153993
ValóVilág 12

• rain70 #148905
    Ez szinte 50-50...

Néhány forgatókönyv a részemről:

Laci nyer...Belép, Edina visítva a nyakába ugrik, ha megtehetné, azonnal helyben leobozná! De majd megteszi éjjel, Laci meg többet le se szarja.
    Zsú nyer...Belép, Edina visítva őrjöng és minden szemét ribancnak lehordja, ha megtehetné, azonnal helyben leköpné és "megerőszakolná".
    Zsú nyer...Belép, Edina gratulál neki, majd csendesen elvonul és napkorig sír, miközben emiatt óriásit erősödik.
  • Ferrari23
    Kibaszott gyerekes ez a Laci, úgy viselkedik, mint egy óvodás, remélem kiesik a ****be.
  • ascii
    nyilván azért, mert ő fog vissza menni ma este
  • rain70 #148902
    Hogyhogy hogy? :)) Én is neki drukkolok!
  • LoSA
    Hogy lehet a Zsúnak szurkolni?! Nem értem..... :)
  • Master91
    igazi savanyú nő oO
  • ascii
  • gduck
  • Krisztiam #148895
    én is ezt akartam írni :) hogy megöregedett ehh
  • ForzaInter
    Uristen ez a nóci jol megoregedett,
  • wesker24
    Vazze Dani egyre lejjebb süllyed tuti biztos hogy megint full részeg volt !
  • Stockbauer33 #148892
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ww7 párbeszéd
    Hallod?
    - Hallom geci. Most akkor mi a fasz van, bazdmeg?
    - Hát az van bazdmeg, hogy a fasszopó Beni átbaszta a Sacit, vágod?
    - Fú bazdmeg, és végig tudtam, hogy nem önmagát adja. Annyira átjön.
    - Át, bazdmeg.
    - Gecibe. Faszom kivan. Bazdmeg.
    - Ennyi.
    - Ennyi?
    - Ennyi, bazdmeg. Nagyon geci.
    - Hát faszom.
    - Ja, bazdmeg.

- Szopjá má le, mi a fasz bajod van?
    - Be vagy csicskulva, bazdmeg.
    - Geci!
    - Hülye fasz. Bazdmeg. Gecibe má!

- Mond meg a Kevinnek, hogy bassza szájba a gecit!
    - Én megmondom neki. Én úgy megmondom neki, hallod! Amúgy is már meg akartam mondani neki, mert egy csicska. Hallod! Ennyi... Faszom.
    - Hát ja, bazdmeg.
    - Tök geci.
    - De ne legyél már csicska, és tényleg mond meg neki, hogy bazdmeg!
    - Most odamegyek és megmondom neki, hogy faszomba már, a geci faszszopó fejével!
    - Ennyi.

- Te Kevin! Dávid szerint egy faszszopó geci vagy! Én mondtam a csírának, hogy te legalább önmagadat adott, és ez nagyon átjön, de ez tiszta fasz.
    - Hát jó, majd kiviszem a gecibe. Én kiviszem a gecibe! Én kiviszem! A gecibe. És ha én kiviszem a gecibe, akkor kint is marad a geciben! A geci, hát mit képzel? Azt hiszi nem merem kivinni a gecibe? Úgy kiviszem, hogy még az anyja is kint marad.
    - A geciben.
    - Ennyi. Mit képzel ez, bazdmeg? Faszom.

- Te Dávid! Mit mondtál te rám a hátam mögött, baszod?
    - A hátad mögött?
    - Igen a hátam mögött, mert te annyira kis sunyi fasz vagy, hallod, bazdmeg, faszom, geci, hogy mindenféle faszságokat állítasz rólam!
    - Ja, igen, mondtam a Robinak, hogy te egy ritka rendes és értelmes csávó vagy, és szerintem te fogod megnyerni ezt a gecit.
    - Bazd meg Robi!
    - És azt is mondtam a Dávidnak, hogy mennyire örülök, hogy Sacival össze vagytok baszulva, mert a Saci is egy tök rendes csaj, akit, ha nem itt lennénk én is szívesen megismerném kívül-belül, de most inkább meghagyom neked, mert te annyira átjöszöl, és nem is akarnék, hallod!
    - Én tudtam, hogy te egy rendes csávó vagy. Szerintem mi kint is spanok lennénk, vágod?
    - Ja.
    - Bazdmeg a faszom a gecibe.

- Nem látta valaki a sakktáblámat?
    - Milyen sakktábládat, te nyomorék?
    - Amivel sakkozni szoktam esténként, te faszszopó, kis geci!
    - Bazdmeg, azzal én szoktam sakkozni!
    - Add vissza, baszod!
    - Mert mi lesz, ha nem adom? Kiviszel, geci?
    - Kiviszlek, bazdmeg! Kiviszlek! És kint hagylak! És tudod miért? Mert egy kis geci vagy, bazdmeg!
    - Hát akkor ennyi. Vigyél ki, bazdmeg!
    - Ki is viszlek, te kis csicska!
    - Vigyél ki, bazdmeg!
    - Ki is viszlek, csicska!
    - Ennyi... Vigyél ki!
    - Csicska.
    - Ennyi.

Ennyi.
  • argo001
    Nem lehetne, hogy mind a két idióta kiessen?
  • Krisztiam #148890
    Fanni :DD
  • StrikeFor
    Fanni! baszki klinikai eset és ez nem vicc!
  • StrikeFor
    Irritál ez a bajuszos valami
  • ForzaInter
    Istenem mennyire szanalmas ez az edina. Nem baj laci utan o is kiesik mert kb ot ruhellik a legjobban
  • ForzaInter
    Én már a tavalyinál se szurkoltam senkinek.. Nincsenek már karizmatikus arcok.
  • Krisztiam #148885
    én se, tényleg nincs olyan karakter, akinek odaadnám a nyereményt..
  • gduck
    "de ennél a szériánál nem tudom sajnos senkire leadni a voksomat"

dettó :D
  • ascii
    már megszokták a nézők, h együgyű, minden adásra össze tudnak ollózni tőle, amitől meghőkölnek a nézők, nyilván műsorkészítési szempontból érdemes őt elvinni a fináléig...

személy szerint még nem volt olyan reality, ahol ne szurkoltam volna vkinek, de ennél a szériánál nem tudom sajnos senkire leadni a voksomat :S
  • ForzaInter
    Hagyjuk mar, dehogy lesz a dontobe fanni..
  • gduck
    Hát sajna elég baj, ha szavazók többsége így viszonyul egy játékhoz :( Mert ez nem egy erkölcsi nevelő műsor, nem ebből kell a fiataloknak tanulni :D Amúgy két fajta ember van: aki bevallja hogy szeret dugni, meg aki titkolja :D
  • Krisztiam #148880
    oké, de valami finom kaja legyen :D
  • StrikeFor
    ha megnyerné az a fiatal női lakosságot még primitívebb szintre sodorná mint ahol szégyenszemre eddig is vannak............:(
    nem nyerheti meg ennyi ésszel és ilyen gusztustalan stílussal
  • ascii
    Gondolkodj el a programon meg a menün, mert top3-as lesz Fáni az hótziher
  • gduck
    Szuper! :D

Amúgy ebből a csapatból nem tudom ki nyerhetné meg... Előző szériákban mindig volt egy-egy kiemelkedő karakter. Úgyhogy a felhozatalt elnézve Fanni nem is lenne olyan nagy meglepetés ;)
  • wesker24
    Ha Fanni nyerne akkor mindenki a vendégem egy jó kiadós ebédre nálam szeretettel meghívok akkor mindenkit ! xD
  • Krisztiam #148875
    szerintem Fanni nyer :D
  • argo001
    (Tudom szégyen, de) néha követem a műsort. Dani elb*szta ezzel a viselkedéssel. Szerintem Robin vagy Dennis fog nyerni.
  • wesker24
    Hát jah kissé elszállt felette is az idö !
  • ForzaInter
    Uristen ez a shadi milyen dagadt lett:F
  • wesker24
    Holnap szexuál pszichológus megy be ! Tényleg nincs jobb ötletük ?

VV4-ben ott volt a Katona hét amikor Éva és Gigi volt éjjeli őrszolgálatban, és Éva állandóan megszegte a szabályokat xD a Survivor hét amikor vihar volt kint fújt a szél és Évára rádőlt az egyik cserepes virág xD VV5-ben a Sztár Box hét amikor széjjel verhették egymást és Veronikát jól pofán baszta a box zsák xD, Rendör hét ahol Attila és Peti megint alkottak :D amikor VV6-ban a papás mamás hét volt az egyik legjobb rész volt csak kár hogy Viki és Zsolti elcsalta az egészet és ami közös volt majdnem mindegyik szériában az az iskola hét volt és az X-faktor hét !

Mindegyik szériában jó volt az Iskola hét is főleg a VV4-es időkben amikor Alekosz és Olivér állandóan csínytevésen törte a fejét, VV5-ben amikor Seherezádé röhögött irodalom órán és a tanárúr megkérdezi ez ki volt xD, VV6-ban is egész jó volt az Iskola hét.

X-faktor hét is jó volt de a legdurvább mégis a VV6-os X-faktor hét volt.
  • ascii
    mert rosszul olvasták el a szabályzatot
  • Darthmushroom
    szerintem idén nem lehetnek azok, mert folyamat azt mondják h lehetnének... szóval szerintem mikor edina egy dbig az volt az kivételes volt.
  • ascii
    éssssssssss fannika mondja ki a nagy igazságot:
    "ez egy játék, itt magamért vagyok, nem másért"
  • ForzaInter
    Ha most senkit nem akarnak tamogatni akkor miert nem lesznek semlegesek?
  • ForzaInter
    Egy teman lovagolnak mar hetek ota..
  • Darthmushroom
    nem vetted még észre h általában úgy h van estével fejezik be az adást majd annak az estének a folytatásával kezdik az új adást? 90%ba mindig a 2nappal ezelőtti este vége van az elején az adásnak és utána az előző nap este valameddig h tudják folytatni ezt a körforgást.

nekem inkább az a gondom h már rohadt unalmas.. már kajak nem is nézem csak hallgatom.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.15. 22:29:26
  • Krisztiam #148864
    Zsu: "támadási csiszolási felületet hagytál magadon" :DDDD