ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
nem értem miért van mindenki Zsu ellen? én neki szurkolok.. Vikcsu unszimpatikus

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Hát jah ez igy van sajnos ! A nézők igyis ugyis emellett a ribanc manipulátor mellett állnak !
az RTL-től csúnya manipuláció lenne ha röfi menne vissza
mindenki zsu-val van szinte
Utoljára szerkesztette: vv7, 2014.12.04. 23:30:30
ForzaInter
Ez az aurelio be van allva?:D:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
Sima Zsu lesz ha az emberek nem vakok.

Yo, Bitch!

Én ugyanígy vagyok, csak fordítva ....

wesker24
Én nem Vikcsu mellett vagyok hanem Zsu ellen ! :D
Hát én nem tudom, hogy lehet ennek a Vikcsunak drukkolni....

wesker24
Csak azért állok Vikcsu mellé mert Zsu ellen vagyok egyenesen rühellem az a csajt ! :D
wesker24
Ezt gondolt át még 1x ! :D A legnagyobb manipulator a játékban ! Persze ilyen is kell a játékba ! :D
Bejön a koca mi? :D

wesker24
Nah látom Robinnak is megjött az esze és átállt a jó oldalra ! :D

Zsu mellett úgyis ott van a pincsi kutyája Dani az úgyis bőven elég neki ! :D

Habár igyis úgyis ez a büdös ribanc jön vissza sajnos ! :D

ForzaInter
Kizart.. Ez a csapat es vikcsu senkinek nem szimpi. Az elozo szeriakban is ki estek siman az ilyenek. Zsu semmi olyat nem csinalt amit eddig mondtak rola.. A nezok pedig utaljak ha raszallnak valakire ok nelkul.

Yo, Bitch!

ki fog esni zsu
ForzaInter
Mekkora balfasz ez a robin..
Laci is visszafejlodott..

Yo, Bitch!

ascii
- Robin gyökér

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

ascii
Meg ez a párbaj, mintha bármit is tudnának tenni a bentmaradásukért?! agyrém
egy a lényeg, ha párbajt kurva messziről kerüld el

Fanni meg már lassan mindenkit kicsinál :D

Ennyi :D

Vikcsunak üzenném: BA...MEG RÁTETTED A JELET TE BAROM, MÉG JÓ HOGY TÉGED VÁLASZT
Koca meg ezzel a stílussal eléri, hogy még 20%ot se kapjon :D

ForzaInter
Hihetetlen mennyire ellenszenves ez a vikcsu fele csapat. Fogalmuk nincs errol a jatekrol.. Nem letezik, hogy ezt a primitiv kocat visszakuldjek..

Yo, Bitch!

Jaja ezek mind agyhalottak :D Kivéve zsu + Dani + Robin

ascii
Ez nem öribari verseny agyhalottak, hanem fönyereményért megy....segget csinált, arconköpés...hol élnek ezek?

Jaj gyerekek de várom a vasárnapot, amikor Zsu belép az ajtón :D Annak a nyolc embernek a pofáját :D:D

Koca hogy örül mennyien állnak mellette :D 1 a baj Zsu mellett áll Atec :D:D De Atec nélkül is visszamenne....

:D:D:D Dóri: Ez nagyon gáz...

Istenem, ezek tudják mi az a vv? :D:D

ForzaInter
Csak engem emlekeztet ez a Maci fele brigad a vv4-es beci fele csapatra?:D nem sok jo var ra rajuk ha igy van:D

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hihetetlen mekkora faszok ehhez a jatekhoz..

Vikcsu most ezzel a viselkedessel most szepen nepszerusiti magat

Yo, Bitch!

ascii
mi a faszt pofáznak? mi közük hozzá, h kit visz ki, bazdmeg JÁTÉK!!!

Olyan simán kiesik ez a Vikcsu mint a huzat :D Öröm lesz lesni....

Ja elment ÖF fele, és csak ők szerepeltek eddig......

ForzaInter
Ez most egy fanni-dennis kettosrol szolo osszefoglalo? Faszt erdekelnek..

Yo, Bitch!

Szoktam olvasni.
Lázár doktor milyen fejeket vág? Halálosan unta már több hónap után :DDD
Erre emlékeztek? :D https://www.youtube.com/watch?v=EfTLJYlkHNU
Mi az oka annak, hogy alig van hozzászólás? Szerintem ez a mostani társaság már most klasszisokkal jobb mint az előző szériában voltak, mégis a VV6 alatt sokkal többen voltak itt. Az előző VV-nél már az elején elment a kedvem az egésztől, alig szóltam hozzá itt is, a mostaniról lenne kedvem diskurálni mert jobb a felhozatal és sokkal jobban érdekel.
ForzaInter
hihetetlen hogy pár ember 6 lement széria után még mindig annyira buta, hogy csak az érzelmeik alapján döntenek, és ha valaki már ésszel játszik akkor megkapja, hogy "xy-t nem merted kihívni, meg félsz tőle" ás hasonlók. szánalmas.. azért kár, hogy nem ezt a renit hívta ki, ritka irritáló egy emberforma..

Yo, Bitch!

ennyi, már előre meg lehetett mondani, hogy ha biztosra akar menni, akkor őt viszi
ForzaInter
Ja az első még hihető volt, de a másodikról már ordított hogy csak szimulál

Yo, Bitch!

en nem az adast nezem, csak a videokat neten. az elsonel az elejen en is benyaltam, pedig nem tartom magam hulyenek. egyszeruen nem tudom hogy nez ki az egesz, sosem lattam meg .

mas
reni csak engem irrital borzaszto modon?

ForzaInter
Akinek van egy kis esze ehhez a játékhoz, az ugyanigy vikcsut hivta volna ki..

Yo, Bitch!

sztem ezzel a dani hülyétéssel dávid farkát simogatásával nem értettek egyett...én azt mondanám, hogy jogosan, meg kicsit nagy pofával ment is be...szerintem ezek az "események" összejátszottak ellene, de csak saját magának köszönheti. reni meg azért baszkodja mindig, mert lehet, hogy volt már ilyen személyes "élménye", hogy vagy valakijével vagy az ö barátjával játszott vmikor egy ilyen q_rva..hülyítette de leszarta igazán és más farkát markolászta volna amúgy és így negatívan érintette, őt vagy akárkijét.. :D
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2014.12.03. 23:39:47

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

wesker24
Jah Vikcsunak annyi ez sima gyözelem lesz Zsu számára ennyi ! :D

De mekkora álszent duma volt már ez Zsu-tól amit lenyomott Vikcsunak vazee az irritálja ahogy játszik az uborkával ez most komoly ? xD

És ö mit csinált már az első 6 órában Dávid him tagját simogatta ! :D

Zsu beszart és inkább a leggyengébb láncszemet hivta ki Vikcsut !

Mekkorát röhögnék ha valami csoda folytán Vikcsu menne vissza kiváncsi lennék Dani arcára xD

De olyan isten nincs hogy Vikcsu kiejtse Zsu-t szerintem ugy 70 -30 % lesz Zsu javára xD
Darthmushroom
70-30% Zsunak, Fanni+Reni meg úgy befog sz@rni h a végén még nyalni is fognak neki. am nem örülök h nem Renit választotta Ő engem jobban idegesít :D főleg azzal h mindig a gyerekkel jön fel, mert ő mivel jobb úgy h a vőlegényét hagyta kint?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ForzaInter
Az előző szériák hasonló párbajaiból kiindulva sima zsu győzelem lesz.

Yo, Bitch!

ToCsEk
bye bye vikcsu

"észre se vesszük ha nem lesz ott"

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Darthmushroom
Az az Attila videó! hihetetlen karakter még mindig, jó lesz bent látni a villában a héten.

Darthmushroom
elég ritka dolog az alva járás még a filmekbe is szóval simán benne van h benyeli valaki mert nem tud róla semmit vagy nem látott még hasonlót. még a nézők közül is benyelné sok ha nem lenne elmondva h csak megjátssza.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.03. 22:19:50