2813
-
#1989 ha megvan minden rúna, akkor ott, ahol Lord Kimgston szellemét támadták a Wraith-ek vagy mik, megjelenik egy teleport. amit írtál kijárati ajtónak.
innen egy 3-as teleporthoz jutsz, mindegyik egy helyre vezet, ezekre az aranyos "lebegő szigetekre", ahonnan a következőképpen tudsz kijutni. menj a keleti, majd déli, majd a nyugati teleporthoz. az utolsó már lépcsős kell legyen. itt további érdekes dolgok jönnek, de ezeket nem lövöm le:)
de elárulom, hogy nem egyszerű ez a része sem. -
#1988 otthon nincs netem:( melóba pedig alkalmatlan a gép... -
viharhozo #1987 ti amugy haloban v neten probaltatok mar tolni 1ut... esetleg vkinek lenne kedve... matrix?:) -
insane2 #1986 Helá mindenki. Büszkeségtől hajtva megpróbáltam a Shadow Ruins-t mindenféle külső segítség nélkül végighajtani, a vízben, köveken ugrálós, sakkos dolgokat megoldottam. Lord Kingston körül kigyomláltam a Wraithokat. Követtem a megidézett mását ki a "térképetlen síkra", az utolsó előtti rúnát is felírtam a kijárati ajtóra és nincs tovább. Nem tudom merre menjek. Segítsetek. Plíííz -
#1985 Hát, Én itt vagyok, de nem túl boldogan. Tegnap megpróbáltam ezt a hátraszaltós "belógást" a Black Swamp-ba, de egy láthatatlan fal megakadályozta ezt:((
szóval nekem valszeg marad az 1.4-es patch. vagy nemtom. már elmentem Fargrove-ba és beszéltem a kocsmárossal, aki új infókat csepegtetett Barrowgrim-ről és a boszorkányáról, ezeket korábban nem beszéltük meg:) azt hittem, hogy ez esetleg átlendít a problémán, de nem tette. sőt, egy ideig egyik kőszobor sem reagált.
mindegy, elfoglalom addig magamat mással, szerencsére van mivel. -
viharhozo #1984 nah hova lett mindenki?:) -
viharhozo #1983 nah szval atjutottam a hidakon, most lenn szopok abban a tuzes teremben, DE... legyaktam az Elder mastert is, igaz utottem vagy 10 percet de megerte, akkor leptem 9 s szintre, mielott neki altam volna az Elder masternek, es most vagyok 10 es, ossz- vissz adott jo 800000! exp-t
nah most megyek mert oram van... -
#1982 meg hát:DDD többször is:))))
csak most szívok, mert megakadtam a tetves szobrok miatt. -
viharhozo #1981 :))))
meg vagy elegedve magaddal mi?:DDD -
viharhozo #1980 nah... arra mar rajottem, h a hidatakat ossze kell kotni a masikkal -
#1979 akihez elviszed majd azt a staff-ot vagy mit, lehet, hogy Ő is ad küldiket később, de szerintem az Aleister jobb választás, mert Őt könnyebb elérni, hiszen ott van a teleport mellett.
Az a rész engem is szivatott rendesen, de ugyanakkor jó kis XP-gyűjtő hely:))
kitartás, később már csak könnyebb lesz:))) de most tényleg, nekem legalábbis később kisebb gondot okoztak a nagyobb dungeonok is. mondjuk lehet azért, mert nem jól osztogattam a pontjaim. -
viharhozo #1978 meglehet... koszi a segitseget, most meg a trial of eldersben vok elakadva hidaknal... ennyiszer sohanem akadtam el 1 jatekban sem... v velem van a gond v vmi, de vmi nem koser :() -
#1977 ez pl Fargrove-ban van:Arcane Emporium
Inside, you’ll meet Aleister, “seneschal of magic great and small.” He’s a shopkeeper and a guildmaster for the Guild of Mages.
Azaz Aleister van benn, aki egy boltos és céhmester a Mágusok céhében. vele kellene beszélned. aztán vagy ad küldit vagy nem. el tudom képzelni, hogy ez is bug-os.
közben a 4 perc szerkesztési idő alatt utánnanéztem, de máshol nem is találtam Guild of Mages szöveget, tehát valszeg Aleister lesz a Te embered, Fargrove-ban. asszem Ő van a moonbridge mellett. -
#1976 szerintem bármelyik varázslós(ahol spell-ek is vannak) boltba bemész akkor csatlakozhatsz a céh-hez. persze ez nem biztos, de azért ezzel kellene kezdened. -
viharhozo #1975 a guild of mages -t hol kell elkeydeni, ki adja a stafot, amit el kell vinni Devils marshba? -
#1974 igen, most olvastam Én is egy külföldi fórumon:) sőt, azt is megtaláltam, hogy nem egyedül én állok szemben ezzel a problémával (sajnos)
már csak ez az egyedüli "mentsváram", aztán majd kikecmergek valhogy:)) jobb, mint a semmittevés. -
#1973 Maximum annyi ötletem van hogy át kell mászni a hegyeken jump + back flip segitségével.
Én ezt soha nem próbáltam de több helyen is irták hogy vannak olyan helyek ahol fel lehet mászni a hegyre aztán ott arra mész amerre akarsz.
Akkor van baj ha bejutsz de ki meg nem :( -
#1972 jó lenne, ha lenne és persze az én gondomat is megoldaná. már beírtam a gamebanshee fórumába is:) -
#1971 1.4-es patch készülget, ugy látszik biztos hogy lesz :) valamikor :( -
#1970 ja, azt elfelejtettem beírni, hogy felraktam újra a gémet, de persze a patch-elt mentés nem volt jó hozzá:((( -
#1969 a varázslatok több dologtól függnek. Alapvetően sajnos eléggé elhanyagolt része a játéknak.
Az arcane varázslatok "töltődnek", azaz mikor elhasználod, egy idő után feltöltődik. ez és pl. a celestial is, annál gyorsabban töltődik, minél magasabb szinten vagy az adott témában. van egy olyan skill, hogy channel. Ez arra jó, hogy még gyorsabban töltődjön, de csak a celestial és a rune varázslatoknál. az nether-t, azt te kotyvasztod. amikor kinyiffan egy ellenfél, általában elhagy érdekes dolgokat (denevérszárny, kígyóbőr stb.), ha ezeket megfelelően egymáshoz passzítod, akkor kapod az adott spell-t.
de erről is szól a link amit adtam...
a kitérés, ugrás, hátraszaltó az athletics nevű skill-et fejlesztve szerezhető meg. -
viharhozo #1968 Dungeon Lords v1.4 Update - ilyen is van mar? -
viharhozo #1967 jah mewg a masik ami idegesit, h az ilyen mozgasi kombok sem mennek, pl nyomom hatra meg ugras... erre ugrik 1et rendesen, v seggel hatra fele, holott szaltozni kellene(asszem...), meg oldalra se nagyon akar kiugrani... ehhh a fene se rti -
viharhozo #1966 idaig vagyok az alap, meg adept(de az meg atlatszo, szval nints teljesitve, meg knight)
amugy meg en nem nagyon rtem ezeket a varazslatokat, pl van 1 spell bookom magick missile, charge 1 es elnyomom es tobbet nem tok varazsolni, ha elfogy... mekkora marhasag ez.... idaig 1szer sem varazsoltam semmit, pedig mar van nehany, de tartogatom, hatha majd kell kesobb -
#1965 Voltam eddig:
Hatamoto/battlemage
DeathLord/Paladin
adept jó mert akkor jobban fogsz tudni használni papi spelleket
egyébként is ajánlott 2 kaszt használata -
#1964 amit adtam linket, azon minden ilyen infó megtalálható. -
#1963 na most az kellene tudni, hogy melyik középső? :)) mert igen, arra jól emlékszel, hogy van egy rakás kőszobor, egész pontosan két sorban, középen "hiányzik" egy, és az itt lévők közül elvileg a bal oldalival kellene pofázni, a leírás szerint (gamebanshee-s). a jobb oldali kinyitja a szemét, meg a száját, de nem hallatszik semmi és nem ír ki semmit, shift-re nem reagál. a bal oldalin látszik a textúra illesztési hiba miatt, hogy neki is van szeme(kékes-zöld), de nem nyitja ki az istennek sem.
Arra emlékszel, hogy esetleg elmentél még előtte valahova? vagy volt-e nálad valami speckó cucc? Azt írja, hogy négy Relic of Power kell (a helyén van, 2szer megnéztem) ill. Vartugg-tól a jelszó. szintén megvan, jelzi a questlog.
miért csinál ilyet? -
viharhozo #1962 nah akkor asszem nem leszek 2 kezess, mert knigth t valasztottam... , az adept amugy milyen?, mert azt is elfogadtam :()
amugy ti milyen kasztokat valasztottatok ? -
#1961 Arindale-ban a főszálhoz el kell fogadni a Tiger House quest-jét - a fogadóban levő nő becsületét kell megmenteni. Ezt azért irom le, mert szerintem nem magától értetődő ;)
Lost Lake-ben teleportáláshoz Moonstone-t lehet találni de azt ajánlott az Elder Trials után megszerezni. Én erre egyszer ráfaragtam mert Fargrove zárva lesz ha szerzel moonstone-t és csak ott tudtam volna spell-eket vásárolni -
#1960 Én 1.3-as patch-csel vittem végig legutobb. Én ugy emlékszem hogy ott egy rakás kőszobor állta el az utat keresztben aztán amikor odaértem valamelyik középen levő kezdett el pofázni. Aztán a duma végén 4-5 arébb huzodott hogy el tudjak menni. Legalábbis ilyesmire emlékszem nagyon nem figyeltem meg mert minden ment simán és én meg rohantam az Irybalthnizé Labyrinth-ba :) -
#1959 Az a legjobb megoldás, ha mindenhova bemész és beszélsz mindenkivel:)
Ha nem vagy túl jó angolból, akkor kicsit nehéz lesz, mert még nekem is (aki érti a naggyát) többször el kellett, hogy olvassam a szövegeket, mert nem tudtam, hogy hova is kéne menni. Sőt, Arindale-ben többször többhelyre is vissza kell menni.
Ahhoz, hogy mindkét kezedben fegyver lehessen Marauder-nak vagy Samurai-nak kell képezned magad. Ez egyenlőre annyi, hogy az egyikben közepes, a másikban könnyű fegyvert tudsz használni(úgy, hogy a jobb kezeden ott van a pajzs közben, tehát tudsz azért védekezni is:)). Illetve lehet olyan, hogy ha a Marauder után Deathlord-á avanzsálsz, akkor már mindkét fegyver medium. Ez gyakorlatban nem igaz, mert nem lehet mediumot tenni mindkét kézbe. Ez egy sajnálatos bug, amit jó lenne, ha kijavítanának.
Ahhoz, hogy legyen térképed, fel kell rakni az 1.3-as patch-et. szedd le
INNEN a Downloads (bal oldalt) menüpont alól. nyugodtan felrakhatod, nincs a játékon védelem, tehát nem kell no-cd fix vagy ilyesmi utánna. DE!!
Most azoktól is kérdeznék, akik végigvitték a játékot, hogy nekik azután sikerült hogy, az 1.3-as patchet felrakták? mert speciel engem továbbra sem engednek át a kőszobrok. és gyanítom, hogy ez emiatt lehet. Gondolom legalábbis, hogy az nem gond, hogy korábban is jártam már itt (még a patch előtt) és akkor pofáztak nekem, de most már nem. csak a jobb oldali mozog, de az nem beszél semmit. én meg csinálhatok akármit, a másik meg se mozdul. nagyon idegesítő és egyben lelombozó, mert egyébként csípem a játékot. -
viharhozo #1958 Hali!
Lenne par kerdesem nekem is.Amiutan eljutottam Arindalebe es leadtam a kardot, azutan mit kell tsinalni, h folytatodik a tortenet?Lost Lakeben mit is lehet talalni?Meg a terkepet h lehet eloszedni, mert lattam par screenshotot ahol van terkep, a tobbin meg nintsen ... a fene se rti ezt.Jah meg h lehet megtanulni, h mind a 2 kezibe fogjon 1-1 kardot?
Elore is kosz.tsa -
xavier #1957 Trükk?Milyen trükk?
Megkapod az elf kardot a kovácsnál.Tipli az elfvárosba,ott leadod és választasz mi akarsz lenni: knight v. marauder.
Ha az utóbbi akkor vissza kell dzsalni fargrove felé és az úton majd előfog ugrani a manus akit megkell ölni a kaszt megszerzéséért.
Van olyan páncél meg sisak is amihez 70 es strenght kell a viseléséhez...
És nem vagyok biztos, de a ládanyitásnál ,ha bash-olsz akkor is szerepet játszik. -
Geralo #1956 valami trükk van a maurder kaszthoz?úgy olvastam hogyha fargroveba kezded el akkor csak valahol váralozni kell a városban...............................de hol?? -
Geralo #1955 én is elolvastam,és ha jól értem akkor vartugg adja meg a jelszót,és amint tod és elmondod a szobrok elhúzzák a belüket -
Geralo #1954 passzolok -
#1953 na, akkor, ha újra kezdted, akkor biztos tudod, hogy miért nem akarnak velem beszélni a Kőszobrok a Balck Swamp bejáratánál. Leírás szerint meg kell lennie 4 Relic of Power-nak (megvan), vissza kell adnia Vartugg-nak a szemét(megvan), hogy megadja a jelszót és mikor odamész, akkor a baloldalival kell dumálni. Nos, nekem csak a jobb oldali mozdul meg, de egy mukkot nem szól. Remélem nem a patch b*szta el. -
Geralo #1952 vigyázz mátrix mert beérlek az uj karimmal =P -
Geralo #1951 Ujrakezdtem a gamet és most műkszik minden!
-
#1950 Ha tudsz elég jól angolul, akkor ITT segítségre lelsz.