2813
  • Pityesz
    Sziasztok!
    Nagy nehézségek árán bejutottam a városba!
    Rögtön kaptam három küldetést is a Celestal Orderben,a Fighter Guldban ahol egy kardot kell levadászni, és a Sárkány házban ehol egy tojás a feladat kulcsa!
    A baj az hogy sehogy nem tudom elkezdeni a küldetést , mert sehova nem jutok be!!!
    Mi a .... kell csinálni???????????????????????????????
    Merre menjek ?????????
    AKI SEGÍT, ANNAK ELÁRULOM MELYIK AZ AZ ÖT SZÁM A LOTTÓN ? AMIT BIZTOS NEM HÚZNAK KI!!!
    TÖBB ESÉLY!!!

• Ghoul
    én már előtte elakadtam, át sem tudtam menni a kőfejeken a mocsár előtt, hiába van meg a 4 ereklye.
  • pzs
    Senki se tudja vajon vagy csak ilyen kevesen játszunk vele ?
  • Ghoul
    @Grimreaper78: De a Shadow Ruins-ba bejutottatok, nem?
  • Ghoul
    A harcos küldetéshez: Skuldoon alatt jóval, délen van a rabszolgakereskedő meg a lovag is, a Southern Bouldersnél keresd. Ha van térképed, két irányból lehet lejutni a SB-régióba, a Ny-i úton indulj el, mindig kövesd a K-i falat, akkor nem tévedhetsz el. Egy kis ház lesz ott egy totemszerű zászlóval. Mondjuk ne sötétben indulj, én pl. 2x elsétáltam így mellettük.
  • pzs
    © pzs tegnap 22:32 | Privát | Válasz | #764

Na valamiennyivel előrébb vagyok, de megint kéne help.
    Bementem a mocsárba /black swamp " , és ott a labirintusba beraktam a 2db piros bizbaszt a helyére. Ezek mit nyitnak vagy mi a céljuk a labirintuson belül keressem vagy más fele.
    Más talendorba megvan már 4 db tárgy :kürt, pálca, páncél , pajzs ,
    mi az 5-ik és merre találom , mert már csak ebben a labirintusben bízom.
    thx ha valaki help.

• mollee
    Ha jól emlékszem a varázslóboltos ember adja. A második kérdésedre nem tudom a választ én nem csináltam ilyeneket
  • Varian
    Sziasztok!

Fargrovban az iratot honnan lehet megszerezni hogy beengedjenek a lordhoz?

A treasure mapos küldinél ha megölöm a fejnélküli testet utána kinyilik egy hátsó rész és ott van egy láda azt hogy lehet kinyitni?
  • mollee
    Hali

Vale of RUinban vagyok valamilyen templomban, és van két vasrács ami sehogy sem akar kinyilni. az eggyik egy folyosó jobb oldalán van a másik meg ott ahol ugrálni kell ilyen köoszlopokon amit különféle karokkal tudok mozgatni. mit kéne meghúznom, már 4x végigszaladtam az egész templomot de úgy néz ki vak vagyok
  • GrimReaper78
    Nincs mit.
  • Methylisocloro
    Köszönöm!
  • GrimReaper78
    Hát az büntipara lenne

@Ghoul: Ellowyn-t én sem találtam, pedig Arindale-ből azzal küldtek vissza Fargrove-ba, hogy bizonyára ott van... Ráadásul kaptam egy Harcos Céh küldetést is, amiről fogalmam sincs, hogy került be a Quest Log-ba. Valami rabszolgakereskedőt kéne eltenni láb alól, plusz megmenteni egy lovagot, de hogy hol??

Ráadásul a Battlefields of the Dead-en meg nem találtuk meg az ereklyét. Azt hittem ,azért nem, mert még nem beszéltünk a látnokkal a Forbidden Lands-en, de ha nem tudunk oda eljutni, akkor csőpara.
  • GrimReaper78
    Serényen gyakni mindenkit, amíg el nem fogynak. Egy idő után lemerészkedik a varázsló is, rá koncentrálj.
  • Methylisocloro
    elf próbánál mit kell csinálni abban a teremben ahol fire spout-ok vannak meg 4 kis vizes medence?
  • mollee
    Ha Lord Gramere nem mondja nekeked hogy menj a tavernába beszélni a csajjal vagy menj Harrow Ruinsba akkor sajna bug szerintem
  • Ghoul
    hi,
    hadd kapcsolódjak be én is: tudott már valaki kezdeni valamit az Ellowyn-féle szállal? Csak ez az egy ereklye hiányzik, de sem Ellowynt, sem Valdane-t, sem az apját sem Vartuggot nem találom.
  • GrimReaper78
    Hmm, köszi. Voltam Bolen Fields-ben, de az a hadvezér - Lord Graemere, vagy ki a rák - semmit nem mondott, és nem küldött sehová! Harrow Ruins-nál meg senki nem állt az oltárnak még a közelében sem. Na mindegy, bejárjuk még egyszer a terepet, remélem, ez nem vmi olyan bug, ami miatt újra vagy sokkal korábbról kéne kezdeni...
  • DonnieBrasco
    Sajnos rohadt lineáris az egész játék :(( ebből is látszik. Az meg, hogy kivettek úgy skilleket, hogy közben az összes belső leírásban bent van (pl. tricksternél írja, hogy javít az alchemy skillen stb) pedig megagáz. :((
    A totál üres, bútortalan, kihalt városokról nem is beszélve.

DB
  • mollee
    Bolen Fieldsbe beszélsz a lord akárkivel ő elküld fargrovéba a tavernába (ez nem biztos) ott beszélsz a csajjjal aki elküld harrow ruinsba. LEhet hogy a tevernás rész nem itt volt de nézd meg a küldetést. Harrow ruinsba lessz egy MARa nevű csaj az oltár mellett, dumcsizol vele ésad egy levelet. ezt megmutatod a főnöknek skulddonba(először a kereskedőnek a fortressbe majd az kinyitja a kaput és utána tudsz talizni a főnökkel. Ő átenged a kapun és már mehetsz is a naga templomba.
  • GrimReaper78
    Tudtommal mind az Alchemy, mind pedig a Steal képzettséget kivették a végleges játékból... Sajna.
  • GrimReaper78
    A mágus céh első küldit természetesen az első mágus adja, akivel összefutsz: Aleister, Fargrove-ban.

Ha felveszel még egy kasztot, az nem osztott kasztnak minősül, nem feleződnek az XP-k, meg semmi ilyen nincs.
  • GrimReaper78
    Na, mi is itt akadtunk el éppen, multiban. Bolen Fields-en voltunk, beszéltünk azzal az ember hadvezérrel, semmi különöset nem modott. Harrow Ruins-ban pedig csak a szentély volt a fontos, mert én Celestine-t játszok. Ha most visszamegyek Skuldoon-ba, akkor kiengednek a déli kapun? Kétlem, mert vmi olyasmit karattyolt a thrall kapuőr, hogy vmi nagy melák van odakinn.
  • DonnieBrasco
    Köszi szépen!
    Kövekező kérdés: hogy lehet ninja az ember? :)

DB
  • sárkánylovag
    Csak azt nem tudom hogy mivel jár ha valaki megkapja a második kasztot
    ez osztott kasztnak számít ? feleződnek a tp-k mert akkor nem lépek be...
  • sárkánylovag
    Ott van felette északnyugatra, a dombokon, van két láda is aztis érdemes kinyitni.
    Térkép nincs, majd egyszer egyik patchban talán...
    De vannak itt lentebb jó linkek térképekre.
  • pzs
    Na valamiennyivel előrébb vagyok, de megint kéne help.
    Bementem a mocsárba /black swamp " , és ott a labirintusba beraktam a 2db piros bizbaszt a helyére. Ezek mit nyitnak vagy mi a céljuk a labirintuson belül keressem vagy más fele.
    Más talendorba megvan már 4 db tárgy :kürt, pálca, páncél , pajzs ,
    mi az 5-ik és merre találom , mert már csak ebben a labirintusben bízom.
    thx ha valaki help.

• Szirob
    A Játékban nincsen térkép?? Nem tudja valaki Arindaleből merre induljak a sárkánytojáshoz? Kellene a way of the dragon-hoz..
  • sárkánylovag
    Segítsetek már nekem a legelső mágus guild-es staffos küldit hol kell megszerezni ?
    valaki csak játszik mágussal...
    visszavittem a sárkánytojást közben és felajánlja a tigris útját amiben szintén vannak mágiák akkor most ez hogy viszonyul a mágussághoz? elvállalhatom ezt is ???
  • Jumpy
    na még mindig nem tudja valaki a 8 gates teremben az utvonalat?
  • mollee
    elkell menned Bolen Fieldsbe előtte beszélni valakivel, majd utána harrow ruinsba és csak utána fogsz tudni átmenni a kapun miután beszéltél a főnökkel
  • DonnieBrasco
    Sziasztok,

Nem engednek ki Skuldoon-ból dél felé!!! Mit kellene tennem? Most vagyok túl azon a részen, hogy kiszabadítottam Davenmoor-t... aktív küldim csak egy van, de aszerint is a Forbidden lands-re kellene mennem, de az az idióta Thrall kapuőr nem enged ki. Tipp?

DB
  • xavier
    A páncél megtalálós küldiben, legyaktam a szellemet és huzogatom a karokat, de nem történik semmi.
    Nincs valakinek egy végigjátszása,mert már nagyon unom hogy 5percenként elakadok.
  • GrimReaper78
    Tudtommal leginkább a bargain-t, mást nem (?).
  • Eye-scream
    Kérdés: A honor mit befolyásol?
  • bree
    Akkor szerencséd van... Én legalább negyvenszer próbáltam, nem jött.
  • pzs
    Na nekem megoldodott
    Visszatöltöttem mielőtt odaérek az oltárhoz oszt 1-csak megérkezett a csaj és adott jelszót tomb of soulsba
    Oda meg majd elmegyek
  • pzs
    És erre a bugra nincs megoldás ?
  • DonnieBrasco
    Kérdés: way of the tiger küldetéseket megcsináltam, kaptam is egy tigris heraldryt, de továbbra is csak trickster/rogue vagyok, és az alchemy meg steal skillek továbbra sincsenek sehol... tud valaki alchemyt használni egyáltalán?

DB
  • DonnieBrasco
    Ahol egy csomó kar van a falon, azokat kell variálni és kinyílek egy ajtó, mögötte lesz a cucc (meg még egy wraith... )

DB
  • GrimReaper78
    Lent, a katakombákban.