2813
  • Caine
    Van valaki aki végigtolta már a shadow ruinst? A főmufti folyton kinyír egy-két varázslattal és még idézget is. Már megvan a divine staff és tudom sebezni, de folyton hazavág. Van valakinek valami jó taktikája ellene? Vagy rohanás és potion ivás 3 órán keresztül? Kib*szottul idegesítő
  • Ghoul
    további jó játékot, már nincs hátra sok kínlódás
  • jerome
    Köcsögöm széken
  • lipiqe
    Kossz a segitseget Ghoul es masok.
    A terkep leszallitas quest telleg megoldotta vartugg-hoz valo visszajutas problemajat!
  • Ebola
    #812 -bol
  • jerome
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem.
    Hogyan lehet a tolvajokhoz bejutni? Azaz a jelszót honnan tudom meg?
    köszi.
  • lipiqe
    ooo... azt hogy? meg mikor?
    a csaj nem ajanlja fel... amugy megneztem, nem maradt nalam a map.
    craftot felvenni hogy es mikor lehet?
  • Jumpy
    hihetelen,két nap szenvedés után 2 perc alatt átjutottam az ozlopokon...mi a sakk lényege?
  • Jumpy
    ja várj csak..lehet hogy be kell lépned craft gulibe..vagy felvenni a craftot valami ilyesmi, és utána mikor rékérdezel questre akkor adja meg...mint továbblépési lehetőséget a guilden belül.
  • Jumpy
    öhm..szerintem a térkép nálad maradt..néz meg a letters ek között az inventorydban
  • lipiqe
    mikor elindultam a questre, akkor vegig dumaltam vele mindent. akkor mondta, h vartuggot erdekli a cumo.
    aztan mikor vissza viszem, akkor siman annyi, h mapot adadom es ad 2000 goldot...
    total tanacstalan vagyok :( nincs tanacsom, se jedi se semmilyen :(
  • Ghoul
    nem mondta, hogy vidd el a térképet Vartugghoz? Végigpróbáltál minden lehetséges beszédtémát? Más tippem nincs.
  • lipiqe
    kiprobaltam azt is... adott erte 2000 aranyat es ennyi.
    nem kuldott vele sehova...
    nem tudom mi legyen.
  • Ghoul
    remélem ez neked is segít. ha nem, akkor szerintem ments állást és várj egy csomót.
  • Ghoul
    add csak oda a nőnek, ő majd elküld vele Vartugghoz. :-)
  • lipiqe
    jaja, voltam mar a bortonben, csak akkor nem vartam ki mig elindult az or... :)
    Most viszont megszereztem a terkepet, nem adtam oda a nonek, hanem elmentem vele skuldoonba, de igy sincs ott Vartugg...
    Ilyenkor mizu?
  • Ghoul
    Mármint ha szemben állsz a kapuval jobbkéz felől a kis ajtó.
  • Ghoul
    Fargrove-ban, rögtön a kapunál (Ny) van a börtön. Ha ott követed a börtönőrt a cellákhoz (várnod kell kicsit), akkor balra az utolsó cellában találsz egy tolvajt, aki 200 aranyért elárulja a jelszót a South Slums városrészbe. Az a lényeg, hogy türelmesnek kell lenned, minden beszélgetést végig kell hallgatnod és meg kell várnod, míg a tolvaj kisétál a börtönből, utána működik a jelszó annál az ajtónál, ahonnan eddig mindig elzavartak. Nem tudom, ez mennyire volt világos.
    Utána már csak követned kell a tolvajok utasításait, elég egyszerű lesz, az eddigi hozzászólások is segítenek-
  • lipiqe
    errol abszolute lemaradtam...
    ezt hogy? mikor? ki? hol? :))
    Ebben a forumban annyit latok, h vmi tolvajos quest.
    De en nem jutottam be a tolvajokhoz fargrove-ban
  • Ghoul
    csak tippként: nem hagytad véletlenül te is el a tolvajos küldetést?
    A treasure mapet Vartugghoz kellene elvinni, lehet, hogy nálam ez segített.
  • 6tila
    Sziasztok!
    Van róla tudomásotok, hogy készül-e már erről a játékról magyar nyelvű végigjátszás, vagy egy instuctio gyüjtemény, hogy most ehez ide menj, ahoz oda menj?
    Ahogy elnézem a magyar játék magyarosító ipert lehet, hogy 1 éen belül még magyararosítás is kijön belőle.
  • lipiqe
    Lehuztam a samannal 1 hetet... (jatekidoben)
    de semmi. ez meg mindig nem jott vissza...
    mit baltazhatok el?
    A szem nalam van. Csak kellene ez a mocsok.
  • Ghoul
    Én is szívtam, de néhány nap várakozás a tábortűz mellett és visszajött Vartugg (mondjuk én elhagytam a treasure map-es küldetést is, és azt is ekkor csináltam meg, nem tudom, hogy ennek van-e jelentősége). Én a helyedben a sámánnál várnák Skuldoonban pár napot és próbálkoznék újra. Ha megvan Vartugg szeme, akkor más elvileg már nem kell hozzá.
  • Ghoul
    Shadow ruinsba, lásd lent.
  • Ghoul
    Ha megvan a 3 kristály akkor türelem, lassan vége: ha emlékszel még arra a szoborra, ami északnyugatra van (amibe tetted az egyik vörös követ) akkor abból a szobából nyugatra is nyílik egy ösvény. Azt kövesd és elérsz a belső szentálybe. Ott ne állj le a minotaurokat gyilkolni (max. ha kell az xp), hanem szaladj el K-re és Ny-ra a 2 kulcsért és használd őket a nagy kapu 2 oldalán.
  • Ghoul
    Használd a Shadow Altaron a megszerzett drágakövet és megnyílik a kapu.
  • mollee
    Hali

Egy kérdés. Ha kijöttem a naga templomból beszéltem a varázslócsajjal, majd a sráccal és elhoztam valamilyen követ a térkép északkeleti csücskében lévő szigetről akkor nekem a vale of ruinba kellett egyálltalán mennem? vagy a Shadow ruinsba?

A sziget előtt volt nekem ilyen fehér köd amin nem tudtam átmenni az direkt van ott vagy valami játékhiba?
  • GrimReaper78
    Kösz a helpet, egyelőre Skuldoon-on lenne jó túljutni
  • GrimReaper78
    Olvass vissza pár oldalt, nem egyszer volt már erről szó. Egyébként a Celestine-nel kell beszélned a templomban, ő ad majd egy küldit, illetve kulcsot a katakombákhoz. Onnantól menni fog. Ja, és a mondókáját türelmesen hallgasd végig, mert bizonyos párbeszéd-opciók csak akkor érhetők el.
  • GrimReaper78
    A staff-ot a Devil's Marsh-ban élő boszorkához kell visszavinned. Ha nem írja a Quest Log, akkor figyelj oda, hogy mit mond, és jegyzetelj.

Amiket felsoroltál (Battlemage és tsai), azok specializációk, később veheted majd fel őket.

A Tigris útja nem zavar be, mert két fő- illetve alkasztod lehet, plusz egy prémium kaszt, vagyis maximum 5 (ezért van ott 5 slot).

Fegyverekből, stb. csak egy lehet, mivel kivették a "junk" opciót, hogy ne az legyen, hogy összeharácsolsz tízezer tőrt, aztán úgy gazdagszol meg. Amúgy ha figyelsz, ki is írj a játék alul, hogy pl. "Dagger discarded", vagyis hogy azt eldobtad a búsba.

A Moonstone-ok a(a kék kövek) nem értem, hogyan tűnhetnek el neked, nekem megmarad az az egy ami van, és pont ez a lényeg, különben nem lehetne működtetni a térkapukat.
  • GrimReaper78
    Nem tudom, hogy bejutottunk-e a Shadow Ruins-ba. Volt ott némi rom a Battlefields of the Dead végén, egy Shadow Altar-ral, aztán helló. Semmi lejárat vagy ilyesmi egy dungeon-be.
  • lipiqe
    Sziasztok... A game megint hulyere vett... :((
    Tomb of soulst megjartam, demont levertem... Megyek vissza Skolduunba a fickohoz, de nincs ott...
    Ami aktiv questem van, azt mar regen megcsinaltam, csak ott maradt okos modon (pl game elejerol, h vigyel el a levelet a kiralynak, menjek isle of the damned-re)...
    Most fogalmam nincs merre...
    Ilyenkor mi jonne?
  • sárkánylovag
    Lassan lerágom a körmeimet mágust indítottam és még mindig nem tudom hogy lehet megcsinálni az első céhes mágus küldit ... de honnan hozzam el neki azt a staffot mikor helyet se ír ???
    A céhek se viágosak: láttam leírásokban ilyeneket hogy :
    MAGE,SORCERER, BATTLEMAGE, WIZARD, WARLOCK
    ezeket a céh adja majd ?? és bezavar ha elfogadom a sárkány tojásért kapott tigris útját vagy ha ez akarok lenni akkor nem szabad ???

Ja és nektek is van az hogy egy fegyverből vagy komolyabb tárgyból csak egy lehet nálatok ???
    Ez nem program hiba ???
    Elmentem lenyomni azokat a kék kutyákat a kis szigetre a teleportokhoz
    de így állat ciki hogyha nem lehet nálam több bebőle mert minden belehelyezés után jöhetek ide vissza ???
    áááááá
  • pzs
    Akkor ugráj át szerezd meg a kardot utána kiszabadítod vele a lovagot és az megmutat neked 1 kombinációt
    Még 1 dolog
    Aki megcsinálta már a THE MAZE OF IRINTHABL-t az segítsen már
    Az a neve annak a szarnak ahol el vagyok akadva és a kérdés a köv :
    Megszereztem a 3 db piros valami beraktam őket a helyére , de nem történik semmi minek kéne történnie ? Már bejártam az egészet , de semmi ötletem sincsen
    Tehát THE MAZE OF IRINTHABL aki végignyomta help már nekem pls.
  • Jumpy
    igy alovag sinc smég kiszabaditva
  • Jumpy
    na bb...akkor ez a gond..nem tudok végigugrálni..nem sikerül elcsipnem azt akombinációt mikor minden lap fent van
  • pzs
    Mert mi a baj az ugrálossal ? Meg a 8 kapussal ?
    Elviekben a 8 kapus akkor jo ha kiszabadítod a lovagot és ő megmutattja a helyes kombinációt , az ugrálosnál meg az a trükk , hogy amikor rálépsz akkor kell elindulni De van valaki egyátalán aki végigtolta ?
  • Jumpy
    a 8 gates szobát,meg az ugrálóst :-(
  • Jumpy
    PZS

akkor én mit mondjak beszivtam a shadow ruinst de kegyetlenül
  • pzs
    Na megint 1 kicsit előrébb jutottam , már 3 db piros gyémántott raktam bele 3 db pőrgő "lángszoróba" , de semmi vagyis ötletem sincs , hogy mit nyithat vagy csukhat vagy egyátalán mi a szerepe.
    Neten végigjátszás nuku ugyhogy én lassan feladom mert annyira unalmas ez a megyek ide utána oda és nem tudod , hogy most bug vagy csak még valamit csinálnod kell.
    Ha valaki végigtolta pls help mert én ugy érzem nagyon köel vagyok a végéhez , de 1xrűen már nagyon lefáraszt.

Na üdv remélem lessz valaki aki tud help