ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igencsak durva fázis késésben van ez a csaj ! A nagy szövetség kezd felbomlani és ehhez még a másik csapat sem kellett !
Nah meg Reni tud ö ha akar hogy lerendezte már a dolgokat a főnökkel 😄 Az ironikus az volt hogy az ös ellensége is egyetértett vele ! 😄
Persze Dani-nak ez sem volt elég vazee rohadt kapzsi kis dög ! xD
Alig várom már a holnapot amikor ezek 2-en összevesznek XD
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2014.12.13. 23:02:58
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.13. 10:17:29
Csak tombolnak benne a hormonok! 😊 Egyébként a többiek egy idióták, ennél jobb alkalom nem is lehetne nekik, hogy ráhajtsanak Fannira. Egyrészt a csaj sokáig nem bírná a nem szavakat dobálni (ha egyáltalán dobálná), valaki biztosan révbe érne nála, mert nem kell sok neki, hogy benedvesedjen. másrészt Dennis biztosan hülyét kapna, akár még a fejét is elvesztené. és páff, máris mehet a levesbe. Dennis kint, plusz Fanni bent (egyedül). 😊
147917-re ment sorry...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.13. 10:19:14
És ugye az Öf-böl kimaradt hogy az öreg rányomult durván Fannikára ! xD
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Utoljára szerkesztette: Ferrari23, 2014.12.12. 22:56:14
20.000el lehet bolttulaj,de az szerintem le is vásárolhatja egyben..ezen felül napi fizetés..
szerintem a kassza így a végén nem az övé lesz
vissza kéne keresni,tavaly hogy volt a boltos szerepe
az meg kb hihetetlen, hogy azt sem tudják mi az a csigatészta 😄
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.11. 22:28:13
am azért lett volna még drágább mert a villát is fel kellet volna építeniük, de talán jövőre lesz belőle valami.
Köszi! :-D
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
vagy akár a honlapra is felrakhatnának exkluzív vidiket.
*megnéztem a videót: bérezés "a bolt teljes bevétele"
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.11. 10:19:00
az h Renire rárakják azért valljuk be nem túl sok jel mivel csak 5n vannak abba a csoportba és kitudja mindenki betartja-e a szavát, szóval azért szerintem kicsit másabb mint azok az esetek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Szerintem a védettség nem egy jó szuperképesség. Pontosan egy nyertes párbaj erősít meg lelkileg téged és a pozíciódat is a többiek között. Ha a többség téged akarna kitenni, akkor igenis arra van szükséged hogy párbajozz és bizonyítsd másoknak és megadnak is hogy ott a helyed. Ha elmenekülsz előle, akkor az sem bent sem kint nem fog erősíteni. Pont ellenkezőleg...
Párbaj nélkül nem lehet megnyerni a játékot, ha máskor nem, a végén úgyis megmérettetsz, pont ezért a védettséget én nem tartom egy erős képességnek, de a játék szempontjából szükséges hogy a visszajövő ember megkapja, mert kell, hogy párbaj után felbolyduljon a Villa élete, és ne csak egy embert basztassanak folyamatosan.
Viszont kihívónak lenni a legbrutálisabb dolog, mert te választasz a másik 10+ emberből.
Utoljára szerkesztette: mermalior, 2014.12.11. 05:02:09