ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyenkor kéne bevágni vikácsunak a dennis féle mondást, h akkor én "inkább kiveretem vikcsuval", egyből mehetne át az éccsanyához.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Ui.:Nem fogunk itt házon belül szavazni ebben a szériában?Vagy kivitelezhetetlen eme remek fórum motor miatt?:)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ádinának viszont nagy szíve van,és ez egy hatalmas pirospont.De az is meglehet,hogy ő a legnagyobb taktikus(geci).:)
Maci meg egy undormány....
Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2014.12.07. 04:44:14
Yo, Bitch!
Fiúk közül én idevenném a Danit. Lehet, hogy talpnyaló, viszont számomra üdítően hatnak a bölcs meglátásai és az intelligens stílusa. Szerintem mindenkinél kevesebbet káromkodik például, és egyelőre nem látom, hogy fúrná az embereket. Ez a 2 ember emelkedik ki eddig felfelé.
Zsu meg a pincsi kutyája Dani remélem minél előbb kiesik a picsába !
DE erre úgyse kerül sor mert kell egy talpnyaló meg egy manipulator is a játékba ! :D
Tükön ülve várom azt a napot amikor ez a ribanc manipulator kiesik lehet hogy sokáig bent lesz de előbb utóbb ö is kiesik ! :D
Yo, Bitch!
De ez ugyse mostanában lesz sajnos !
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Yo, Bitch!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"szívem szerint arra szavaznék, hogy mind a kettő essen ki"
nem kell hangoztatni, hogy bezzeg a másik, mert leszarom a többit is, de könyörgöm, hol van abban emberi kvalitás, amit idéztél tőlem?
Erről a bebábozódott molylepkéről írtam, hogy félig még az anyaméhben van, mert ugyan kifelé habos epét hány, de ha bottal megpiszkálják, akkor sírógörcsben tör ki és próbálja magát visszakaparni magzati pózba...
alapból a celebvilágba alulról egy trágyadombon átvergődő, az emberi faj legrohadtabb fajtája vállal ezért trash realityt
nem kell itt értékeket keresni, mert nincs
maximum szimpatizálhatsz valakivel, de attól a másik nem lesz rosszabb, éppolyan agyhalottak ezek mind
én a milfet várom vissza, és szerkesztői koncepcióból is ő neki kell visszamenni, mert gerjedés-forrás, ha az indokolatlan tetoválthalmaz rémunalmas ordenáré affektáló teliszart búvárruha menne vissza, akkor peaceörömésbódottá lenne, ami szponzorszempontból temető lenne
nem mintha a zsu orákulum lenne, mert ott is van bőven baj, nyilván 24/7ben egylégtérben lehet benne valami, amitől zsigerből szétrugnád a fejét, de mi ezt nem érzékeljük, ráadásul aljas módon próbál az egyedülélő anyukák szent társaságának hiszékeny agyalapi mirigyére hatni, és támogatását élvezni a lé megnyeréséig, akképp, h ő nem mehet innen haza üres kézzel... bár ezt az elején elkúrta, mert egy anya nem hagyja egyedül gyermekét, ügye egyesek még 30 éves nagyfiúkat is egészséges módon nap mint nap pátyolgatják...nadeezmármástészta
a joghallgatónak meg szemlátomást nagyobb áldozatot kell hozni az életben a hetes testűek befogadásáért, mint a nemtudommianevelegelsőnekkiesőnek, h zsu köldökének emlékkönyvébe írhasson, nyilván e téren már rutinja van, h kell bedobni a barátságjólelkűséget hosszú hónapokon át egy félperces magömlés kedvéért....no ezt nem tanítják a jogon
idekivánkozik még a halott bohócnak maszkírozott is, akit nem is értem mi a fészkes fenéket keres benn, azonkivűl h öriföellenséget talált magának az éccsanya személyében, jellegtelen, jellemtelen, hurka, nulla.... ráadásul valami rettentő körülményes nagy hisztigép lehet, aki fél év udvarlás után csak a hegyét kapja be, azt is erős fogazások mellett...szinésznői mivoltja még csak csírájában sem mutatkozott meg, és ráadásul a meningitisz is súlyos nyomokat hagyott rajta.... az olyan megnyilvánulásoktól, h "nekem kellett volna ez a párbaj, h megerősödjek", felnőtt ember lévén meg "anyuci látványától meg epilepsziás sirógörcsöt kapnék" mondatoktól a hideg ráz
ábszolúte nem kamerakompatibilis, legszívesebben kiküldeném a disznajával egyetembe, kettőt egy csapásra alapon
6 széria után is még képesek önfeledten besétálni a gázkamrába, h nekem van elég oxigénem, ezáltal megkockáztatni a kiesést a játékból?
az ilyen emberi példányok látván is megerősödik bennem a közmondás, h nemi minden ejakulációnak kell vezeték- és keresztnevet adni...
Zsigerből utálod mi? :-D Az hogy Affektát kétrét b*szták nem nem viszonyítási alap, és a szattyánkurvázás meg a folyamatos ribancozás jobban hangzik a cafkafront tagjaitól mint az "öööö"...
Ízlések és pofonok. Hehe...
Nyilván van aki CSAK a ribancok és varrott bicepszek miatt nézi a VV-t, nincs ezzel semmi gond. Akinek a való életben komoly kapcsolata is csak a jpg / avi fájlokkal van, annak szíve-joga rárántani vagy pengetni egyet, ha a zombikurvák vagy a farokpörgetők zuhanyoznak, de azért az nem ugyanaz.
Legalábbis szerintem.
mit? <#banplz>#banplz>
Zsuzsa egy értelmes mondatot nem tud kimondani egyszerre, mert annyira lassú a gondolkodása, hogy csak ööö meg hümmögés jön belőle a szavak között...