Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A xilisoft video converterbe megnyitod a videót és lemented a hangot!
Utána megnyitod a vegast berakod a videót meg az elmentett hangot!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Egy kérdés:
vegas 8 mellé letöltöttem a dvd architect pro-t! mivel mindkettõ sony termék vhogy nem lehet a szerkesztés után közvetlül azt használni már mint hogy nem mentem le vegasba a videót hanem egybõl a dvd-s progi dvd formátumba rakja össze a videót?
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a Media managert szerettem volna feltenni és ezt írta: "please make sure you have local system administrator privileges on this system." mit csináljak?
bizos van windowzos változat is
[O_O] (.)(.)
de most dolgozok, szal majd ha hazaértem meglesem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kérek szépen letölthetõ sample-t amit alaplapi realtek-kel vagy akármilyen jobb hangkarival csináltál, máskülönben annyit tudok mondani, hogy bullshit 😉
mit jobb? alaplapi realtek cuccoknak tuti van
Amúgy Sound Forge is rulez hangszerkesztõ és azt használom már évek óta
Talán úgy, hogy olyan kópiát kapnak, amin nincs rajta a szinkron, csak a zene és egyéb hangeffektek...
még szép, hogy spéci eszközökhöz való programokkal, amik milliokba is kerülhetnek...
ha nem akkor melyik programmal lehet?
-Lenne egy kis gondom.
A Vegas 7-ben, ha berakok egy videót, vagy videórészletet, akkor hogyan tudom a videó/részlet sebességét változtatni?
Lassítani, gyorsítani. Pl 25 fps-rõl 15-re, stb...
-Mégvalami, hogyan tudok elmenteni Vegas 7-ben mpg4-ben, HD-ban, vagy VOB-ban? ILL milyen kodekket rakjak fel?
(ezek kifogtak rajtam)
Elõre is köszönöm!!!
Az egészen eddig tökéletesen mûködõ Sony Vegas 6-om nem olvassa be az avi kiterjesztésû fájljaim videó részét ezel a hibaüzenettel: "Stream attributes could not be determined". Tehát csak a videó hangja jelenik meg, a képe egyáltalán nem. Ezt csinálja azokkal a fájlokkal is, amiket eddig beolvasott jól. A 7-es verzió is ugyanezt csinálja.
Légyszi, ha tudtok, segítsetek. Elõre is köszi.
Sony Vegas 7-esben csináltam egy videót, több "kisebb" videóból összevágva, mindegyik ilyen 300 mega körül van, és a preview nálam bazira szaggat, nem tudok vele mit csinálni, pedig szeretném leellenõrizni a munkát. Van valami beállítás, amivel növelni tudnám az FPS értékét a lejátszásnak? Mert renderelni nincs kedvem, 3 percnyi anyagot már órákig csinál.
VEGAS8HU_LINK

2 dolgot szeretnék megtudni 😊
Hogyan lehet a videóban egy idõben rázoomolni valamire majd visszaállítani alaphelyzetre a kamerát? A második dolog, hogy a fadeket hogy lehet berakni?
blaszta te meg mikor a végén szeded ki, az alap felbontás arányában kicsinyited majd le és ugyan csak nem lesz sáv
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
De én netre csinálom a videokat és már a rendernél lekicsinyitem õket, semmi szükségem a fullos felbontásra.
(mpeg2 felbontást csökketnek le ~550x400-ra)
Még eléggé kezdõ vagyok ebben a témában igy egy kis segitséget kérnék. Talán nem is jó helyre irok kommentet de ezt találtam vegas alapján.
Szóval a problémám az lenne, hogy frapsel felveszek pár dolgot aztán át szeretném azokat szerkeszteni vegassal. Windows Movie Makernél soha nem volt ilyen gondom, de az effektek terén nem igazán elégit ki, ezért próbáltam ki a vegassal szerkeszteni. Azonban amint renderelek egy átszerkesztett vidit, valamiért összenyomja a képet és csinál neki egy kb 1 centis fekete keretet amit én el szeretnék tûntetni de sehogy sem megy. Már szinte minden renderelés fajtával próbálkoztam de mindegyikhez hozzáteszi a keretet.
Nagyon megköszönném ha tudnátok segiteni, mert igen zavaró az a fekete sáv. Ha esetleg túl kevés dolgot irtam le, akkor irjatok rám és megpróbálom jobban elmagyarázni. Elõre is köszönöm!
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
vegas ápdét itt
infó meg innen
Most már új videókarim is van, de most se megy.
Egyéb ötlet?
Ha használsz codec-pack-ot, szedd azt le, és lássuk mi történik.
Nem tudom, hogy volt-e, de szeretnék egy kis segítséget kérni!
Már több Vegas-t is leszedtem (7.0a, 7.0c, 8.0, 8.0a stb), de amikor indítom a programo,t mindig az "Initializing UI" feliratnál megáll az élet. Csak feladatkezelõbõl tudom bezárni a cuccot, különben nem moccan.
Pár külföldi fórumon azt írták, hogy vinyó hiba és CHKDSK-t futtassam le. Ez meg is történt és nem volt semmi problem.
Ötlet?
Például ha szeretném, hogy a bal alsó részen legyen elhomályosítva egy téglalap alakú terület, akkor azt hogy tudom megcsinálni?
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Rendereltem külön uncompressed videot és uncompressed audiot, majd virtualdubban compresseltem õket. Kicsit hosszabb de jó megoldás.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...