153993
ValóVilág 12

• rain70 #149707
    Nagyon biztos magába ez a f..sz, pedig (szerintem) ma kint marad a 3.14csába. A Fanni meg egy HP, de inkább azt nézem, hogy "napraforgó" Dóri mennyire nyal majd be neki, mikor visszamegy, vagy mennyire cibálják egymás haját.

Alekfognyerni:

Még az a szerencse, hogy a sok aljadék mellett te egy igaz jó ember vagy, aki megmondja a frankót, hogy kinek kit és miért kell kedvelnie egy trash, hányinger utolsó mocsok műsornak nevezett baromságban!

• ForzaInter
    Ha ma ez a ribi megy vissza akkor megérett arra a vv a pusztulásra. Vallalhatatlan amit művel most is. Laci amugy csunyan alazza:D
  • kill3r21
    Rühellem Lacit, Fannit se szeretem, teljesen egyetértek veled, de ez a Laci egy semmi, a kedvenc karakteremet rontotta el...Ennyi :)

Szórakoztatás szempontjából akárki akármit mond, Fanni több :) Ennyi

Két rossz körül kell választani :)
  • Alekfognyerni
    Laci ellen? Soroljuk már fel Laci és fanni rossz tulajdonságait és tegyük egymás mellé őket. Hogy ebből hogy jön ki az, hogy Laci a rosszabb azt baromira nem vágom. Én ilyen nővel mint a Fanni nem mernék társaságba menni mert összesúgnának a hátam mögött, hogy meghülyültem. Lacival azért el lehetne iszogatni és dumálgatni értelmesebb dolgokról is. Fanni totálisan életképtelen, nem tudom melyik bolygóról jött.
  • toto2700
    Te is Fannira szavaztál?
  • karajjj
    úristen hogy be van rúgva -.-
  • kill3r21
    Én nem Fannira szavaztam, hanem Laci ellen...És sokan vagyunk így! :)

Azt az elvet követve, hogy eddig sosem cseréltek fotókat, akkor most Fanni vezet elvben :)
  • ForzaInter
    Ha nem fog csalni az rtl akkor laci fog visszamenni. A netes szavazasokon is ez volt kb az allas laci javara.
  • ForzaInter
    Pff ezt a szar kamu sirast fannitol
  • Alekfognyerni
    Már meg sem lepődöm, hogy egy Fannira ennyien szavaznak. Elképesztő aljadék egy országban élünk.
  • Krisztiam #149697
    mekkora szar az öf, már nem is nézem
  • kill3r21
    LAci még ennyit se ér :D
  • ForzaInter
    Dóri: "szegeny kigyo":D;D
  • Fantasico
    Fanninál még jó hogy mindenki többet ér, még egy kalap szar is többet ér nála, ezzel minden ember tisztába lehet akinek van szeme és füle. Ráadásul Dennis is egyre többet fog veszíteni a népszerűségéből miatta, mert akarva, akaratlanul is azzal hogy védi őt és kiáll mellette súlyos százalékokat veszít a Fanni miatt, ugyanaz a szitu mint az Edinánál, ahogy a Laci mellé keveredett és elkezdte védeni és kiállni mellette onnantól kezdve indult el a mélyrepülése. Ráadásul a tegnapi belevalóban minden benne volt azzal hogy Fanninak a saját anyja amikor kapott 1 percet hogy érveljen és kampányoljon a lánya mellett akkor körülbelül 10 másodpercig beszélt azt is úgy mintha fegyvert szorítottak volna a fejéhez, amit ez a lány kapni fog a szüleitől amikor kijön azt nem teszi zsebre, de meg is érdemli, egy söpredék, legalja, aki szépen lassan végre az utca ajtón fog távozni.
  • TheCrew
  • wesker24
    Mennyi 7x7 ? Laci szerint 44 de még az is túl sok szerintem Double Facepalm
  • wesker24
    Dóri egy rohadt aljas állatkínzó öt is elkésne taposni nem kicsit nagyon !

Nem rég költözött be Tamás a tücsök de nem sokáig élhetett mert a csúnya gonosz ocsmány Dóri agyon taposta szegényt RIP
    Fanni hiába próbálta megmenteni már túl késő volt
  • Alekfognyerni
    Nosmálisabb mint Dennis, Fanni és Dóri. Robin nyilván nagyon kilóg felfelé. De utána Laci jön a sorban.
  • wesker24
    Laci mint normális karakter OK nincs több kérdésem. Szerintem nem egy műsort nézünk de mindegy.
  • Alekfognyerni
    És Fanninál még így is bárki többet ár aki ebben a szériában szerepelt. Szerintem. Utána Dennis következik a sorban. Aztán Dóri. Furcsa, de Robin után Lacit tartom a legnormálisabbnak. Csúnyán beszél? Akárcsak a magyar emberek 95 %-a.
  • Alekfognyerni
    Dórit én se bírom, viszont te sem lógnál ki a villalakók közül. Írni sem tudsz normálisan.
  • gduck
  • ForzaInter
    Egy rakas szar volt a vv6 is, es ez is az.
  • wesker24
    Hát jah az már biztos hogy a VV6 is sokkal jobb volt ennél valahogy a VV7 az már nem volt annyira jó mint az eddigiek !
  • Fantasico
    A VV-4 es az fergeteges volt, de a VV6-os is sokkal jobb volt mint ez, ez most harmatgyenge volt sajnos, de úgylátom nem is nagyon érdekli őket mármint a szerkesztőket, mert valami fifikát belevihettek volna sokkal izgalmasabb feladatokat és aki nyer az kap valami jó kis nyereményt, de ez a semmitmondó játék egy nagy nulla volt most.
  • wesker24
    Az a Survivor hét volt a VV4-ben amikor ugyanezt kellett csinálni csillagokért és annyi kaját kaptál !

A Killer Karaoke mást jelent az nem tarthat napokig, ugyanez volt a VV6-ban is csak ott egy lila kendő volt a jutalom !
  • Fantasico
    Nagyon gagyi volt ez a mai, Régen több napon át tartott az egész és minden nap 1 játékos vett részt és több feladatot végre kellett hajtani, ez harmatgyenge volt, ultragagyi. Elképesztően beleszarnak már az egészbe az RTL-nél.
  • wesker24
    Szerintem egyikük elkapta és mivel zárt környezet ezért megfertőzte a többieket is ! :D

Egyedük csak Fanni volt immúnis a vírusokra xD
  • wesker24
    Ezt mondom én is hogy nem rohad rá az a buzi sapka bazd meg hogy a nap 24 órájában abban van ! :D
  • SirAlo
    Amugy bent hogy sikerult elkapni ?:D Szinte karantenba vannak ott bent xD
  • Pethy23
    Ez a Dóri vajon a hónapok alatt mosott már hajat, vagy miért van rajta 0-24-ben ez a csöves sapka a fején? Baromi igénytelen...
  • Fantasico
    Menthetetlen az nem Én vagyok, hanem a Fanni, ezeknek a nagyrésze meg nem történt meg, illetve nagyon erős csúsztatással nevezhetőek annak a dolgok amiket írtál, de mégegyszer mondom a két ember nem lehet egy napon említeni, de az egyiket nem is nagyon nevezhetjük embernek... Szóval szerintem próbáld meg nyitott szemmel nézni a műsort úgy hátha észreveszed a dolgokat. De egyébként teljesen mindegy észreveszed e vagy sem, és mit mondasz Te és mit mondok Én, itt nem mi fogunk dönteni, hanem az összes néző, úgyhogy meglátjuk mi lesz de Én tartom a véleményem már a legelejétől 3 játékost kedveltem, és már hónapok óta ugyanazt mondom DENNIS_DÓRI_ROBIN és tartani is fogom a legvégéig, mint ahogy azt is FANNINAK itt nincs helye. Ezzel én le is zártam a mondandóimat, de azért ne lepődj meg nagyon amikor DÓRI megy vissza a villába, mert az biztos.
  • StrikeFor
    ", az a játék lényege, a nézők mindent látnak, és hallanak" :D :D MIVAN??? tudod mit látsz te? azt amit megszerkesztenek neked......édes Istenem...
  • wesker24
    Szerintem hagyjuk menthetetlen vagy szóval mások felbujtása kibeszélése napraforgóssága kétszínűsége jelentéktelen dolog nincs több kérdésem.
  • Fantasico
    Persze hogy nem, a nézők szavazatai a legfontosabbak, az a játék lényege, a nézők mindent látnak, és hallanak, éppen ezért mondtam amit mondtam, de a következő párbajon minden kiderül, persze ha most ezen akkora csoda történne hogy ez a vállalhatatlan nőszemély menne vissza.
  • gduck
    A nézők szavazása nem jelentéktelen dolog, a párbajon is ők szavaznak!
  • Fantasico
    Ezek amiket itt írtál jelentéktelen és semmitmondó dolgok, ahoz képest amiket Fanni a bentléte alatt művelt. Nem lehet a két embert egy lapon említeni ég és föld. Nincs miről beszélni Dóri egy teljesen normális csaj, akinek ráadásul néha fergeteges beszólásai és aranyköpései vannak, ezzel szemben Fanni egy szemétdombra való hulladék, akinek szintén vannak köpései, csak azok nem aranyköpések, de erről igazából Dennis tudna mesélni. DÓRI-FANNI 70-30
  • gduck
    De hisz ez egy játék, ahol ketrecbe vannak zárva az emberek ;) És nem 12 angol úriember költözött be a komornyikjával :D :D Lásd az előző szériát is egy "helikopteres" nyerte!
  • wesker24
    Szerintem egy dolgot lefelejtettél amikor azt mondta hogyha Edina lesz a kihivott akkor mindenki rárakja és Edina kint hagyja Lacit a gecibe ! Az smafu ? Meg Dóri is ugyanúgy kibeszélte Fannit a háta mögött ö se sokkal jobb egy napraforgó aljas alkoholista ribanc mindig oda csapódik akit erősebbnek vél meg aki vissza jön a párbajról máris puncsol neki ezerrel, érdekes Dóri magasról leszarta Lacit amig bent volt Edina még párbajra is vinni akarta most hogy kiesett Edina máris puncsol Lacinak mert beszart ennyi. Meg többet zabált a 3 hónap alatt mint az összes villalakó lassan már egy elhizott koca lesz meg is látszik rajta többet piál mindenkinél ha buli már üvöltözik a többiekkel hogy adjá még piát bazd meg annyira full matt részegre issza magát hogy a saját lábán nem tud megállni meg akkor is üvöltözik meg ugy beszél mint egy kocsis amikor ö nagyságát nem hagyják aludni.
  • Fantasico
    Pontosan így van magát adta, ez Ő, Ő ilyen, de senkit nem baszott át, senkit nem szúrt hátba, és nem árult el, és még csk ki sem beszélt senkit, Fanni már hosszú hosszú hetekkel ezelőtt fúrta a Dórit a Dennisnél, és a folyamatos műbalhék generálásával próbál adásba kerülni, amikor meg már azsem megy akkor jön az utolsó fegyver a sírás.... Szánalmas semmi fogása nem lenne Dóri ellen , fordítva viszont számtalan, amit meg állítana hogy így van meg úgy van az mind szemen szedett hazugság, és a kedves nézők nem vakok, látnak és lahhanak mindent úgyhogy Fanninak hála az égnek nyakáig ér a szar, és ebből már nem mászik ki, amit hónapokon keresztül csinált, abba fog most a végén belefulladni.