Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki segiteni azügyben, hogy ilyen filmes KISIPOLÁST honnan szerezhetek?
Tudjátok, amit a mûsorokban szoktak használni pl. véletlenül kimondott káromkodás vagy reklám kifütyülésére.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ne a Lame-et használd, hanem a (asszem) Mpeg Layer 3 codec-et. De ez nem 100% 😊
An error occurred while opening a codec.
Már az is szép mutatvány volt, mire rávettem, hogy egyáltalán megjelenjen az audio codecek között a lame mp3. Mit tegyek, hogy mûködjön?
Egy másik kérdés:
AC-3 ACM Codec-et használva renderelés után néha azt tapasztalom, hogy a videó lejátszásakor az elején egy kis pukkanás hallatszik. Néha jól rendereli (nincs pukkanás), néha pedig van. Mindig a film elején hallható, fogalmam sincs, hogy ez mitõl van.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Ha ugyan arra az idõsíkra teszel a szerkesztõsávon egy másik szöveget, DE AZ ELÕBBI SZÖVEG ALÁ, az akkor a videóban is az elõbbi szöveg "mögött" fog látszani."
sorry
Mindig az a klip van "elõl" ami a szerkesztõ sávon legfelül van.
Ha ugyan arra az idõsíkra teszel a szerkesztõsávon egy másik szöveget, az akkor a videóban is "mögötte" fog látszani.
Nemtom érthetõ-e
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Most egy olyan problémám akadt, hogy:
igen nagy felbontású (tehát tényleg nagy, 20megapixeles) képeket szeretnék egy 550x400-as videóba importálni, majd beléjük nagyítani.
A nagyítással nincs gond, viszont a képek felbontása nem változik, tehát nem látszik több részlet a képbõl, csak egyre pixelesebbek lesznek.
Van-e vmi trükk arra, hogy részleteket is elõcsikarjak a képek belenagyításakor?
Elõre is kösz a helpet!
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
kérdezd meg amugy a programozóktól 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(csak nem értem, hogy a video klippeknél a klippen lehet megadni, akkor az audionál miért a sávon, mikor ugyan azt csinálja? Nade mind1 is, frankó a cucc, köszi még1x)!
Azt hogyan tudom a 7es vegasban megoldani, hogy egy audio sávnak egyes részeknél más-más hangereje legyen? Olyasmi envelop-ra gondolok, mint ahogy a video klippeket egy sávon belül lehet gyorsítani-lassítani egy görbével, ilyet szeretnék az audioval is csinálni, de csak a hangerõt szeretném változtatni.
Megoldható ez?
akit érdekel a vegas pro 8.0a otthonosítása az nyugodtan írjon.
profi fordítás, extra kiegészítõk, fasza ár
[email protected]
Nem tudom a premiert ismered-e, az tudja kezelni esetleg?
(mondjuk a cs3? vagy az elements 4?)
persze attól függ, mivel van tömörítve...
A következõ helyzet adott: egy digitális samsung kamerával rögzítettünk egy anyagot, de a 7es vegas nem tud vele mit kezdeni (tehát be sem lehet tölteni szerkeszteni), mert MP4 a fájl kiterjesztése.
Mit lehet tenni ezzel? Codec-et kell keressek hozzá, vagy vmi vegas plugin kell???
Köszi a segítséget!!!!
Melyik MP3 kodekkel tudok egy videóban 56kb/s-nél nagyobb bitrate-et beállítani? K-Lite Codec Pack-ot használok, de a gyári nem ad ilyen lehetõséget.
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
telepítsd fel azokat a kodekeket, amikre szükséged van
felraksz egy 100 kodekes "csokor"programot... persze, hogy nem jó neki 😊
Sajnos teljesen kiszámíthatatlanul egyszer elkezdi a renderelést, egyszer "an error occured: video codec" SZERÛ hibaüzivel nem kezdi el a rendert. De ez teljesen változó, ha az elõbb megcsinálta ugyan azon projektnél, akkor legközelebb 50% hogy elkezdi.
Ez mi lehet? Kodek baj? Vagy a 6-os VEGAS a szar?
KÉRDÉS 2:
Letöltöttem a VEGAS PRO 8-at, és legnagyobb megdöbbenésemre képtelen volt betölteni a 6-os vegas projektjeit. EZ NORMÁLIS????
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
a Sony Vegas Movie Studio 6.0d vagy a Sony Vegas 8 Prot?
Ja és ingyenesen honnan lehet letölteni FXeket hozzá? (lehet warez is felõlem)
Van magyar tutoriál vagy leírás a programhoz?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vegas 6-ba hogyan tudom DivX (vagy Xvid) videó HANGJÁT is betölteni?
Amit eddig betöltöttem, azok csak a video sávra voltak hajlandók megnyilni, audió nem volt.
Elõre is köszi a helpet
One Love, One United!
Ha az explorer-bõl berakok egy fájlt, arról a Sony Vegas (7-es verzió) csinál egy *.sfk fájlt. Ezt ki lehet valahol kapcsolni? Elõre is köszi
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Használ valaki 64bites Vista alatt Vegast? Eddig 6ost használtam de most Vistára akartam telepíteni a Net Framework 1.1-re azt mondta nem támogatja a 64bitet, felraktam a 7.0 vegast és fel akartam rakni a 2.0 Frameworko na azt sem sikerült helyette a NetFramework 3.0-t lehet feltenni csak. Fel is tettem, indul a vegas jön egy hibaüzenet, hogy valami rundll32 hibát észlelt stb de a program elindul. A hiba annyi, hogy ha beteszek nyers avit az idõvonalba akkor nem látja a videó részét csak a hangot. Ha egy már betömörítettet húzok bele ott látja a videót is...
Vegas 7.0e verzió. Ötlet?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Én csináltam Vegasban egy 4 és fél perces videót.Még mielött nem volt összevágva 9 perces volt a videó, összevágva meg 4 és fél.A baj az, hogy még a maradék 4 és fél perces totálisan semmit is lejátsza fekete képernyõvel, és amikor konvertálom, akkor is belekonvertálja azt a részt is, tehát az a videó része.Próbáltam kijelölni azt a területet és Deletezni, de semmi.Nagyon jól jönne a segítségetek, elõre is köszönöm!
One Love, One United!
Az a problémám, hogy az elõzõ gondomra javasoltan letöltöttem a Virtual Dub-ot, hogy meg tudjam csinálni a sokszor másolt videókat.De mikor be akarok rakni egy avi-t vagy bármilyen videó formátumat a Virtaul Dub-ba kapásból kiírja, hogy "Couldn`t locate decompressor for format `XVID`" És még valamit hadobál, hogy kéne valamilyen codec hozzá, ami támogatja a Windows-os videó formátumokat.Mit tegyek ? Milyen codecet töltsek le ? Vagy mit kéne telepítenem ? Elõre is köszönöm a segítséget !
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.