2813
-
#2109 itt lesznek még álmatlan éjszakáid:)) egyébként ez a kedvenc dungeonom, nemtom miért, de nekem nagyon bejött. talán azért, mert nemcsak esztelen üsd-vágd-nemapád van, hanem logikai feladatok tömkelege:)
javaslom, hogy nézz el te is a gamebanshee-ra (van link lentebb), mert ha elakadsz és már 3 órája nem tudod, hogy mit kell csinálni (és nem akarod szétverni a gépet:), akkor ott van segítség. -
#2108 Vartugg-nak nem vért kel adni, hanem éppen tőle kérni. van egy másik útvonal, ahol be tudsz hozzá menni és ha kiszabadítod és beszélsz vele, akkor odadja hálából a vérét (egy részét csak;)).
2. ha egy tolvajról beszélünk, akkor oda kulcs kell, hogy bejuss és asszem azt valahonnan máshonnan szerzed meg, de még korábban. talán az egyik keményebb ellenfélnél van. -
schger #2107 Ja oks,már vágom.Ki kell nyírni kedves kis barátomat is..Hosszú napnak nézünk elébe... -
schger #2106 Kéne megint egy kis help.A shadow ruins-nál tartok és megcsináltam a tower-es feladatot (mikor fel kell mászni a tetejére és meg kell nyomni a rune glyph-et,miközben egy okos varázsló veszettül akadályoz) Két shadow gate van. Egy alul és egy kicsit feljebb.Az alsóból jöttem és a feladat végén a felsőből kell távozni,csakhogy az nekem nem műkszik (csak az alsónál van a kék köd), nem tudok teleportálni...Kell még valamit csinálni,h működjön?? -
wasawski #2105 vagy akárkinek.. -
wasawski #2104 volt már olyan problémátok, Mátrix, hogy a vért nem tudjátok odaadni vartuggnak mert a rács be van zárva? És a hülye tölvajnak sem lehet mondani, hogy engedjen be! Valaki máshoz kell odamenni először? pls help! -
wasawski #2103 ez nekem új én erre passzolok -
bloodrayne2 #2102 Mert a csontvázakat ütöm de semmi bajuk nem lessz! -
bloodrayne2 #2101 Amugy mi az oka annak hogy ütöm vágom az ellent de semmi életét nem veszi le...:( -
bloodrayne2 #2100 Kössz Gary pont most csináltam meg:) -
Gary #2099 A templomban (16) van a Seer Paulus. Ha megmentetted Seer Augustus-t, akkor kinyitja a jobboldali hátsó ajtót. Itt van egy csaj, ez adja a katakombás küldetést, de kulcsot is ad a bejárathoz! -
bloodrayne2 #2098 Na ez az megkaptam a küldetést a Celestial Order-től a templom féleségben de amikor ki megyek a ott melette van egy rácsos ajtó és arra vannak a Katakombák de azt irja ki hogy Item Required és nem nyilik ki...Beszéltem a csajjal és mondtam hogy szinte mindenkivel százszor beszéltem amugy nem is tudom hol a kastély -
Gary #2097 Megvan a Kürt a Katakombákból? Beszéltél a fogadóban is a csajjal a király lányáról? Próbáltál bejutni a kastélyba?
Van akivel egy-egy küldetés után is, újra beszélni kell! -
bloodrayne2 #2096 Lehet hogy ilyen hülye vagyok de mit kell csinálni azon kivül hogy már kiszbaditottam a August Seert meg hogy megszereztem a Treasure map-ot a csajnal (Delisha)-nak aztán szinte már mindenkivel beszéltem és semmit nem tudok már csinálni... -
schger #2095 Jaaa.Ebben kicsit tudatlan vagyok,mivel az fps játékokat részesítem előnyben (ott nem kell ennyit gondolkodni ),de ez valamiért nagyon megfogott... -
#2094 Non-Player-Character vagyis nem a játékos által irányitott karakter. Ez olyan szép rpg-s kifejezés :)
egyébként ez majd egy kicsit őrült fickó lesz akivel még kereskedni is lehet
-
#2093 az majdnem a legvége lesz, addig egypár küldit meg kell csinálnod. -
schger #2092 Most nem akarok olyan hülyének látszani,mint amennyire vagyok,de mi az az NPC ?
-
#2091 Azt majd az egyik NPC fogja megmondani. -
schger #2090 Köszi! Akkor lehet,h előbb kellett volna kérdeznem.. Mostanra már vagy 15 összeszedtem,de csak 12 van nálam (a keys-be 1 van,de a junk-ba tette a többit) Akkor fel is teszem a következőt: ha csak akkor tudok teleportálni,ha tudom a kódot = jártam ott,akkor hogyan jutok el Vale of Ruin-ba? A térképen én úgy nézem azt csupa hegy veszi körül -
#2089 Csak 1 kell. De adott célállomás teleportot csak akkor tudod használni ha már előbb voltál ott, vagyis tudod a kódját. Beastek végtelen számban jönnek, remekül lehet tápolni :) -
Gary #2088 Csak 1-et, mert a többi nem kerül be a tárgyak közé, viszont az az egy végig ottmarad. Azt, látod nem tudom, hogy eldobhatod-e, de biztosan. Hogy ilyenkor mi van, műxik-e tovább a Moonstone az homály :) -
schger #2087 Üdv mindenkinek! Kéne egy kis help.. A Moonstone-okból mennyit kell összegyűjteni? Vagy minden teleporthoz külön kell? Úgy számoltam,h elvileg kilenc kell (az oszlopok miatt), de a 10. kő után elkezdtem aggódni.. A beast-ek is csak jönnek továbbra is. Szóval valaki meg tudja mondani,h mennyi kell? Nem akarnék mégegyszer ide visszaúszkálni. Előre is köszi! (addig meg még gyűjtögetek,ha kell valakinek csere is érdekel ) -
Gary #2086 Valamicskét én is értem a nyelvet (beszélni már kevésbé), de meglepődtem, hogy elég jól ki tudom hámozni, hogy mit kell csinálni, sz'al a szótárazás még várat magára...
Én a kezdeti, hiábavaló M gomb püfölése után inkább elkezdtem térképet rajzolni (C64-es beidegződés :)). Fargrove és a katakomba is elkészült, mikor föltettem az 1.3-as patch-t. Azt azért hiányolom, hogy nem tudom megnézni az egész helyszínt. Ezért én is kinyomtattam a "világ" térképet.
Magyarítás nincs hozzá, legalábbis a Magyarítások portálon ezt jelzik. -
#2085 én a városból való kijutással bajlódtam egy ideig, de a saját hülyeségem miatt, meg hát akkor még nem volt meg a patch, így nem volt térképem. a nyugati kapu helyett (a börtön mellett ami van) a délin mentem ki. mondjuk gyanús volt, hogy egy idő után nemtok északabra menni:) ezért kell a másikon menni:)) a gamebanshee-t úgy ahogy van kinyomtattam, mert korábban nem nagyon játszottam ilyennel és ha elakadtam valahol, akkor előkaptam és puskáztam:) -
bloodrayne2 #2084 Kössz mindenkinek (Gary,"Matrix")SIKERÜLT.Végre valakik akik jófejek...Ti ezekre csak ugy rájöttetek vagy én vagyok ilyen hülye mert azért értek Angolul.Amugy nem tudtok valami végijátszást vagy magyrositást?KÖSSSSSZZZZ -
Gary #2083 A kapott linken nézd meg a Fargrove(1) térképet. Itt menj a 16-os helyre, mert a kapott levélben itt keresnek. Ezután beszélgess, kérdezz meg minden pontot, amit ajánlanak pirossal, fogadd el. Pirossal lesz a TRADE/Kereskeséd is, de az mindig ott marad!
Itt kapsz két küldetést, az egyik a 5-ös helyen lesz. Mentsd meg Seer Augustus-t. Az úgy megy, hogy a levegőben keringő gyertykát összeszeded, majd a szoba sarkaiba teszed.
Vissza a 16-os helyre és ekkor kapsz egy másik küldetést, hogy hozd föl az első relikviát, egy kürtöt a Katakombákból (D)
Persze, lehet, hogy egyszerre kapod a két küldetést, már nem emléxem.
Ha bérelsz szobát a fogadóban, akkor a pénzedért pár cuccot kapsz, amit a szobádban találsz.
Egyébként meg, beszélj mindenkivel, így előbb-utóbb bejutsz a palotába is, majd kiengednek a kapukon is.
A börtönből kiválthatod a rabot is, így a város másik része is megnyílik előtted (15, 18). Itt, a 19-es helyen kapsz küldetést, hogy az E-helyről hozz el egy kincses térképet, amit majd el kell vinned Vartugg-nak Skuldoon-ba, persze, csak akkor, ha csatlakozol a Guild of Mystery-hez, 500 pénzért. -
bloodrayne2 #2082 Kössz mindent "Matrix" de én azt kérdeztem hogy amikor már bejutok a városba ott mit kellcsinálni mert most ott vok hogy egy Troll vagy micsoda ki van kötve és levágom a láncát aztán kiszabadul megölöm és aztánnn....de nagy szépen kösszi az oldal nevét is -
Gary #2081 Jaja, az 1.3-ast minimum tedd föl! Márcsak az automap miatt is. Igaz, hogy az úszkálások és a mocsárban gázolások már nem lesznek olyan nyugodtak, de az is tapasztalat -
#2080 addig kell küzdeni, míg be nem jutsz:) erről nem lehet sokkal többet mondani. ha jó vagy angolba, akkor EZ az oldal segíteni fog. ha nem akkor is nézzel el ide, mert a jobb oldalon térképeket találsz, a nevük egyértelmű asszem, ha nem, akkor elő a szótárral (van a startlap.hu-n is, úgyhogy nem lehet kifogás:))
sok sikert. ja és olvass vissza, mert sok hasznos tanács van a topikban, illetve szerintem szedd le a patch-eket, mert sok bosszúságtól óvod meg magadat:) -
bloodrayne2 #2079 Helló!
Nekem csak most lett meg a játék és kicsit "bénázok" és nem tudom mit kell csinálni amikor bejutok a városba a csatornákon kersztül ott nem tom mit kell csinálni pls HELP !!!előre is kössz! -
wasawski #2078 Megoldódott. -
wasawski #2077 Segítsetek légyszí! Már átnéztem a fórumot de erre nem találtam semmit! Miután az első power relicviát a helyére teszem, vissza kell mennem a varázslóhoz Alindorba, hogy elmondjam neki! Na én visszamegyek a toronyhoz. Az idióta segítője csak akkor enged be hozzá, ha megmuzatom neki a relicviát... Megmutatom neki, ő beenged, igaz a relicvia már rég nincs nálam. Mindegy. Felmegyek a varázslóhoz és azt mondja, hogy nagyon ügyi vagyok, most menjek a öreg elfhez és kérjek tőle audienciát. No oké, de a következő kérdése...
- Azt hallottam, hogy megszerezted a relicviát! Igaz ez? És neki is meg kell megint mutatni! De kérem szépen! Én már megoldottam azt a küldit! Mér akarja azt a relicviát annyira látni??? A lényeg, hogy utána meg már a tornyot sem tudom elhagyni! Bezár! Csináltam elötte mentést, megcsináltam megint, de nem változott semmit! Kezdhetem előről az egészet, vagy valamit rosszúl csinálok? -
#2076 Nekem elszállt az elején. Tovább nem próbálkoztam vele :(
egyébként lehet customizálni a karaktert az elején és vagy néhány új skill, például Identify item. uj cucc tulajdonságai kérdőjelesek amig nem tudod azonositani -
#2075 kösz. és működik is?
-
Reptor87 #2074 Sziasztok még a játék elején járok egy 7.szintü karival az első városban ahol a boltos csaj leküld egy szellem házba és ki kel nyirni egy fejetlen szörnyet és egy szellemet vissza mentem a boltos csajhoz de onnantol nem tudom fojtatni. Ha valaki tud segíteni hogy mit kell csinálni kérem írjon.(nem tudok angolul,de nem vagyok noob). -
#2073 Mivel az 1.4-es német patch már egy ideje letölthető de az angol verziót nem igyekeznek kiadni, néhány lelkes fan csinált egy német-> angol konverziót:
http://www.indominae.com/files/DungeonLords/DLGer14toEnglishFinal_v14.exe
Lépések:
1. Dungeon Lords friss install
2. felpeccselni 1.3-ra
3. 1.4 Germán peccs : http://dungeon-lords.com/?go=dl&mirrorid=48&dl=true telepitése
4. a fenti germán->angol peccs telepitése
-
#2072 Nah megvan a páncél. :) És a Vér amit vicca vittem. Visszafele találtam egy tonyot ahol volt egy csaj. Tőle van 3 küldim meg a Skulldoni börtönből is 2. De most Vale of Ruin-ba hogy jutok el? -
#2071 pont azt:) az egyiket. jobb lesz, ha letöltöd a térképet és ha lehetőséged van rá kinyomtatod, mert elég könnyű "eltévedni". persze, ha megvan a patch, akkor már nem kell, mert van auto-térkép. nekem ekkor még nem volt meg és szépen bolyongtam össze-vissza, ráadásul nem találtam meg a gázmaszkot, ami azért a végén életfontosságú. szerintem. muszály voltam visszamenni a dungeon egyik végéből a másikba és megkeresni. -
#2070 Najóó. mostmár kezde aggódni:D ezernyi út és egyre erősebb ellenfelek. Bejutottam vami Naga helyre a föld alatt. Már elég régóta bolyongok de, *** sok járat van és egy köteg cspda. Találtam valami szemet amit aztán egy teleporthoz használtam. Nah jó de mit védenek itt annyira??? A Pedestial egyik darabját? Vagy mi ? :( Mer már kicsit unom hogy órák óta csak megyek a folyosókon :D