726
Settlers 5 - Heritage of Kings
  • savafan
    Ezen a Pilgrimes pályán (amikor a havas tályakon kellene barangolni) mekkora méretű sereget kell verbúválnom ahhoz, hogy le tudjam az ellent gyilkolni? Már 3-szor szaladtam neki a feladtanka különböző taktikával és sereggel de mindig agyonvágtak. Vagy ki kellen fejleszteni valami általam eddig ismeretlen technikát? Pl. ágyú, gépi íjász, vagy valami hasonlót?
    Vagy van valami egyszerübb trükk a nagy méretű horda leigázására?
  • CéZé
    csak 4-ről
  • littleNorbi
    Tud valaki Settlers 5 magyar oldalt ?
  • CéZé
    már csak azt kéne tudni hogy hova kell az ip beirni :)
  • CéZé
    itt a Host a game
    itt pedig látod hogy ki csatlakozott hozzád
    az ip-det neked kell tudnod...
  • Szityi
    Hol írja az IPmet , jah és hol van a game kreálás ? (betudnál illeszteni képet ?)
  • CéZé
    ja kreálsz egy játékot, megadod az ip-det és már csatlakoznak is hozzád...elméletileg :)
  • Szityi
    A LAN-game-nél is ugyanez az eljárás, jah esetleg nincs cd kulcsod ?
  • CéZé
    Vagy megveszed és a cd kulcsoddal regisztrálsz az ubi vagy ip alapján csatlakoztok egymáshoz.
  • littleNorbi
    GYŰRŰ
  • Szityi
    Hogy lehet neten játszani ?
  • littleNorbi
    De hol a győrő ? (kép)
  • bah
    Nem hiszem hogy kell de azért probald meg.
  • bah
    Vagy banyasznak bocs
  • AndrewCB
    Lehet, h irta már valaki, de Én csak most jöttem rá.

Van egy Pilgrim nevű hősünk, aki kis bombát tud lerakni. Na, ha lát valaki egy lelőhelyet ami csillog, de nem irja, hogy ott lehetne bányászni, egy ilyen kis bomba lerakása után lehet kezdeni a bányászatot.
  • littleNorbi
    hát nem csinálnam mindent meg, pl. a bányász gyűrűjét nem találtam meg !
  • bah
    Gondolom átnézted az egész mapot és nem találtál egy ellenfelet sem,és egy hátralévő küldetésed sincs.Ha mindennel megpróbálkoztál javaslom inditsd ujra a mapot.
  • bah
    A thaler az adó ami bejön,úgy tod növelni ha minél több embert alkalmazol,a serfek nem adóznak.Ha arra a gyűrűre gondolsz amit a papnak kell megkeresni mert az ha jól emlékszem a templom fölött a temetőben van.
  • démonigyerek
    holnap meglesz a játék!
  • littleNorbi
    Hát nemigaz megmentettem az ipsét odament a kapuhoz, és nem nyitotta ki !!!

[IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/Settlers 5.JPG[/IMG]
  • littleNorbi
    A kamerát Insert Delete gombal birod forgatni.a többikérdésedre nem tom a választ !
  • Vanek
    hi!
    nem lehet vhogy forgatni a kamerát?
    a thalerseket hogy tom növelni? az lenne az ember?
    a gyűrű hol van az 1. pályán?
  • M@TriX
    a térképen látszódni kell, ha fennt északon leromboltad az ellenség épületét(!) nem csak akatonákat kell legyakni. Azzal kiszabadítasz egy fószert aki odarohan a kapuhoz, ami látszódik a térképeden. Odamegy, megy oda a Dari(d)o-ddal és az ipse kinyitja a kaput te meg menyj át (a köv pályára)
  • littleNorbi
    Hol van ott kapu ? kb. határold be !
  • bah
    Odamenni a kapuhoz nem?Amennyiben athalground nevu mapról beszélsz.
  • littleNorbi
    Az 1. campaing (Darioval vagyok) megöltem az ellenséget, de nem történt semmi !
    Mit kell még csinálni ?

• bah
    Sikerült kifejleszteni de most meg a warlancer technológiánál dobott ki,elmentettem mikor sikerült kifejlesztenie de mikor be akarom hozni a mentést szintén kidob hogy szabálytalan műveletet hajtott végre,eddig nem volt vele semmi gond.Létezik hogy ennyire bugos lenne a játék?
  • bah
    Hi all
    Claycourt pályánál vagyok.Mikor kifejlesztem a barackban a longswordsmen fejlesztést azonnal kidob a windózba hogy szabálytalan műveletet hajtott végre,nem tudjátok mi lehet a baj?
  • littleNorbi
    Mit kell még csinálni ?
  • CéZé
    ennyit tudni :(
  • kene84
    Szevasztok!

Az esetleges magyarosításról tudtok vmit?

Lesz egyáltalán vmikor mostanában?
  • littleNorbi
    Mit kell még csinálni ?
  • littleNorbi
    Van már rá magyarítás ?
  • Renee
    Sziasztok.Nem tudna nekem vki mentést küldeni mert nem tudom hogyan de eltűnt az összes eddigim.a legelső térképről.ahol a leonardonak meg kellett szerezni az összes cuccot hogy az időjárás gépet megcsinálja.és az azt követő térképhez kellene a mentés nekem.
    előre is köszike
  • MagyaR
    Jah! igazad van.

Pl. kincskeresésnél sem ilyen táblákat rakosgat le a hapi, hanem már eleve vannak helyek ahol van ezüst meg ezek.

Jah meg az, hogy hősökkel kell irányítani, az naon nem jött be nekem.

Mérnem tartották meg a régi jól bevált feelinget?

Kapsz alap építőanyagokat, abból felépíted az alap házakat (favágó, fafűrészelő, köves) ezek az alapok.
    És utána tőlem variálhattak volna az épületeken akármit.

Ezt a hősös irányítást inkább majd a gamehoz megjelenő egyik kiegészítőben kellett volna megcsinálni.

Amúgy mér van az, hogy ha belépek és jáccok a gameval 5-10 percet lefagy???

A zene megy tovább. Az egér is aktív, de nemtok semmit se csinálni.
    Jah és csak ennél a gamenél van ez nekem.
    Letöltöttem még valahonnan, de egy másol játékot amit ugyanarról az oldalról töltöttem le, az megy teljesen jól.

Nem értem. Esetleg van hozzá valamilyen fix, vagy ilyesmi?
    Esetleg patch. Ha az javítana a dolgon.
  • gtom
    Szerintem elég jó lett a játék. legalábbis így a 12.-ik pálya környékén. de a régi feeling az már sajnos nincs meg teljesen.
  • savafan
    Köszi, megkeresem őket!
    Csak egy apróság. Egy "d" betű lemaradt és nem midegy, hogy erdőben vagy erődben:)?
  • NeoMaN
    a képernyő tetején...
  • NeoMaN
    fent vannak az erőben. le kell rombolni a bástyájukat, ott van fogvatartva egy manus, akinél a kulcs van.
  • keeper2
    Czud: én sajna még nem láttam a programot futás közben, így ilyen szinten nem tudok mit mondani, bár azért elég sokáig voltam pc szervizes, úgyhogy max. általános tanácsokkal. Elösször is megemlíteném, hogy sajna nem biztos, hogy bárhogy is működni fog a gépeden. Pl. itt a kings of the road esete. Nálam lehetetlenség elindítani, mégis ugyanaz a cd a munkahelyemen tök frankón ment, a főnökömnél is... Viszont rengeteg helyen írták, hogy ugyanaz a problémájuk mint nekem. Persze patch-et nem írtak hozzá a készítők.
    Gondolom, a drivert a lehető legújabb verzióra cserélted le. Elképzelhető, hogy valami bug miatt nem ad képet, akkor nem tehetsz mást, mint vársz, hogy hátha javítják ezt egy patch-ben. Nem tudom, hogy milyen a konfigurátor programja, egyes játékoknál van olyan, hogy a start menübe rak egy kis konfiguráló programot, ahol beállíthatod többekközt a videóval kapcsolatos dolgokat. Elképzelhető, hogy olyan nagy felbontást adtál meg, vagy olyan nagy képfrissítést, amit a monitorod nem bír. Esetleg nézelődhetsz a telepített fájlok között, hátha van .cfg vagy .ini, és ott vannak ilyenek beállítva. Nagyjából most ennyi jutott az eszembe.