153993
ValóVilág 12

• Klon
    Uhh, bazz....
    Nem csak a felkialtojelrol van szo..... :D
    Mindegy is, nem offolok tovabb.

Ez a topic akkor is egyre gyengebb. Alig van mar itt valaki. Lassan mindenki eltunik...
    En csak neha nezek be ide, akkor is csak olvasni :)
  • wesker24
    Én eddig nem műveltem semmit se csak már elegem lett abból hogy ebben a topikban nem tudnak az emberek normálisan hozzászólni a témához ! Tisztelet a kivételnek !

Az hogy én is ócsároltam valakit annak is megvolt az oka ennyi !
  • wesker24
    Fernando posztját nem is töröltem csak mondtam neki hogy kulturáltabban tessék ezentúl fórumozni !

Mert már elegem lett abból hogy nem tudtok normálisan fórumozni és állandoan csak a káromkodás meg az ócsárolás ment állandoan !

Az hogy mi volt a múltban az egy dolog de ha ti nem tudtok megváltozni akkor én miért változzak meg ?
  • zenoka
    Igen

Eddig csak olvastam.. de amit wesker muvelt nem HGhoz melto..
  • rain70 #148215
    pfff dedós! ja nem, azok nem viselkednek így, mint egy hisztis elkényeztetett "mittoménmi"..
    Én nem szedtem elő senkit, ezt te ástad ki magadnak!

• wesker24
    És akkor mi van ha igaz volt ne csak engem vegyetek elő akkor most én is vegyem elö a többieket akik ugyanezt mondták vagy mi ?
  • wesker24
    Kíváncsi lennék nálad mit töröltem mert én nem emlékszem hogy nálad töröltem volna bármit is a tavalyi szériában lehet de az biztos hogy ebben a szériában semmit nem töröltem tőled.

Nem vagyok írástudatlan csak az egy rossz szokás hogy mindig felkiáltójelet rakok a mondat végére és nehéz leszokni róla.
  • wesker24
    Ha már itt tartunk ne csak engem vegyél elő hanem a többi fórumozót is aki ugyanúgy le agy-halottoztak másokat !

Most én is kezdjem el irocskálni a többieket aki ugyanezt mondták és panaszoljam be öket ?
  • Klon
    En is a levaltasra szavazok! Nekem is tobbszor torolte a hsz-emet. Tavaly is, mwg a mostani szeria alatt is.
    Ezen kivul jolenne, ha ilyen irastudatlan emberek nem is kapnanak HG jogot...
    Szoval:

Igen!

Amugy meg wn lattam az "agyhalottas" postot, es azert lett torolve, mert minden egyes szava igaz volt.... :D
  • wesker24
    Veled semmi gondom nem volt ez csak rajtatok múlik ha ti képesek vagytok változtatni akkor én is !
  • rain70 #148209
    Késő bánat Wesker, én mindig normálisan írtam. Csak éppen utálom, ha valaki diktátort játszik és nem hagy senkit normálisan fórumozni, mert nem ért vele egyet. És itt megnézheti mindenki, hogy mit is tüntetett el... Egy óvódásnak is több esze van, mint neked!
    Mivel ezt nem tudja törölni, ez így bukta!
    Nem kell próba hét, velem együtt eddig 4 igen szól ellened!

Nem kell ide HG!

törlés1
    törlés2
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.23. 17:27:43
  • Janika114
    Ha nem él vissza a jogaival akkor felőlem maradhat is, egy lenne a lényeg, hogy normálisan lehessen itt beszélgetni, szurkoljon bárkinek is az ember. Meg ne kössünk egymásba minden hülyeségért. Igazándiból én leszarom kinek a házigazdasága alatt történik mindez.

Hogy ne csak offoljunk, Fanni esti megnyilvánulása megint bizonyítja milyen értelmesen is tud viselkedni ha valami nem tetszik neki.
    De ez is jó lesz: Fanni: Milyen falat festett ki a csávó? Da Vinci? Dennis: A a Feszty-körkép :DDDDDDDDDD
  • wesker24
    Az már rég volt és nálad se fordult elő olyan sűrűn hogy töröltem a hsz-id vagy ha igen akkor pillanatnyi felindulásból volt ennyi de ez sem fordult elő olyan sürün !

• wesker24
    Mostantól kezdve más lesz mindenki tiszta lappal indul ha tudtok normálisan kulturáltan fórumozni ezen a héten akkor én is ugy állok a dolgokhoz ! Egy szavam nem lesz ezen a héten ha a józan paraszti ész határain belül tudunk fórumozni felőlem beszélhettek csúnyán is de akkor azt vagy csillagozzátok ki vagy tegyétek spoilerbe ennyi !

Legyen ez a próba hét azt majd meglátjuk mi sül ki belőle csak hozzáállás kérdése az egész én tudok rajt változtatni csak az a kérdés ti is tudtok -e változtatni a hozzá állásotokon ? Én azon leszel és megpróbálom vissza fogni magam !

Rain nem szeretnélek még 1x törölni de ha nem tudsz normálisan hozzászólni a témához akkor inkább ne irj semmit !
  • Szolnokboy1
    az én hsz-eimet is rendre törölte régebben (és ahogy látom most is), még az előző széria alatt. olyan hsz-eket, amik nem az ő személye ellen irányultak, hanem egyszerűen az általa favorizált játékosokkal szemben nyilvánítottam ki neki nem tetsző véleményemet, szal

igen.

A VV4 alatt még jó volt ez a topik, de a wesker féle diktatúra óta nem szivesen kommentelek.
    Utoljára szerkesztette: Szolnokboy1, 2014.12.23. 17:12:28
  • wesker24
    A Te esetedben csak egy alkalommal történt ilyen és azt elismerem hogy hiba volt kitörölni és ha kell bocsánatot kérek is érte mert az nem volt jogos törlés !
  • Janika114
    Mivel én hozzászólásaimat is törölte már ki régebben ok nélkül, ezért sajnos egyetértek. Én konkrétan azóta csak nagyon ritkán írok ide.

Igen.
  • Master91
    ha nem változtat, akkor igen
  • rain70 #148201
    Te mit törölgetsz B+? Az agyhalotti mondókádat gyorsan eltüntetted, mert rendesen arcul csapott a válasz, ugye, mert annyi eszed sincs, hogy előtte a szádból ez a szó hányszor hangzott el.
    Ennyi volt!
    Szerintem mindenki írja ide, hogy a továbbiakban itt akarja e látni ezt a diktátor majmot, vagyis közösen váltsuk le, és hagyja békében a tagokat fórumozni.

Aki szerint le kell váltani csak egy igen-t írjon ide. A többség akarata szerint, írunk egy moderátornak és akkor Wesker-t leváltjuk, elég volt a megnyilvánulásaiból és az óvódás módszereiből! Az állandó törölgetésekből! Wesker innentől mindent mentek, nyugodtan töröld, egyel több ok, hogy azonnal leváltanak!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.23. 16:24:40
  • ascii
    wesker, mint egy hisztis kislány, aki nem kapott nyalókát.... emlékezzünk csak vissza a kéthetente visszatérő hisztijeire, mert nem reálisan látja a dolgokat, és az érthetetlen okokból ajnározott szereplőik mind sorra esnek ki a villából.

utána meg jön sorra a törlés dömping, aztán meg az egyszeri olvassa vissza a fórumot és semmit sem ért belőle, mert őkelme mindent megreformált, képek sorozatos törlése, általa elbírált kultúrálatlanság cenzúrázása, felhasználóknak állandó megmondása, h kell 2014-ben wesker szájíz szerint használni egy fórumot
  • Ironman2
    Botrányos műsorhoz botrányos topik kell! Ez így van rendjén! Hajrá Wesker ne hagyd magad!
  • wesker24
    Érdekes más topikokban is vannak szabályok és ök még is el tudták fogadna a szabályokat és a szerint cselekednek és senki sem reklamált hogy ezek a szabályok miért is vannak ?

Azóta sincs semmi gond abban a topikban szépen megy minden tovább meg aztán ami a törlést illeti direkt nem töröltem Ferrari hozzászólását hanem mondtam neki hogy akkor inkább már tegye spolier közé ha már olyant akar irni !

Én egy cseppet sem próbálom a diktátort játszani meg törölgetek agyba főbe ha más topikokban is lehetnek szabályok akkor itt miért ne lehetne ?

Ez pont olyan hogy ha olyan képet raksz be egy filmből vagy játékból ami lelövi elöre a story-t vagy ilyesmit tegye spoiler közé !

Érdekes a másik topik szabályzatában is benne van az hogy kulturáltan fórumozzunk és ott teljesen jól működik akkor itt miért nem ?

Itt is csupán csak néhány szabély van !

1. Kulturáltan fórumozzunk ! Lehet normális hangnemben is fórumozni !
    2. Ha valami olyat akar írni ami nem ideillő akkor tegye spoiler közé ennyi !
    3. Youtube videokat csakis linkbe rakjon habár ez alól most kivételt teszek ! Egy két youtube video még elfogadható egy oldalon !
    4. Képet is lehet rakni de csak kis méretben ha túl nagy a kép akkor azt inkább linkben !

A többiek hozzá állásával nem is volt gond ök szépen tudtak anélkül is fórumozni hogy bármit nem oda illöt is irtak volna !

• karajjj
  • rain70 #148191
    Te menthetetlen vagy, de most akkor újra leírom, hátha felfogod.
    Nem a te tisztséged megítélni itt, hogy ki kulturált és ki nem. Megjegyzem, semmi olyan nem volt Ferrari és egyáltalán a többiek írásában, amiért tépned kellene a szád. A másik, hogy mint beraktam egy linket. A HG dolga a javítás, elírás és egyéb xarságok "kivédése". Te nem vagy moderátor. Ha gondod van valakivel, akkor szólj egy moderátornak, majd ő eldönti, hogy helyes-e az észrevételed. Megsúgom, egyáltalán nem az. Abban a topikban, már a házigazdát ma már RIP koponyával is jutalmazták, mert állandóan törölgetett. és diktátort próbált játszani.

Erről ennyit.

Reni tulajdonképpen min csodálkozott ennyire, azt hitte, hogy 51-50 százalékkal visszajut? Mert ő olyan rendes kislány, meg nem lenne háború, meg éhezés... Hagyjad már XD
  • wesker24
    Ha mindenki tud kulturált hangnemben fórumozni akkor egy szavam sem lehet ennyi !
  • Ferrari23
    Mind1 van más fórum, ahol lehet beszélgetni és nem kötnek bele az emberbe, ha mondatonként szól hozzá a témához :) Itt nem nagyon pörögnek az események okkal. Csak nehogy a végén egyedül maradj :)
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2014.12.23. 11:19:21
  • wesker24
    Meg aztán amikor tegnap este kiesett Reni akkor mindenki kulturált formában állt hozzá a témához és nem pocskondiázott senkit se !
  • wesker24
    Nem vagyok az de ha nem tudsz kulturált hangnemben fórumozni akkor inkább tartsd meg magadnak vagy tedd spoiler közé !

• wesker24
    Semmi bajom nincs vele egészen addig amíg ezt kulturált hangnemben teszi !
  • wesker24
    Érdekes mások tudnak kulturált hangnemben fórumozni csak egyesek nem ! Ha nagyon nem birnak magukkal tegyék spoiler közé ennyi !
  • Darthmushroom
    szimpátia szavazáson a beköltözése után rögtön utolsó helyek egyikén volt, pedig még akkor Zsu nem is volt sehol, nehogy veszekedjenek.
  • gduck
    Szerintem igen, mert egyértelműen ezt jelölték meg a senior nézők és szerintem ők többen vannak mint a fiatalabb korosztály ;) Ráadásul szerintem teljesen máshogy alakult volna az egész csapatosdi, hiszen akkor keletkezett a "szakadás"
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.23. 10:36:35
  • Ferrari23
    Micsoda terv, de nem lepődtem meg, hogy szerinted ez jó
  • Ferrari23
    Mi van kiesett a csajod azt ingerült vagy? :) A gondolataidtól te is megkímélhetnél minket :) Legalábbis sokan örülnének neki :) :)

Ja ez a nagy házigazdának ment, aki csak nevében házigazda, amúgy egy vicc :)
    Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2014.12.23. 10:06:44
  • Darthmushroom
    szerintem ez nem igaz h akkor simán bent lehetne
  • gduck
    Na itt dobtam el az agyam :D Remélem valaki felvilágosítja, miért is esett ki :D Egyszerűen csak nem kellett volna lelki terrorizálni a másikat és még simán bent lehetne.
  • rain70 #148178
    Te figyelj már Wesker! Ne ugassál már be mindenkinek, te is el vagy tévedve, hogy a HG tulajdonképpen mit is jelent.

Olvass egy picit!

A jövőben pedig próbáld ennek a szellemében használni a topikot.
  • xido
    e szekáld..kommentálta az élő adást..én is így szoktam :)
  • wesker24
    Jó tervnek tünik Dennis és Fanni taktikája csak akkor már legyen is belöle valami, :D kicsit jobban el kéne játszaniuk talán másodikra sikerül a tervük ! :D
  • wesker24
    Ha valamit mondani akarsz akkor egy mondatba tedd ne pedig külön külön minden egyes gondolatot !

Ha nagyon nem bírsz magaddal akkor vagy tartsd magadban vagy tedd spoiler közé !