Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Eleinte elõrefele vándorol az AC pont a sebesség növekedésével, majd hangsebesség környékén, illetve azon túl hirtelen hátraszökik.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"További problémát okoz, hogy a sebesség növekedésekor is mozog a súlyközéppont, amivel szintén számolni kell."
Mert hogy az aerodinamikai középpont (AC) a sebesség illetve az állásszög változásával vándorol az tény, de hogy a gép tömegközéppontja vándorol a sebesség függvényében, ha egy nem változhatható szánynyilazású gépet veszünk figyelembe, akkor az eléggé hihetlenül hangzik, nemde?
Mirage-2000D gyakorlat a tengerszint felett... valamivel.
Mirage-2000N gyakorlat Marokkó felett.
Mirage-2000C mûrepülés... többek között egy A340 hasa alatt.
Természetesen a többi Patrick's Aviation videó is melegen ajánlott.
Tomcat függõknek külön. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Köszönöm...
Clidey... neked is HTX 😄
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Ennyi lett volna Uraim Köszönöm!
További problémát okoz, hogy a sebesség növekedésekor is mozog a súlyközéppont, amivel szintén számolni kell.
A halál csupán a kezdet...
Elõre is köszönöm...
Én a képmahináló helyében egy kissé elõrébb helyeztem volna el a két félszárnyat (kb. az oldalgéppuskások vonalában a fõ szárnytartóval). Úgy tökéletesen hihetõ lenne a gép kiképzése.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Valamikor a hõskorban egy nagyobb volumenû biznisz miatt (talán a Gerle külhoni gyártása, úgy emlékszem) összevetették a két vetélytárs termékét - ez esetben egy Bánhidi-féle Gerle 13-at, és egy másik gépet, aminek a tipusára sajnos nem emlékszem. A Gerlét maga a tervezõ, Tóni bácsi repülte természetesen. Elsõ körben a felszállási út hosszát szerették volna megmérni. A legenda szerint a Gerle már túl volt az elsõ startbukfencen(!) is, mire az ellenlábas gépe elemelkedett a földtõl. Nem semmi lebõgés lehetett a kihívónak... 😄 Az üzlet azonban sajnos ez a valóban hatásos bemutató ellenére sem jöhetett létre... 😞
A Zacsi által belinkelt videó egyébként naonjó, fõleg a vége! 😛
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ha megnézed a képet akkor a cockpit melleti vízszintes vezérsík igenis termel felhajtóerõt ami stabilizálja a gépet, a legnagyobb terhelést a 4 hajtómû viszi amit viszont a szárny ellensúlyoz. Tehát akár stabils is lehetne, nah persze ha nem fake a kép bár ránéztem az oldalra amin fent van és nem egy funpictures szintû...
A halál csupán a kezdet...
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
[/cserf][/fülünyúl]
ha St törölte ki, akko bots!
[/cserf][/fülünyúl]
"Fiddlers Green- World's Largest Collection of Paper Models !!"
ehhh
[/cserf][/fülünyúl]
"szerintem nem photoshop:"
Nem kell ahhoz õs-aviatikusnak lenni, hogy az ember egy szempillantás alatt eldöntse, hogy egy ilyen gép a valóságban repülésképtelen volna.
No mindegy, folytassátok, én jól szórakozom! <#hawaii>#hawaii>
Nem érdekel vkit 1 G-ruha?Faterom kapta még annak idején.Nem használt!!Vkit érdekel képeket is tod rolla küldeni...
köztudottan a b17-es farkerekes volt, kiváncsi lennék a futómûre!
ráadásul 1az1ben nem lehetett a föfutómû se mert az ennyhén elõre áll