Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Hova tûntek 2-ra a rablóbanda?
2. Merre van az a kulcs? Vagy Ti errõl a kulcsról meséltetek lejjebb?
Mert a texturát fel tudom venni maxra, de pl. a Ice reflections-t csak off on lehet nekem... 😞
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Running: nemtudom, hogy jó pályára gondolok-e, de elvileg megvan már az íjász csaj, az Ari, vele tudsz bemenni egy titkos járaton át az akkor éppen ellenséges városba ahol egy kincsesládában megtalálod a kulcsot, azt visszavinni az ürgének és tovább játszani 😊 Amugy sztem minimális angol tudással is könnyedén végigjátszható a játék, bár nem árt egy jobb angoltudás mert akkor talán még a történetet is élvezni tudod...
don't give a fuck
kÜlönleges kiváltság, vagy csak egy jobb gép kell hozzá?
Mert a poén az,h az idõjárás is állandoan napos, szal még az sincs,h esetleg rossz idõre vált,csak a havat nem látom... help
Lehet,h gépigényfüggõ? mert a idõjárásjelentõ is mindig napos idõt jelez...
A konfigom:
1.6-s AMD
256 MB RAM
GeForce 4 TI 200
Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!
Most éppen a Cloudy Mountains-nál járok. Egyenlõre nem gáz, csak nincs sok village az ezer bányához. Illetve egy van középen, amihez kell kulcs és vmit csinálni kéne hogy eljussak oda, de még nem jöttem rá mit, mert a keleten lévõ papi mesélt valamit, de gõzöm sincs mit akar. Ha valaki eljutott idáig és tudja hogyan szerezhetõ meg a kulcs, az írjon már lécci.
~~Glance into my eyes, and see the darkest shadows dancing~~
Csak kár hogy nem megy 1024x768ban.
Ha valaki tudja hogy kell beállítani az ne tarsa vissza magát írja ide.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Utolso mapra kisse kemenyebb csatara szamitottam, de osszesegeben jovolt.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
egyelore csak free play-ben nyomom, de ma padlot fogtam
az szep, hogy valtakoznak az evszakok, de ennek hatasa van ugyi a kornyezetre, pld befagynak a vizek es rajuk lehet menni
ez akkor derult ki amikor a hegylancot megkerulve, a jegen keresztul a gep hatba tamadott
egyszeruen brillians otlet, nem emlekszem hasonlora mas jatekban
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
(Nem nekem kell.)
de azért köi, ha mégse lenne meg lekapom 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
nemtom mi olyan nehéz a fejlesztõknek. a 3D-be lépés mindenkit meghülyít.
Nagyon szerettem én is, az 1-3 részt nagyon sokáig nyomtam, verhetetlen volt, persze mellette a C&C is ott figyelt, ez más téma.
Féltem egy kicsit, hogy ezt is elcseszik, de az elõzetesk azt mondták jó lesz erre tessék, jónak jó, de a Settlers fílingnek annyi...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szép meg jó, csak semmi köze a Settlers-hez. Lehet vele játszani, de csak annyira, mint bármelyik másik stratégiai játékkal...
Inkább elõkeresem az elsõ és második részt.
1xû! Bemész a nyilas csajjal, megkeresel 3 ládát, az egyikben van a kulcs! Mikor ez megvan, visszatepersz a csajjal a raktároshoz, odaadod neki a kulcsot, erre ad neked 2000 sulfurt...innentõl sztem már zsír....
settlersnek nem settlers többiek ellen meg nem nagyon tud/fog utni labdába rugni szvsz...
don't give a fuck
don't give a fuck
Én most épp a 4-en tartok már legyõztem mindenkit és nem tudok tovább menni =( van egy kapu, ahol nem engednek át, emg van a pálya közepén egy kék kör, ami fölött egy nyil lebeg és nem tom mit kéne cisnálni, ötletek? <#vigyor5>#vigyor5>
Nyomj a quit-ra és ahol a kék zászló van, azt a pályát indítsd!
Nem tudjátok, a campaignál mit kell csinálni? Pontosabban: már mind a 3 lehetséges pályát megcsináltam (you won game), de mindig csak quit game van, és mindig csak ua. a 3 pálya aktív, ami eddig. 😞
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Most szedem a játékot és szomorúan olvastam vissza, hogy nem igazán hasonlít az elõzõekre, ez igaz, nem akarom elhinni, én nagyon sokat játszottam pl a cultures sorozattal is, de ezek szerint egyáltalán nem olyan a játékmenet
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.