ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Edinának Danival kéne összeállnia, és senki mást nem szabadna beengedniük a körbe. Ketten együtt nagyon sokáig jutnának.
wesker24
Nah végre erre vártam már régóta ! Dani jól lehordta mindennek ezt a Ribit ! xD Még csak most esett le neki hogy Dani többet érez nála ?

Igencsak durva fázis késésben van ez a csaj ! A nagy szövetség kezd felbomlani és ehhez még a másik csapat sem kellett !

Nah meg Reni tud ö ha akar hogy lerendezte már a dolgokat a főnökkel 😄 Az ironikus az volt hogy az ös ellensége is egyetértett vele ! 😄

Persze Dani-nak ez sem volt elég vazee rohadt kapzsi kis dög ! xD

Alig várom már a holnapot amikor ezek 2-en összevesznek XD
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2014.12.13. 23:02:58
Darthmushroom
azt kell mondjam hha Edina ilyen marad reális esélye lesz megnyerni a játékot, főleg h nemes célra szánná a pénzt. láthatóan a szerkesztők is rájöttek h egy szerethető karakter és egyre többet "foglalkoznak" vele.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Jesszusom! Nézétek meg a tegnapi Belevalót! MInden idők legkriminálisabb belevalója volt.
rain70
Direkt a "viták" miatt lett ez is kitalálva. Ha mindenki degeszre keresné magát, minden happy lenne, te meg kint unatkoznál a tv előtt! 😊
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.13. 10:17:29
rain70
Nem kurva ő, azt máshogy hívják.
Csak tombolnak benne a hormonok! 😊 Egyébként a többiek egy idióták, ennél jobb alkalom nem is lehetne nekik, hogy ráhajtsanak Fannira. Egyrészt a csaj sokáig nem bírná a nem szavakat dobálni (ha egyáltalán dobálná), valaki biztosan révbe érne nála, mert nem kell sok neki, hogy benedvesedjen. másrészt Dennis biztosan hülyét kapna, akár még a fejét is elvesztené. és páff, máris mehet a levesbe. Dennis kint, plusz Fanni bent (egyedül). 😊

147917-re ment sorry...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.13. 10:19:14
nah..munkahét végi buli..és megint ilyen ganajócska dalokat óbégatnak 😄
LoSA
Mint az életben.... Valaki megfeszül, valaki meg lószart nem csinál! <#nezze>

wesker24
Nézd meg a Belevalót eddigi legjobb rész XD se Skypeos se Betelefonáló ! xD Aurelio volt erre beküldik a fönököt neki ! xD

És ugye az Öf-böl kimaradt hogy az öreg rányomult durván Fannikára ! xD

Krisztiam
Dennis jól megdugta megint Fannikát 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Vicc ez a munkahét.... Szappanosoknak lófaszt se kell csinálni, röhögve kavargatják a löttyöt azt 9000 krajcár, többiek meg beleszakadnak melóba azt kapnak 300-400 😄 Már rég nem csinálnám a faxba....
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2014.12.12. 22:56:14

ForzaInter
Azert ekkora ribancot mint ezt a fannit..😄

Yo, Bitch!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nem..csak közel 40 éves és nekem a pocsíkolás volt a kufircolás kamaszkorom óta,ezért nem értem,mostanság miért "herdálják el" 😊
tavaly Teo volt a boltos, napi fix fizuja volt, semmi köze nem volt a bevételhez
debreceni vagy? csak ott szokás ezt használni, a pocsékolás mindenhol máshol az elherdálást jelenti 😄
az öreg használta azt a szót,hogy nyereség neki,tehát szerintem a következő van
20.000el lehet bolttulaj,de az szerintem le is vásárolhatja egyben..ezen felül napi fizetés..
szerintem a kassza így a végén nem az övé lesz

vissza kéne keresni,tavaly hogy volt a boltos szerepe
semmi..csak leírt egy szót,amit mindig hibásan írnak az indexen,főleg mostanában dennis-fanni akcióknál 😊
én is ezt néztem, hogy ez most wtf? minek kell betennie a kasszába, ha úgyis az övé a bevétel, nem telejesen gondolhatták ezt át, meg minek meg kinek fizetne bérletidíjat, ha úgyis minden pénz az övé? a főnök se veszi le belőle a sápot, meg az árukészletért sem kell fizetni

az meg kb hihetetlen, hogy azt sem tudják mi az a csigatészta 😄
mibajod?
imádlak..végre valaki jól használja ezt a kurva szót...minden médiafirkász pocsékolást ír,pedig így a helyes szerintem 😊
Én is seggre estem,utána elkapcsoltam.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Akkor szerintem pöcöknek is meló lett volna,mert ha nem tévedek,akkor a seprűsök,és a tésztások egy műszakban vannak.Ahhoz képest,hogy pöcök azt mondta,hogy nem fog pocsíkolni..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

én is hallottam hogy feltámasszák majd
ascii
áhhh kössz, nem jutott eszembe a neve ... benne a van az-5-legcikibb-valo-vilag-szereplo-a-kezdetektol cikkben ... mit sem változott

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

wesker24
Tordasss vazeee na neeee ! Ezt honnan kukázták ! xD
Darthmushroom
annyira zavaró h nem magyarázták el egyszer se normálisan a boltost... végén kirakják h a napi fizetéseket, és ott van h laci 13e meg h többieknek mennyi, de nyugiba megbeszélik h lehet Zsunak majd segítenie kell a boltba anyagilag, így meg az jön le h már csak annyi pénze van a 20eből (napi bérleti díjak meg a költekezés után) és nem az h neki annyi volt a napi keresete.

wesker24
Nagyon jól teszi ! xD Igy kell ezt csinálni ! xD
Ez mekkora már! Munkaidő alatt Denis bemegy kúrni a nyugiba, közben Daniék dolgoznak 😄 😄 😄
wesker24
Nah Danni-Fanni Harmadik felvonás holnap ! xD
Darthmushroom
supertv2-n nem hiszem h olyan nagy nézettség lenne. meg h gyakorlatilag a licencen kívül nincs meg hozzá semmi nem hiszem h aprópénzes befektetés lenne, főleg a TV2nek.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.11. 22:28:13

van védettség?
ascii
összeségében ez egy csatornának aprópénz, minimális befektetésű magas nézettségű műfaj a trash reality

Darthmushroom
Maci szánalmas.. csak a Zsut veszi elő mikor kb. az egész villa röhögött azon h járt.

Darthmushroom
*vagy a jelentkezéseknél
am azért lett volna még drágább mert a villát is fel kellet volna építeniük, de talán jövőre lesz belőle valami.

Darthmushroom
ha jól emlékszek már a castingoknál is jártak és ősz elején akarták indítani, de a reklámadó miatt meggondolták magukat.

alant szó volt róla pár napja..reklámadó vagy mi a rosseb
ascii
én azt nem értem, h a konkurencia miért nem indított még, bár mintha lett volna róla szó, h feltámasszák a bb-t

zotya10002
Szia!Éjjel nappal Budapest -ről nem tudnál ilyen jó kis versikét írni ?

Köszi! :-D

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

az alap koncepció nem rossz ,de az,hogy az RTL-nek abból áll,hogy a kúrást,káromkodást meg seggmosást adják szinte állandóan az megöli a "játékot" sokkal,de sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb is lehetne ez a műfaj...na mindegy
ascii
ebben igazad van, h a belevalóban adhatnák a kimaradt jelenteket, vagy más vidiket bentről ami a főműsorban nem megy le, nagyobb lenne annak is a nézettsége. ez azért tényleg száni, h 24 ből csak 30 perc elég egy alapjában véve kukkoló műsorról...
vagy akár a honlapra is felrakhatnának exkluzív vidiket.

kill3r21
hát nem vagyok meggyőződve arról hogy a Dóri nagymamájának a halálhírét le kellett volna adni..
igen, tegnap viszont arról volt szó, hogy nem így van, hanem neki is tejelni kell a kasszába vagy a franc tudja, ők se értették
Darthmushroom
ezt értem, nem is írtam h ingyen vehet mindent, de 7 napra 20e +amit már keresett az bőven kijön napi több mint 3e-re ami nem rossz az átlaghoz képest, arról nem is beszélve h boltosként is írtak valami fizetést, nem ingyen fog boltba "dolgozni".

*megnéztem a videót: bérezés "a bolt teljes bevétele"
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.11. 10:19:00

nem, a kasszába neki is be kell tenni a pénzt, a bevételhez semmi köze
nem értem a készítőket ! nem az lenne a szenzáció ha nézhetnéd bármikor? és ha spontán dolgok alakulnának ki? nem baj az,hogy vannak hetente tematikus feladatok,sőt! ez jó ötlet! ,de könyörgöm ne befolyásolják már! tegnap belenéztem az esti műsor utáni belevalóba......az esti adás 80%-a volt a belevaló világban is! kajak semmi értelme....van benne egy kis beszélgetés,de ugyanazokat a videókat mutatják és beszélik ki mint az esti videóban....A honlapjukon ma csütörtökön-tehát már 4! nappal a hétfői munka után- azok a videók vannak amiket hétfőn csináltak.....ez bullshit
Darthmushroom
azért 20eből bőven van 1 hétig habzsi-dőzsi ha azt nézed átlag mennyit keresnek,+a bevétel lesz Neki a fizetése vagy h írták.
az h Renire rárakják azért valljuk be nem túl sok jel mivel csak 5n vannak abba a csoportba és kitudja mindenki betartja-e a szavát, szóval azért szerintem kicsit másabb mint azok az esetek.

Írták máshol is, hogy hülyeség volt erre elhasználni a képességét "Én tuti a lila kendőt vettem volna el, azzal akár meg is nyerhetné a játékot".

Szerintem a védettség nem egy jó szuperképesség. Pontosan egy nyertes párbaj erősít meg lelkileg téged és a pozíciódat is a többiek között. Ha a többség téged akarna kitenni, akkor igenis arra van szükséged hogy párbajozz és bizonyítsd másoknak és megadnak is hogy ott a helyed. Ha elmenekülsz előle, akkor az sem bent sem kint nem fog erősíteni. Pont ellenkezőleg...

Párbaj nélkül nem lehet megnyerni a játékot, ha máskor nem, a végén úgyis megmérettetsz, pont ezért a védettséget én nem tartom egy erős képességnek, de a játék szempontjából szükséges hogy a visszajövő ember megkapja, mert kell, hogy párbaj után felbolyduljon a Villa élete, és ne csak egy embert basztassanak folyamatosan.

Viszont kihívónak lenni a legbrutálisabb dolog, mert te választasz a másik 10+ emberből.

Utoljára szerkesztette: mermalior, 2014.12.11. 05:02:09
Smithwarden
Nem nyughass... <#idiota>
Ha valami faxság, akkor nem szabad annyiban hagyni.
Amúgy szerintem petíció szerűség nem volt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D