153993
ValóVilág 12
-
#149667 A "saját magát adó" (megmutatom magam párszor meztelenül) Dórira ki szavazna egyáltalán? Mivel egész játék alatt csak "magát adta" :D
Ráadásul legutóbb is Fanni nyerte a nézői szavazást, szerintem ez azért nem elhanyagolható! A nézőket meg nem lehet kiszámítani, nagyon kíváncsi leszek erre a párbajra ;)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.02.21. 18:52:54 -
Fantasico #149666 Rulettezni nem szoktam, fogadni szoktam, abból élek. -
StrikeFor #149665 te valami LÁTÓ lehetsz ecsém :D :D miért nem rulettezel ha ekkora fain vagy és mindig beletrafálsz az 50%-ba :D -
StrikeFor #149664 Fanni olyan szinten az élet értelmének a vakvágánya,hogy már rég a TAigetoszban kéne lennie a szüleivel egyetemben akiknek ezt a hulladékot sikerült összehozniuk ! Ez talán erős volt,de Fannira egyszerűen nincsenek szavak! Pár hónapot adok neki és kurva lesz........,de valószinüleg az se sokáig,mert ezzel a stílussal majd onnan is kibasszák -
Fantasico #149663 Kedves gduck most nem azért mondom hogy nagyképűsködjek, nem szokásom és nem is akarok, de eddig az összes párbajon jó volt a megérzésem és mindig az jött vissza akit éreztem és akire szavaztam, és most is a Lacit érzem és szerintem Ő fog visszamenni de ha esetleg mégsem akkor a következő körben a Fanni-Dóri párbajban már most 100%-osan biztos vagyok. Annak a párbajnak nem lehet más a kimenetele mint DÓRI győzelme ez teljesen egyértelmű nem kérdés, de még az arány is nagyon nagy lenne olyan 75-25 vagy 70-30 ebben biztos vagyok, de ha véletlenül az arány nem is stimmelne mert kicsit szorosabb lenne a győztes személye az biztos lenne arról a párbajról nem térhetne más vissza győztesül csak és kizárólag DÓRI, Fanninak ott esélye sem lenne. -
#149662 Így egy héttel a vége előtt szerintem nem nagy dolog kiesni. Persze csak a két párbajozót nézve, hiszen ők amúgy se nyernék meg a játékot. Tuti Dennis Robin döntő lesz, nem hiszem hogy a "csendestárs" Dóri beleszólhatna bármibe is.
Fanni mellett: szerintem sokkal szórakoztatóbb mint Laci (bármilyen ordenáré is)
Laci mellett: kíváncsi lennék Edina reakciójára, mikor a buli hevében részegen rámászik jövő héten a beköltőző csajok valamelyikére.
Szóval bárki megy vissza, mi csak jól járhatunk :D
UI:
Fantasico:
Robin - Fanni --> Robin győzne
Dóri - Fanni --> Fanni győzne (ez tuti!)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.02.21. 18:35:27 -
Fantasico #149661 Persze mind a kettő szégyen, mindkettőnek már rég kint lenne a helye, de Fanni annyira nagyképű beképzelt és vállalhatatlan, és ott veri a mellét, úgy hogy egyszer sem ment ki párbajozni, azért álljon már meg a menet, Laci legalább már volt kint, de ennek a két embernek egymás után kell kiesnie mert nincs bent maradásuk, ha Laci megy vissza akkor utánna Robinnak ki kell ejtenie, ha pedig véletlenül Fanni megy vissza akkor utánna majd Dódi a helyére teszi a leányzót, úgy hogy abban nem lesz köszönet. -
StrikeFor #149660 Laci is egy féreg amúgy......ahogy bánik a nőkkel meg ahogy agresszorkodik az is kritikán aluli...közben meg egy puhapöcs nyúlnyál a küzdő sportolók szégyene! remélem jól elagyalják majd ha kijön........ -
Fantasico #149659 Igen én is néztem már a beharangozót, remélem mulatságos pillanatok lesznek... -
#149658 Na a mai adás nagyon jò lesz Killer karaoke xD -
Fantasico #149657 Szerintem Dennis a favorit, de Én örülnék annak is ha Robin nyerne mert tényleg teljesen normális jószívű gyerek. De Fanni takarodjon mert egy okádék, aztán utánna mehet Laci is, de most mindenképp Lacinak kell visszamennie. -
StrikeFor #149656 Robin-nak adják majd.........kompenzálni kell a mocskot ami kifolyt az adásokból.......így mindenki happy lesz: a retek végigmocskolta ezt a pár hónapot mégis majd az a Robin nyer akivel majd villoghatnak,hogy a "normalitás" győzött -
#149655 Amúgy kövezzetek meg, én Dennisnek adnám a fődíjat... -
StrikeFor #149654 örülj magadnak,hogy bármit is számított :D -
#149653 Én már szavaztam is Fannira Lacinak kívül tágasabb mehet Edina után ha már annyira hiányzik neki segítsünk neki hogy minél hamarabb láthassa ! -
#149652 Akkor remélem tudjátok mi a dolgotok? Edina és Laci nagyon sóvárog egymás után, ilyen szívtelen világban ne hagyjátok hogy távol legyenek egymástól! ;) -
xido #149651 persze,hiszen csak úgy lesz majd érdekes az rtl műsorokban a későbbiekben,hogy ezüstérmes legyen..aztán ősszel viszik afrikába meg a vv8 belevalót vele fogják nyomni :) -
Stockbauer33 #149650 Majd meglátod a kányafészekfejüfanni megy vissza -
Fantasico #149649 Te jó ég, ez a Fanni egyszerűen vállalhatatlan, annyira kiszámítható hogy az már fáj, ugyanaz a lemez az elejétől fogva, Ő mindig mindenkit sértegethet és ócsárolhat a legprimitívebb stílusban, de ha valaki neki visszaszól százszor finomabban, az mit képzel magáról, aztán amikor már végső elkeseredésében már nem tud mit mondani akkor jön a szokásos sírás, nevetségesen szánalmas, és olyan ostoba hogy azt már kiállításon kéne mutogatni, egy faék az agysebész hozzá képest, és olyan szánalmas szöveggel jön, hogy a Dóri többször kibeszélte őt, ÚRISTEN, a Fanni tucatszámra beszélte ki a Dórit a Dennissel, a Dóri meg csak most szólt a Robinnak milyen is a Fanni igazából. Ha minden jólmegy ez lesz a legsimább párbaja a Lacinak és akkor visszatérhet, hogy utánna veszítsen a Robin ellen, de ha véletlenül Fanni menne vissza ami szerintem egyszerűen nem történhet meg, akkor a következő párbajon esik ki de megszégyenítő vereséggel ugyanis egy Dóri - Fanni párbaj százalékban olyan 75-25 Dórinak. -
#149648 Nagyon helyes ezt vártam már nagyon régóta xD -
f1tomi8 #149647 Wesker , vagy nem is tom ki hiányolta... :D
http://rtl.hu/rtl2/valovilag/rovidesen-bizarr-vendegek-erkeznek-a-villaba
Utoljára szerkesztette: f1tomi8, 2015.02.20. 20:54:49 -
#149646 -
karajjj #149645 akkor volt csak igazán feljelentgetés! -
#149644 (Lacit utálók versus Fannit utálók & Lacit és Edinát pártolók) hatványozva a mindigfiúmegyvissza állandóval képletet figyelembe véve = Laci megy vissza?
illetve a tegnapi szavazáson is Fannit szeretné párbajon látni az applikátorok -
toto2700 #149643 Ez valami förtelem. :( -
xido #149642 az embereket régen rossz,ha egy tévéműsor neveli..kellene oda a család és a barátok,ahonnan le tudja szűrni,hogy mi lenne a normális és mi nem..a régi generáció miért nem hülyült el a sok hülye film miatt?..pedig akkor nem volt orrba szájba feljelentgetés meg ortt -
StrikeFor #149641 korrekt! nem azt kell nézni,hogy mi elröhögünk az agyatlanokon két hetente 1x....hanem azt,hogy a tinik ezt nézik nap mint nap és hihetetlen módon balfax irányba viszi az értékrendjüket és a fejlődésüket! -
#149640 http://444.hu/2015/02/20/ha-kell-a-mediatanacs-az-europai-bizottsag-elott-szamoltatja-el-a-romanokat/ -
StrikeFor #149639 mi ez a hányinger???????? ennyire nem tudnak mit kitalálni a retkes klubnál?
http://rtl.hu/rtl2/valovilag/aurelio-zokogva-telefonalt-be-sajat-musoraba -
#149638 Szerintem meg Laci fog utazni a szerelméhez. Lacinak nem áll jól a kamera, Fanninak meg nagyon jól áll. Erkölcsi vonalat meg hanyagoljuk, a televíziózás nem arról szól ;)
Dennis és Fanni nélkül nagyon unalmas lett volna ez a széria. Persze arról sem szabad elfelejtkezni, hogy online nélkül és ezekkel a szerkesztett adásokkal, nagyon meg vannak vezetve a nézők :(
Dani meg simán nyerhetett volna, csak hát nagyon elrontotta a játékot...
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.02.20. 08:13:03 -
#149637 Zsofi kegyetlen jol nez ki, de ez a musor szanalmas:D -
Fantasico #149636 Na akkor szevasz Fanni, jó utat haza... Az viszont király hogy Ati és Iza is bemennek ők jó arcok, Szandika sokat nem fog emelni a renomén, Veronika meg inkább hagyuk... -
#149635 Hol mi? :D -
#149634 hmmm ennyi csöcsöt -
#149633 dafuq this?
Zsófi dobj le pár textilt akkor nem leszek mérges -
#149632 Habár most hogy kiderült hogy Fanni lett a kiválasztott szerintem az egyik százalék rohamosan nöni fog.
Ha az egyik százalék irreálisan hatalmasra nő akkor egyértelmű hogy Laci fog visszamenni mert Fanni ellen 3 tábor is szavaz a Fanni utálók az Edina tábora és Laci tábora mig Fanni mellett ott van Dennis tábora és a Laci utálók tábora. -
#149631 Tényleg mutattak állást hol voltál te akkor vazee ! xD
Az állás még az adás elején volt amikor még fantomkép volt Laci mellett és akkor 43-57 % volt az állás ! -
#149630 Biztos lehet benne hogy nem...Laci pápá
De hogy hazudnak, azt mondta a Bence hogy mutatnak állást :D Lool -
#149629 jó lenne de sajnos Laci megy szerintem
Fanni szülei megjelennek vajon a kiszavazásnál , vagy ki tagadták a családból? :D
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.02.19. 23:21:47 -
#149628 Na ez a ribanc huzhat haza