2813
  • 6tila
    Sziasztok!
    Van róla tudomásotok, hogy készül-e már erről a játékról magyar (vagy angol) nyelvű végigjátszás, vagy egy instuctio gyüjtemény, hogy most ehhez ide menj, ahhoz oda menj?
  • GrimReaper78
    Jaja, az egyi kszigeten van a varázsló. Onnan fogod felismerni, hogy jó helyen jársz, hogy egy rakás csocsót idéz meg... Amúgy észak, majd nyugat felé ússz, úgy megtalálod
  • AS
    Thx
    Köszi elöre a másik választ is..
  • AS
    Én is egy kis segitséget kérek.. Ahoz hogy Sorrcerer legyek ki kell nyirnom egy mágust a elveszettonál! De hol??? mert az hely nagyon nagy! Talán az egyik szigeten van? vagy mere keresem??
  • kolk
    Skuldoonból ha ki jössz a déli úton, elmész Sagathian Moors irányába, és kb félúton észak-kelet felé fordulsz, fönn a sarokba lesz Staroxia. A 896-osban lévő térkép sokat segít.
  • Dudi13
    Hello tudnátok nekem segíteni? A naga templommal végeztem elvittem a relicet a helyére, de nem tudok tovább menni. A küldetéseim a Tomb of soulst ill. a Vale ruin-t emlegetik, de egyik sincs sehol sem. Grimlok tornya meg üres mint állat. Staroxia vagy ki meg azt se tudom ki meg hol van. A Bolen fieldsről eltünt a kiszabadított srác faterja is. A fene vigye el gőzöm sincs hogyan tovább... Please help!!!
  • mucius
    érdemes leszedni ezt a játékot? máshol nagyon szidták (bár csak a demó alapján)
  • GrimReaper78
    Az Arcane Magic regenerálódási sebességét a Scribe jártasság befolyásolja. Ezt a Sorrcerer kapja meg, de biztos a Battlemage is.
  • GrimReaper78
    Az ajtóba beragadt ajtónálló egy bug. Tölts vissza egy korábbi játékállást, mivel a varázslóhoz muszáj felmenned ahhoz, hogy továbbjuss a történetben.
  • GrimReaper78
    Beszélj az őrökkel ,erre a karaktered megmutatja nekik a levelet, és kiengednek...
  • GrimReaper78
    Lesz. Majd. Sőt, 1.3 is lesz, majdan abba fogják implementálni a térképet, és a testre szabható karaktereket.
  • AS
    Thx az uj térképért.

1.2 pecs-rol tud valaki valamit?
  • AS
    Thx az térképérr.
  • kolk
    A dél-nyugati kapun ki, és az elágazásnál Sagathian Moors felé, de különben itt egy térkép:http://www.dillogdall.com/bilder/DL/DL-Map00.jpg
  • romero83
    hi!
    Skuldon-ból merrefelé kell menni, hogy eljussak a Naga templomba? (beszéltem Vartuggal)
    (Kimentem a kapun, de csak szaladtam a mezőn, és semmit sem találtam.)
  • Kurty
    köszi szépen megpróbálom
  • ceas
    Menj el a mage guild-be és beszélj a mágussal, adni fog egy levelet
  • Kurty
    Csősztök!! Lehet hogy egy kicsit (nagyon) láma kérdést teszek fel, de már idegeimre megy a játék. Most kijöttem a katakombából és a relic of power v. kürt vagy mi már megvan, mindgyárt 8-as szintű törpe leszek. Az lenne a lényeg hogy nem tudom mit kell csinálni hogy bejussak a fargrove palotarészébe a celestine valami arixxxxxxxxxxxxxxx valamiről beszélt már elfelejtettem, lécci jó lenne ha tudnátok segíteni hogy továbbjussak, előre is köszönöm szépen: Kurty
  • xavier
    Ariendelbe visszamentem az öreg varázslóhoz,csakhogy a segítője beragadt a 2 ajtó közé.Hiába mondja hogy a 'mesterem látni akar' max 1 helyben gyalogol.
    Elmenni mellette nemtudok, és átugrani sem....
    A városban engem sem engedtek vissza hiába volt levelem...eh.
  • BUBI1020
    hi!
    nekem lenne egy olyan problémám, hogy a legelsö várból nem tudok kimenni, mert a Town Gate Guard-ok nem akarnak kiengedni, mert azt modják csak a király parancsára lehet kimenni, ellenben a királlyal már beszéltem az meg elengedett a másik városba!
    Ha tudja vki, hogy hova kellene menni, vagy mit kellene csinálni az lécci irja már le, megköszönném!
  • Jumpy
    Ergh..most hogy mondod...nem is tudom.
  • Caine
    A Tomb of Soulsban van aki, a varázslatot választotta? Mit tud?
  • Caine
    Nem tudom feltűnt-e, de miden relicnek meghatározott helye van a tartókon. Tehát nem lehet akárhová betenni. Végigpróbáltad már az összes helyet?
  • Jumpy
    Caine

hát onnan hogy, hiába vizem vissza a ruinbaa, nem teszi fel a többi relik közé a tartókra
  • AS
    Pár hét és jön a 1.2 pecs!
    És nagyon valoszini hogy nem lesz jo a régivel...
    Ha uj karaktert inditok..
    Akor mágus szeretnék lenni.
    De sajnos ez sokal bonyulultabb mint egy harcos vagy egy ilyász..

Pl: mi növöveli majd gyorsan meg a pl: tüzlabda feltöltést?
    Mert lovagom is tudd de lasan hiába magas a mágia szint..

Tehát én egy über varázslot szeretnék..
    Varázsfegyferekel...
  • kolk
    Tomb of Souls-nál Fiend Agula-t a trickster quest-ben miért nem tudom sebezni?
  • Caine
    KB. egy percet kell várni. Egy vámpír spiné fog megjelenni. A fák felett próbál elröppenni a lelkem, ne nem túl nagy sikerrel . Nálam másodikra tudta csak összehozni. Ugye van mentésed közvetlen előtte?
  • Caine
    Az egy reilic is. Miből gondolod, hogy nem az?
  • AS
    Köszönöm . akor megyek az elveszet tohoz...

más-
    csak akor tudsz visza meni a királyhoz ha már beszéltél az el vároban ujbol a mágusal..
    Ha ez meg van menj városba visza és egy ör se lesz sehol... poént nem lövöm le...
  • Jumpy
    Hm..voltam egy templomban ami a vale of painban van.
    Lenyomtam a succubusokat, meg aki elémkerült, a főgenyánál volt egy pajzs ha jól emlékszem a shield of retribution..
    node azt hittem ez is egy relic...de nem..akkor meg mire volt jó ez a hely..tisztára úgy védték mint az eddigi reliceket.
  • exit2005
    Az Unholy Arc-nál mennyit kell várni miután az ember beletette a vért?
    ..vagy valami más trükkje is, mert itt ugy elakadtam hogy öröm nézni :)
  • Panzerfaust
    Épp ez az, hogy szürkén se. Na mindegy kezdek egy adaptot.
  • GrimReaper78
    Fargrove-ba valóban nem engednek vissza egy darabig, de kolbászolj ott a környéken egy kicsit (nincs még megoldatlan küldid?), próbálkozz a bemenetellel, és előbb-utóbb be fogsz jutni... egyelőre nem mondom meg, hogyan
  • Sir Huba
    Én tegnap nyomtam le az összes sárkánymamát és papát azon a környéken, csak némi tűzvédelem, és egy fincsi kétkezes jegetszóró, heveny jégtömbé változást előidéző kardocska kellett hozzá... Szegény párák, volt amelyik meg sem tudott sebezni, úgy lehelte ki a tapasztalati pontokat :) (amiből bejött vagy kétmilkó, mire a család jobblétre szenderült...)
  • sárkánylovag
    Amire tudok ...
    A sárkányt nem kelett lenyomni, de ha jólesik, tpnek ok, a két ládát nyisd ki mert jók vannak benne, egyiket csak 2 sárkány védi
    A kasztot akkor kapod meg amikor megcsináltad a küldijét meg megfelelsz a kritériumoknak, de szürkén se jelenik meg?
    Itt azt mondta valaki hogy két főkaszt két alkaszt meg egy prémium van, Ninja ruhák tényleg szépek...
    A rúnákkal én is erdőztem, csak egyetlen egy kell belőle és az meg a várostól még északabbra van a elveszett tóban a nagyobb sziget (nézd a térképen)
    nem a játékban ott vannak szép kék monszták
    bennük keresd, és ha egyszer voltál valamelyik teleportnál onnantól az már működik...
    A másik kart ULMban a víz alatt lehet találni, de kar nélkül is be lehet menni a víz alatt, csak ne a hosszabb utat válaszd mert búvár kund is belefulladna... A mágustoronyba emgem se engedett be a fickó csak kb harmadjára...
    visszavittem a kürtöt a helyére, beszéltem a boszorkánnyal meg a Lord Graemare-val aki elküld Fargroveba de nem engednek be most akkor mi van ?

• Panzerfaust
    ninjásodást
  • Panzerfaust
    Ecsém kezdem unni, ezt a ninjásodás. Aszonnya nekem a sárkányházas arc, vigyek sárkánytojást a tigrises arcnak. Megyek iszonyat fejjel, látom sárkány, namondom aki mer az nyer 3/4 órás küzdelemben lenyomtam. Vagyis inkább lenyilaztam. Megyek mondom nincs mitől parázni, erre a fészek fölött még vagy három. Mondom a tiedét odafutok, tojást föl, isszafutok. Tigrises arc megdicsér, veszek nálla laza szamurájos páncélzatot, és választhatok egy heraldy-t. Asszongya a tigris útjához beszéljek a fogadóba a csajjal. Kiderül a fogadós egy paraszt, aki bérelt az elfeknél szobát az tudja, és megkapom az alant részletesen leírt küldit. Visszamegyek, a tigrises meg a sárkányos arc is fiatal mesternek hív a tigrises arc adott még egy heraldyt, de nem kapok kasztot. Mér? Kaptam a csávótól egy olyan királyos megarövidkardot ami a mostani élőhalott szeletelőssel maga lenne az apokalipszis, erre nemengedi. Most akkor harcossal nem lehetek ilyen távolkeleti bizbasz. vagy mert törpével megyek? Pedig pöpecül nyomja a hátraszaltót, és még a szamurájos sisak is jól áll neki:))))) Szal most ez bukás? Mert akkor nem tudm melyik két kaszt maradta még arra a maradék két helyre.
  • AS
    Egész jo a gama!
    Most 11 egyes szintü loval keverve papal.. és egy kis mágiával .
    Edig senki se tudot neki nagyon ártani.

Msot ott vagyok hogy kürtöt elviten a helyére viszamantem a varázslohoz..
    És utána visza kell meni a városba! De!!
    Hogyan lehet használni a teleportokat??
    Én már unom járkálást..
    VAlki leirni hol találom a teleport aktivizálo valamiket.. Vagy lehet hogy tul korán kérem??
    Elöre is köszi..
  • gersgorin
    Na jó, tényleg nem hallott még senki Okula-rol? mert hogy a google nem hallott azt megértem, de hogy itt se senki!!??
  • GrimReaper78