker24
    Nah Danni-Fanni Harmadik felvonás holnap ! xD
  • Darthmushroom
    supertv2-n nem hiszem h olyan nagy nézettség lenne. meg h gyakorlatilag a licencen kívül nincs meg hozzá semmi nem hiszem h aprópénzes befektetés lenne, főleg a TV2nek.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.11. 22:28:13
  • StrikeFor
    van védettség?
  • ascii
    összeségében ez egy csatornának aprópénz, minimális befektetésű magas nézettségű műfaj a trash reality
  • Darthmushroom
    Maci szánalmas.. csak a Zsut veszi elő mikor kb. az egész villa röhögött azon h járt.
  • Darthmushroom
    *vagy a jelentkezéseknél
    am azért lett volna még drágább mert a villát is fel kellet volna építeniük, de talán jövőre lesz belőle valami.
  • Darthmushroom
    ha jól emlékszek már a castingoknál is jártak és ősz elején akarták indítani, de a reklámadó miatt meggondolták magukat.
  • xido
    alant szó volt róla pár napja..reklámadó vagy mi a rosseb
  • ascii
    én azt nem értem, h a konkurencia miért nem indított még, bár mintha lett volna róla szó, h feltámasszák a bb-t
  • zotya10002
    Szia!Éjjel nappal Budapest -ről nem tudnál ilyen jó kis versikét írni ?

Köszi! :-D
  • StrikeFor
    az alap koncepció nem rossz ,de az,hogy az RTL-nek abból áll,hogy a kúrást,káromkodást meg seggmosást adják szinte állandóan az megöli a "játékot" sokkal,de sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb is lehetne ez a műfaj...na mindegy
  • ascii
    ebben igazad van, h a belevalóban adhatnák a kimaradt jelenteket, vagy más vidiket bentről ami a főműsorban nem megy le, nagyobb lenne annak is a nézettsége. ez azért tényleg száni, h 24 ből csak 30 perc elég egy alapjában véve kukkoló műsorról...
    vagy akár a honlapra is felrakhatnának exkluzív vidiket.