2813
-
viharhozo #2029 en elkudlem az enyim?:) -
#2028 insane, ha látod. még mindig nem érkezett meg a mail:(( -
#2027 egyébként ez még p*csa. utánna lesz egy olyan rész, ahol 3 Kőszobor áll és ezeket bizonyos kövekkel lehet aktiválni és aztán le kell őket verni. ilyenek már voltak korábban. csak igenám, itt nincs nálad kő (nálam nem volt) és mire rájöttem, hogy hova merre kell menni és mit csinálni, még leírás alapján is volt majdnem egy teljes nap (6-8 óra). persze lehet, hogy neked meg ez megy majd könnyen:))
persze van még itt más is, mondjuk volt olyan amit speciel saját kútfőből teljesen máshogy csináltam, mint ahogy a leírásban később olvastam és még így is összejött (mondjuk csak gyilkolni kellett, és a módszer volt más, mindegy hosszú:)) -
#2026 pedig ÉN is az alapján csináltam:)) figyeld a képeket, de tényleg. asszem kétszer előre kell menni, de aztán "hátra" is, vagyis arra amerre jöttél. emlékezz, teleport! bármerre mehetsz benne (illetve ahova dob:)) jól ki van ez találva:))
mindig arra menj, amerre a lovagos kép van. egyébként ha figyeled a térképet, akkor látod, hogy mikor dob át új helyszínre. -
viharhozo #2025 Nem mehgy sehogy se.Ha arra megyek ahol atugraltam az ot oszlopon, akkor mind ismetlodi ka szoba, es a falon tsak vmi baltas farkas v mi a rak van... s meg ugyis tsak ketto lenne meg, a tobbi merre van.gamebanshee n a walktrough sem ir semmit h rohadjon meg... :) -
insane2 #2024 Big"Mátrix"apó: Ottfigyel a mentés az emileden. -
#2023 Nemhiába a kedvenc dungeon-om:)) az egyik legösszetettebb pálya a játékban. Ezután már csak a Tomb of souls jöhet:) mármint "szépségben" :)))
egyébként hol jársz? sikerült végigvinned Shadow Ruins-t?
Insane2: ha rányomsz a nevemre, akkor meglátod az emilem is az adatlapon:) majd meglátod, hogy egyébként nem Mátrix vagyok, hanem bigapó, de mivel ez a kedvenc filmem, ezért nem haragszom meg, ha továbbra is így nevezel majd:)))
ja és köszönöm, hogy kisegítel a mentéssel. Ezekszerint nálam lesz valamilyen hiba (lehet, hogy a rosszabbik verziót "vettem" meg:( ). Azért remélem elfogadja majd a file-t...kösz mégegyszer. -
viharhozo #2022 Nah ...lehet mondasz vmit... megyek megprobalom.Amugy rajottem, h a jo nehez a Shadow Ruins, nemhiaba mentem oda legkesobb:)
-
insane2 #2021 Helá. Ahhoz, hogy a telesport aktiválódjon, minde1ik rúnának égnie kell.
1. Menj ki Kingston szobájából azon az ajtón, amelyiken idejöttél. Ne ugrándozz vissza a rúnaoszlopokon, hanem menj a szemben lévő ajtón. Apró kis festményes szobában vagy. MINDIG azon az ajtón menj ki, amelyiknél a lovagos festmény van. Na errefelé is van egy rúna,
2. aztán a bejáratnál jobbrafordulva a kanyarnál a sarokban van egy telerotty. Kimész a semmibe, fejből nemtom itt merre kell menni, de egy nagy terembe érsz, amelyik közepén van egy jó nagy mászóka. Közben egy shadowmálcsik 1folytában lövöldöz. A mászóka tetején is van egy rúna. A többit nemtom fejből sajnos.
Készülj fel, hogy ez a shadow ruins naon szippantós. ennyiszer visszatöltögetni valamikor a Super Mariónál töltögettem utoljára. -
viharhozo #2020 Nah akkor nekem is segits pls 1 kitsit.
A Shadow ruinsba vagyok elakadva, kiszabaditottam Lord Kingstont, korbejartam a kaputkat, visszajottem az oszlop tetejere, megnyomtam gombot, s megse tok a teleportal elmenni abban a szobaban ahol a 3 Wraith kinozta azelott Kingstonet... vmi runakat kell megnyomni v mit, de nem tom h hol. 4 runa van a falo s abbol 1 vilagit, az ameik az oszlop tetejen volt, ahova a utso teleport hyozott... v hanem ird le pls h mitsinaltal, miutan kiszabaditottad Kingstonet.
Mar tsak azer, mert neis mehetnek a koszobrokhoz, mert tobbi meg van mar, tsak ez kell meg.
koszi
ui:akkor nem rakunk fel kepet a karikrol? -
insane2 #2019 NNNa, átjutottam a kőfigurákon. Mátrix, ittvan nálam a mentés. Acc 1 emilt, küldöm is. -
insane2 #2018 Köszi Mátrix, Azóta nem sikerült jáccani, de a segítséged nélkül valszeg nem tudtam volna mi a pálya. Ezért ma este nekiindulok és jelzek, ha a kőfigurák átengedtek. Juteszembe, úgy látom naon ott vagy a szeren, szerinted hogy tudnék szert tenni a heavy weapon, armor, shield skillekre? Éppen a Deathlord küldi van nálam lógóban. -
viharhozo #2017 nah akkor tudod a megoldast h ott shadow ruinsba, h hogy tudok tovabb jutni?
amugy bots az idetlen irasert:) -
#2016 igen, összekevertem:) én a Fighter-Adept-Paladin-Marauder-Deathlord vonalat követtem, mert teccett a kétkezes harc. mondanom sem kell, hogy nem bántam meg. csak kár, hogy nem tudom tovább csinálni. bár lehet, hogy fogom és elölről lenyomom majd az egészet egyszer, de az nem most lesz, mert mostanában lesz más játék is, ami lefoglalhat(AoE3, NHL2k6, CoD2, FEAR, Bloodrayne2, meg még sorolhatnám:))) -
viharhozo #2015 a kasztyokkal kapts meg, sztem tobbet nem lehet felvenni... v igen?
-
viharhozo #2014 Nem nem... ezek a kasztok amik megvannk: figther az alap meg az adept, azonkivul knigth, paladin meg crusader
Hat en odaadom szivesen a karimat, tsak Shadow ruinsba nmem tudok tovabb jutni a fasznak se... odaadtam a shadowslayert a szobornak, megjartam azt a "semmi helyet" :D, mint a (half life) ba, visszajottem a a kozepso oszlop teteire, sot meg az alatta levo titkos szobaba is votam, aztan visszamegyek oda ahol Lord Kingston volt, ott meg nem tok elmenni a teleporttal... -
#2013 veled is "pofátlan" leszek:)) insane2 egy ideje nem jelentkezik, úgyhogy Téged is megkérlek, ha eljutsz a Council of Stones-hoz (Black Swamp bejárata) és sikerül átjutnod rajtuk (azaz tudsz beszélni velük), akkor elküldöd nekem a mentésed?? plíz-plíííz:)))
Azért is lenne jó a Te karid, mert Én is Paladin-meg crusader voltam, csakhát valami bug-ot fogtam ki és onnan nem tudok továbbjutni. Deathlord szint megvan már? két kezes fegyverforgatást választottad? -
viharhozo #2012 Hat... en most vagyok Shadow ruinsba... elek sokat boklasztam fol s le... mosyt nem reg kezdtem hasznalni a moonbridgeket, es 15 s szintu vok.Jah meg a Naga temple,a Vale of ruins, es a Tomb of souls megvolt mar.
Szval nem tom nah... majd lehet klezdke 1 masikat, mert kiszeretnek probalni 1 tsak samuraj tipust, meg 1 varazslaot is hadlam milyen azokkal menni... mondjuk van mot is par jo varzslat, de amugy nem tul nagy varazsolt a faszi, vegul paladin meg crusader lett beloem, tetszett az crusader heraldry bonusa.
Masik dolog, vkinmek esett mar demoneblade... hogy nez ki es milyen? gondolom nagyon odabasz
meg masik dolog... sztem a legjobb varazslatok a rune magicbe vannak... azokat hasznalom a legtobbet...
-
#2011 utolsó mondatoddal egyetértek. keverik a szezont a fazonnal:))
általában Én is gyalogolok, csak mikor Forbidden Lands-ból kellene Talendorba menni...hát, akkor inkább teleportozok:)) -
fejbefejsze #2010 A moon bridge-ek re gondoltam.
Teleport varázslat ugyan már ez nem DS2 ahol állandóan vissza kell vinni a szerzett cuccost mert tele a hátizsák.Szerintem felesleges lenne.Ellustulna a karakter.
Ez szerepjáték szimulátor.Vagyis ha valahová el szeretnél érni ,akkor azt meg is kell érni.Le kell küzdeni az úton állókat yeh.
Én a moon bridge-ek -et sem szeretem nagyon mert megfosztanak egy csomó exp ponttól.
Én gyalogolni szoktam talán ezért van Shadow Ruins nál 40 es karakterem.(többek között).
Most kezdtem egy mágus karaktert. Szegény 1 goblintól el tud vérezni.Hát gyenge még na.
A 40 es törpém meg csak "ránéz" egy goblinra és az már attól szétesik.
Az utat elálló fákat szerintem nem lehet legyikni.Sem facsemete előtt sem facsemete után.Próbáltam is. Lehet,hogy az erdőkben szaladgáló faörzökkel keverik össze egyesek.
-
#2009 Én még nem találkoztam teleport varázslattal pedig milyen jó lett volna. -
#2008 a teleportot, hogy érted? van ilyen varázslat? mert Én még nem találkoztam vele. persze lehet, hogy azért, mert a karim alapvetően harcos típus(?!) legalábbis Én úgy tapasztaltam, hogy elég szegényes a varázslat-felhozatal. -
#2007 a gamebanshee-n ezt írták:
"Note: We've had people report that you can kill the guardians. The game didn't allow us to try when we visited them, so if it is possible, it must require that you not yet have the totem of the tree."
Vagyis: néhányan arról értesítettek minket, hogy megölheted az őröket. A játék nekünk ezt nem engedte, tehát, ha ez lehetséges, akkor az kell, hogy még ne legyen nálad a "totem of the tree".
Én speciel elcaplattam érte, de ha meg tudod ölni őket, akkor lényegében ugyanazt érted el, azaz átengednek. Legszívesebben Én is ezt tenném a kőszobroknál, de sajna ott ez nem működik (mondjuk, lehet, hogy azért, mert már tudom a jelszót?!).
A hátraszaltót szerintem nem írták sehol, de lehet, hogy rosszul emlékszem. egyébként ez is bug lehet, mivel normális ugrással eddig minden akadályt legyűrtem. mindegy. -
viharhozo #2006 hova teleportaljak? a fak moge v hova... al par ronda fa ott... es keri ka totem of tree... vegulis mind1, mar lementem rte, most epp gyozkodom a tsavot h adja ide:) -
fejbefejsze #2005 © viharhozo
Teleportálj wazze! -
fejbefejsze #2004 "walkthrough" Csak legvégső esetben.
Szeretem magam kitalálni a dolgokat még ha agyalni kell is egy picit.
Nagyobb az öröm utánna. 8)
Lehet ezt a hátraszaltósdit is elmondta az ember akit kiszabadítottam csak elsiklottam felette.Magyarítás legalább az írott részeken jó lenne.
Már írtam a http://www.magyaritasok.hu fórumba ha sokan kérjük majdcsak lessz alapon.Már listás is igaz piros pontal sajnos.
Bug ok? Nemtudom mindenki ír róluk én 1.3v-t nyomom de még nem találkoztam bug al ami a játékmenetet akasztotta volna. A kőfalba lógó faágak meg a falon keresztül legyikott skorpiók elég zavarók és élményrombolók.De jótékony bug al már találkoztam.Hála neki nincs csóró karakterem. Mind 300.000.000 gold al rohangál Ye Ye 8)
Apropó: Varázsló mivel hatékonyabb pole tipusú varázsbottal vagy sima Light Wepon varázspálcával.
Elég pofátlannak tartom ,hogy ha pole típusú bottal akarok nyomulni akkor a light wepon + magi wepon + pole wepon ra kell egyszerre pakolni.
Az annyival hatékonyabb is? -
viharhozo #2003 te figy, a Guardians of the tree t v miket ha legyakom, nem viszem el azt a szart amit kernek, lesz e vmi gond kesobb belole unok lemenni forbiden landsbe azer a szarer ?! -
viharhozo #2002 Szevasz
... hat hasonlo jatek sztem a Fable... az is ilyen 3d-s -
#2001 ha jó vagy angolból, akkor a gamebanshee-n van walkthrough. nekem ki van nyomtatva, sokszor elő kellett vennem (ennél a résznél is például). lehet, hogy ez elcsapja a játék lényegét, de nem nagyon érdekelt már azután, hogy tele volt bug-okkal a game. legjobb, hogy 1.3 előtt nem volt térkép. csak úgy mentem az orrom után:))
a logikai részeket általában saját magam oldom meg, de van egy-két olyan rész amin, ha két napig ülnék sem kotlanám ki. persze, lehet, hogy Én nem értek a műfajhoz
tudtok még ehhez hasonló játékot a dungeon siege 2-őn kívül? (és már megjelent!) :)) -
fejbefejsze #2000 Köszönöm Matrix.
Feltétlen kipróbálom.
Bevallom sokminden eretnekségre rájöttem már de ,hogy itt egy hátast kell dobni.Hát álmomba sem.
Mondjuk a szenvedéstől dobok egy hátas ról eszembe juthatott volna.
Labirintus.?!
Minden labirintusból gyorsan ki lehet jutni, legyen az akár milyen bonyolult is , ha mindíg szigorúan jobbra tartasz.
Jó bolyongást. 8) -
#1999 hát, ha már voltál a Tomb of Souls-ban akkor menj vissza Vartugg-hoz, Skuldoon-ba. Most elvileg megvan négy Relic of Power-ed. Ezeket el kell helyezned Talendor-ban. Ha minden megvan, akkor mikor visszaadod Vartugg-nak a szemét(amit visszaszereztél ToS-ból), akkor elregéli, hogy Barrowgrim boszorkánymesterét hol találod. Kitalálod? :)) igen, Black Swamp-ban:))
ide pedig úgy jutsz el, hogy a Council of Stones elé járulsz és elmondod nekik a Vartugg-tól kapott jelszót. Ez az Irynthabal lesz. azért írom be, mert nem neked kell kitalálni, hanem automatikusan megadja:) ez egyébként a "Labirynth" szó összekeveréséből jön ki, ami utal a pálya bonyolultságára. Én még csak a térképet láttam sajnos, az említett okok miatt, de eléggé hosszú, ide-oda mászkálósnak tűnik.
Akkor, ha sikerült átjutni a "Kőfejeken", légyszi írj már és egyúttal elküldhetnéd a mentésed is az e-milemre. előre is kösz:)) -
#1998 Na, ezen a részen Én is csak a walkthrough segítségével jutottam át:) annyi a trükkje, hogy hátraszaltóval kell beugrani abba a légörvényszerűségbe. Először én sem tudtam, hogy kell, meg nemjó gombokat nyomogattam, aztán persze, hogy nem ugrott, de a végén sikerált. amíg nincs meg a kő addig nem tudod legyakni azokat a csuklyás izéket, mert abból nyerik az erejüket. mondjuk párszor levertem őket, mert annyira idegesített, hogy mikor ugrottam, akkor a lövedék éppen eltérített:)) XP-nek sem árt, csak hát nehéz, mert ugye eltűnnek pár ütés után.
Arra már nem emlékszem, hogy hanyas szintű voltam itt. olyan 20 körül járhattam, de lehet, hogy rosszul emlékszem. -
fejbefejsze #1997 Szia Nova.
Ez az a hely ahol egy öregasszony kerget miközben 4 teremből 4 kislabdát kell összegyüjteni? S amikor felnyitod a kalitkát felszívódik a lurnya?
Mert ha az ,akkor kucorogggggyál már a karaktereddel septibe a kalicka közepére és akkor majd kinyílik az az új rács.Ahol ha gondolod tovább is mehetsz.Ha nem akkor meg lődd fejbe magad egy tűzlasztival a fal mellett s cumcum.
De még mindíg nemtudom hogy ha repked egy kristály és Őrzi két varázs ló aki minden csapásnál eltűnnek.Én már játszottam gagarint is lassítóval de nem bírom leszedni a kristályt. A varázslók meg nagyon lassan sebződnek.
Mi a helyes taktika ebben a teremben?
pleease help. -
#1996 Vicces, körbenéztem most és lett egy új ajtó... szórakozik velem -
#1995 Na becumiztam asszem egy bugot, ráadásul én hülye 3 mentést használtam folyamatosan erre a szakaszra.
Szal a szitu: Hall of Heroes, bemegyek, nagy terem középen ketrec, mindenkit leverek, ketrec kinyit, felemelkedik és innen semmi.
Ahonnan jöttem az az ajó továbbra is bezárva, más ajtót nemtalálok. Ez most cummm, vagy van valami megoldás?
-
fejbefejsze #1994 Haloi Travellers!
Dejó dejó végre szaktársak szaktársak. Olvastam az eddigieket.
Nos nem értem miért hasonlítják egyesek a diablo hoz ezt a játékot.?
Semmi köze hozzá.A Dungeon Seage 2 na az mutat párhuzamokat a diablóval de a Dungeon Lords abszolútte nem. Mosolygok azokon a gamereken is akik a demó kipróbálása, esetleg 1-2 óra játszódás vagy valamely gamer magazin kritikusai után leszólja ezt a jó game-t. Esetlen mozgás unalmas játékmenet. Nemtudom ha egy szál szabadidő ruhában kiraknánk őket az erdőbe mindenféle előképzetség nélkül ők hogyan mozognának egy 20kg os fejszével a kezükben pláne egy csapat farkas ellen.Szvsz egy 25 szintű karakter mozgását még Miss Croft is megirigyelhetné.Aki szereti a fantasy világát annak mindenképpen ajánlom.
Ja egy kérdés Shadow Ruins környékén kinek hanyas szintű a karaktere?
Ja és még egy Van egy terem amiben repked egy kristály.Őrzi két varázs ló aki minden csapásnál eltűnnek.Én már játszottam gagarint is lassítóval de nem bírom leszedni a kristályt. A varázslók meg nagyon lassan sebződnek.
Mi a helyes taktika ebben a teremben?
Előre is köszi.
Jó utazást mindenkinek. -
insane2 #1993 Mátrix, ja, fennvan az 1.3. és oda is passzolom a savét, csak azon gondolkodom most, hogy kijöttem a Shadow Ruinsból, hogy mitévő legyek. Nem sok lövésem van hova menjek. -
#1992 Nekem Nausoleum volt a legkeményebb ellenfél amig rá nem jöttem mi a hatásos ellene, de akkor meg már sima ügy volt :) -
#1991 majd szólj már légyszi, ha elértél a Council of stone-hoz (azok a bizonyos kőszobrok a Black Swamp-nál) és, hogy átengedtek-e téged? ha igen, lehet, hogy pofátlan leszek és elkérem a mentésed:)) ja, neked fent van az 1.3-as patch? -
insane2 #1990 Köszi, 1ébként a festményes szobácskákkal nem tudtam mit kezdeni, de időközben utánanéztem a gamebanshee-ban. Most Nausoleum vendége vagyok, mitmondjak, szigorú egy teremtés.