2813
-
#2069 Jaja az egyik pedestial-ra kellett rá tenni :D. Ja és amúgy az angolul: Altar(gondolom magyarul Oltár :D)-oknál mit kell csinálni. Mer találom őket köteggel, de nem tok mit csinálni velük :( -
#2068 ez már a végigjátszás, csak a jobb oldali "menüben" kell kiválasztani, hogy melyik része érdekel a játéknak. -
#2067 Köszi a linket, az angolba jó vok. De az oldalon valahogy nem találtam sehol végig játszást vagy valamit :( -
#2066 Szerintem valamelyik pedestal-ra kell helyezni a kürtöt. Az 5 közül egyre ráillik. Nem lehet a kürtöt fújni pedig klassz lenne :) -
#2065 ha jól értem, akkor lementél a relikviák gyűjtőhelyére. 5 darab relikvia van, az egyik a kürt, amit már elvileg megtaláltál asszem, aztán van pajzs, sisak, dárdaszerű fegyver, meg még kettő valami. ezeket a játék folyamán, különböző "dungeon"-okban fogod megtalálni. mindegyiket egyre nehezebb lesz majd megszerezni. mennyire vagy otthon az angolban? ha eléggé, akkor tudom ajánlani ezt az oldalt. -
#2064 Nah most nagyon kéne a segítség:) Ott járok hogy, van egyo an küldim: Mennyek a Chamber of Spirits-be Talendor romjainál és bent fújjam meg a kürtöt. Nagynehezen megtaláltam a romokat és lementem de nem lehet megfújni a kürtöt:(
Van valami Pedestial of ...... aminél Tárgyat kér de azt hol találom? Előre is thx. Amúgy de kihallt lett a fórum -
#2063 Köszi, de közbe már rájöttem hogy a celáába a csávót kellett végig hallgatni:) Bemntem a jelszavas izéénél ott kinyirtam azt a Ursula-t vagy, kit és vissza vittem a térképet a boltosnak és a templomnál is dumáltam a fehér csajjal ő meg adott egy Katkomba kulcsot ahova elmentem ott is kinyírtam egy őrt akkor meglett egy jelszó. Amit elmontam a beszélő kőfejnek :D És megszereztem a kürtöt. De most még van 3 küldim amikhez kikéne jutni Fargrove-ból:( De kihez kell odamennem, mien küldit kell csinálnom hogy bemehessek a királyhoz? -
#2062 azt a jelszót nem ott tudod használni. van egy eldugott rész, ahol van két ajtó. az egyikhez ha odamész, akkor nemtod kinyitni, a másiknál pedig kinyilik egy rés és egy faszi dumál. neki kell megmondanod a jelszót. ott intézd el a dolgaid, meg ahol tudod (temple of celestine vagy mi, meg asszem még egy van, már régen játszottam sajna:)).
szóval próbálj meg mindenkivel beszélni és figyelj oda mit mondank, mert én így szívtam sokat, hogy nem olvastam el alaposan a szöveget. már nemtom mikor, de majd bemehetsz Fargrove urához, Lord Bowerstone-hoz, akivel szintén beszélhetsz és ha megígéred (elvállalod a küldit:)), hogy megmented a lányát, akkor megmondja azt a jelszót, amivel végül ki fognak engedni Fargrove-ból. javaslom, hogy először a nyugati kaput használd (ez az ahol a börtön is van), mert Én egyből a délihez mentem és nem gyengén megszenvedtem az ottani ellenfelekkel, akik persze később könnyűek. ráadásul térkép nélkül voltam, mert nem volt meg a patch és olyan helyen kerestem valamit, ahol nem is lehetett:) szóval minél hamarabb patch-eld a játékot, mert sokkal könnyebb lesz az életed. -
#2061 Hogy tom megmondani az őrnek azt a jelszót amit a cellába mondott az ember? -
#2060 Nah most eljutottam odáig hogy a börtönbe kifizettem a 200-at aztán a csávó elmonta a jelszót. De most elmegyek oda ahol kérik és nem történik semmi új :( -
#2059 Császtok.
Fargrove-ból hogy lehet kijutni? :):) -
#2058 Januárban megjelenik a Collector's Edition! -
fejbefejsze #2057 Jah.
A ninjutsu az nekem is megtetszett a demóban.
Az tetszett benne ,hogy tényleg kisgatyában elég hatékony volt a karakter.
Ezért kíváncsi lettem rá mennyire életképes egy ilyen karakter ebben a világban.Dehát titok marad 1.4 ig legalább is.
63 as és Csalás nélkül! Ami rosszul esett:azt hittem ez még csak a küldetés első fele,de kiderült a vége is. Így nem tudtam elmenni Level 100 ig.
De hátha 1.4 enged tovább kalandozni.
"Kösz a képeket :)" Egészségedre. 8) -
#2056 Hűha hogy lettél 63-as szintű? Ez igen! Én Level 30 körül voltam a végén.
Az oltárok csak az adept karaktereknek szerepelnek quest-ben.
A rúnatörő masina meg majd az 1.4-es patch-ben fog müködni.
Ninjutsut meg csak speciális karakter pl: Ninja Lord tud használni. Ezt majd ha az 1.4-es patch kijön akkor kipróbálom. A demóban király volt a ninjutsu.
Egyébként nekem se volt eddig programbugom pedig játszottam az 1.0-ás verzióval is, de azért eléggé befejezetlen a játék a hírek alapján. Ezért is nem tudsz tovább kalandozni a végén.
A nők lehetnek még plusz spec osztályok: Valkyrye, Enchantress, Witch stb.
Kösz a képeket :) -
fejbefejsze #2055 Íme a képek. Hát igen. Azt hittem hosszabb lessz a játék. Úgy gondoltam még csak a játék felénél háromnegyedénél járok és meg tudok csinálni egy 100 as karaktert. Erre a játék bejelentette ,hogy vége.
A pajzsra kár volt pakolnom. Inkább a nehézfegyverzetre kellett volna több és az alap pontokra.
Ami zavar és cseppet sem értem:
- A gratulációs lapon azt írják ezzel a karakterrel folytathatom a játékot.
De hogyan? Mert a felszentelés után a játék kirakott a főmenübe és sehova tovább.
A törpével azért indultam el ,hogy megkeressem a Diabolic képességek közül a Ninjucut. Mert Van egy karakterem aki ember Csi Kung a neve és úgy dondoltam egy szál nadrágban végig ninjucuzom vele a játékot. De a ninjucut sehol nem találtam a játék ezen vége előtt.Pedig a demóban van! Valaki találkozott vele?
Nem értem azt sem ,hogy az oltárok és a nagy Mobiltelefon tornyok mire valók. Mert item reqired az persze de közöm nem volt hozzájuk. Sőtt a rúnatörő masinát sem használhattam semmire.
Valaki kezdett már ezekkel valamit?
Aztán találtam egy menedékházat amibe sem jutottam be. Vagy azt csak tolvajok törhetik fel?
Azt észrevettem ,hogy pl a női karakterek másfajta küldetéseket kapnak. Lehet a játéknak is több hossza és vége van?
Hát nem tudom kicsit furcsa vége a vége. 8)
-
fejbefejsze #2054 -
fejbefejsze #2053 -
#2052 Gratulálok!
Karakterlapról nincs kép? -
fejbefejsze #2051 -
fejbefejsze #2050 -
fejbefejsze #2049 Csúnya ijesztő lények a Dungeon Lords ban? Ez nekem újj.
Szerintem némelyik mókás és aranyos.
Dehát ízlés dolga.
Játék stoppos bug hát nem tudom. Én most szabadítottam ki a királylányt de eddig a legnagyobb játék stoppom az volt ,hogy Arindale ban a varázsló nem fogadott rögtön. De ez nem feltétlen bug. Megváratott picit noés.
Az meg ,hogy üres egy láda na bumm.
Nem feltétlen kell abban lenni valaminek.Nekem is van otthon üres ládám de még egy betörő sem reklamált ,hogy ugyan rakjak már bele valamit mert ő feltörte és üres volt.
Olyan hatalmas bug ok al sem találkoztam még ami elvette volna tőle a kedvem.
Jó néha van anyázás de a továbbhaladás öröme feledteti.
Fable szóval egy games. Még nem láttam de utánnalesek hátha megtessik. -
#2048 Fable - The Lost Chapters. van topikja, ha jobban érdekel és talán cikk is van itt róla. Hasonló a Dungeon Lords-hoz, talán egy kicsit meseszerűbb, a grafikája miatt. nincsenek benne annyira csúnya, ijesztő lények (eddig egy vérfarkas volt a "legrémisztőbb"). legfontosabb pozitívuma, hogy eddig nem találtam benne bug-ot:)) mármint ilyen játék-stoppos, meg kinyitom a ládát és nincs benne semmi és ehhez hasonló elég durva hibát, ami sajnos a DL-ben jócskán előfordul. nekem nagyon tetszik. egyedül a DL fejlesztési módszere hiányzik. az nagyon bejött. A Fable-ben kicsit kötöttebb és bonyolultabb a tapasztalati pontok elköltése. egy kipróbálást megér (úgyis beleszeretsz;)) -
fejbefejsze #2047 Én sem szoktam nagyon nyilazni. A vámpírok templomában jól jött. Végül is ott találtam rá. Ye a -6 csak níilra van természetes.
Akkor nem is pazarlok rá 6 kattintást.
Matrix .?! Mi az a Fable után? -
#2046 az jó, bár egy Fable után nem biztos, hogy visszatérek. esetleg pár év múlva:)) -
#2045 én csak akkor használtam íjat amikor egy jó sok XP-t adó ellenséget távolról le lehetett biztonságosan nyilazni :)
egyébként ennél erősebb íjra én se emlékszem
az 1.4-es patch továbbra is készülget -
#2044 én meg távolsági fegyvert gyakorlatilag alig használtam. egy kicsit az elején, de rájöttem, hogy hatékonyabb a közelharc/varázslat kombó:)) -
insane2 #2043 Asszem nekem is ez volt a nyilam, de csak akkor aktív a -6 penalty, ha épp ezt használod. 1ébként egy idő után naon csekély hasznát vettem. Magára valamit is adó szörnyeteg ellen gyakorlatilag hatástalan. -
fejbefejsze #2042
Találtam egy Bow-t. Namost szépen sebezget így magában is csak hát van rajta egy -6 os Penalty. Annak ellenére,hogy a bow képességemen van 5 pont.
A kérdés:Találkozott valaki már kalandozásai során olyan bow-al ami jobb ennél ,de nem kell ennyire ügyesnek lenni hozzá?
Mert semmi kedvem csak úgy 6 pontot tenni bow képességre.
Van annak jobb helye is.
-
fejbefejsze #2041 Haloi Travellers!
Ez a fa tudatosan van megjelölve? Csak annyi érdekelne lessz szerepe később vagy csak egy pont a térképen. -
#2040 hát az, hogy nem tudom vele végigjátszani a játékot:)) úgyhogy csak 4/5-ös, mert azért a játék naggyát végignyomtam vele:))) -
viharhozo #2039 jah, a kari gondoltam , mi masra...?:) amugy miaz h 4/5 s karid van? -
#2038 remélem nálam nem lesz error. majd holnap felteszem, szerdán nyilatkozok:) (mer akkor leszek megint bent:))
milyen képeket egyébként? a játékból? a karakterről? majd ha megint felrakom akkor rakok be, de nekem csak kb 4/5-ös kari, mivel nem tudom továbbfejleszteni már:(( -
viharhozo #2037 Fable -t ?:) nafene, amugy nekem is megvan tsak vmiert nem akar elindulni, 2szer ujraraktam, s mind vmi fatal errort ir ki, majd vmikor nekiallok hadlam mi a baja, most DS 2 zok, nem olyan rosz azse, mint ahogy mondjak, plane 1 dio2 buzinak:D ... amugy koszi a kepeket:D:D
nah off -
#2036 nem próbáltam, de nem is fogom, mert kaptam insane2-től mentést és majd azzal folytatom. egyébként már csak a vége érdekel (mondjuk tudom, hogy nem lesz benne videó, de nem is volt olyan sok játékom amit ennyire élveztem volna és végig akarom játszani. időközben megszereztem a Fable-t is, talán az nem lesz ennyire bugos) -
#2035 ment privi is, de reagálok itt is:))
szóval továbbhaladtál:) ez már a vége? a boszit kinyírni és kész? a gázmaszkot megőriztem, mert gondoltam, hogy kell még 100%-os gázvédelem:)) meg egyébként is elfér. de hüle vagyok, hát már a tieddel fogok menni, mindegy, ezek szerint neked megvan:)) -
insane2 #2034 Legyűrtem a boszit a Labirintus végén. Érett kora ellenére elég jó kondícióban van. Emlékeztek a jó öreg gázmaszkra a Naga templomból? Aki időközben megvált tőle, annak rossz hírem van. Nélküle ugyanis a mami másodpercek alatt helyrerak. És tudjátok ki vendégeskedik nagyanyónál? Hát Barrowgrim személyesen és a szende kis Ellowyn... -
#2033 tényleg elvileg az editorral át lehet irni a player pozicióját. nem próbáltad még? -
#2032 most ez azt jelenti, hogy neked működik az editor? -
#2031 -
#2030 attól függ, hogy hol jársz:)) ha jól látom még Shadow-ba gyomlálsz:) ha végeztél vele és átengedtek a kőszobrok, akkor igen, légyszi küld el. azért csodálkozom, hogy senki másnak nem jött még elő ez a hiba. csak Én "vettem" ilyen verziót:((((