ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Denisz nagyképűsége,maci kamualvajárása,sunyisága egyáltalán nem vicces.
De ez csak az ÉN véleményem.:)
szerk.:Zsu kisett a kosárból,Ádiná a fav.;-)
Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2014.12.15. 21:29:37
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
akárki is lesz a kihívott :D
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Yo, Bitch!
Lehet pont amiatt, hogy ne tartsák a nézők és a bentiek se szakmabelinek, de lehet tényleg ilyen idegbajos.
Viszont ezzel a vérmérséklettel és stílussal valószínű kiesik szinte bárki ellen.
Én részben sajnálom, mert jobban látnék kint egy unalmasabb Ádámot vagy Robint.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Wazze, ők ketten több humort és érdekességet visznek a műsorba, mint az többiek együttvéve...! <#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor>
Ilyenek karakterek miatt érdemes nézni a VV-t! <#eljen>#eljen>
Sunyi fejük van?
Az lehet, de ők ha taktikáznak, trükköznek (vagy poénkodnak), akkor vagy a riportszobában elmondják a nézőnek vagy valamelyik havernak bent a villában.
Nem úgy mint például Zsu, aki mindig egy álszent szerepet próbál eljátszani a hadonászós kézjátékával, robotszerű arcmimikával, stbvel és jó ha kb 5%-át látjuk az igazi énjének.
Reni ugye színésznő kint, valószínű azért is vágta egyből ezt Zsunál és ezért is kap idegbajt tőle.
Meg ugye meglepő módon pont Maci + Laci, tehát a villában lévő értelmesebbek rühellik legjobban a nagy KamuZsut.
Más:
Fanni anyja berágott. - Nem lesz ott a lánya párbaján.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.15. 11:13:22
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Yo, Bitch!
Ne reménykedj wesker, már megbeszélték :-D
Amúgy Zsu egy érdekes madár. Nem könnyű reálisan megítélni, mert folyton csak egy kimért maszkot kapunk belőle. Annak ellenére hogy eddig a legtöbb reakciójával egyetértek - az általa felvett attitűddel komoly problémáim vannak. Az a gond, hogy még ha egyes dolgokban igazat is adok neki, közben van benne (és a viselkedésében) valami kényelmetlen.
Itt az "attitűd" a kulcsszó, mert az igazi személyiségét nem ismerhettük meg, csak azt az álarcot ahogy reagál dolgokra. A párbaj előtti Edinás találkozón kívül nem sok őszinte kifakadását láthattuk, ami persze nem feltétlenül jelenti azt hogy nem őszinte, csak azt hogy egyszerűen képtelen megnyílni, és így nem is tudjuk megismerni, vagy ami még nagyobb baj: igazán megszeretni.
A kitartása és az önuralma imponáló, nem tartom butának, de az a mesterkélt hangnem és gesztikulálás amit felvesz sokszor ellensúlyozza ezt.
Kapitális faszságokat mondanak róla sokan. Aki kedveli a karakterét, az szerintem nem azért teszi mert sajnálja őt a sok szopásért, vagy mert okosnak / erősnek tartja, hanem mert eddig akárhogy is nézzük Ő az egyetlen aki letett valamit az asztalra játék terén.
Mókás látni, hogy Fanni mennyire túlképzeli őt, a fehér csapat minden tagjának a cselekedetében Zsu-t látja értelmi szerzőként. "Biztos pszichológus"... :-D A többiek is megosztottak vele kapcsolatban (attól függetlenül hogy mellette állnak vagy ellene vannak), sokkal erősebbnek látják mint amilyen, még Maci is (aki nem hülye) fél tőle. Szerintem a villalakók többet foglalkoznak vele mint kéne, talán a Dennis az egyedüli aki amellett hogy nem kedveli, leszarja.
A Danival való konfliktusban abszolút neki volt igaza, ha valamiben hibázott az talán az hogy ezelőtt nem tisztázta ezt még ennél is világosabban a fiúval. Pont ő mondta a riportszobában, hogy "tudja ő milyen egy férfi, amíg él reménykedik". Így szerintem azt is érezhette, hogy csóringer Dániel is szeretett volna már a villában hömpölygő tesztoszteron lavina alól életjelet adni. Akármennyire is Maci a totális lúzer, Daninak sincs könnyebb dolga (főleg részegen, mikor az agya energiatakarékos üzemmódba kapcsol). Elhiszem, hogy a kigyúrt férfitestektől nedvesedő pinák között csak egy szánalmas játékpincsinek érzi magát.
Ettől függetlenül (és attól hogy végig kitartott a meghurcolt csaj mellett) semmi joga nem volt A NŐT kérni Zsutól cserébe. Márpedig hallhattuk, hogy Zsu azért nem feküdt mellé, mert Dani előzőleg részegen megjegyzéseket tett, és próbálkozott nála.
Hallgattam egyes emberek véleményét, hogy mekkora kurva, mert jött a rossz dumával, hogy aztán a kigyúrt hímek közé feküdhessen.
Reni mellett eddig szerintem Zsu az igazi antinő. PONT EZ A BAJ VELE. Mióta Dávid kiesett, semmilyen szexuális megnyilvánulása nem volt. Már tucatszor elmondta (és szerintem nagyjából láttuk is) hogy a többi hím neki nem jön be (többek közt a ma esti streamben is mikor Edinával fürdött).
De végső soron szart se számít. A női "antifanoknak" :-) ezen az alapon ajánlom szolidaritásból Maci túrós batyujának a nyalogatását, a férfiaknak meg Vikcsu bepállott zsírszalonna seggét. Ha szexuális vonzalomról beszélünk, akkor se a villaszabályok, se a játékstratégia nem számít, baszhatod a hatalmas lelked, mert nem arra fogsz gerjedni, hogy valaki milyen gerinces, vagy hogy egy hétig támogatott a párbaj előtt. Ez genetika, és farkad / muffod magasról szarik rá, ha arról van szó hogy hálából midet rakd oda a másiknak...
Mellesleg szerintem Robin előbb fogja odatolni a seggét Lacinak mint Zsu (ők hárman feküdtek lent). Édes kis sírós Robinunkról szerintem már legendák keringenek a Villában. A vörös rúzs amit a polcán találtak, a manikür készlet amit ma Edinának kölcsönadott, és az összes többi "érdekes" fejlemény még meglepetést is tartogathat...
:-D
De izomból rühellem deniszt is,úh. ő is húzhat a picsbe.A többiek maradhatnak.:)
nem szeretem az ilyen "igénytelen koleszos felemás nemi mozgású álmosfejű hülyénbeszélő"fazonokat,akik addig megértő haverok,míg pofára nem esnek a másokbeli csalódásaiktól :)
Szerintem mást fog kihivni ! Meg aztán nem mindegy kit hiv ki mert az RTL-nek az a célja hogy mindig legyen konfliktus ezerrel
és akkor igy Reninek kell vissza menni !
Elkövették ugyanazt a hibát mind az előző csapat hogyha megpakolnak valakit jellel az sose vezetett jó célra !
Majd a többiek arcára leszek kiváncsi amikor Reni megy vissza ! :D De ehhez tudni kéne kit hiv ki ha nem Edinát hivja ki akkor van esélye
ha mégis akkor nincs esélye !
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Lacit miért hívják majd telefonon? :O Neki is történt valami a családjában?
Már most Röné "láthatalan" ellenfelére szavaztam.:)Ha ki is viszi Edinát,arra-szerintem rábaszik.Nincs tisztában a "kinti" erőviszonyokkal.
Yo, Bitch!
DE nyugodtan kirakhatod még 1x linkben aki lemaradt volna róla az vissza tudja nézni ! Persze amint lehet majd még én is rakok fel amint lesz rá időm ! Amugy nem téged akartalak törölni hanem mást csak nem vettem észre hogy ez a te kommented !
Sokan únjuk már wesker-t...
lehet törölni ezt is!!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
elemeznének, ha lenne mivel
Nem kell ide a másik csapat össze vesznek ezek maguktól is ! :D A másik csapat csak nyugodtan hátradől és figyel elemez :D
Csak zárójelben;nekem sem volt egy cseppet sem szimpi a "tegnapi" Zsu..
HAJRÁ ÁDINÁÁÁ!!!