2813
-
#869 GrimReaper köszönjük a tanácsokat majd kipróbáljuk, de nehogy miattunk romoljon le az egészséged, nem vennénk a szivünkre, meg úgyis elakadunk még akkor is kell valaki segíteni addig bírd ki -
GrimReaper78 #868 Jaa, a Regaliát már leadtad... Kicsit fáradt vagyok... -
GrimReaper78 #867 Az para, ha nincs beszélgetési opció. Próbáld meg azt, hogy a mágus tornya előtt elmented a játékot, és úgy mész be. Aztán ha nem ajánlja fel a beszélgetési opciót, akkor visszatöltöd. PErsze mindez csak akkor működik, ha már nálad van a Regalia! -
GrimReaper78 #866 Milyen király és milyen személy?! Fargrove királya a lányát akarja, de ő nem itt van. A várból egy páncélt kell kihozni (ld. alant), a fiú megmentése csak bónusz... -
GrimReaper78 #865 Na, akkor mindenkinek, aki az Ulm várával küszködik: a páncél (vmi Regalia a neve) a katakombákban van, lent. A katakombákhoz a kulcsot a fenti szobák egyikében, az egyik Fahrein vagy ki a túró (olyan ninjász-fajta) lenyomásával lehet megszerezni. Vigyázat, két ilyen főmufti is van. Utána usgyi le egy kis lifttel, ami az ebédlőből nyíló, L-alakú folyosó végén található. Odalenn két rácsos ajtó van, először balra kell menni, egy terem lesz, utána L-alakú folyosó. A szarkofágok után bal oldalon kiáll egy tégla a falból, azt megynomni, erre mögötted, vagyis a szarkofágok előtt kinyílik egy titkosajtó. Pár pók is van bent, de a lényeg egy 'skull rod', amire hamarosan szükség lesz. Vissza a lifthez, irány a szemben lévő rácsos ajtó, ami mögött egy szoba van, 4 karral. Meghúzni a bal hátsót és a jobb elsőt (lefelé álljanak, a többi alaphelyzetben, vagyis felfelé), mire kinyílik a szemben lévő kőajtó. Mögötte csatorna. Szemben egy kis platform, két lyukkal ide kell berakni a skull rod-ot, majd meghúzni, mire jobbra felemelkedik a rács. A másik lyukkal nem kell törődni, én nem találtam még egy kart. Jobbra tovább, egy újabb platformhoz érünk, kőajtóval. Ezt ha akarod, kinyitod, mögötte sok csocsó van meg két szarkofág. Viszont mindenképpen tovább kell úszni, egészen a következő ilyen platform+kőajtóig, ahol bemenve szintén két szarkofág fogad, valamint a bal sarokban egy kapcsoló a falon, melynek megnyomására kinyílik a fal. Mögötte egyértelmű, hogy hol a Regalia, egy kis emelvényen, színes fényben úszik. Előtte érdemes menteni egyet
Aztán a páncéllal vissza Arindale-be. A mágushoz úgy jutsz be, hogy beszélsz az ajtonállóval, és ráklikkelsz a mágus nevére. Most így 1 körül hadd ne törjem a fejem a nevén, de asszem Emmindor. Na, szóval klikk a nevére, mire "My master will see you now" vagy ilyesmit mond a figura, ekkor nyomás fel a lifttel.
Huhh, remélem vágjátok, miről van szó, és nem hiába pötyögtem ennyit -
#864 bycz: sehogy nem maradt benne a végleges verzióban, majd figyeld a patch-eket hátha ... persze ettől még nem lesz később egyedi arca a régi Avatárodnak de újra kezdheted -
#863 én se teljesen értem ezt, ahhoz hogy bemenjek a mágus toronyba ti valami páncélt emlegettek hogy hozzak ki a próbáról, hát én olyat nem találtam de kijutottam és erre elküld ULMba, hogy menjek és mondjam Eryldornnak hogy jöjjön vissza vagy húzzon el elffalváról :O) oda megyek feéverekszem magam erre kirohannak harcosok, ott volt valami főellen nem az volt a király ???
Mit nem szenvedtem vele, kis halál ninjicu végig darál, ráresztettem a liftet de az se ártott neki, edzett a fickó :O)))
a legfölső szobában a nagy ágy melett van a király kardja. Jó ez a trükkös trón most kezdem érteni hogy miért dungeonlords a neve, kezd tetszeni...
Visszaviszem a kardot az Lord Galebriandnak, de hogy megyek be a toronyba ??? :O))) -
bycz #862 Hogy lehet a karaktergenerálásnál megváltoztatni az arcot meg ilyeneket, mert nálam a nyilak nem működnek! -
Szirob #861 Hol van az a személy az Ulm erődítményben ahová Arindale-ből küldenek? Lementem a Tomb-ba mindent megcsináltam de nem találom. Az Arindeli boltos fiát megtaláltam, de akiért küldött a király azt nem.. Segítsetek! -
#860 Az egyből azt mondja ha közeledek hozzá hogy "a mesterem vár téged". És ha beszélek vele akkor semmit nem tudok mondani neki, csak a nagy piros X-et a sarokban. -
GrimReaper78 #859 Illetve nem a rácsnak kell kinyílnia, hanem a szoba végében lévő kőajtónak. -
GrimReaper78 #858 Beszélni kell a mágus ajtónállójával, ráklikkelve az "Emmindor"-ra, erre azt mondja, hogy "My master will see you", és utána működik a lift... -
GrimReaper78 #857 Akkor felhomályosítalak, hogy a páncél, amit meg kell keresni, nem az egyik szarkofágban van, hanem egy oltárszerűség tetjén, és színes fényben úszik.
A karokról még egyszer: bal hátsó és jobb első le, a többi fent. Ki kell nyílnia a rácsnak. Ha nem, próbálkozz meg egy korábbi mentett állás visszatöltésével. -
xavier #856 A páncélt egy szarkofágban volt.Én szeretnék már kimenni a katakombákból,de amíg a rács nem megy fel, addig nemtudok.
A karokat meg akárhogyan állítom,nem történik semmi.
Szval, szerintem bug-i lesz ez... -
Caine #855 Tudja valaki, hogy mi a max. stat. és skill?
Ti hányadik szinten vagytok? Én 32-en fejeztem be. -
Caine #854 k1-4=karok 1-től négyig, szemben állva velük
h1-4=híd 1-től 4-ig, a közelebbi az egyes
tehát, a karok a következő hidakat mozgatják:
k1=h2+h3
k2=h1
k3=h2+h4
k4=h1+h3
A nehezítés (vagy a bug) az benne, hogy a kar nem mindíg reagál, tehát miután meghúztad, ellenőrizd, hogy változott-e valami. Ha nem húzd meg újra . -
Caine #853 Van valaki aki már végigtolta?
Most ütöttem le a végső mumust (szerintem) és nem történik semmi. Csak állok bambán, sehol semmi és senki a teleportok nem működnek visszafelé és kész. Totál zsákutca ... -
RealPainKiller #852 A naga templomban elakadtam ahol van 4 kar és egy 4 részböl álló híd. Hogy kell megcsinálni hogy mind a 4 része lenn legyen??????????
Segítsetek légyszives.
PainKiller -
gersgorin #851 Szerintetek van olyan aki már rendesen végigjátszotta? már ugy értem ilyen bugosan. Amugy ha tudna valaki segiteni a Stargazer Questben azt megköszönném. Azt kéne tudnom hol van az Okula the Eye nevü fenevad (vagy mi)
köszi -
#850 Valaki tényleg írhatná miket csinált és felrakni valami ingyenes tárhelyre, ha más nincs, olyan ciki mindig itt kérdezgetni mindent -
RealPainKiller #849 Nem tudna valaki egy végigjátszást küldeni erre a címre [email protected] -
Jumpy #848 phűűű
a nyomorom tárgytalan :-)
Megoldottam.. -
#847 Üdv! lenne egy kis problémám, elvittem a kürtöt a romokhoz, a questleírásban benne van hogy vigyem el, majd menjek vissza Arindale-be a mágushoz. a romoknál vmi szellem azt mondja hogy fargrove-ban keressem a következő tárgyat, oda nem engednek be, a kapitány parancsára. és amikor visszamegyek Arindale-be, be a mágustoronyba, és a lift sehogy sem akar mozdulni, ott ugráltam rajta fél órán keresztül de semmi, pedig az az inas is azt mondja hogy a mestere vár engem... Szóval valószínűleg egy újabb csúnya bug. valakinek volt ilyen, van rá megoldás? -
M.A.D. #846 Jöhetne már egy patch. Néha nevetséges, ahogy fennakad a falon az ürge, vagy mikor vége lenne, akkor ki kell lépni a kezdőképernyőre és újra tölteni a mentett állást. Az sem igazán jó, hogy az elején minden bömböl...hiába állítod be az értékeket, az csak a betöltött játékban müxik. :(
-
GrimReaper78 #845 Apropo: ha már megvan a páncél, akkor mit keresel te a rács előtt?! Fel kell menni a lépcsőn, és ki a várból, nem újra vissza a katakombákba... -
GrimReaper78 #844 Köszi a helpet, sikerült kijutni Skulddoon-ból a déli kapun át, most kezdjük el felfedezni a Forbidden Lands-et -
GrimReaper78 #843 Az első teremben, ahol a 4 kar van, a bal hátsót és a jobb elsőt kell meghúzni, erre kinyílik az ajtó -- amúgy meg egy kis logika és kész
A másik teremhez, a csatornáshoz, csak egy kart sikerült nekem is megtalálnom, de szerintem nincs is másik, és ez az egy elég is. -
Jumpy #842 hát én megint elkeveredtem a shadowruinsba, nem találom a 4. runát.
Ahogy visszaolvastam úgy nem megy.
Volt egy ahol téglákat nyomogattam és mászkáltam.
Volt egy a 8 kapus teremben (vége ez is megvolt)
Volt egy ahol lelökdöstek kétoldalt.
Hol nem volt(am)a 4. miatt.??
Itt valaki irta lent hogy hasonlóan járt, de a neki adott válasz nekem nem stimmelt.Mert ha végig megyek a folyosón ahola lovag vs minotaurus képek vannak.Akkor kijutok a lebegő szigetekre.De ott a kapu, az átugrálós részre visz ki ami már megvan. -
pzs #841 Nem kell megtalálni az apját menjél vale of ruin ba szépen jool.
-
Caine #840 És ha már itt tartunk: Miután kiszabatítottam a hülye herceg fiát a nagáktól, hol lehet megtalálni a hapsit meg a fiát meg a lányát? Mert a bolen fieldsnél, ahol a sátra van, már nincs senki ... -
Caine #839 Azt tudja valaki, hogyan lehet bejutni a tomb os soulsba? A quest logom kiírja, hogy valami vakyra küldött ide, de egyrészt nem emléxem az illetőre (hol van egyáltalán?) másrészt meg az őrnek nem tudom megmondani a jelszót. De akkor mit keres ez a bejegyzés a logban??? -
Caine #838 Én úgy emléxem, hogy mind a kettőt meg lehet kerülni a víz alatt. Semmi szükség a karokra. -
Caine #837 Na sikerült kinyírni a főmuftit a shadow ruinsban. Ütni kell és potiont inni. Mondjuk feltoltam a pole skillemet 7-re, így sokkal könnyebb volt. Egészen pontosan így lehetséges volt ... -
mollee #836 A másik kar ott van ahol van a 3 szarkofág. a falban van egy gomb amit ha megnyomsz kicsit visszább kinyílik 1 titkos ajtó és ott lessz -
xavier #835 Hi
Az elf páncélos küldinél vagyok elakadva.
Páncél megvan.Van egy ajtó amit egy szellem örzött és mögötte 4 kar,de hiába kapcsolgatom őket, semelyik állásban sem nyílik ki a rács.
Kicsivel mögöttem van a víz által körölvéve két talapzat amiba 2 kart kell bele dugni, de az egyiket sehol sem találom...
Lehet hogy ezért nem múküdnek a karok?!
előre is köx. -
Jumpy #834 köszi!
Ez a baromság ebben ajátékban, az ilyen feladatok veszik el a kedvemet, máshol van egy fejtörő,egy rejtvény azt kell megfejtened, ha nem tudod akkor jöhet a kisérletezés.
De itt... -
Caine #833 Egyébként semmi logika nincs az egészben - szerintem -, a sakk szabályait nem követi, volt akkor is megtámadtak, amikor volt egy mező közöttünk ... -
Caine #832 A jobb alsó sarokból kell indulni:
jobb alsó, előre, vissza, balra, fel, fel, jobbra, fel. -
Jumpy #831 Na és emlékszik még valaki shadow ruinsba a sakkos résznél hogy kellett lépegetni? -
pzs #830 Na thx a helpet végigtoltam .