2813
  • Methylisocloro
    Én a vizből nyilaztam moonbeast-eket :) Lehet hogy rá is faragtam mert most olvastam hogy amikor szerzel moonstone-t akkor zárja le Ottaka kapitány Fargrove kapuit.
  • erettsegi
    Viszont lehetséges tehát, hogy legyek még valami Deathlordon kívül , de azzal egyszerre?
  • erettsegi
    Köszi szépen!
    A partyt hogy kell beállítani?
    Egyébként elég kezdetleges ez a játék tényleg, még 1.1es peccsel is, mert már 4. szinten vörös sárkányokat lehet gyalázni 300 000 tpért, mert beakadnak a fába és simán le lehet nyilazni, csak türelem kell hozzá:D
  • Methylisocloro
    Ez csak az international verzióra igaz. U.S. már megjelent.
  • Zsolo007
    Tudjátok mi a legviccesebb ebben a játékban? Az hogy még meg sem jelent :DDDD

Bizonyíték :))
  • Methylisocloro
    A spell regenerálás idővel felgyorsul használható szintre? Én varázslóval játszottam de állandóan egy mágikus bottal kellett verekednem mert csak nagy ritkán tudtam használni a spelleket :(
  • GrimReaper78
    Mind a Ranger Lord, mind pedig a Death Lord prémium kaszt, ezekből pedig csak egy lehet: vagyis nem lehetsz mindkettő egy személyben.

A Luck-nak nem tudom, milyen befolyásoló ereje van, én semmi különöset nem tapasztaltam.

Multiban naná, hogy lehet co-op-ban nyomulni, ez a lényeg! A TP-k megoszlanak, ha te is belekafircolsz abba a szörnybe, amit a haverod csépel. Viszont a random encounter-ek egyrészt gyakoribbak, másrészt SOKKAL több monszta szabadul a nyakatokba (ez gondolom játékos szám függő is).
  • Panzerfaust
    A francokat. A tolvajomnak ezt adtam és 6os szinten négyes a tűzlabdája. A 9szintű mágusomnak 3as, és mindet maga vette.
  • Esrohnoil
    sztem mindenhez, de minimális.
  • erettsegi
    Jó:D Eddig én is eljutottam, de mihez ad szerencsét? Ahhoz, hogy jobb cuccokat találok, vagy jobban eltalálom az ellenséget, vagy mihez?
  • Esrohnoil
    Szerencsét.
  • erettsegi
    és mégvalami. Sokat számít karakterkészítéskor a +luck? Mit ad?
  • erettsegi
    helló! Lenne néhány kérdésem:
    1. Lehet-e a karakterem mondjuk ranger lord és deathlord egyben?
    2. Hány kitüntetésem lehet?(tudjátok van a tigris, sárkány, lady&lion, warrior stb.
    3. Multiplayerben lehet partyban játszani haverokkal, mint mondjuk a diablóban, s ezáltal a tapasztalati pontokat mindketten ugyanúgy kapnánk?
    Előre is köszönöm!
  • sárkánylovag
    Ismeritek a gyalog galoppot?
    Mikor kérdezik: hol a szörny a nyúl előtt?
    Neeem.
    A nyúl mögött ???
    Neeem.
    A nyúl azzzzzz
    Hol a kincs a zld ruha előtt?
    Neeeeem
    A zöld ruha után ????
    Neeeem
    ...
  • sárkánylovag
    Na ne már...
    Bementem a Naga királynő szobájába ... bár picit belerombolt valaki
    átúsztam egy fénylő valamihez felvettem regenerálós felső cucc nem nagy védelem elég vacak, de jó lesz ez, majd mondom akkor fedezzük fel ezt az egészet.
    Találtam egy rácsot ami be volt zárva bizti majd itt lesz a kincs... de jó.
    találtam még egy rácsot ami szintén be volt zárva...
    ekkor rossz előérzetem lett. némi térkép egyeztetés na naaaa...
    találtam egy kulcsot amin koponya van és egy kapcsolót is lenyomtam.
    Majd a kucsot behelyezve gyorsan beigazolódott a térképem , kinyitottam a zárt ajtót aminek a másik oldalán már voltam , és hogy mit kapcsol az a kapcsoló az marad örök relytély...
    Ja hogy ez a vacak a Relikvia amiért hihetetlen ugrálásokat kellett vola végrehajtani ??? áááááá
  • GrimReaper78
    Ha a boszi nem ad küldit, akkor próbáld meg Aleister-nél, a mágusnál, Fargrove-ban. Nekem pl. ő adta a Sorcerer küldit.
  • GrimReaper78
    A Loose Brick az egy kilazult tégla a falban, mint azt a neve is mutatja... :P
    Klikk rá, erre a baltákon túl kinyílik egy ajtó, ami egy szobába vezet, ahol kincsesládák vannak. Ha jól emlékszem, van ott egy rejtett kapcsoló, amivel kinyílik a szoba másik falán lévő rácsos ajtó, így nem kell visszaszenvedned magad a csapdákon keresztül.

Ja, és köszi szépen a helpet, ma este hasznát is fogjuk venni! Voltunk már mindenhol, csak éppen a beomló padlónál leestünk, és utána ell is felejtettük, hogy ott tovább lehetne menni... :P
  • Jumpy
    Hát én pl gázmaszk nélkül szedtem össze a Sigilt, és nyomtam le a 4 karú monsztát :-)
    Na viszont én feladtam töröltem a játékot, meguntam, inkább visszateszem a Morrowindet.
    Lucutus
    Ha jól emlékszem ott aahogy bejössz a jobb oldali lovagszobornál ha shiftelsz akkor jön fel a padló az első tűzköpő sor végén.
    Én nyomtam egy idő lassítást és nekifutottam, ahogy rálépsz padlóra az rögtön süllyedni kezd.Csak igy volt rá időm hogy eltudjak ugrani,a túloldalon meg felkapaszkodott a karim
  • lucutus
    Shadow ruinsban mit kell csinálni a 4 runa megtalálása után, egyszerűen nem tudok átjutni a tűzet köpködő kőarcokon túlra, pls. segítsetek mert már az idegeimre megy a sok teleport kapuba ugrálás.
    Thx.
  • sárkánylovag
    Lehet rosszul mondtam, bocs érte a NAGA templomba az a nagy kád gázt tartalmaz.
    Ott van a kapcsolója a falon lent. Pár tanács annak aki elakad a Nagába:
    Ott ahol a padló megnyílik át kell ugrani és megkapaszkodni, az arany kulccsal kell kiszbadítani a herceget. Mikor megvan a herceg kinyílik fenn egy rácsos ajtó ott van a 100% os gázálarc, mindenképpen kell, mert a kádat ha még meg is lehetne úszni de a Nyherus monsztát már nem aminek van 4 keze gázt okád és még varázsol is. A kádba van a SIGIL ami kell a Naga királynő szobájába való bejutáshoz.
    Egy helyre viszont én se tudtam bejutni van a forgóbaltáknál egy Loose Brick nevű kicsit beomlott ablak, ott mi a pinyót lehetne csinálni ???
    Ja az a 4 kapcsolós lengőlap meg logikus, nagggyon tetszik a játék...
    nekem nem adott a boszi küldit, lehet mert a tiger way bezavart?? nagyon durván drága ez a arcane gyorsító scrible dolog, szerintetek van értelme az iq-t nöelni ??
    mert 60 körül már 20000 be kerül és 1000 el lesz tőle olcsóbb megszerezni ... ?
  • GrimReaper78
    Hogyan emelted fel a sósavas kádat? Nekünk mutliban nem sikerült... Vagy csak kukák voltunk? Mindenesetre ma este lesz még egy 4-5 órás próbálkozásunk, hátha sikerül továbbverekedni magunkat
  • AS
    Igy van.
    És akkor lehet választani a két kaszt közül:
    Sorcerer
    Battlemage

Én Sorcerer választotam. de ahoz hogy megkapd vannak feltételek is..
  • sárkánylovag
    Az a boszorkány akinek visszavitted a staffot adott küldit ??
  • AS
    És boszorkány adja a küldetést nem a mágus..
  • AS
    Dehogynem. ahoz hogy sorseres legyél magy harcimágus. elkelmened a elveszet tohoz
    ÉS lenyomni egy kemény gonosz mágust.
    ha az meg van megkapod a rangot .
    Utána megint kapsz küldetést..
  • sárkánylovag
    Naggyon jó ez a Naga templom, és még nem vagyok elakadva :O)
    Bár azt nem értettem mire jó hogy fölemeltem lent azt a sósavas nagy kádat a plafonra.
    Hogyha a Naga templomot tették volna be a DEMO-ba akkor valszinű sokan nem hagyják abba az első túl gyakós részen...
    Mi az hogy a mágus 4. küldetése?? Miért van neki több??? Elvittem azt a pálcát a boszorkánynak de utána már mást nem akart tőlem a mágus...
  • kolk
    Igen, az 1 és ugyanaz.
  • AS
    Már a Skuldoom-nál vagyok!
    Tudom hogy naga templomhoz kell menni.. de ez most nem érdekel..
    Inkább a mágus 3. (vagy 4. küldetése.
    Forbidden Land-s ba kel elmenem és valami megszerezni.. de már most látoma térképen hogy orjási terület..

Aki már átvite ezt rész azt irja le hogy legkönyebb oda jutni.. meg stb..
    elöre is kösz..
  • sárkánylovag
    Megyek ebbe a Naga Temple-be de ahol ez van írva a térképen ott a Dungeon of Moors van akkor ez most ugyanaz ??
  • gersgorin
    Én kerestem Okulat, és azóta is keresem, én már egy térkép alapján teljesen bejártam Vale of ruins-t, de semmi. Gyanítom, hogy valamelyik küldetést még nem csináltam meg ami előfeltétele annak hogy ott legyen - vagy bug. Szerintetek az gáz ha nem viszem egyből vissza a relic-keket? Mert marhajó lehet velük gyakni, azt jót tesz a tpnek. Már mind megvan csak a gyűrű nincs, de ahhoz meg kell a csaj, azt meg még nem sikerült megtalálni.
  • GrimReaper78
    Hát, eltévedni azt nem nehéz ebben a játékban
  • Dudi13
    Hello
    Valaki kereste Okula-t! Vale of ruinsban van valamelyik kis völgyben, hogy melyikben azt nem tudom mert rohadtul eltévedtem.
  • GrimReaper78
    Én eddig mindössze varázslókalappal találkoztam, csuhával/köpönyeggel nem. Szóval kétlem, hogy lenne külön mágus gúnya.
  • AS
    Kinyirtam..
    Utána pedig vagy 8 db mon szornyet mert nem adok mont.. csak a 8-...
    Most tartok visza a városba..

Tényleg a varázsloruhát azt majd kapok? Mert elég nevetséges a könyö páncélban járkálni egy varázslonak..
  • GrimReaper78
    Az Arindale-i varázslótoronnyal kapcsolatban olvass vissza egy párat, Bolen Fields-be pedig tovább kell menni észak felé (amúgy is adja magát, hogy FIELDS, azaz MEZŐ, tehát nem értem, mire számítottál az út végén).
  • Kurty
    Csősztök! Két kérdésem lenne: egy arindalbe a great towerbe hogy lehet bejutni és kettő a bolen fieldsre hogy lehet kijukadni??? Mert megyek a nyíl irányában és egyszercsak vége az útnak, előre is thx! Császtok
  • Dudi13
    Hello

Kolk köszi a segítséged, végre tovább nyomulhattam, de.... A Shadow ruinsban szerintem a vége felé járhatok, de elakadtam. Ott vagyok, hogy meglett a 4 db rúna átmentem a kapun így 3 másik kapu előtt teremtem és bármelyiken megyek át összevissza teleportálás után ugyanarra a helyre a jutok ahol kőfejek fújják a tüzet keresztbe és átugorhatatlan gödrök vannak a tüzek között. Már vagy 20x körbeszaladgáltam,de nem jövök rá.. Aki tudja segítsen legyenszíves! Előre is köszi
  • Methylisocloro
    Itt van egy kezdeti walkthrough:
    Walkthrough
  • GrimReaper78
    'Reggelt!

Na, megint elakadtunk egy kicsit multiban. A Naga Templomban. Megszereztünk vmi aranykulcsot, de Valdemere-t vagy kit még nem sikerült kiszabadítani. Megtaláltuk a Sigil of the Serpenet, de oda kéne valami. Baromi összetettnek tűnik ez a templom, szóval ne kérdezzétek, pontosan hol vagyunk De a lényeg, hogy egyelőre nem tudunk továbbmenni, csak körbe-körbe rohangálunk...
  • 6tila
    Vissazolvasgatva néhány társammal egyetérek, olyan sokan kérdezik, hogy itt, és ott i a megoldás, és azt ajánlják, hogya aki tudja a megoldásokat az sorba is tudná rakni, és egy sész végigjátszás is készülhetne belőle.
    Így a fórum olyan mint egy iratmegsemmisítőn át ment levél... elég nehéz összerakni.