35611
-
#8582 ki lőtte a gólunkat?? -
#8581 Sunderland-Chelsea
0-1
Chelsea ism eg szenvedett szerintem -
#8580 a végén csak behúztuk
Derby VS Man Utd 0:1 -
#8579 Elég gyenge meccs lett ez.De a lényeg a győzelem. Ronaldo-nak megint nem sok szerencséje volt :| -
#8578 Na, meddig bírjuk a Derby rohamait?:D
BESZAROK...ha kihagyunk nagy helyzeteket az elején, akkor mindig ez a vége....Tessék, mindjárt gólt kapunk...Elképesztő egyszerűen...igazi szerencsétlenek vagyunk:@:@:@ -
#8577 bbc.co.uk/sport rulez. -
#8576 várható kezdő ma? -
#8575 Nagyon jó az, hogy a negyeddöntőt és az esetleges elődöntőt is idegenben kezdjük...a Roma ellen nagyon fontos, hogy gól lőjünk idegenben, és hogy ne szalajdunk bele egy pofonba ott. A Barcát a Pool tavaly ki tudta verni, mi is ki tudjuk, csak az első meccsen jól kell teljesíteni, nem engedni, hogy esetleg kihasználva a hazai pálya előnyét eldöntsék már ott a továbbjutást. -
skristof #8574 nem lesz könnyű, de tovább kell menni
arsenal - MU döntőt! :D -
#8572 jaja
most jobban meg kell majd dolgozni azért h földbe döngölhessük őket -
#8571 miért nem bízik senki abban h a Schalke legyőzi a Barcát? nem is értem :D -
#8570 aza Roma sokkal jobb formában van mint Barca, azért mer tavaj lőttetek nekik egy hetest ne hogy az higyjétek hogy könnyű ellenfél lesz... -
#8569 emlékeztető :) -
#8568 Roma könnyű lesz szvsz, de a Barca uhh ... hát bízok magunkban! Glory MU!! -
#8567 azért a romát nem írnám még le ennyire, igaz idén is megvertük őket meg az "ificsapattal" is döntetlent értünk el, de biztos felszívják magukat a srácok, első meccs után kiderül :) -
#8566 én csak azt sajnálom hogy a döntőben mindenképp angol csapattal meccselünk majd...
(jó ok, lesz egy két szava ehhez Tottiéknak és Messiéknek is, de...) -
#8565 köszi
arenal - liverpool se lesz rossz meccs -
#8564 Arsenal -Liverpool
AS Roma - Manchester United
Schalke - Barcelona
Fenerbahce - Chelsea
-
#8563 vki másolja be plz a párosításokat -
#8562 és a Barcával játszhatunk majd a döntőbe jutásér... -
#8561 ehh :DDDD -
#8560 XD akkor tudom miért írta a ahverom hogy meglesztek baszvaXDXD m1 7-1 ez a válaszom:D -
#8559 Roma-t kaptuk ,lol :D:D -
skristof #8558 Foster jó kapus, nyugi. meg van előtte azért egy védelem is :)
adja vmi a meccset, vagy marad a sztrím? -
#8557 Csak fel ne töröljem veldd a padlót:) (vicc volt):D -
#8556 nem nézzük :) -
#8555 hát kiváncsi vagyok nagyon Fosterre vagy Rio Véd ismét:D:D -
#8554 látom megy nálatok a sírás, hogy nincs kapusotok:) persze, megértem.
de Foster nagyon jó kapus, tavaly a Watfordnál volt kölcsönben emlékezhetünk, és ott kurva jól védett. szóval én max. a sok kihagyása miatt aggódnék. és szerintem Fosterről ki lehet jelenteni, hogy ő a legtöbbre hivatott angol kapus.
habár nem lennék szomorú, hogy ha a Derby ellen éppen nem lenne jó formában. dehát ezt remélem elnézitek nekem:D -
#8553 Azért ez vicces :) -
#8552 Mutattak ma Fosterről 1 videót, és nagyon jó kapus. Azok alapján, amit én láttam, azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon magabiztos, és nagy bravúrokra képes. Simán jobb, mint Kucsi...Fergie azt nyilatkozta, hogyha nem sérült volna meg, akkor most gondban lett volna, hogy kit állítson a meccseken a kapuba, VDS-t vagy őt. -
#8551 azé mi most lehet jót röhögünk, de nincs kapusunk :DDDD -
#8550 vagy Rooney? :P -
#8549 vagy rio ferdinánd -
#8548 3as számú "ifi kapus véd majd?" -
#8547 március 15., szombat
Derby-Manchester United
16.00
Liverpool-Reading
16.00
Portsmouth-Aston Villa
16.00
Sunderland-Chelsea
16.00
West Ham-Blackburn
16.00
Arsenal-Middlesbrough
18.15
március 16., vasárnap
Fulham-Everton
14.30
Wigan-Bolton
16.00
Manchester City-Tottenham
17.00
március 17., hétfõ
Birmingham-Newcastle
21.00 -
#8546 Hál'istennek most még csak a Derby jön majd... -
#8545 éppen hogy csak felépült, hát mit ne mondjak gyorsan bedobják a mélyvízbe! :D -
#8544 Na ez az igazi trouble...VDS megsérült, ő nem védhet a Derby ellen. Kucsit eltiltották ezek a FASZOK, Ebouét persze nem, mikor pirosat kapott. Foster fog védeni úgy tünik...:S -
#8543 Szerintem Go Cardiff -
#8542 egyetértek