726
Settlers 5 - Heritage of Kings
  • Running
    Ez aszem az utolsó előtti pálya, vagy az előtti.
  • savafan
    Ja, és csak egyféle nép.
  • savafan
    Valami lovagkori népek. Pontosan fingom sincs.
  • littleNorbi
    Ebben a részben milyen népek vannak ???
  • savafan
    Valaki tudna segíteni azon a pályán amikor a rabló bandát kell keresgélni? Egyszer megtaláltam őket de elrohantak valahova. AZtán a küldetésben fel van sorolva, hogy találjak rájuk illetve szerezzek meg egy kulcsot a rablók táborához.
    1. Hova tűntek 2-ra a rablóbanda?
    2. Merre van az a kulcs? Vagy Ti erről a kulcsról meséltetek lejjebb?
  • Fradiboy
    Köszi shadow az infót. Ha meg neked gyengébb konfigon is megy, akkor meg már pláne nem értem, mi a baj. Aki tolja a Campaing-t az mondja már,h neki az első 2 pályán volt-e más napos időn kivül.
    Mert a texturát fel tudom venni maxra, de pl. a Ice reflections-t csak off on lehet nekem... :(
  • shad0w
    Sztem nem függ a konfigtól az időjárás, bár ki tusja... Mindenesetre nálam még rosszabb konfigon is volt tél és hó, az eső meg szinte minden pályán esik kivéve azt ahol pont az volt a poén h az időjárást szabályzó gép miatt mindig szárazság van. Namost azután a pálya után a következő küldetésben végig szakad az eső a gép elromlása miatt, amig meg nem javitod, ha ott sem fog esni nálad az eső akkor...
    Running: nemtudom, hogy jó pályára gondolok-e, de elvileg megvan már az íjász csaj, az Ari, vele tudsz bemenni egy titkos járaton át az akkor éppen ellenséges városba ahol egy kincsesládában megtalálod a kulcsot, azt visszavinni az ürgének és tovább játszani :) Amugy sztem minimális angol tudással is könnyedén végigjátszható a játék, bár nem árt egy jobb angoltudás mert akkor talán még a történetet is élvezni tudod...
  • littleNorbi
    Ebben a részben milyen népek vannak ???
  • Serpa
    az nem Geforce 3 ?

nekem 4200 vel havazik.
  • Fradiboy
    Nekem nagyon bejön a játék. Láttam,hogy van hó is, de nekem az istennek sem akar havazni, meg az eső sem akar esni....
    kÜlönleges kiváltság, vagy csak egy jobb gép kell hozzá?

Mert a poén az,h az időjárás is állandoan napos, szal még az sincs,h esetleg rossz időre vált,csak a havat nem látom... help

Lehet,h gépigényfüggő? mert a időjárásjelentő is mindig napos időt jelez...
    A konfigom:
    1.6-s AMD
    256 MB RAM
    GeForce 4 TI 200
  • Running
    SZiasztok
    Most éppen a Cloudy Mountains-nál járok. Egyenlőre nem gáz, csak nincs sok village az ezer bányához. Illetve egy van középen, amihez kell kulcs és vmit csinálni kéne hogy eljussak oda, de még nem jöttem rá mit, mert a keleten lévő papi mesélt valamit, de gőzöm sincs mit akar. Ha valaki eljutott idáig és tudja hogyan szerezhető meg a kulcs, az írjon már lécci.
  • Ratatosk
    kösziiiiiiiiiiiiiiii!!!
  • CéZé
    Itt is van magyar S2 :)
  • hapi
    Kira ez sokkal jobb mint a settlers 5.
    Csak kár hogy nem megy 1024x768ban.
    Ha valaki tudja hogy kell beállítani az ne tarsa vissza magát írja ide.
  • KG21
    én most vagyok az utolsó előttin, 15 pálya van, ha jól számoltam
  • HU.man Josy
    wow, grat :))
    összesen hány pálya van?
  • Promi #510
    Na kivegeztem a jatekot.
    Utolso mapra kisse kemenyebb csatara szamitottam, de osszesegeben jovolt.
  • Ratatosk
    Nemtom, én megint ránéztem az underdogsra és én nemtom letölteni... vagy nem lehet, vagy béna vagyok vagy csak vak, mert nem találom h mire kéne rányomni, de sehol sem talátam baszottnagy DÁVNLÓD feliratot...
  • Thanatos
    nekem regi nélkül is simán lejött settlers2gold ... :)
  • BYpsilon
    hat ez szerintem naon jo lett

egyelore csak free play-ben nyomom, de ma padlot fogtam
    az szep, hogy valtakoznak az evszakok, de ennek hatasa van ugyi a kornyezetre, pld befagynak a vizek es rajuk lehet menni

ez akkor derult ki amikor a hegylancot megkerulve, a jegen keresztul a gep hatba tamadott

egyszeruen brillians otlet, nem emlekszem hasonlora mas jatekban
  • Ratatosk
    1ébként nemtok Underdogsra rgisztrálni, mert nem hozza be az account-megerősítés oldalt... tud esetleg vki segíteni?
  • Ratatosk
    Nekem nem lépett ki még sehol sem, de örülök hogy mindannyian meg tudtuk oldani a saját problémáinkat;)
  • Dodi
    megoldva
  • Dodi
    én ugyanezen a pályán tartok, de egy ponton mindig kilép a játék, amikor odamegyek az időjárásoshoz. Megoldás?
  • Air
    Magyaritas keszul hozza??
    (Nem nekem kell.)
  • Serpa
    többiek ?
  • Thanatos
    nekem is megvan asszem még valahol :)
    de azért köi, ha mégse lenne meg lekapom :)
  • Mighty
    Settlers 2 GOLD
  • Thanatos
    szvsz 4. még egész jó volt ehez képesz :) de a best akkor is a 2 szvsz :)
  • Mighty
    Milyen jo volt, meg kellett tervezni, a különböző épületek hova kerüljenek, hogy ne telljen órákba egyes nyersanyagok/késztermékek szállítása. A 3. résszel nem sokat a 4. részt teljesen kihagytam, de ebben a részben ez kimerül a lakóhelyek és farmok jó elhelyezésében...
  • M@TriX
    jah, pedig nagyon vártam ezt a részt.

nemtom mi olyan nehéz a fejlesztőknek. a 3D-be lépés mindenkit meghülyít.
    Nagyon szerettem én is, az 1-3 részt nagyon sokáig nyomtam, verhetetlen volt, persze mellette a C&C is ott figyelt, ez más téma.
    Féltem egy kicsit, hogy ezt is elcseszik, de az előzetesk azt mondták jó lesz erre tessék, jónak jó, de a Settlers fílingnek annyi...
  • Thanatos
  • Mighty
    Tegnap feltettem én is ezt a játékot, és úgy döntöttem (mint sokan mások), hogy ez egy hulladék.
    Szép meg jó, csak semmi köze a Settlers-hez. Lehet vele játszani, de csak annyira, mint bármelyik másik stratégiai játékkal...

Inkább előkeresem az első és második részt.
  • Titan
    SPOILER

1xű! Bemész a nyilas csajjal, megkeresel 3 ládát, az egyikben van a kulcs! Mikor ez megvan, visszatepersz a csajjal a raktároshoz, odaadod neki a kulcsot, erre ad neked 2000 sulfurt...innentől sztem már zsír....
  • Thanatos
    igazad van csak ah meg iylen szempontbol nézzzük akkor meg age3 oda vissza feltörli vele az öszes létező padlót ha kijön..., szvsz tipikus esete ez a game a két székk között a földre potyogásnak :)
    settlersnek nem settlers többiek ellen meg nem nagyon tud/fog utni labdába rugni szvsz...
  • Ratatosk
    1ébként meg picit visszaolvasgattam, és láttam, h majdnem mindenki tépi a száját a játék miatt... Szerintem meg baromira jól sikerült, habár ez az én visszamaradott, primitiv nyersanyagmenedzsmenttel is megelégedő véleményem. Ha belegondolok, nincs is nagyon olyan, ami ne teccene benne... Najó, ha NAGYON belegondolok, akkor megemlíthetném az elcsépelt történetet, de más kivetnivaló tényleg nincs benne... Nem hasonlít az elődökre... És? Én nem feljavított grafikájú SettlersIII-at akartam... (4 nem jött be annyira) Na ennyi, asszem vízszintbe helyezem magamat hogy legyen holnap is erőm Settlersezni
  • Ratatosk
    Na, kösz a gyors választ, mindenki -megoldottam magamtól a problémát...
  • Ratatosk
    Sziasztok! Nekem is kéne 1 kis help, ugyanis az 1ik pályán (nemtom hanyadik, de el van árasztva az egész, mert Leonardo elb@szta az időjárásgépet) sikerült elakadnom. Kellett a faszinak fa, agyag, fém -ezeket oda is adtam neki, de kén nincs a pályán és azt csak kereskedőtől lehetne venni, de annak meg kell a kulcs, ami 1 sövénnyel körbevett városban van... Erre a településre viszont csak valami barlangszerű titkos bejáraton keresztül lehetne bejutni... NA IDE NEM TUDOK BEMENNI!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Pontosabban Arinak sikerült bejutnia, de a többi hőst meg a katonákat nem engedi be a program:( Plz segítsetek, mert megőrülök! Kösz
  • HU.man Josy
    köszee:)
  • shad0w
    remélem értehtő és nagyjából jó amit írtam, már nem emléxem pontosan hogyan volt az a pálya, de asszem ezaz...