153993
ValóVilág 12
-
#149587 Életemben nem röhögtem ennyit vazze ugy böfögött Laci meg Robin hogy az kész na Robin meg leokádta magát xD -
#149586 Ahhoz képest Laci jól elvan, hogy Edina nincs ott, megjátszotta ezt az egész szerelem dolgot szerintem :DDD -
#149585 Érdekes bazd meg Dóri eddig le se szarta Lacit most meg egyből a seggét nyalja Lacinak ! Szánalmas vazee ! -
xido #149584 az..dóri ki van virulva..végig károg és pletyi és puffog..ennél jobban ki ne legyen virulva -
xido #149583 faszom fanni..megint egy mondat közben a műsírós hang :D -
rabbiddgog #149582 gyerekek még edina anyja is bajszos ma fedeztem fel ezt a tényt
meg az a tájszólás,nagyon gáz -
#149581 ez a Dóri jó kövér és még olvasni se tud -
rabbiddgog #149580 a #149571-ben eléggé károgsz -
xido #149579 miért dóri olvas fel,ha nem tud? :) -
#149578 én amúgy egyiknek sem tudok szurkolni...talán Robin nyerje meg a végét, de neki se szurkolok -
#149577 akkor szurkoljatok dennisnek, engem hol érint.. ? -
#149576 hát már ne haragudj, de az egy emberi söpredék, egy értelmes mozdulata nem volt, nem hogy humora, egy senkiházi, egy a debil ember határmezsgyéjén tanyázó értelmi rokkant.
sajnos pszichiátrián lenne a helye, ehelyett esténként élvezhetetlenné teszi a bv-t
nem véletlenül hozták be lilut, amikor sixx volt, pölö -
#149575 vv7ben? simán
-
#149574 Aurélión nevetni? wtf -
Fantasico #149573 A balhékra visszatérve, meg ha kell a Dennis igenis beleáll a balhéba, csak az értelmetlen ovodás szintű vitákba nem hajlandó beleállni, mert annak tényleg semmi de semmi értelme, a Laci ellen is beleállt a múltkor egy komolyabb vitába aminek a vége az lett, hogy Laci lehajtott fejjel elkullogott lefeküdni, mert megreccsent, de fölöslegesen Dennis nem fog sarat dobálni senkire. Au meg aztán mondhatom keményem beleállt a vitákba, amikor valaki PL ( VIKI, IZA ZSOLTI) komolyabban elkezdte osztani a hülyegyereket akkor zokogva berohant a hálószobába és órákig bőgött, az aztán beleállás. -
Fantasico #149572 Hát mondhatom hatalmas poénokat eresztett el a gyerek.... Szánalmas volt, a Belevaló meg nézhetetlen, ha véletlenül meglátom a gyereket rögtön elkapcsolok, nézhetetlen, válallhatatlan. -
#149571 de :
Aurélió poénkodott stb stb stb
Dennis mit csinál? Veri a faszát, kúr.
ezen kívül SEMMIT
néha "komiszkodott" (50 idézőjelbe)
mikor balhé volt kussolt meg jött a félre beszélésekkel stb. hát ha ez neked show... :S
aurélión előzőbe tudtam nevetni, most is tudok a belevalón
rüheltem mikor faszoskodott, de denistől csak ezt látom -
Fantasico #149570 Hát igen Aurelional nagyobb idiótát, és balfaszt a világ nem hordott a hátán, és nyert, Ő a VV szégyene, nem véletlen, hogy a Belevalóban kötött ki, ott eddig a játék első harmadában kiesett játékosok szoktak műsort vezetni, soha egy győztes sem vezetett belevalót és nem is fog, ez is mindent tükröz. Egy idióta, beképzelt, öntelt, faszfej és akkor nagyon finom voltam, semmitmondó jellemtelen karakter volt, ultragáz. -
#149569 Akárhogy nézzük akármit is csinált igy vagy úgy de ö csinálta a showt mind végig az már más kérdés hogy hogyan miért Aurelio mit csinált a VV6-ban mégis meg nyerte :D -
#149568 de kurva nagy show-t csinált Dennis -
Fantasico #149567 Szerintem Dennis a favorit, de most nem tudnék dönteni kinek adnám oda a győzelmet, mert Robint is nagyon csípem, mert teljesen normális, korrekt, és udvarias gyerek az első naptól kezdve. Énis remélem közűlük kerül ki a győztes. -
#149566 Nekem mindegy a lényeg hogy ne Dóri nyerjen akkor már inkább legyen a győztes Dennis és Robin között !
Ha már Fanni nem nyerhet akkor Dóri se nyerjen még ha fináléba is kerülne úgyis harmadik lesz és akkor a VV7 gyöztese vagy Dennis vagy Robin lesz !
Robin azért mert mindvégig normális volt és őszinte Dennis meg azért mert ö csinálta egész végig a show-t és mindig önmagát adta !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.02.17. 19:15:30 -
Fantasico #149565 Egyáltalán nem biztos. Szerintem simán ott lehet a 3-ban. Aki szerintem nem biztos hogy ott lesz az Fanni, és Laci, Robin kérdéses de őt szeretném ha ottlenne mert nagyon normális gyerek, talán a legnormálisabb. Az pedig, hogy ha Dóri kiejtené Fannit, amit szinte biztosra veszek, szóval hogy utánna Dennis bosszúból kivinné őt, az a játékának a legnagyobb hibája lenne, mert minden eddigi cselekedetét, és állítását keresztbe verné, és nem biztos, hogy jól jönne ki abból a párbajból. Dóri bárki ellen esélyes lehet, simán 3-ban lehet, Fannit és Lacit is nagyon lazán kinn tudná hagyni, Dennisel húzós ki-ki párbaj lenne, Robinnal meg soha nem párbajozna ott már csak a TOP 3 ban lehetne mérkőzésük. A Showt- meg nem Fanni csinálja hanem Dennis, Fanni csak egy kis élősködő, aki fölösleges, és mondvacsinált vitákat generálva próbálta magára felhívni a figyelmet, nagyon erőltetett, és mű, és elképesztően irritáló, és vállalhatatlan, ezzel szemben Dennis teljesen spontán, és nem előre mehtervezett dolgokkal szórakoztat, ez nem mindegy. Fanni elképesztően vállalhatatlan és nagyon gáz, már réges rég kintről kéne követnie az eseményeket, de emi késik nem múlik. -
#149564 Persze nem azt mondom hogy Fanni nyerjen mert ilyen stílussal nem nyerhet de azért nehogy már egy szilikon picsa ugy jusson be a fináléba hogy nem is párbajozott ha kinnt is hagyná Fannit Dóri az csak azért lesz mert Fanni ellen szavaznak a következő párbajon ugyis kiviszi valaki pl Dennis bosszúból mert kiejtette Fannit azt ott van a hármas férfi döntö ! Dennis sose kedvelte Dórit és ha kiejti Fannit, Dóri ugy repül Fanni után mint a huzat az biztos.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.02.17. 18:54:30 -
#149563 Jah ez igaz de mégis csak Fanni csinálta a showt akár igy akár ugy mig Dóri mit csinált az égvilágon semmit se beszürkült rendesen !
Ha Fanni kiesik akárki ellen akkor már Dóri is essen ki a picsába ö sem érdemli meg hogy bent legyen a fináléba mert ezalatt a 3 hónap alatt csak úgy simán elvegetált akkor már inkább 3 fiú legyen a fináléba.
-
Fantasico #149562 Ma egyáltalán nem biztos, hogy Laci kapja a zöld kendőt, simán lehet hogy az útszéli, riherogy kapja, és végre takarodhat haza, ahol nem nagyon várják, mert annyi szégyent hozott a családjára, hogy szerintem kint a kutya nem várja. Mindenesetre ha Fanni lessz a kiválasztott akkor, elvileg Lacit vinné, de lehet azt hiszi azzal a sok eszével , hogy Dóri ellen több esélye lenne és a végén Dórit vinné, de akkor remélem megsemmisítő aránnyal fog kint maradni. Min 70-30 mert azért Dórit és Fannit ne vegyük egy kalap alá, amíg Fanni egy alpári, ordenáré, igazi útszéli riherongy, addig Dórival semmi gond nincs, csak nem tudja kellőképpen lekötni magát, ezért egész nap eszik és pihen, de nem áskálódik, nem döfött hátba senkit, nem árult el senkit, és nem állt egyik oldalról a másikra, és többször volt szórakoztató vicces beszólása, ezzel szemben Fanni meg egy okádék, undorító féreg, aki már hosszú hónapok óta szúrja a szemem, nekem mindegy kivel megy ki, de vissza már semmiképp nem jöhet. Fanni OVER! -
#149561 Ahol vissza is fog jönni ha Fannit hivja ki mert akkor a Fanni utálók ugyis Lacira szavaznak majd és Laci megy vissza és akkor már csak annak a szilikon picsa Dórinak kell kiesnie mert semmi keresni valója a fináléban úgy hogy nem is párbajozott meg lószart sem csinált az egész 3 hónap alatt csak zabált el is hízott úgy néz ki mint egy felhízott malac piált de azt durván aludta nap nagy részében üvöltözött mindenkit lesmárolt és persze nagy részt állandóan lerészegedett amint piát kaptak. -
#149560 dehogy fog, kapja ma az újabb kendőt, viszik ki vasárnap -
#149559 Komolyan mondom, hogy NEM hiszem el! Most erről fog szólni a következő 2 hét, hogy a Laci itt fog rinyálni? Megőrülök már!
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.02.17. 06:12:21 -
#149558 Jah Igen jön az Éden Hotel 3 az is jó lesz ám majd :D -
xido #149557 nem baj,majd rágózunk az Éden hotelen meg a Pucér randis szarságon :) -
#149556 Március 1-jén lesz a finálé aztán megint vége egy újabb VV szériának ki tudja mennyi időre elég hamar elment az idö amikor még tavaly november 20-dikán kezdődött aztán már jövő hét vasárnap vége is hát a VV7 lesz az eddig legrövidebb széria az már biztos még a VV1 is 2002-ben 108 napig tartott. -
#149555 Fogadok Május 1jén lesz a finálé...és pont nem lesz este áram :) -
#149554 ezt nekem kínos nézni -
#149553 Tudjátok mi az ultra GAS, hogy ez a fogyatékos Lilu is megsajnálta ezt a két fogyatékos "szerelmest"... -
Esélyes! -
#149551 Az azért elég durva hogy már holnap kiválasztás !
Akkor asszem lehet megint Laci lesz ?
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.02.16. 22:04:01 -
#149550 Nem ártana egy újabb hosszabb szünet és évek múlva jöhetne a VV8 is ! xD -
#149549 hál istennek :D -
#149548 Hűha, kitört egy ablakot, micsoda szörnyűség :D
Csalódtam bennünk, mert kézen fogva kellett volna kisétálniuk az utca ajtón. Csak hát ugye a pénzt ők is túlértékelik mint sokan mások vagy csak éppen mégse annyira szerelmesek :D