153993
ValóVilág 12

• kill3r21
    Azért Lacinak vannak jó pillanatai igy Edina nélkül :D
  • wesker24
    Ebből is látszik hogy szürke kisegér fel sem tünt hogy bennt van a villában ! :D
  • ascii
    beteg, nyugiban csapatja
  • ForzaInter
    Hol van dóri?
  • wesker24
    Nah jah most ment ki máris hiányzik neki xD remélem vasárnap lesz az utolsó napja Lacinak habár attól függ kit fog kihivni !
  • ascii
    apád faszát edinát, most ment ki te senkiházi
  • wesker24
    Attilla Szandika és Iza jó fejek ! xD
  • xido
    pont a kegyetlenül felesleges alakok
  • Krisztiam #149619
    Szandika, Veronika és Iza megy még be
  • gduck
    Ha tetszik, ha nem, Denis és Fanni voltak a fő karakterek...
  • Master91
    akkor nézem ezt a szart
  • f1tomi8
    VV Attila hivatalos oldala

Rövid leszek:
    Jövő héten beköltözök a villába.
    Egész hétre. Nem, nem egyedül. És ki sem jövök.
    Jöhetnek a kommentek.
    Szevasztok
  • wesker24
    Ennyi szóval egy ilyen szilikon völgy nekem ne nyerjen akkor már inkább Robin nyerjen azt kész !

Egész eddig csak zabált meg is látszik rajta, nap nagy részében nem csinál semmit csak alszik, ha nem hagyják aludni akkor ugy üvöltözik mint egy kocsis, ha buli is pia van akkor annyit piál mindig hogy full matt részegre issza magát.

Most hogy Edina kiesett Dóri beszart és ott puncsol Lacinak meg Robinnak mert azt hiszi hogy ök erősek érdekes amíg bent volt Edina Dóri ugy utálta Lacit mint a szart még párbajozni is akart vele most hogy kiesett ott puncsol neki ég hogy nem kétszínű lószart nem az.

Egy ilyen Geronazzo Mária klón nem nyerhet mert semmi érdemlegeset nem tett le az asztalra nem érdemli meg hogy megy nyerje a játékot.
  • karajjj
    Eszik piál és alszik, ha pedig valamelyikben meggátolják, akkor ordít mint egy ózdi cigányasszony.
  • Stockbauer33 #149613
  • Master91
    hogy emeljem ki még jobban azt hogy "ezek közül" ??
  • StrikeFor
    bebeszva nő létére rámászni mindenkire az valóban egy erény és normális :D

az összes szemetet egy életre eltakarítanám a TV-ből és aki ezeket műsorra engedi nap mint nap azt pedig kibasznám az Orosz tundrára egy szál faszban
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.19. 13:41:59
  • Master91
    őszinte leszek, Dórira szavaztam, de miért?

Mert ő a legszimpibb/legnormálisabban viselkedő ezek közül, vagy még esetleg Robin.
    Többi szóba se jöhet, mert szar az összes. Nem érdekel ki csinálja a showt, meg akármi, ha egyszer egy tahók, tiszta szégyen az egész.

Dórinak egy bakija volt egész VV léte alatt, és az az volt hogy sokat smárolt, de már abba hagyta.
    Lehet itt most izélni hogy szürke egér stb stb, de akkor is Robin vagy Dóri fogja nyerni, és inkább Robin.

Pont ezért, mert a sok proli mellett ő normálisan tud viselkedni.
  • Darthmushroom
    akkor is ég és föld a különbség.. pl. Denisnek szinte semmi szavazata nincs pedig elméletileg Ő a "showman"
  • Master91
    annyiszor szavazok arra akire akarok...
  • karajjj
    hagyd a picsába, megmondták, Fanni tök cuki, kész, ennyi!
  • Dency
    köx
  • Darthmushroom
    khm itt azért érdekesen alakul a szavazás.
  • ascii
    ez a mai kritikán aluli...
  • rabbiddgog
    emberek ez a vv7 1 legalja műsor
    gáz úgy ahogy van
  • gduck
    Szerintem meg nem! Tök cuki, ha férfiból lenne istenítenétek, de mivel nő így lekurvázzátok. Nagy álszentség ez. Azzal meg ne gyertek, hogy mit csinált, mert ez nem oktató/nevelő műsor! eleve normális ember be se költözik, sőt megkockáztatom már a műsor nézéséhez is kell egy pici beütés :D
  • karajjj
    google első találat
  • Dency
    Dennisnek a party baby klippjét valaki lementette vagy hol tudnám megnézni? Mert a youtube-on letiltotta az RTL. WTF?
  • karajjj
    Szerintem meg Fanni esne ki bárki ellen.
  • gduck
    Szerintem meg Laci bárki ellen kiesik :)
  • LoSA
    Hát, bevallom nektek, hogy a Robin nekem annyira semmilyen karakter, hogy az valami hihetetlen. A műsor 80%-ban, azt sem tudtam, hogy ott van. Laci olyan, amilyen... De Fanni nagyobb b*nkó hozzá képest.

Én biztosan nem Robinra szavaznék, az égvilágon semmi "nem fogott" meg vele kapcsolatban. Szürke kisegér....
    Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.02.18. 07:27:15
  • LoSA
    Most mit kéne csinálnia? Egész nap csak sírjon az ágyában?!?
  • wesker24
    Jah én is igy gondolom hogy most lenne egy Laci-Robin párbaj ahol Robin térne vissza és az utolsó párbajt a csajok között dölne-e és akkor a végső 3-as Dennis Robin és vagy Fanni/Dóri lenne.
  • Fantasico
    Dóri ellen semmi esélye nem lenne Lacinak, semmi fogást nem tudna találni Dórin, viszont Dórinak rengeteg nyomós érve lenne az egy előre lefutott párbaj lenne, maga az öngyilkosság, kizárólag Fanni vagy Robin ellen lehetne esélye, de remélem Fannit viszi, ha Robint viszi akkor nagyon nagyon remélem Robin megy vissza.
  • Fantasico
    Reméljük Fannit viszi és kinn is marad, mert már régen kint lenne as helye, műbalhék generálásával, és a sírással tudja felhívni magára a figyelmet, és hihetetlen szerencsével úszott meg mostmár 3 párbajt, mennie kell, de ha mégsem most megy akkor legközelebb megy Dórival és nagyon nagyon csúnyán ki fog kapni. Dóri meg egyébként tud olvasni, nem vettétek észre, hogy csak az Edina végrendeleténél nem tudott rendesen olvasni, a Kontinenshét levelének a felolvasásánál folyékonyan olvasta, mert azt a VV-sek adták be nekik nyomtatott írással, Edina pedig gondolom saját maga írta a végrendeletet, mint eddig mindenki más, tehát Edina valószínű nem a legszebben vetette a papírra a gondolatait, tehát az írásban sem jeleskedik, dehát mondjuk annyira nem meglepő mert akinél 4*4 az 12 attól bármi kitelik...
  • wesker24
    Laci pont akkor fogja el elbukni ha Fannit viszi egyedül a szilikon völgy ellen lenne esélye !
  • kill3r21
    Csak az a bukta hogy Fanni nem fog kiesni, főleg nem Lacival szemben :D
  • ForzaInter
    Remelem lacinak lesz esze es fannikat viszi ki.
  • xido
    fanni megint megúszta bassza meg
  • Mor3llo
    miért lenne gáz? voltál már kint székelyeknél?

lehet megérné egyszer kimozdulni Bp-ről, a világ nem abból áll