Sony Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lesz valaki, akinek megesik a szíve rajtad, leírja neked.
én nem fogom, le van írva egy csomószor.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ezen problémák elkerülésére találták ki a keresõt.
csak szét kéne nézned kicsit.
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
tudtok ajánlani vmi nagyon szép text plugint?
cod2 fragmovie-hoz kell!
de itt nem ez a helyzet, ahogy nézem.
jó kérdés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pedig vannak ott is hangok az eredeti videóba:|
8as vegas beveszi az xviddel tömörített filmet is.
Lenne egy kérdésem a Vegasszal kapcsolatban. Játék közben felvettem videókat 640*512-es felbontásban. Hogy lehetne úgy renderelni a videókat, hogy a felbontás megmaradjon, minõsége ne romoljon, és hogy egy 12 perces videó ne 2GB helyet foglaljon (mint most), hanem max párszáz MB-t? Vegas 8-at használok.
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
próbáld meg a dokumentumok mappában a sony media libraries törlését(következõ indításnál újat csinál), ha nem lenne jó sztem telepítsd újra, de elõtte mindenképp nézd meg a framework 2.0 fel van e telepítve!
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
am itt a kép csak az elõzõ hsz-ben nem láccik :S
Nekem egy olyan problémám lenne hogy amikor el akarom indítani a Vegast akkor bejön egy ablak
csak magyarul és nem indul el a Vegas. Mit tegyek?? Eddig semmi probléma nem volt.Ha biírom google-ba ezt az upsell.htm-et akkor egy halom oldal kijön ezzel a problémával csak nem találtam sehol használható megoldást.Tanácstalan vagyok <#conf>#conf><#conf>#conf><#shakehead>#shakehead> kérlek segítsetek!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogy lehet átlátszó hátterû szöveget csalni egy meglévõ klipre? Tehát mozgóképen látszódjanak a betûk de csak a betûk, semmi háttér meg ilyenek!
Köszi!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
hát jelen pillanatban a zoomolást tartom legegyszerûbb megoldásnak, a videósávon a videón rákattintasz a kis film jelre ott tudod mozgatni. Biztos van más is, most ez jutott eszembe 😊
azt hol lehet megcsinálni h van egy video pl megy rajta a tv, és a tv képét kivágné h csak az legyen? magyar nyelvû tut is megtenné. elõre is thx hali
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
vegas 7-sel dolgozok. Ezért azt tudom abban hogyan kell. fogod berakod trimmerbe vagy fel a videósávba a videódat, aztán jobb gombbal kattintasz egyet és van egy ilyen reverse akkor az egész visszafele fog menni és úgy tudod vagdosni. 2. lehetõség szintén jobb gomb, de ez már csak a videósávban, insert/remove envelope és abban a velocity. Akkor megjelenik egy zöld csík a videón amit tudsz fel le mozgatni. ez az elõre és hátra fele sebességet jelenti, ha azon belül szeretnél játszani mondjuk egy bólogató fejet csinálni ahhoz kell elõre és hátra kell variálni, rákattintasz a zöld csíkra és azt mondod h add point és akkor azt szabadon tudod mozgatni, minél többet raksz bele annál pontosabb lesz, úgy viselkedik mint egy görbe az egész.
remélem érthetõ volt nem nehéz egyáltalán! azt tudom még mondani elég sok videó fent van youtubon nézegesd õket sokat lehet tanulni belõlük.
üdv
Uzsi
kossz
így valoszínûleg a 8ban is.
Lehet h hulye kerdes de hogy lehet lassitani vele ? Mert nem talalom sehol sem a video lassitasat.
Gyanúm szerint valami gáz a .Net Framework 3.0 körül lehet, mert azt gyanúsan nem akarta telepíteni. Bár a Vistaban elvben alapból benne kell lennie ennek, mikor egyéb lehetõség nem révén (sokadik uninstall, és beállítások átnyálazása után) megpróbáltam a Frameworkot felnyomni, de annál meg állandóan azt írta ki, hogy konfiguráljam a "Turn Windows features on or off" szekcióban. Na, itt meglepve vettem tudomásul, hogy nuku pipa a Framework-nél, kipipáltam, 1 GB balra el a rendszer meghajtójáról. Na most, itt vagy ki kéne még valamit pipáltatnom, vagy nem tudom, számomra megállt a tudomány. A Vegas továbbra sem hajlandó felismerni semmit, és a Framework sem telepíthetõ (illetve, ez a 3.5 SP1-es verzió felment, de ez sem segített). Gondoltam, hátha tud itt valaki segíteni, mi lehet a probléma és a gyógyír rá.
legalábbis még.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Vegas Pro 8.0-át leszedtem és tényleg mindent tud. Viszont az ára 400 font feletti az brutális...
Ez áll közelebb az átlaguser igényeihez?
Vagy ez?
Persze van trial mindegyikbõl, de azért jó lenne más véleményét is tudni. Remélem az egyes programok trialjai nem zárják ki a másikat.