153993
ValóVilág 12
-
#148946 Az hogy ki mennyire erős nincs előre megírva.
Úgy értem. hogy ezek az alap rajongó táborok már nem léteznek, mindegyik játékosnak ugyan akkora az a tábor, aki minden körülmények között szavaz rájuk.
A párbaj különbség mindenképpen abból jön ki, hogy az adott 2 játékos közül KI-KINEK kevésbé színpatikus vagy éppen, hogy akarják folytatni a forgató könyvet.
-Visszaküldik Zsut akit mindenki utál és nagy kiabálás feszültség várható ha visszamegy.
-Vagy visszaküldik Lacit aki nagyon szeretne visszamenni szerelméhez Edinához és mellesleg neki is érdekes lesz a helyzete mert sokan nem örülnek neki, hogy visszament hiába mondták a nevét.
Tehát lehet mondjuk, hogy Dani erős volt Reni ellen de mással összevetve már szoros párbaja lenne neki is, ugyan úgy mint Zsunak.
Mindig az adott 2 játékost tudjuk csak összevetni egymás ellen, és amit ott látunk az nem számítható 1 másik párbajra sem.
Mint médiában dolgozó ember, évek óta nem hibáztam azzal, hogy ki megy vissza de tegnap még én is mellé lőttem. :) -
#148945 Majd'nem..... :) -
Alekfognyerni #148944 Laci a következő utáni párbajra megy ki, és ott kint fog maradni. A következő párbajon Dani fog választani a Dóri-Fanni-Dennis hármasból. -
Alekfognyerni #148943 Robinnal semmi baj. De Dóri? Egy ex utcaszéli drogos, szétplasztikázott műnő, akinek a V-s szerepléséből annyira emlékszem csak, hogy részegen üvöltözik amikor nem hagyják aludni, lesmárolja az egész villát, és hónapok óta gyűlölködik a Laci felé. Akkor nyerjen Robin, oké. De egy Dórit ne mutogassunk már mint VV győztest. -
#148942 én eddig néztem
eddig is borzalmas volt, de most hogy az a akinek "szorítottam" (csak azért mert oktalanul őt bántotta mindenki bent) nincs bent, hanem vissza ment egy rakás szar ember, a többi értelmetlen semmi közé, így vége, nem látom okát hogy nézzem (eddig se sok volt, majd találok valami mást nézni este 10 utánra)
Dóri nyerje (csak azért mert a többi nem igazán érdemli meg, dennis suttyó fasz, aki azt hiszi magáról hogy komisz, de amúgy baromira nem az, csak kefél fannival. fanni egy szakadt zoknit nem ér, hagyjuk is. csak kefél ez is, nő létére iszonyat trágár, amit meg az elmúlt hétbe művelt Zsuval külön pofán basznám. röhej, ennyire karaktert nem utáltam VV-be. Edina az Laci miatt elbaszta, Laci egy rakás szar, lenéző, lekezelő. Dani az nem tudom hogy okos e, vagy okoskodó e. Ki van még?
Robin abba nem tudok mit mondani ami zavarna, Dóriba se. -
#148941 Pedig úgy érzem most hogy Zsu kiesett Edina nagyon elfog szállni ettől a párbajtól most hogy Laci ment vissza még mélyebbre fog süllyedni azáltal hogy Laci visszament, Laci meg tovább folytathatja az ál szerelmet Edina iránt és Edina ezért fogja elveszíteni .a nyerési esélyeit.
Ki tudja mi lett volna ha Zsu megy vissza ? Az biztos hogy Edina lelkileg összetört volna de legalább Laci nélkül ugyanaz lett volna mint régen mert Laci nagyon lehúzza Edinát.
Most aztán tényleg kíváncsi leszek mi lesz ezután ? Mert attól tartok hogy akárhányszor is próbálják ki küldeni Lacit vagy Edinát a sok hülye néző úgyis vissza szavazza őket. Valahogy Edinát el kéne szakítani Lacitól és akkor már tényleg óriási esélye lenne meg nyerni, de amig Laci bent van a kamu szerelmével addig Edina esélyei vészesen csökkenek hogy megnyerje a játékot. -
Alekfognyerni #148940 Az elmúlt hetek alapján Dennisnek és Fanninak most Dani a célpont (mivel laci védett). Dóri szerintem Edinára tenné jelenleg. Robin nem tudom kire. Dani és Edina vajon kire teszik? -
Alekfognyerni #148939 De az is benne van a pakliban, hogy Edina annyira elszáll ettől a párbajtól, hogy nem bír megállni a lejtőn. Ebben az esetben nem fogja megnyerni a játékot. Ha lenne egy kis esze akkor most visszavenne. Nagy esélyes még mindig. -
Alekfognyerni #148938 Remélem is, hogy most, hogy Zsu kiesett, Edina olyan lesz mint az elején. Hisz egész idáig a zsu-t köpködte. Már csak Lacit kéne leválasztani onnan. -
Alekfognyerni #148937 Bár ki tudja. A mostani szavazásból nehéz következtetni. Lehet, hogy az Edina-Dani duó nagyon erős, ezért maradt kint a Zsu. De az is lehet, hogy csak Edina erős nagyon, Dani nem. A Fanni-Dennis duóról még semmit nem tudunk. Az elején akiket ők pártoltak mindig nagy fölénnyel estek ki (Vikcsu, Reni). Nem tudom most mi a helyzet. Szerintem nagyon nyílt a játék. -
#148936 Aha persze simán ! :D
Csak meglepett hogy az RTL megint kiszúrt magával mert ezek után mi a francot nézünk ? Mivel kiesett a fő gonosz most kit utáljak vazee ?
Ugy látszik a villa mostantól kezdve a szeretet háza lesz vagy mi ? :D Kíváncsi leszek ezek után mi lesz ?
Vajon ki lesz a következő ? Laci nem lehet vajon ezek után kit hivnak ki ? :D Danit vagy Edinát ?
Mert ha Dani lesz akkor az szerintem Dennist vinné vagy lehet hogy taktikázna és csak azért is Fannit vinné ki !
Vagy Edina lenne ezek után nem hinném hogy Edina lenne a kiválasztott mert a nézők úgyis vissza szavazzák Lacihoz !
Szóval szerintem csakis Edina tábora miatt mert biztos összefogott egész Erdély hogy Lacit szavazzák vissza meg a sok hülye marha aki elhitte hogy Laci tényleg szerelmes Edinába.
-
Alekfognyerni #148935 Örülnék neki, de nem így érzem. -
Alekfognyerni #148934 Edina nálam toronymagas favorit volt még egy hónapja is. Szinte biztos voltam benne, hogy ő nyer. Onnantól kezdve, hogy összeállt Lacival és zsút köpködte egy hónapig, teljesen kiszámíthatatlan lett a végkifejlet. Szerintem Dani elrontotta a nyerési esélyeit. Laci sem fog nyerni. De a maradék ötösből bárki megnyerheti. Talán még Fanni is, és Dóri is. Robin meg a legelejétől kezdve titkos favoritom. Neki az a legnagyobb erőssége, hogy nincsenek utálói, így nem számíthat ellenszavazatokra. Ez pedig a fináléban amikor már csak ketten maradnak hatalmas előny lesz. Hisz ott mindenki szavaz majd. Robin nagy esélyes szerintem. -
#148933 Dennis szerintem még csak nem is erős.Simán kiesne jelenleg bárki ellen... -
Alekfognyerni #148932 Ez az applikációs szavazás eléggé váratlan eredményeket tud produkálni. Ha még mindig SMS-es szavazás lenne akkor meggyőződésem, hogy Laci repül. Az öregek kiszavazták volna vezetékes telefonról. -
#148931 szerintem Edina akárhogy viselkedik mostanában még mindig esélyes. alapjába véve szerethető ezért sokan kedvelik+neki Erdélyben is van szurkoló tábora, még ezt a többiek szerintem nem mondhatják el. -
Alekfognyerni #148930 Zsófi majdnem lenyomta Auréliót. Nem egyértelmű. -
Alekfognyerni #148929 Na ő semmiképpen ne. Én Edinának szurkolok a játék elejétől kezdve, és habár csalódtam benne pár dologban, nem fordulok el attól akinek szurkolok. De ha valaki elveszi tőle a győzelmet az Robin vagy Dani legyen. Dóri egy exdrogos útszéli. A stílusa is baromira idegesít. Ő ne nyerjen. Dennis és fanni se, legalja amit művelnek. Én kb 1 hónappal ezelőtt Edina-Dani-Robin döntőt képzeltem el. -
#148928 Fanni megint tapló volt a belevalóban :D
Gratula neki, kieshetne :D -
#148927 de úgyis a sok tini picsa szavaz és vagy Dennis vagy Robin nyer -
Alekfognyerni #148926 Sajnos nagy esélye van. Nem nagyon látni a szurkolóit, a legtöbb embernek ellenszenves. Aztán egyszer csak eljön majd egy párbaja és előkerülnek. Én az első pár hét után biztos voltam benne, hogy Edina nyeri. Most, hogy Zsu kiesett azt mondom, hogy ha Laci gyorsan kiesne akkor nagy esélye lenne a végén. Laci iszonyat sokat ront rajta szerintem. Dennis-Dani párbajon szerintem Dennis fog visszamenni, ezzel ő finalista lesz. Gyanítok egy Dóri-Edina párbajt is, az lehet szoros. -
#148925 akkor már inkább nyerjen Dóri -
Alekfognyerni #148924 Egyébként én örülük Zsu kiesésének. Hogy magában a konfliktusban kinek adunk igazat az embere válogatja. Nehéz eldönteni. Szerintem sokan hibáztak. Zsu is, Laci is, Edina is. Viszont Zsu-t kezdetektől fogva a többiek utálata tartotta játékban, és ezért lett erős a nézőknél. Nekem ebből a mártírszerepből volt elegem a végére. Nameg abból, hogy időnként előhúzta a gyerek kártyát. Jobb ez így azt mondom. -
#148923 pedig lehet Dennis nyeri.. van egy olyan érzésem -
Alekfognyerni #148922 Szerintem ebben a szériában most bármi megtörténhet. Vajon kik szavazták ki Zsu-t? Melyik réteg? Én Zsu-t nagyon erősnek tartottam, Lacit meg az egyik leggyengébbnek. Ha az Edina rajongók szavazták ki akkor Edina bizony nagyon erős. De az is lehet, hogy a fiatal, okostelefonos csajok szavazták mi. Ebben az esetben meg valószínűleg férfi győztes lesz megint. Én hetek óta Robint érzem befutónak. De most van egy olyan félelmem is, hogy dennis nyer. Na azt nagyon nem szeretném. De fannit se. -
#148921 pff ez a Fanni szánalmas -
#148920 Pont az adas vegere fordult meg az allas mekkora kamu ! legkozelebb Laci esik ki ennyi. a sok barom meg elhitte hogy mennyire szereti Edinat. Amugy napok ota latszott hogy a retek a Lacit nyomja !
-
Ferrari23 #148919 Én azt nem tudom elhinni függetlenül attól, hogy ki párbajozott, hogy 1 héten át szavaznak azt 200 szavazat különbség van :D Indexen kiszámolták ha a 200 0,06%, akkor 166000 szavazat volt. -
#148918 nevetséges ez a laci visszamenetel -
Janika114 #148917 Köszi, na ez meglepett. Lehet újra nézni fogom. :D Bár nem hinném, hogy ettől izgalmasabb lesz a műsor. -
#148916 Ez komoly volt -
#148915 Zsu -
#148914 Mekkora egy kocsog undorito no ez a fanni. Beall zsu moge, erre laci nevet mondja most meg undorito modon szidja es orvendezik, hogy kiesett.. Nem baj, o meg az 1 parbajon ki fog esni.. -
xido #148913 danikának nincs fütyizés :D -
Ferrari23 #148912 Na lehet hallgatni a román lyánykát.... :D -
Janika114 #148911 Ki esett ki? -
xido #148910 wesker innentől kezdve ugye normális leszel,hogy kiesett a nemezised? :D -
Ferrari23 #148909 Mekkora kamu volt ez a 49,9-50,1 :D -
#148908 Hat ez meglepett -
#148906 Dani jól nyomja a rappet :D:DDDD