3045
Music videok szerkesztese
-
gabci13 #2125 Aha annyi volt a baja,hogy lekellet szedni hozzá a frissítést.A 8.0c pro-vel már beolvassa.Esetleg valaki nem tudna hozzá olyat amivel a számlálót megtudnám állítani? -
#2124 Mert csak avi-t és wmv-t ismer fel asszem. -
#2123 plug-in nélkül elég kétséges sajna, hogy megnyitja.
emlékeim szerint. -
gabci13 #2122 Szijasztok.Olyan problémám lenne,hogy a vegasom(8.0 pro) nem nyitja meg a mpg fájlt.Szedtem le mpg codecet winamp meg windows media player is lejátsza már de a vegas még minid hibát ír ki a megnyitásánál. -
#2121 Mert talán be kelle állítani azt, hogy melyik csatornáról és milyen erősítéssel vegyen fel. Vezérlőpultnál tudod megtenni. Játék hangja, az ami a kártyáról kijön a stereo mix és / vagy line in szokott lenni. -
#2120 hiába akkor sem vesz fel hangot csak zúgás megy alatta. -
#2119 Igen. (Ott a pipa a képernyőn, ennyire szerintem senki sem vak.)
-
#2118 azt tudjátok h frapsal h lehet hangot is felvenni a videóalá? -
#2117 kösz, ezt én is tudtam.
épp az a lényeg, hogy .flac kerüljön a kép mellé, nem .mp3
-
#2116 Flac-ot átkonvertálod mp3-ba és utána azzal a videszerkesztővel teszed a videó alá a hangot, amvel nem szégyelled. -
#2115 nem feltétlen témához tartozik, de van valami program, amivel .flac hangot lehet rátenni .mp4-re vagy .avi-ra ? -
#2114 Csak az alapokat. Mivel nem egészen jogtiszta verzióm van és nekem nem effektelésre kell, alig használok valamit. A pluginok tudtommal fizetősek. -
#2113 Végig próbáltam a gyári effekteket, közben találtam 1-2 számomra hasznost is, a Light Ray is nagyon jó, elég jó hatást lehet vele elérni, közben szerintem megtaláltam, a nekem megfelelőt, a neve:
Pinch/Punch
Igaz, ahogy te írtad "szívás" a beállítgatása, de majd a látvány kárpotol érte
Amúgy te milyen pluginokat használsz?
(Tudom ez felhasználás kérdése, de ettől függetlenül szívesen fogadom az ötletet :) )
-
#2112 Light Ray az, ami neked kell szerintem. -
#2111 Próbáld végig az összeset. Nincs sok. Lehet, hogy nincs is benne alapból a Vegasban és fizetős plugin. -
#2110 Köszi hogy válaszoltál, már csak az effekt nevét kéne megtudnom valahonnan, mert szeretnék videómixet készíteni és ez az effekt elengedhetetlen hozzá. -
#2109 Pont úgy, ahogy írtam. Manuálisan kell, elég nagy szívás. De hát a Vegas nem a világ teteje.
Valamelyik effektel lehet ilyet elérni. Azt kell úgy beállítani a gyémántok segítsgével, hogy mikor ütem van, akkor húzd fel adott értékre, a köztes értékeknél az effekt erőssége meg legyen 0.
-
#2108 Én olyan kérdéssel fordulok felétek, hogyan lehet megoldani azt, hogy a zeneütemére, be tudjam állítgatni a videó mozgását?
Így gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=0x_A73hpHQc
Ebben a videóban 1:40-től látható effect megvalósítása érdekelne.
Előre is köszönöm a segítséget -
#2107 és azt az encodert honnan tudom letölteni? -
Cat 02 #2106 Én az xfire encoderét használom. 1.3 gigásból -> 60 megás, kb ilyen szinten dolgozik. itt legtöbb azzal van (csak úgy lehet feltölteni ^^) -
#2105 hát 1024 vagy 800-as felbontás jó lenne.
szóval fodom ezt a Media HD convertert és ezzel lekonvertálja normális méretre?
-
#2104 sirály, én mpeg streamclip-et használok jelenleg, szintén tömörítetlen render után, ez se tul rossz. -
#2103 4 Media HD converter. A trial vezióban az összes kodek kipróbálható, de csak limitált hosszt konvertál. Kibaszott jó minőségban tud renderelni.
Ez azzal készült.
Először 100-as értékre állított wmv konverter ment. Akkor majdnem 900 megás volt a videó. Ez lényegében 160 megára letvitte minőségromlás nélkül. Ez megér nekem kb. 35 dollárt. :) -
#2102 ha publikus az infó... melyik az a tömörítő progi ? -
#2101 Hát nekem sem ment elsőre, de találtam egy alternatív megoldást. Egy nagyon durva veszteségmentes tömörítést csinálok először és arra engedek rá egy fizetős mp4 progit.
Egyébként jó minőséget és viszonylag jó méretet Wmv9 vagy Xvid4 kodekkal tudtam elérni. Az ACE megacodecpak mindkettőt tartalmazza. Milyen felbontással akarod csinálni? -
#2100 lap alján keresőbe "tömörítés" és lőn világosság.
meg google is elég hasznos. -
#2099 Abszolút kezdő vagyok.
De én eddig adobe premiert használtam de azért váltottam erre mert ott nem tudtam egyszerűen egy 2 perces videót kimenteni úgy h ne 600 mega legyen.
Itt sem értem mit hogy kell csinálni h egy 2 perces videó ne 600mb legyen?
-
#2098 Akkor ajánlom. Egyes effekteket layerezéssel kombinálva egész érdekes dolgok hozhatóak össze. -
Cat 02 #2097 Nem. -
#2096 Ez a TV simulator része. Ott lehet állítgatni a dolgokat, hogy ilyen legyen a kép. Végignézted egyáltalán az összes effektet, hogy mire jók? -
Cat 02 #2095 Elején ahhoz a villódzáshoz van vmi tutorial ? -
#2094 meg most felraktam a vegas 9 et.. azt bepatcheltem,megvolt minden,erre most nem indul el >.< -
#2093 ám akit érdekel eddigi legjobb videóm az itt megtaláljaTiszatúra09 -
Cat 02 #2092 És olyat h csoportos crop ? Mert van 10+ videófájlom, ami már megcsinálta, zoommal meg mindennel, de rájöttem h 1280*720-ban jobban nézne ki. Ilyenkor lehet vmi csoportos zoomot csinálni? -
#2091 Ahogy írtam, mindennél van. Összesen egy-két dolognál van olyan, hogy csak ugrásszerűen tud váltani a pontoknál. Ilyen pl. ha text-ben a szöveg karakter méretét állítod. Ha azt akarod, hogy az változzon, akkkor máshogy kell megoldani.
Viszont én meg azt nem tudom, hogy lehetséges -e, hogy több berakott fájhoz egyszerre hozzáadni valami effektet. Rohadtul fársztó, hogy pl. 60 db fájlhoz egyesével kell hozzáadni mindig őket... -
Cat 02 #2090 Én anno véletlen jöttem rá de nagyon örültem a fejemnek. Kövi videóm abból is állt h zoomoltam össze-vissza :D Most azt néztem h van ilyen hasonló a fény effektnél. -
#2089 ah, nagyon köszi :D egy évi gondomat oldottad meg. Örök hálám xd^^ -
#2088 Minden pillanatban mikor beállítod a zoom értékét egy gyémánt mutatja a pozíciót, ahol állítod ezt a képen mutatott dolgot. A gyémátok közötti időben meg állítható, hogy lineáris közelítéssel, stb. érje el az adott értékek közötti dolgot.
Ez az összes effektre is igaz. -
#2087 -
#2086 Hello,a problémám annyiból áll,hogy van a 8.0bán egy olyan effekt lehetőség amiben a videót távolról lehet közelíttetni és fordítva.Gondolom nem kell leírnom,hogy hogyan lehet ezt, és remélem érthető amire gondolok.Csak annyi a gondom, hogy nálam ez nem működik.Tehát ha beállítom hogy a videó elején még teljes a kép, a videó végén már csak egy részlet van a képből, akkor nem kezd el közelíteni,hanem rögtön a videó elejétől közelítve látható a kép. Erre szeretnék választ találni:D előre is köszi <.<