Settlers 5 - Heritage of Kings

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik cd van bemountolva?

Te is fiam, Bluetooth?

Serpa
köszi.

viszont nekem a CD ikon nem stimmel.

Promi
Total commanderbe raallsz a settlershok.exe -re.
Jobb eger gombbal athuzod az asztalra, parancsikon letrehozasa.
Nekem igy kirakja az ikont az asztalra.
Serpa
tehát.

sajátgép --> CD ikon --> jobb gomb --> parancsikon létrehozása (asztalra rakja) --> asztalon lévõ parancsikonra jobb gomb --> tulajdonságok --> ikoncsere --> "A Windows nem talája a következõ fájlt: G:\THE SETTERS."

érdekes ...

Serpa
ja, megy.

de piszkálja a csõröm ez a CD ikon...

Nekem egy olyan problémám van hogy maga a játék elindul hangja is van csak a képernyõ tök fekete. Nem vágom miért! Elõszõr azt hittem a driverrel van gond de azt is lecseréltem de nem oldódott meg semmi. Ha valaki esetleg tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
és a game megy? mert ha megy én a helyedben nem foglalkoznék vele, ugyse sokat látod azt az ikont ha nem nézegeted szabad idõdben a sajátgépet 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
igen, megjelenik.

Serpa
felraktam.
változatlan.

megnéztem egy pár "image" -t.
POP:WW -nál sincs CD ikon.
másnál van.

settlershok.exe
ennél megjelenik az icon ?

szvsz telepitsd fel hogy akkor mivan..., ha emg emgy és ugyan ez marad szvsz nem kell vele foglalkozni , ugyis pranacsikonból vagy startmenübõl inditod a gamet szal nem látod azt nagyon...
amugy ha mountolsz valamit másnál is csinálja ezt vagy csak ennél? mert ha másnális akkor vagy daemon toolsal lesz a gond vagy a win-el, ha egyedi akkor már tényleg tanácstalan vagyok :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
install -áltam, de a játék könyvtárban sincs.

ezt mondtam énis az elõbb de nincs ilyen file sajna :/

Serpa
még nem telepítettem fel.
CD -n kerestem.

egy darab icon sincs se a telepítõn sem a játék könyvtárba

Serpa
nem talál semmilyen *.ico filet.

Sephi
Csak egy gondolat... keres ra a CD-en akarmilyen *.ico filera hatha megleled majd masold oda ahova telepitetted a jatekot es add be az ikon helyet a munkaasztalon.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Azaz. Nekem is az az ikon jelenik meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Serpa
köszi.

sejted mi lehet ?

Serpa
autorun.exe nek van ikonja.
egy csávó feje.

Sephi
Nekem is az van es megjelenik a kis icon. Majd megnezem ha haza ertem hogy mi lehet a baj...

hagyad..., msot látom nekem sincs külön icon file 😄
azt nézd meg akkor hogy az autorun.exe-n is hiányzik az icon?

hm, nekemis
érdekes a helyzet...
még egy 5let: nézd meg a cd-n van e ikon file, mert ha nicns elhet valami baja van a cd-nek vagy nemtom

Serpa
"újratöltve" verzó van meg.

hm, énis és nekem nincs iylen gondom, hm, rendes warez iso-d van vagy valami "sufnituning"? mert ha rnedes akkor tényleg tanácstalan vok :/

Serpa
mountolom.

én passzolom....
mountolod vagy ki van irva amugy?

rendben okos barátom 😊

Serpa
inkább ebben segíthetne vki.

Sephi
Te csak halgass mert rolad mar kiderult milyen remek beszelgeto partner vagy mas topikokba es valahogy undorodom a gondolattol hogy veled szoba ajjak tehat ezt le is zarom.

Sephi
Irtok! 😄

az a fõ hogy te vagy az ész és mindenki más a hülye...

temeg föleg okos vagy ha neked az eddigi setlersek bonyorul alig megmunkatlak voltak...

Most miért lenne baromság, ami tény:
Átvették a war 3-ból ezt a stratégiához nem illõ, hõssel szaladgáljunk stílust, ami már abban a játékban sem tetszett, és nekem itt sem tetszik. Oké, vannak különbségek: itt nincs szintlépegetés, meg biztos van még egy pár... de könyörgöm, a hülyeséget miért kellett utánozni?
Nem mondom, egy próbát megért: ötvözni a mûfajokat, de nekem már ott sem tetszett belevinni ezt a diablós style-t, és ebben a játékban sem tetszik ez a hõsözés. Ettól függetlenül nem mondom, hogy ez egy rosz játék.
És abban én is egyetértek, hogy nem Warcraft III, nem Age of Empires /mint mondtam ezt nem ismerem/, de nem is Settlers.

Te is fiam, Bluetooth?

GyaxyBoy
"Jaccatok mar 4-5 kuldetest es rogvest rajottok mekkora marhasagot irok!"

Szal akkor most te írsz marhaságot? <#taps><#integet2>
Nekem se tetszik de ez az igazság. A nyersanyagbegyûjtés egy az egyben age of empires. nekem nem nagyon jön be ez a stílus. én a régi settlers 1-2-es feelinget hiányolom.
Sephi
Meg egyszer meghalok valakit hogy ezt a jatekot a War3hoz vagy a Aoe-hez hasonlitsa megorulok.

Akkora baromsagokat hordanak itt ossze egyesek hogy az nemigaz. Jonnek hogy most fogtak neki es huuu mekkora szar meg klon meg miafaxom.

Jaccatok mar 4-5 kuldetest es rogvest rajottok mekkora marhasagot irok!

Age of Empiressel nem játszottam, de a 3. részt kíváncsian várom mióta olvastam róla egy cikket. Viszont egy újabb pozitívuma ennek a Heritage of Kings-nek a zene. Nekem nagyon bejött ez a Shrekkes zenei világ.

Te is fiam, Bluetooth?

Most nyomom a gamét, de....
Nem tudom, hogy csak nekem tûnt fel az, hogy ez a játék már inkább Age of empires meg egy kis warcraft 3. nem??? Maximum a zene settlers-szes. Hol vannak a régi szép idõk amikor építettem 15 bányát 10 farmot meg ilyeket és úgy nézett ki a játék mint egy szovjet iparváros, mindenhol sürögtek forogtak az emberek. Az volt a királyság. Nem ez a Heritage of kings amihez odaették a Settlers nevet és már azt hiszik hogy tényleg settlers a játék. na mind1.
Ja és még valami. A settlersnek az volt mindig a legjellemzõbb vonása, hogy a telepesek maguktól csináltak mindent és nem kellett õket irányítani. zóval ez a game egy Age Of Empires klón lett nem Settlers.
Serpa
szerintetek ez miért van ?

sajátgépnél, a CD ikon ilyen.

Én elõre bevallom, még nem játszottam ezzel a résszel, de a többivel igen. És, bár úgy tûnik az eddigi információim alapján, hogy egy jó stratégiai játék, amiket nagyon szeretek, de a settlers azért volt még egy fokkal magasabb szinten, mert emlékszem, már 10 éve is elvoltam órákig is azzal, hogy ellen nélkül építettem egy birodalmat, és csak néztem a jól mûködõ láncolatot, ahogy egymásra utalva termelnek és dolgoznak az emberek. Tény, hogy legutoljára pl. az armies of exigot nyomtam le, és bírtam, de a settlers nekem nem arról szólt, hogy hódítsam meg az ellenséget, hanem arról, hogy építsek egy jól mûködõ és bonyolult hálózatot. Amilyennek a való világban kellene lennie az életnek 😞
Tudom, nem kellene elõre szövegelnem, mielött még kipróbáltam volna, és biztos, hogy szeretni fogom ezt is, mint rts-t, de ez már nem ugyanaz a típus, mint volt.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Sephi
Egyet mondok. Addig senki ne komentajon amig nem jaccotak a 7-edik kuldetesig. Mindeki elkezdi az elso palyat lassa hogy nem az a automata bonyorult alig kezelheto stilus ami az elodoknel volt hanem egy igenis remekul megmunkalt kicsit hatasosabb Settlers-el van dolgunk.

Mindeki annyira okos hogy jaj.

Egyet kell hogy értsek az elötem szólokkal sokmindenben most apám szavait tolmácsolom aki a Settlers 1 óta nagyon nagy rajongoja a sorozatnak... igaz a 4. résznél már nagyon szivta a fogát
szal leült játszani és jo egy óra mulva fel állt:
"Mi ez a szar?" ezzel elvonult
Sajnos igaza van mert hogy nem Settlers az biztos
sajnálom hogy mostaában mindekinek csak a pörgés és a grafika kell

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Sephi
En mar lassan a 6-odik palyan vaok es nagyon elvezem. Nem is olyan rosz ha jaccod. Szerintem tuti kis gama. 😄D

Ezt nem tudtam, köszönöm. Mindig tanul az ember.

Te is fiam, Bluetooth?

littleNorbi
HellÓ!
Illesztjen be valaki képeket kérem !

single-custom
ide hogy kell ellenfelet rakni?

ami szvsz nem baj mert 3d-s gamek 99%-t a kamerakezeléssel szokák elbaszni, nekem spec ez az egyetlen rész amivel nicns problémám a játékban 😄

shad0w
A kameranézetet a del és az insert gombbal forgathatod, bár visszaugrik a kép miután elengeded.

don't give a fuck