ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amugy most irigyellek hogy Debrecen környékén laksz 😄 mert tegnap Iza és Krisztián Debrecenbe voltak várost nézni és este a Melange kávéházban vacsoráztak egy jót ! 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szóval az egész hétvégét ott töltik és hétvégén Krisztián leviszi Debrecenbe hogy megmutassa neki a várost !
Iza elsõ találkozása egy kiscsibével ! <#hehe>#hehe>
Egy kis egészségügyi séta Hajdúnánáson !
Izából is a fotókon jön ki a karakterisztika, mert amúgy õ sem egy klasszikus szépségideál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Max lesz 2-3 fotozasa aztan semmi, nem hiaba nem lett belõle sikeres modell.. Én el se hiszem, hogy az lehetett, mert kinézetre minden eszembe jutna róla, csak az nem hogy modell.😄
Yo, Bitch!
Meg ha Izának be is indul a modell karrierje az se mostanába lesz mert vissza kell nyernie a régi alakját !
Szerintem nem mostanába fognak ezek összeveszni az is biztos !
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Yo, Bitch!
Az igaz hogy az ö szerelmük volt a leghevesebb legviharosabb de a szerelmük mindent túlélt Viki is hiába próbálkozott sehogy sem jött össze neki !
Gondolom még mindig Hajdúnánáson vannak és Iza és Krisz még mindig élvezi a vidéki életet ! <#hehe>#hehe>
Elöbb ment tönkre Charlotte-Simon és Dorka-Zsolt kapcsolata mint Krisz és Izáé ! Kiváncsi leszek meddig maradnak együtt mert szinte kettõjük között már nincsen akadály hogy szeressék egymást egyedül csak az hogy Krisz az isten háta mögött lakik mig Iza Pesten !
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
majd meglátjuk Izáékat...
A villában Charlie volt a kedvenc nõi játékosom, ez az interjú tovább javította az összképet a lányról. Kedves, cserfes, nõies és normális, bár utóbbi inkább hátrány a vv-ben.<#nevetes1>#nevetes1>
Charlotte...lessétek meg
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Elitta az agyát,vagy ez egy kis önreklám/futtatás.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hoppá!!! Tovább lép Alkeszosz!
"Tisztelt Zuckerberg! 2014. Május hó 7.-én 10.46 perckor írtam Önnek egy Levelet, amelyben egy kéréssel fordultam Önhöz. Levelemre ez idáig válasz Öntõl nem érkezett.Úgy döntöttem, hogy 2014. Május hó 31.-éig adok Önnek idõt arra, hogy a Levelemre, valamint a Levelemben megfogalmazott problémámra válaszolni Szíveskedjék. Amennyiben az általam meghatározott idõpontig a kapcsolat fölvétel közöttünk Sikertelen lesz, abban az esetben úgy döntöttem,, hogy elmegyek Önhöz! Elmegyek, hogy személyesen mondhassam el Önnek mind azt, amit a Levelemben megfogalmaztam. Köszönettel és Tisztelettel: Nagy Alekosz Érdrõl"
Iza az egyik interjúban elmondta hogy már tervezi azt hogy az egyik nap lemegy Krisztiánnal Hajdúnánásra hogy megismerje Krisztián családját és személyesen is bocsánatot kérjen tõlük nagyon be van parázva szegény de ez érthetõ is de amilyen jó fejek Krisztián családja szerintem nem lesz gond, meg legalább Iza is meg ismeri hogy milyen környéken lakik Krisztián !
Nem tudom,miért furcsa,de akkor lehullajtom a lepelt:
aki VV-zet,ugyan olyan ember,mint Te v. én,vagy bárki, aztaaaa 😄
Glory, Glory Man. United!