ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ascii
itt szerintem senki sem hadakozik veled, h ádiná egy szent

max kedvelték az elején, de máramár rendesen alulmúlja magát, leginkább spiccel, fejre

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

1 hét múlva figyeljétek meg ott fog részegen vonaglani a villabuliban ("most éppen gyászol <#nevetes1>"),
ez a ti edinátok, a visszahúzódó hóferészívű kis ártatlan hamupipőke.

lol, jó emberismerők vagytok <#guluszem1>

sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk

itt nem az a lényeg hogy feladja-e vagy nem, az mindenki magán ügye, döntse el magában,ő döntése kész!

hanem az a gáz hogy világosan kimondta a beköltözés előtt hogy feladja a játékot ha a szeretteivel történik vmi. Most eltávozott egy közeli hozzátartozója, erre: "maradok, tovább folytatom a játékot"

a tv nézők sokaságának szemében meg edina az érintetlen, egyszerű, jóravaló erdélyi parasztlány..... ja persze<#violent>

sok birka beveszi a maszlagot

Klon
Sztem meg igaza van. Attol, h feladja a jatekot, nem valtozna meg semmi. Gyaszolni odabent is tud...
Ettol fuggetlenul, nekem is egyre unszimpatikusabb.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

de úgy látom tényleg igaz az hogy a valóság erősen szubjektív dolog, sajnos <#szomoru1>

ha érted mit arattyolok

----.-----------------------------------------------------
olyan kétszínű ez a nő mint egy fekete-fehér mozifilm
Utoljára szerkesztette: devisionhun, 2015.01.10. 14:18:08

azt még tedd hozzá hogy ezen neki már nem kellet gondolkodnia, hiszen a beköltözésekor megkérdezték tőle hogy miért adná fel a játékot?

válasza:" Igen, ha a szeretteimmel történne valami…"

akkor most mi van??<#gonosz1>

azt még tedd hozzá,hogy kemény 10 percig hagyták gondolkozni,hogyan cselekedjen.........
edina: "Előfordulhat olyan helyzet, ami miatt feladnád a játékot?
Igen, ha a szeretteimmel történne valami…"

meghal a nagyapja,lilu kérdezi:
" -edina, fealadod a játékot
-nem, maradok"

no comment ez a nő, egyre jobban útálom

ascii
"Plasztik részeg fröcsögése amúgy komolyan ijesztő, amennyi indulat van benne, és amilyen stílusban tolja, pont mint az egyfogú alkesz csöves, akinek nem adott pénzt a Nyugati aluljárójában átvonuló rohadt burzsuj csürhe."
" Plasztik szerint meg az egész triumvirátusnak rohad a lelke, de nyilván Basszájba mérgezi őket, aki minden rossznak a forrása, ami a világban van. Állítom, Plasztik szerint Laci az időjárást és a magyar választási eredményeket is tudja befolyásolni, ő írta a Mátrix 2. és 3. részét és tőle ered a lakodalmas techno műfaja is."
<#nyes>

Garage store?
rain70
Olyan sapkát keresek, ami rajta volt az étteremben, ha valaki tud linket, hogy hol kapható, ne tartsa vissza magát! <#worship>
Nyálas volt az egész, főleg Robin. Mindig számíthatsz rám, örülök, hogy te vagy itt és mennyire unalmas buzi vagyok...ezt is hozzátehette volna.

A tegnapi ÖF-ban sem volt képernyőn a csávó, ha ez az éttermi kiruccanás nincs, mintha ott sem lenne, mióta visszament. Maci se különb. Az állandó alvás az viszont nagyon megy neki.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.10. 06:23:58
wesker24
wesker24
wesker24
Nem sokára feltölti a tegnapi éjjeli adást amiből konkrétan lószart sem adtak le szokás szerint :D
wesker24
Akkor nézd meg a tegnap éjjeli adást ! :D

Hogy mi is történt éjjel a buli alatt a hatalmas veszekedés után mert ugye ezt az ÖF-ben már nem adták le :D

Érdemes megnézni nagyon tanulságos :D Fanni amikor full részeg na akkor vannak nagyon jó gondolatai :D

Ajánlom az utolsó 5 percet ahol Zsu és Maci van persze Zsu is full részegre itta magát és Zsu-nak is pont a jobbik kedvesebbik oldalát láthatjuk persze lehet hogy ez is csak az ital hatása miatt van mert másnap már ugy se fog emlékezni semmire :D

És pont az ilyen történéseket nem adják le az ÖF-ben ? Milyen idióta barmok dolgoznak ott az RTl-nél hogy a legjobb részeket kihagyják ? :D

kill3r21
Fanny tényleg viszi sokszor a műsort, de a szája miatt kiesne szerintem
az ÖF végére gondolt..sűrűn lehagyják már
wesker24
Az csak jóval később rakják fel a VV honlapjára !
ascii
és megint nincs holnapi előzetes, k***a anyját az rtlnek

ez az állandó kurva anyázás borzasztó!
rain70
Edina lelép? Mert eléggé megzuhant...egyre szarabb az egész műsor... :/
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.09. 22:50:10
ascii
mennyira szarok már mind....annyira túltolják! már mind idegesítőek

ForzaInter
Ez a maci milyen láthatatlan ember lett, pedig elég feltűnő jelenség:D

Ebben a szeriaban 2 tuja van:D

Yo, Bitch!

wesker24
Jah most meg Edina nagy papája halt meg mi van itt vazee ? Ennyi halál eset még egy szériában se történt !

Amugy ez mi hogy elérkeztünk a széria feléhez ? Mi van ? Csak 100 napos lesz vagy mi ? Még a VV1 és tovább tartott mint 100 nap ?

A VV1 108 napos volt és most vagyunk az 50-dik napnál !
na bazmeg..ennek is meghaltak odakint?..mi van itt?
megy az ÖF és minden nap az első blokk után elegem van és kikapcsolom..
hányadék ahogy egymás után házhoz mennek lófaszért :)
ForzaInter
Nekem ebbol a szeriabal lassan mindenki ellenszenves

Yo, Bitch!

Veronika!! ÚrIsten! EZMIEZ??? randa volt eddig is,de ez MI??? kokain gondolom fogyaszt durván..........
gduck
Akinek ilyen csúnya arca van, nem csoda hogy sapkában járkál :D

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Ez az eddigi legjobb VV .... BELEVALÓ! Elég ha azt nézed, amik eddig itt ott mentek az túltesz mindenen :D Pl. Kiszel Tündike ahogy egész műsor alatt a naptárát reklámozta, majd lefordultam a röhögéstől, Aurélió és Éva műsorvezetése stb. 1000% szórakoztatóbb mint a sima műsor :D

wesker24
Ezt ugye te se gondolod komolyan hogy Fanninak bárki ellen is esélye lenne ? Talán csak Laci ellen lenne esélye aki ellen vissza jönne ! :D
Marha idegesítő lett Edina.... Eskü örülnék neki Fanni hagyná kinn a picsába....

mgenya911

ForzaInter
Reklam miatt van

Yo, Bitch!

lehet hasazni,guggolni,fekvőzni,ugrálni,lábemelés, húzódzkodni stb. nem hisztizni kell !!
Darthmushroom
az engem is zavar... hihetetlen tahóság, ráadásul elég menő étterem.

fanni hisztije után már a kötelet készítem elő

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Master91
Ütném míg mozog

Meg fannit is pfej
Kezd idegesíteni ez a VV , én lehet ki szállok :D
RTL Klub stylist
ascii
Biodíszlet, mint a ki mit tud győztes??? ezek az applikációhasználók belevannak szerelmesedve a félig lehunyt szemű senkiháziba?

Nem tudnak racionális döntést hozni, most nem az volt a kérdés ki a legszimpatikusabb, hanem h se ritmusérzéke, se hangja, se nem tette oda magát, erre megszavazták győztesnek?

Master91
hogy a picsába lehet NŐ létére baseball sapkába beülni egy étterembe !!!!!!!!!! FELVÁGOM AZ EREIM
ascii
nekem ez az egész megrendezettnek tűnt, túl sokáig keresték azt a szar táblát, pennis agyából meg nem ez jött volna le, h te hé dani mond meg az ádinának, h ott van a szauban, annak meg nem lett volna annyi esze, h ne egyből odamenjen...

nem hiszek a benti színészkedésben, de nekem ez az egész táblahistória nagyon izzadtságszagú volt..

Edina kibaxottul kis rohadék! laci van rá még bónuszban negatív hatással mivel a geciskedéseivel neki akar imponálni....hogy mutassa ő is mekkora "vagány"
gduck
Én Zsu helyében kijelentettem volna, hogy az uralkodó vacak tábla nélkül is URALKODÓ :D És nem törődtem volna az eldugott táblával. Csak hát kis sütnivaló is kellene ehhez a játékhoz...

ascii

ascii
a varacskos disznó meg szerintem ott ment el a gatyájába, biodíszlettel egyetembe

wesker24
Hát jah azt a 7 perces Fanni Zsu fürdetést én is elnéztem volna még egy darabig az biztos ! xD

Amugy Fanni mekkorát odacsapott már Zsu fenekére és még élvezte is xD

rain70
Fanniban van bőven leszbi hajlam (is). És Persze, Zsu-ban is. Ha nem lenne, egyik sem csinálta volna, vagy engedte volna ezt tovább 1 percnél, vagy el sem kezdték volna. De....jó volt na. <#nevetes1>
"tud már vki müködő streamet?"

http://online-net-tv.info/rtl2-online/

Amikor összefoglaló van itt tudod nézni az adást, csak meg kell várni azt az 1-2 percet míg az adás tetejére rakott reklám ALATT megjelenik a "reklám bezárása", aztán az újabb reklámot meg ki tudod X-elni. És voalá jön egyenesben az RTL II :-D
Dency
Edina beszél arról hogy nem kell félni a büntetéstől :D De mikor nyomatták neki a mikroportos szöveget a nyugiba, akkor nem volt ekkora szája.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Darthmushroom
nem. Ádám meg Fanni nyerte, és meg is volt a vacsorájuk a nyugiba.

am érdekes lesz a mai Valóvilág special Robin edition.. :D még a végén megtudunk róla valamit :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC